• Food Network

    • Food Network od do

      • Guyovy hry s potravinami VII (6)

        Hvězdy pořadu: Město chuti čeká na porotce! Guy Fieri prohodí hvězdné strany a porotci Richard Blais, G. Garvin, Beau MacMillan a Aarti Sequeira musejí soutěžit v kuchyni! Vyhrávající porotce zjistí, jaká je ve skutečnosti výzva s názvem Zběsilé nakupování!

      • Sekáček XXVII (13)

        Slaninoví chlapci. Čtyři sebejistí mládenci mají radost, že tématem dnešní soutěže bude slanina, ale jak si tihle kuchaři povedou v prvním kole, když v koších bude slanina doplněna banánovou marmeládou?

      • Velký závod pojízdných bister IV (1)

        Svůj pojízdný vozík jsem nechal v San Francisku. Tyler Florence se v Los Angeles setká s týmy bojujícími o vítězství a hlavní cenu. V první výzvě musejí týmy prodat své jediné specifické jídlo za 20 dolarů. V San Francisku pak týmy musejí prodávat pouze zcela nové vlastní jídlo.

      • Malá bistra u silnic XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.

      • Malá bistra u silnic XXIII (5)

        Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.

      • Sekáček XXVI (6)

        Příbuzní v týmu! Dvojice matek a snach soutěží, aby se zjistilo, která má pevnější pouto. Výzvy obsahují opilé doplňky, podivná vejce s bramborovou kaší a mazlavý chléb jako ingredienci pro dezert.

      • Sekáček XXVII (13)

        Slaninoví chlapci. Čtyři sebejistí mládenci mají radost, že tématem dnešní soutěže bude slanina, ale jak si tihle kuchaři povedou v prvním kole, když v koších bude slanina doplněna banánovou marmeládou?

      • Velký závod pojízdných bister IV (1)

        Svůj pojízdný vozík jsem nechal v San Francisku. Tyler Florence se v Los Angeles setká s týmy bojujícími o vítězství a hlavní cenu. V první výzvě musejí týmy prodat své jediné specifické jídlo za 20 dolarů. V San Francisku pak týmy musejí prodávat pouze zcela nové vlastní jídlo.

      • Malá bistra u silnic XXIII (1)

        Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.

      • Malá bistra u silnic XXIII (2)

        Chuť Asie. Guy si užívá velké chutě Dálného východu. V Las Vegas ochutná v japonském bistru úžasné sushi a tradiční udon. A poté v Denveru navštíví korejské bistro s grilem a nabídkou „vše, co sníte“.

      • Jídla na otevřeném ohni (7)

        Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.

      • Jídla na otevřeném ohni (8)

        Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.

      • Sekáček XXV (3)

        Druhá šance mládeže. Čtyři mladí kuchaři se vracejí do kuchyně a myslí na vítězství a odvetu. Musejí prokázat kreativitu při práci s kraby, využít neobvyklou ingredienci a připravit sladké kreace ze sušenek a toastu s arašídovým máslem.

      • Guyovy hry s potravinami IV (1)

        V rodinném stylu: Podle dětí! Čtyři soutěžící rodiny začnou tím, že se připojí ke snídaňovému klubu, ale musejí sledovat svou váhu. Následně musí rodiny připravit teplý oběd pouze za použití ingrediencí, jejichž název začíná písmenem R.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům X (1)

        Koktejly pro dav. Ina se podělí o své recepty, na nichž se nedá nic zkazit, pro nadační koktejlový večírek. V menu je karamelizovaná slanina, čtvrtky frittaty s bramborami a bazalkou a pečené krevety se zeleninou a božským dresinkem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům X (2)

        Italský večírek s překvapením. Ina pořádá večírek v italském stylu. Jsou zde parmezánové lupínky rossini, bílé fazole a salát z rukoly, opečené hovězí s balzamikem, gratinovaný parmezán s fenyklem a jako dezert limoncello a zmrzlina.

      • Kuchyně V (11)

        Jarní vaření. Tým Kuchyně se podělí o tipy, jak grilovat kuřecí prsa k dokonalosti a jak vypěstovat čerstvé produkty z kuchyňských zbytků. K tomu variace kořeněných žebírek, sladký čaj s alkoholem a jarní, venku na ohni dělané předkrmy.

      • Osadnice IV (4)

        Jídla za 16 minut. Občas nemůžete strávit přípravou večeře hodinu, a tak má Ree pár super rychlých jídel přímo z prérie, která jsou na stole za šestnáct minut.

      • Osadnice IV (5)

        Deset věcí, které miluji. Dnes Ree oslaví všechny věci, které miluje na ranči. V menu je filet balený ve slanině, fantastické makaróny se sýrem a nebeské dortíky v pohárku plněné krémem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Anna Olson: Pečení II (15)

        Piškotové řezy. Lehké a vzdušné jsou piškotové řezy a ztělesňují velkou vyváženost techniky a kreativity. Anna nám předvede, že možnosti jsou bez hranic, a upeče piškotový dort Genoise se zeleným čajem, Dobošův dort a klasický dort Černý les.

      • Anna Olson: Pečení II (16)

        Bagely a preclíky. Bagely a preclíky se dají zařadit pod stejnou hlavičku, protože se připravují stejnou technikou, jsou totiž před pečením vařeny. Anna nám předvede klasický bagel, preclík s jemnou úpravou a pár rychlých medových mini bagelů.

      • Kuchyně IX (13)

        Ještě lepší grilování. Sezónu grilování v Kuchyni začnou zakouřená grilovaná a dvoupatrová kuřata Sunny Anderson se sladkými bramborami. Objevíme potřebné ingredience pro dokonalý salát s těstovinami a nové nápady na vylepšení venkovních prostor.

      • Osadnice IV (6)

        Kovbojské shánění. Kovbojové a děti mají den na převoz dobytka, a tak Ree servíruje horké a výživné lasagne a delikátní chléb se sýrem a česnekem.

      • Osadnice IV (7)

        Speciální donáška. Dnes je potřeba připravit jídla na venkovní průzkum do terénu a Ree připraví dvě speciální donášky. Nejprve pro hladové děti i kovboje nachystá zaslouženou snídani.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Malá bistra u silnic XXIII (1)

        Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.

      • Malá bistra u silnic XXIII (2)

        Chuť Asie. Guy si užívá velké chutě Dálného východu. V Las Vegas ochutná v japonském bistru úžasné sushi a tradiční udon. A poté v Denveru navštíví korejské bistro s grilem a nabídkou „vše, co sníte“.

      • Sekáček XVIII (7)

        Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!

      • Kuchyně X (1)

        To nejlepší z darů léta. Tým Kuchyně se podělí o zábavné letní recepty jako quesadilly z jemné svíčkové nebo dokonalý pi?a koktejl. Zjistíme, jak letní produkci udržet čerstvou po celé léto nebo jak si sám vylepšit zadní dvorek.

      • Anna Olson: Pečení II (17)

        Sušenky z těstíčka. Jemné těstíčko z mouky a vody nebo mléka a vajec umožňuje sušenky tvarovat, zdobit a formovat před pečením, a jde o klasickou část cukrářského repertoáru. Anna připraví kočičí jazýčky, sušenky French Tuile a mandlové florentýnky.

      • Anna Olson: Pečení II (18)

        Chlebový pudink. Anna představí umění chlebového pudinku a upeče dýňový chlebový pudink s perníkem a chlebový pudink s banánem a karamelem s arašídy.

      • Sekáček XXV (4)

        Makaróny se sýrem. V této soutěži je každé jídlo v každém kole spojeno s mocným poutem: s makaróny se sýrem.

      • Guyovy hry s potravinami VII (7)

        Hvězdy pořadu se spojí s hvězdnými atlety. Prfesionální atleti Rich Aurilia, Jennifer Lacy, Marcel Reece a Takeo Spikes se spojí kuchaři, celebritami, Lorenou Garcia, Robertem Irvinem, Brianem Malarkeyem a Marcem Murphym, a vytvoří tak nejhvězdnější tým v Guyových hrách s potravinami.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (7)

        Rev Run a jeho ráj pizzy. Rev se rozhodne upéct svoji první pizzu. Ale aby to udělal správně, zaplatí si malou návštěvu v místní pizzerii, aby získal nějaké tipy. Zatímco se Rev věnuje svým pizza povinnostem, Justine připraví kořeněné plněné artyčoky a krásný salát caprese.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (8)

        Překvapivá večeře tetičky Chelle. Justinina sestra, tetička Chelle, je oblíbenou rodinnou kuchařkou. Když se dozvědí, že přijede uvařit večeři, nemohou se rozhodnout, který z jejích receptů mají nejraději. Během diskuze se teta Chelle rozhodne, že připraví něco zcela nového.

      • Soukromý šéfkuchař (5)

        Na farmě. Neill má rád lidi, kteří produkují jídlo, protože je sám miluje. Ráno stráví s místním farmářem a dodavatelem vajec, a pak uvaří pozdní snídani, včetně omelety se pstruhy a lososem a sázená vejce s omáčkou béamaise.

      • Soukromý šéfkuchař (6)

        Lihovar. Neill vaří pro jednoho ze svých nejstarších přátel. V menu je květákové rizoto s želé z tmavé čokolády, jehněčí kýta s fenyklovým pyré a jogurtová panacotta s medem a marakujou.

      • Malá bistra u silnic XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.

      • Malá bistra u silnic XXIII (7)

        Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.

      • Sekáček XXVI (7)

        Molo Sekáčku. Čtyři modelky soutěži v kuchyni Sekáčku, kde najdou v koši pro předkrm tuňáka a plátky kapusty, ryby a semínka ve druhém kole, a konečně něco zmraženého a něco křupavého v koši pro dezert.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (7)

        Rev Run a jeho ráj pizzy. Rev se rozhodne upéct svoji první pizzu. Ale aby to udělal správně, zaplatí si malou návštěvu v místní pizzerii, aby získal nějaké tipy. Zatímco se Rev věnuje svým pizza povinnostem, Justine připraví kořeněné plněné artyčoky a krásný salát caprese.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (8)

        Překvapivá večeře tetičky Chelle. Justinina sestra, tetička Chelle, je oblíbenou rodinnou kuchařkou. Když se dozvědí, že přijede uvařit večeři, nemohou se rozhodnout, který z jejích receptů mají nejraději. Během diskuze se teta Chelle rozhodne, že připraví něco zcela nového.

      • Soukromý šéfkuchař (5)

        Na farmě. Neill má rád lidi, kteří produkují jídlo, protože je sám miluje. Ráno stráví s místním farmářem a dodavatelem vajec, a pak uvaří pozdní snídani, včetně omelety se pstruhy a lososem a sázená vejce s omáčkou béamaise.

      • Soukromý šéfkuchař (6)

        Lihovar. Neill vaří pro jednoho ze svých nejstarších přátel. V menu je květákové rizoto s želé z tmavé čokolády, jehněčí kýta s fenyklovým pyré a jogurtová panacotta s medem a marakujou.

      • Malá bistra u silnic XXIII (3)

        Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,

      • Malá bistra u silnic XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.

      • Jídla na otevřeném ohni (9)

        Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.

      • Jídla na otevřeném ohni (10)

        Fantastické pece. Mark Skudlarek si vypaluje vlastní tříkomorovou pec v hrnčířství v Cambridge a sežene dřevěné uhlí pro venkovní kamna, aby uvařil slavnostní hostinu.