
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (22)
Forgione vs. Mcclain. Vítěz soutěže Iron Chef, Marc Forgione, čelí výzvě Shawna McClaina, výkonného šéfkuchaře ze Sage v letovisku Aria a kasina v Las Vegas. Martin Yan, Ching-He Huang a Adam Richman zasednou v porotě.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (2)
Los Angeles. Zcela poprvé jede Hollywood do Hollywoodu, aby Paul prozkoumal pekárny v Los Angeles. V tomto městě, známém bláznivými zdravotními výstřelky a kulturou celebrit, objeví Paul, že je také bohaté na neuvěřitelné pečivo.
Reza – vietnamský princ koření (4)
Ho Či Minovo Město a francouzské vlivy. Ti ze severu nazývají jižní kuchyni nesofistikovanou, ale jeho kořeny jsou komplexní. Reza Mahammad ochutná na své cestě jídla z ulic Ho Či Minova Města a prozkoumá francouzský vliv.
Reza – vietnamský princ koření (5)
Tradiční vietnamský horský život. Reza Mahammad odhaluje kulinářské tradice Ninh Binh, místa, jež obsahuje všechny scenérie Vietnamu na relativně malé ploše. V současné době region hodně přitahuje ty, kteří mají v oblibě kozí maso.
Malá bistra u silnic XIX (10)
Ostrovní chutě. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje Havaj, aby našel na Oahu autentický styl. Ve Waipahu je rodinné bistro s filipínskými jídly podle maminčiny kuchařky, např. speciální vepřové lechon nebo vepřové adobo se smaženou rýží.
Malá bistra u silnic XIX (11)
Grilování, chilli a huli–huli kuřata. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví unikátní grily na souši i za ní. V Long Beach v Kalifornii grilují v náklaďáku nadprůměrné steaky s taco a opilými plackami torta, a také fritovaná kuřata se zeleninou v chilaquiles.
Guyovy hry s potravinami VI (9)
Blues o smutném talíři. Čtyři kuchaři soutěží, jestli jedna záměna, nehoda a podraz vylepší, nebo znehodnotí jejich jídlo.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (2)
Los Angeles. Zcela poprvé jede Hollywood do Hollywoodu, aby Paul prozkoumal pekárny v Los Angeles. V tomto městě, známém bláznivými zdravotními výstřelky a kulturou celebrit, objeví Paul, že je také bohaté na neuvěřitelné pečivo.
Reza – vietnamský princ koření (4)
Ho Či Minovo Město a francouzské vlivy. Ti ze severu nazývají jižní kuchyni nesofistikovanou, ale jeho kořeny jsou komplexní. Reza Mahammad ochutná na své cestě jídla z ulic Ho Či Minova Města a prozkoumá francouzský vliv.
Reza – vietnamský princ koření (5)
Tradiční vietnamský horský život. Reza Mahammad odhaluje kulinářské tradice Ninh Binh, místa, jež obsahuje všechny scenérie Vietnamu na relativně malé ploše. V současné době region hodně přitahuje ty, kteří mají v oblibě kozí maso.
Malá bistra u silnic XIX (7)
Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.
Malá bistra u silnic XIX (8)
Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.
Jídla na otevřeném ohni II (10)
Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.
Jídla na otevřeném ohni II (11)
Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.
Sekáček XXIII (11)
Soudci tváří v tvář. Jde o přátelskou soutěž mezi přáteli, když soudci Sekáčku čelí jeden druhému s koši obsahujícími zbytkové ingredience. V kole pro předkrm musejí kuchaři přetvořit casserole s tuňákovými nudlemi na něco zcela nového.
Guyovy hry s potravinami II (9)
Nakrájej sýr. Makaróny a sýr dostanou novou podobu při první hře, Dolů uličkou. Kuřecí večeře pak bude hrát roli ve ztrátě kilogramů při Hlídej si svou váhu.
Na cestách s G. Garvinem (1)
Houston. G. míří do Houstonu, aby si připomněl, o čem je skutečné texaské grilování. První zastávkou je Tin Roof, rodinné místo s živou zábavou a týmem, kde otec a syn pracují s uzeným masem.
Na cestách s G. Garvinem (2)
Charleston. Charleston v Jižní Karolíně je rušným městem, kde Chris Stewart z Glass Onion vaří čerstvá a sofistikovaná jídla z vepřového bůčku. Tammy Karsada otevírá svou cukrárnu s dorty pro mladíky ve tvaru sklenice piva a cukrovou polevou.
Sekáček XI (12)
S yuzu nikdy nevíte. Hodí se šťáva z yuzu k jeseterovi? To je jedna z věcí, které soutěžící v prvním kole musejí čelit. Zpochybněna je vzpomínka jednoho z kuchařů, co se záhadnou ingrediencí dělal, když se dostane před porotu.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)
Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (6)
Snadná francouzská jídla. Ina vaří s legendárním šéfkuchařem Danielem Bouludem v jeho vlajkové restauraci v New Yorku. Společně připraví jedno z jeho nejznámějších francouzských jídel, a pak se vrátí do East Hampton s delikátními francouzskými recepty a nápady a tipy v Zeptejte se Iny.
Osadnice XIV (1)
Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.
Osadnice XIV (2)
Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.
Se Sibou u stolu II (5)
Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.
Se Sibou u stolu II (6)
Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.
Anna Olson: Pečení (25)
Odpalované těsto. Anna začne základním odpalovaným těstem a připraví jednoduché cukrem sypané koblihy ve tvaru trubičky. Dalším krokem je komplexnost druhů pečiva a plněného těsta s čokoládovým topem, a nakonec trochu zábavy přinese krémová věž z listového těsta – croquembouche.
Anna Olson: Pečení (26)
Kávové sušenky. Není nic lepšího než si sednou do příjemného křesla se šálkem horké kávy a delikátními sušenkami. Anna začne se základními kávovými sušenkami a později připraví kávové sušenky s pekanovým krémem a upeče i vlastní sušenky cappuccino.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Malá bistra u silnic XV (9)
Rukodělná výroba. Na tomto výletě Guy vyzkouší chutnou a fantastickou nabídku jídel hospůdek podél cest. V Memphisu místní farmářský a šéfkuchařský guru vede provozovnu s klasickými jídly s ingrediencemi z farmy, od sekané po sendvič sloppy joe nebo sumce.
Malá bistra u silnic XV (10)
Po celou dobu vše rodinné. Na tomto výletě Guy míří na místa, kde vládnou rodinná pravidla. V Memphisu je místo inspirované dětmi a nabízející smažená kuřata. Na severním pobřeží Oahu na Havaji je thajská hospůdka, kde máma s otcem ostrovu nabízejí kořeněný salát larb s vepřovým masem a nejprodávanější jídlo: smažená kuřecí křídla s česnekem.
Sekáček XIV (3)
Šampióni Sekáčku: Část 3. Pouze dvě místa zbývají v turnaji o velké finále a 50 000 dolarů a čtyři navrátilci se pokusí tentokrát vyhrát. Čas běží v prvním kole a jeden kuchař se snaží na svůj talíř s předkrmem z uzeného úhoře dostat všechny složky. Zvládne to?
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)
Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)
Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.
Osadnice VIII (10)
Jídla za 16 minut: Pasta Pronto. Ree Drummond šíleně miluje těstoviny a uvaří čtyři jídla pronto, tedy rychlá. Pro potěšení davu těstoviny s kuřetem a mozzarellou, pro sebe a děvčata krevetí scampi, a pro chlapy pasta puttanesca s masem, mušlemi a sýrem.
Osadnice VIII (11)
Jedna věc vede ke druhé. Dnes jsou středobodem menu Ree Drummond černé fazole. Jsou vynikající s mangovým guacamole a taco pizze. Následují grilované vegetariánské burritos a rychlý burger s černými fazolemi.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)
Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Anna Olson: Pečení III (13)
Vesnický chleba. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje péct vesnické chleby. Představí nám tři rozdílné a delikátní styly a přesvědčí, že upéct vlastní vesnický chleba nezabere moc času.
Anna Olson: Pečení III (14)
Cukroví. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede základní postupy při výrobě cukroví. Podělí se o tři různé a delikátní recepty, které v každém probudí jeho vnitřní dítě.
Jídla na otevřeném ohni (9)
Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.
Jídla na otevřeném ohni (10)
Fantastické pece. Mark Skudlarek si vypaluje vlastní tříkomorovou pec v hrnčířství v Cambridge a sežene dřevěné uhlí pro venkovní kamna, aby uvařil slavnostní hostinu.
Malá bistra u silnic XIX (9)
Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.
Malá bistra u silnic XIX (10)
Ostrovní chutě. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje Havaj, aby našel na Oahu autentický styl. Ve Waipahu je rodinné bistro s filipínskými jídly podle maminčiny kuchařky, např. speciální vepřové lechon nebo vepřové adobo se smaženou rýží.
Restaurant: Impossible II (2)
Sweet Tea. Šéfkuchař Robert Irvine má poslání v Chapinu v Jižní Karolíně, kde malý restaurant Sweet Tea provozují nijak úspěšně noví majitelé.
Strávníci v utajení III (2)
Cheeseburgerový zloděj. Když Stephanie a D-Rock, majitelé Cheeseburger Baby v Miami, zjistí rozdíly v seznamech, podezírají zaměstnance s kriminální minulostí, že u nich krade.
Strávníci v utajení III (3)
Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.
Malá bistra u silnic XVIII (13)
Polévka, salát a mořské plody. Na tomto výletě Guy Fieri zkusí všechny druhy rychlých jídel. Ve Franklinu v Tennessee je jižanské bistro s oblíbenými jídly jako jambalaya, grilované ústřice nebo regionální hit horká kuřata.
Malá bistra u silnic XIX (2)
New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.
Jídla na otevřeném ohni II (7)
Texaské grilování. Roger navštíví dvě legendární BBQ hospody ve středním Texasu, kde pouze správné množství kouře a tepla vytvoří z masa pochoutku.
Jídla na otevřeném ohni II (8)
Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.
Restaurant: Impossible II (2)
Sweet Tea. Šéfkuchař Robert Irvine má poslání v Chapinu v Jižní Karolíně, kde malý restaurant Sweet Tea provozují nijak úspěšně noví majitelé.
Strávníci v utajení III (2)
Cheeseburgerový zloděj. Když Stephanie a D-Rock, majitelé Cheeseburger Baby v Miami, zjistí rozdíly v seznamech, podezírají zaměstnance s kriminální minulostí, že u nich krade.
Strávníci v utajení III (3)
Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.
Jídla na otevřeném ohni II (7)
Texaské grilování. Roger navštíví dvě legendární BBQ hospody ve středním Texasu, kde pouze správné množství kouře a tepla vytvoří z masa pochoutku.
Jídla na otevřeném ohni II (8)
Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.
