• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni II (2)

        Kouř a pára. Havajský ostrov Oahu je znám jako místo shromažďování se lidí, a také Roger je pozván do dvou komunit s hojností místního jídla.

      • Malá bistra u silnic XIX (11)

        Grilování, chilli a huli–huli kuřata. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví unikátní grily na souši i za ní. V Long Beach v Kalifornii grilují v náklaďáku nadprůměrné steaky s taco a opilými plackami torta, a také fritovaná kuřata se zeleninou v chilaquiles.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (1)

        Svěží Jumbo Gumbo od Justine. Justine předvede své kuchařské umění při přípravě klasického svěžího receptu s kukuřičným chlebem a sladkými bramborami, a německého čokoládového dortu, oblíbený to dezert strýčka Dannyho. Je to svěží nedělní večeře inspirovaná rodinou.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (2)

        Wok a rolka. Po letech, kdy Rev jedl čínská jídla s sebou, se rozhodl, že je čas si taková jídla raději uvařit, než jíst. Konečně vytáhne železnou pánev wok a ukáže celé rodině, jaké dělá rolky.

      • Večeře u Tiffani II (11)

        Velká hra. Tiffani Thiessen připraví sendviče z taženého vepřového, křidýlka s medem a zázvorem a plněné pečené brambory pro svůj herní den.

      • Večeře u Tiffani II (12)

        Retro večeře. Vítejte na večeři u Tiffani, kde Tiffani Thiessen podává hostům Davevovi Foleymu a Naomi Priestley retro jídla jako nakládaný tuřín, sýrové placky s disco hranolky a opilý mléčný koktejl s čokoládou a lískovými oříšky.

      • Sekáček XXVII (9)

        Hvězdy pojízdných bister. Čtyři talentovaní kuchaři z pojízdných bister vyzkoušejí své zkušenosti v kuchyni Sekáčku, kde budou čelit překvapivým a záhadným ingrediencím ve třech samostatných kolech.

      • Dětský šampionát v grilování (3)

        Hostina ve stylu luau. Grilovací aréna se přemění na polynéský ráj ve třetím týdnu soutěže, kdy děti dostanou za úkol připravit dokonalé luau vepřové menu s přílohou z tropického ovoce.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (1)

        Svěží Jumbo Gumbo od Justine. Justine předvede své kuchařské umění při přípravě klasického svěžího receptu s kukuřičným chlebem a sladkými bramborami, a německého čokoládového dortu, oblíbený to dezert strýčka Dannyho. Je to svěží nedělní večeře inspirovaná rodinou.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (2)

        Wok a rolka. Po letech, kdy Rev jedl čínská jídla s sebou, se rozhodl, že je čas si taková jídla raději uvařit, než jíst. Konečně vytáhne železnou pánev wok a ukáže celé rodině, jaké dělá rolky.

      • Večeře u Tiffani II (11)

        Velká hra. Tiffani Thiessen připraví sendviče z taženého vepřového, křidýlka s medem a zázvorem a plněné pečené brambory pro svůj herní den.

      • Večeře u Tiffani II (12)

        Retro večeře. Vítejte na večeři u Tiffani, kde Tiffani Thiessen podává hostům Davevovi Foleymu a Naomi Priestley retro jídla jako nakládaný tuřín, sýrové placky s disco hranolky a opilý mléčný koktejl s čokoládou a lískovými oříšky.

      • Sekáček XXVII (9)

        Hvězdy pojízdných bister. Čtyři talentovaní kuchaři z pojízdných bister vyzkoušejí své zkušenosti v kuchyni Sekáčku, kde budou čelit překvapivým a záhadným ingrediencím ve třech samostatných kolech.

      • Dětský šampionát v grilování (3)

        Hostina ve stylu luau. Grilovací aréna se přemění na polynéský ráj ve třetím týdnu soutěže, kdy děti dostanou za úkol připravit dokonalé luau vepřové menu s přílohou z tropického ovoce.

      • Guyovy hry s potravinami IV (6)

        Vítěz, vítěz, kuřecí večeře. Guy Fieri požádá kuchaře, aby dali šanci P, protože ingredience v jejich jídlech musí začínat na toto písmeno. Následně musí vytvořit vítěznou kuřecí večeři pouze podle nákupního seznamu, obsahujícího např. asijské ostré pepřové směsi a cukroví.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (5)

        Dokonalý francouzský večírek. Inspirována svým výletem do Francie připravuje Ina dokonalý francouzský večírek. Také nabídne fantastické tipy na vytvoření dokonalého uspořádání francouzského večírku.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (6)

        Vše o čokoládě. Ina prozradí fantastické čokoládové recepty, a také tajemství, jak si vyrobit doma profesionální čokoládu, a to díky své kamarádce a výrobkyni čokolády Brigitte Browney.

      • Kuchyně IV (1)

        Sladkosti a cukrovinky. V této halloweenské epizodě tým diskutuje o podivných nových trendech v jídlech a uvaří pár chutných sladkost. Maniac Pumpkin Carvers naučí pár základních technik na vyřezávání dýně, a kreativnější to zkusí s Pumpkin A-Ha.

      • Osadnice XII (5)

        Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Anna Olson: Pečení III (19)

        Zeleninový chléb. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede, jak připravit tři její oblíbené zeleninové chleby. Anna má ráda sladkosti, ale své zeleninové chleby také!

      • Anna Olson: Pečení III (20)

        Ranní sladkosti. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak připravit tři klasické sladkosti na snídani. Recepty jsou tak delikátní, že kvůli nim budete chtít vyskočit z postele.

      • Kuchyně VIII (8)

        S náplní. Naučte se, jak na jídla s náplní s Marcelou Valladolid a jejími plněnými paprikami a zjistěte, jaké nástroje jsou na plnění nejlepší. Pak prověříme skvělé recepty na snadná jídla pro všední dny, např. sýrem plněná kuřecí prsa.

      • Osadnice XII (7)

        Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.

      • Osadnice XII (8)

        Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Malá bistra u silnic XIX (7)

        Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.

      • Malá bistra u silnic XIX (8)

        Rychlá jídla napříč krajinou. Na tomto výletě Guy Fieri projede zemi od hor k moři kvůli vynikajícím žebírkům. V Park City v Utahu servíruje místní chlápek gurmánské pochoutky, např. ukázkové chivito, grilované maso z mladé kozy, nebo kuřecí mísu s rýží.

      • Sekáček XVII (2)

        Kuchaři z pojízdných bister. Čtyři kuchaři, kteří mají zkušenosti se vzkvétajícím obchodem pojízdných bister, soutěží v kuchyni Sekáčku. První koš nabídne výrazně ochucená masa pro předkrm.

      • Kuchyně IV (2)

        Samá polévka. Polévka v kotli vře, když hostitelé vaří talíř za talířem diváky oblíbených polévek. Odpoví také na otázky diváků ohledně přípravy polévky a ukáží, jak získat co nejbohatší chuť v každém hrnci nebo jak vylepšit polévky z obchodu.

      • Anna Olson: Pečení II (1)

        Ovocný koláč a křížaly. Ovocné koláče a křížaly jsou velmi oblíbená jídla! V této epizodě se dozvíme základy přípravy těchto dvou dezertů a Anna nám ukáže, jak upéct jablečné křížaly a koláč ze směsi malin a ostružin.

      • Anna Olson: Pečení II (2)

        Plundra. Anna nám předvede techniku přípravy speciálních, tzv. dánských šátečků, jež známe jako plundra, a jak docílit vyváženosti bohatého těsta s náznakem lístkovosti, aby vznikla klasická „dánská“ plundra.

      • Sekáček XXIII (12)

        Falešný dort, skutečné sázky. Dojde k pěknému oklamání, protože všechny položky v koši jsou v přestrojení. Každý by měl ochutnat „kuřecí křídla“ v prvním koši, které jsou tajnou sladkou položkou. Potom kuchaři mají na skladě pár falešných dortů a polévku!

      • Guyovy hry s potravinami VII (1)

        Kuchaři soutěže: Nová generace. Mladí kuchaři se snem o kulinářské kariéře vyzkoušejí své dovednosti při výzvách, kdy shánějí ingredience v odpadcích nebo připravují jídlo se slaninou za využití expresní nákupní uličky s omezeným počtem položek.

      • Restaurant: Impossible II (3)

        County Fare. Šéfkuchař Robert Irvine tajně zaútočí na County Fare, sousedské bistro ve Staffordu ve Virginii. Ale zjistí, že najít tohle místo není žádná hračka.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Malá bistra u silnic XX (15)

        Po Kalifornii. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje kvůli chuti pobřeží Kalifornie. V Culver City připraví Gene Simmons z Kiss překvapení v podobě pravého havajského jídla. Kousek odtud v Garden Grove je rodinný mexický podnik servírující tamales a tradiční hovězí chamorro. A nahoře v Monterey rybárna griluje právě chycené ústřice a dělá těstoviny s mořskými plody.

      • Sekáček XXV (1)

        Mámy ze sitcomů. Čtyři herečky známé ze svých rolí matek v televizi se ujmou rolí soutěžících v Sekáčku. Herečky musejí přijít s nápady na televizní večeři, poradit si s minutkovým steakem a být kreativní s tiramisu a jahodovou polevou.

      • Restaurant: Impossible II (3)

        County Fare. Šéfkuchař Robert Irvine tajně zaútočí na County Fare, sousedské bistro ve Staffordu ve Virginii. Ale zjistí, že najít tohle místo není žádná hračka.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XIX (9)

        Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.

      • Malá bistra u silnic XIX (10)

        Ostrovní chutě. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje Havaj, aby našel na Oahu autentický styl. Ve Waipahu je rodinné bistro s filipínskými jídly podle maminčiny kuchařky, např. speciální vepřové lechon nebo vepřové adobo se smaženou rýží.

      • Jídla na otevřeném ohni II (12)

        Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.

      • Jídla na otevřeném ohni II (13)

        Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.