
Food Network
Food Network od do
Guyovy hry s potravinami VII (4)
Hvězdy pořadu: Chyťte nákupní hvězdu. Hvězdy pořadu, kuchaři Ron Ben-Israel, Penny Davidi, Pat Neely a Justin Warner soutěží o výhru 20 000 dolarů pro charitu. Musejí připravit své oblíbené jídlo z Red Light Special a své nejoblíbenější nudlové jídlo z výprodeje.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (1)
Svěží Jumbo Gumbo od Justine. Justine předvede své kuchařské umění při přípravě klasického svěžího receptu s kukuřičným chlebem a sladkými bramborami, a německého čokoládového dortu, oblíbený to dezert strýčka Dannyho. Je to svěží nedělní večeře inspirovaná rodinou.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (2)
Wok a rolka. Po letech, kdy Rev jedl čínská jídla s sebou, se rozhodl, že je čas si taková jídla raději uvařit, než jíst. Konečně vytáhne železnou pánev wok a ukáže celé rodině, jaké dělá rolky.
Večeře u Tiffani II (13)
Oblíbená rodinná jídla s přáteli. Tiffani nabídne svá oblíbená jídla rodinného stylu kamarádům Rossovi Mathewsovi a bratrům Scottovým. Domácí špagety s masovými kuličkami, špenátový salát s křupavou pancettou a dekadentní čokoládový dort je nenechají odejít!
Večeře u Tiffani II (14)
V jižanském stylu. Tiffani Thiessen se podělí o svou lásku k jídlu jižanského stylu s hosty Cheri Oteri, Scoutem Mastersonem a Billem Hornem. Připraví vařené buráky, kuře s knedlíky, smaženou okru a banánový pudink.
Malá bistra u silnic XXI (1)
Cesta do Beantown. Guy Fieri zaparkuje Camaro v Beantownu kvůli švédským stolům v bostonském stylu. Jen kousek odtud, v Allston, sdílejí dvě restaurace jednu kuchyni, přičemž obě vaří zcela odlišná menu – mexická pouliční jídla a gastronomické fajnovky.
Malá bistra u silnic XXI (2)
Pořádné omáčky. Guy Fieri míří za pořádnými omáčkami. V Cincinnati dělají s kreativní fantazií grilovaná kuřata a veganské chilli.
Sekáček XXV (4)
Makaróny se sýrem. V této soutěži je každé jídlo v každém kole spojeno s mocným poutem: s makaróny se sýrem.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (1)
Svěží Jumbo Gumbo od Justine. Justine předvede své kuchařské umění při přípravě klasického svěžího receptu s kukuřičným chlebem a sladkými bramborami, a německého čokoládového dortu, oblíbený to dezert strýčka Dannyho. Je to svěží nedělní večeře inspirovaná rodinou.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (2)
Wok a rolka. Po letech, kdy Rev jedl čínská jídla s sebou, se rozhodl, že je čas si taková jídla raději uvařit, než jíst. Konečně vytáhne železnou pánev wok a ukáže celé rodině, jaké dělá rolky.
Večeře u Tiffani II (13)
Oblíbená rodinná jídla s přáteli. Tiffani nabídne svá oblíbená jídla rodinného stylu kamarádům Rossovi Mathewsovi a bratrům Scottovým. Domácí špagety s masovými kuličkami, špenátový salát s křupavou pancettou a dekadentní čokoládový dort je nenechají odejít!
Večeře u Tiffani II (14)
V jižanském stylu. Tiffani Thiessen se podělí o svou lásku k jídlu jižanského stylu s hosty Cheri Oteri, Scoutem Mastersonem a Billem Hornem. Připraví vařené buráky, kuře s knedlíky, smaženou okru a banánový pudink.
Malá bistra u silnic XX (3)
Staré standardy, nové styly. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří do bister nabízejících rychlovky. V Jacksonu ve Wyomingu pizza bar nabízí nakrájené lákavé kousky, na nichž nahoře najdeme vše od pesta a kuřat po pikantní klobásy a omáčku marinara.
Malá bistra u silnic XX (4)
Od standardu k vynikajícímu jídlu. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechna bistra s vražednou nabídkou, od klasické italské kuchyně po moderní americkou. Na Long Beach v Kalifornii umělecky založený šéfkuchař nabízí jedinečné vegetariánské sendviče a ovesnou kaši s prasetem.
Jídla na otevřeném ohni III (5)
Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.
Jídla na otevřeném ohni III (6)
Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.
Sekáček XXIV (2)
Zdravé je správné. Kuchaři zjistí, že koše jsou plné zdravých ingrediencí, z nichž budou tvořit delikátní jídla, která nemají moc kalorií. Porotce ohromí jídla z ryb, jež soutěžící připraví.
Guyovy hry s potravinami II (13)
Pasta La Vista, Baby. Dokážou čyři kuchaři bez těsta vytvořit vítězné jídlo ve hře Jediná ulička? Následuje hra Vezmi, co uneseš, a to na grilování, přičemž vozík není povolen.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)
Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)
Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.
Kuchyně IV (10)
Pozdní snídaně. Tým Kuchyně se podělí o nejlepší nápady na pozdní snídani, počínaje Katienými v troubě pečenými palačinkami Bismarck. Tým také prodiskutuje nové způsoby využití granátového jablka nebo plotýnek od toastovače.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)
Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Anna Olson: Pečení II (7)
Pâte Sucrée. Sladké těsto (známé jako pâte sucrée) je delikátní a křehké díky vysokému obsahu cukru a másla. Anna nám poradí pár triků a připraví mandlový dort, ostružinové pusinky a skořicové sušenky snickerdoodle.
Anna Olson: Pečení II (8)
Marcipán. Marcipán jde jednoduše vytvořit z mletých mandlí a cukru, ale má mnohé způsoby využití ve světě dezertů. Anna nám vysvětlí, jak připravit dokonalý marcipán, upeče jednoduchý marcipánový ovocný dort a vytvoří klasický dort Battenberg.
Kuchyně VIII (12)
Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)
Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Malá bistra u silnic XX (3)
Staré standardy, nové styly. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří do bister nabízejících rychlovky. V Jacksonu ve Wyomingu pizza bar nabízí nakrájené lákavé kousky, na nichž nahoře najdeme vše od pesta a kuřat po pikantní klobásy a omáčku marinara.
Malá bistra u silnic XX (4)
Od standardu k vynikajícímu jídlu. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechna bistra s vražednou nabídkou, od klasické italské kuchyně po moderní americkou. Na Long Beach v Kalifornii umělecky založený šéfkuchař nabízí jedinečné vegetariánské sendviče a ovesnou kaši s prasetem.
Sekáček XVII (6)
Spočítejte si kuřata. Kuchaři najdou v prvním koši dvě kuřecí překvapení: kuřecí játra a kuřecí prsty. Trend pokračuje i ve druhém kole, kde kuchaři musejí vytvořit delikátní hlavní chod z kuřecích stehen a krekrů s kuřecí příchutí.
Kuchyně IV (10)
Pozdní snídaně. Tým Kuchyně se podělí o nejlepší nápady na pozdní snídani, počínaje Katienými v troubě pečenými palačinkami Bismarck. Tým také prodiskutuje nové způsoby využití granátového jablka nebo plotýnek od toastovače.
Anna Olson: Pečení II (9)
Italské pusinky. Anna nám vysvětlí, jak dosáhnout pevnosti a struktury klasických italských pusinek, vytvoří italský nugát, kokosové marshmallows a jednoduchý sněhový dort Key lime.
Anna Olson: Pečení II (10)
Nepečené dezerty. Nepečené dezerty se musejí nejprve dát do ledničky, než se dají nakrájet. Anna nám předvede řadu tradičních stylů včetně šachovnicových dezertů, kokosových sušenek lepených karamelem a delikátních vanilkových sušenek.
Sekáček XXIV (3)
Turnaj hvězd: Část 1. V první ze čtyř kvalifikačních soutěží Turnaje hvězd Sekáčku se sejdou největší talenti v kuchyni, aby bojovali o místo ve finále a o výhru 75 000 dolarů.
Guyovy hry s potravinami VII (5)
Hvězdy pořadu a hvězdná jídla. Kulinářští titánové Anne Burrell, Eric Greenspan, Jet Tila a Marcel Vigneron nejsou triky Guye Fieriho zaskočeni, když dojde na kuželky a výběr bizarních ingrediencí pro zdravý oběd. Vítěz se účastní zběsilého nákupu pro charitu.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (3)
Dublin. Paul zjistí pár nových fakt o sodovém chlebu od irské šéfkuchařky a spisovatelky Clodagh McKenna, setká se s bláznem do brambor, který vaří různá irská historická jídla, a obdivuje jedinečné pečivo vytvořené šéfpekařem hotelu Merrion.
Reza – vietnamský princ koření (6)
Hoi An ve dne v noci. Hoi An se občas pokládá za vietnamské město s nejlepší atmosférou, známé také skvělou kulinářskou scénou. Reza Mahammad odkrývá způsoby, jakými vietnamská kuchyně reaguje na životní prostředí.
Reza – vietnamský princ koření (7)
Významné ingredience Vietnamu. Reza Mahammad navštíví úchvatné pobřeží Hoi An, kde loví kalmary trochu jinak, a pak pomůže rybáři připravit delikátní jídlo z úlovku.
Malá bistra u silnic XXI (3)
Klasiky napříč krajinou. Guy Fieri cestuje celou zemí, aby našel jídla v domácím stylu. V Jacksonu ve Wyomingu je sto let starý srub, kde nabízejí doma dělané chuťovky. A v Superior ve Wisconsinu skóruje s klasikou i sportovní bar.
Malá bistra u silnic XXI (4)
Festival světových chutí. Guy Fieri dostal chuť na celosvětová jídla. V Cincinnati je jamajské bistro, jehož značkou je sušené kuřecí maso a kořeněná ryba. A v Duluth mají obyvatelé možnost ochutnat vynikající thajská jídla.
Sekáček XXV (5)
Vaření s okounem. Tři přepychové rybí pokrmy čekají na porotce po vzrušujícím kole s předkrmy, kde bylo nutné použít mořského okouna a drahé koření.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (3)
Dublin. Paul zjistí pár nových fakt o sodovém chlebu od irské šéfkuchařky a spisovatelky Clodagh McKenna, setká se s bláznem do brambor, který vaří různá irská historická jídla, a obdivuje jedinečné pečivo vytvořené šéfpekařem hotelu Merrion.
Reza – vietnamský princ koření (6)
Hoi An ve dne v noci. Hoi An se občas pokládá za vietnamské město s nejlepší atmosférou, známé také skvělou kulinářskou scénou. Reza Mahammad odkrývá způsoby, jakými vietnamská kuchyně reaguje na životní prostředí.
Reza – vietnamský princ koření (7)
Významné ingredience Vietnamu. Reza Mahammad navštíví úchvatné pobřeží Hoi An, kde loví kalmary trochu jinak, a pak pomůže rybáři připravit delikátní jídlo z úlovku.
Malá bistra u silnic XX (5)
Večeře po celý den. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná všechny druhy masa od úsvitu do soumraku. Ve Wilsonu ve Wyomingu je srub předělaný na restauraci, kde vaří banánový chléb míchaný s francouzským toastem a klasické hovězí stroganov.
Malá bistra u silnic XXI (1)
Cesta do Beantown. Guy Fieri zaparkuje Camaro v Beantownu kvůli švédským stolům v bostonském stylu. Jen kousek odtud, v Allston, sdílejí dvě restaurace jednu kuchyni, přičemž obě vaří zcela odlišná menu – mexická pouliční jídla a gastronomické fajnovky.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
