
Food Network
Food Network od do
Guyovy hry s potravinami VII (8)
Turnaj šampionů: 2. část. Čtyři vracející se šampioni zkoušejí potvrdit, že jejich první výhra nebyla náhodná. Připraví snídani ze zmražené kapusty a kumkvatu, poté zdravý sendvič s přílohou z nákupních uliček s lichým číslem, a nakonec spěchají v honu na olivy.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (6)
Reykjavik. V hlavním městě Islandu peče Paul za pomoci sopečné geotermální energie, setká se s autorkou knih o jídle Evou Laufey, která mu představí jedinečný místní jogurt skyr, a připraví vlastní pečivo inspirované Islandem.
Reza a africká kuchyně (3)
Johannesburg. Johannesburg je rušné město plné úchvatných kuchyní, od tradičních po moderní. Reza Mahammad začne svůj průzkum na řemeslném trhu s jídlem ve vnitřním městě.
Reza a africká kuchyně (4)
Zanzibarské ryby. Zanzibar se nachází se v Indickém oceánu u pobřeží Tanzanie a jeho lidé vždy žili vedle bohatého mořského života, jež jeho vody pojmou. Reza Mahammad začíná svou cestu souostrovím v místní vesnické kuchyni.
Malá bistra u silnic XXIII (8)
Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.
Malá bistra u silnic XXIII (9)
Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.
Sekáček XXVI (8)
Kuchyně pojízdné kantýny. První koš obsahuje ingredience z čínské a řecké kuchyně. V koši pro hlavní jídlo je však klasické americké pouliční jídlo a korejské. Zbývající dva kuchaři připraví dezert s využitím oblíbených sladkých polev.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (6)
Reykjavik. V hlavním městě Islandu peče Paul za pomoci sopečné geotermální energie, setká se s autorkou knih o jídle Evou Laufey, která mu představí jedinečný místní jogurt skyr, a připraví vlastní pečivo inspirované Islandem.
Reza a africká kuchyně (3)
Johannesburg. Johannesburg je rušné město plné úchvatných kuchyní, od tradičních po moderní. Reza Mahammad začne svůj průzkum na řemeslném trhu s jídlem ve vnitřním městě.
Reza a africká kuchyně (4)
Zanzibarské ryby. Zanzibar se nachází se v Indickém oceánu u pobřeží Tanzanie a jeho lidé vždy žili vedle bohatého mořského života, jež jeho vody pojmou. Reza Mahammad začíná svou cestu souostrovím v místní vesnické kuchyni.
Malá bistra u silnic XXIII (5)
Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.
Malá bistra u silnic XXIII (6)
Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.
Jídla na otevřeném ohni II (1)
Hostina u ohniště na Havaji. Rogerova první návštěva Havaje slibuje velké ohně a velké hostiny. U dálnice Nimitz v Honolulu je rodinná restaurace Koala Moa, slavná pro grilování celých kuřat nad ohněm.
Jídla na otevřeném ohni II (2)
Kouř a pára. Havajský ostrov Oahu je znám jako místo shromažďování se lidí, a také Roger je pozván do dvou komunit s hojností místního jídla.
Sekáček XXV (5)
Vaření s okounem. Tři přepychové rybí pokrmy čekají na porotce po vzrušujícím kole s předkrmy, kde bylo nutné použít mořského okouna a drahé koření.
Guyovy hry s potravinami IV (3)
V rodinném stylu: Sourozenecká rivalita. Čtyři skupiny sourozenců stojí proti sobě, aby připravily rodinné pohoštění za využití pěti ingrediencí. Tři rodiny postoupí dál a mají připravit něco nadívaného s využitím Gyuova nákupního seznamu. A nakonec jen dvě rodiny se pokusí o večeři s nízkým roštěncem.
Na cestách s G. Garvinem III (7)
Big Island. G. Garvin míří na Havaj, kde se setká s králem kuchařů v Kona, Samem Choyem. Jejich první zastávka je Kaaloa v Super J’s na laulau, kde dělají pomalu vařené vepřové se zelím. Další zastávkou je Big Jake’s Island B–B–Q s jídly v texaském stylu.
Na cestách s G. Garvinem III (8)
Oahu. Na Havaji se G. setká s majitelem jídelního vozu Dat Cajun Guy, který připravuje jambalayu v neworleanském stylu. Pak zamíří dom Monkey Pod na šťavnatý sendvič s vepřovým masem a domácí kapustový salát, a navrch si dá jahodový koláč.
Sekáček XII (7)
Těstoviny ve tvaru rýže. V závodě s časem tři ze čtyř soutěžících jdou podobným směrem při přípravě prvního chodu, a přece najdou porotci kreativitu v různých chutích klobás z mořských plodů jako předkrmu. Jak se vyrovnají s druhým a třetím chodem?
Bosá komtesa VIII (2)
Noc před večeří. Tentokrát se bude epizoda motat kolem jídel z lednice, která se dají připravit při nabitém programu a rušných obdobích roku, např. svátcích. V menu najdeme delikátní vepřovou pečeni s fenyklovou nádivkou, gratinovaný květák, zeleninu a dýňové sušenky parfait se zázvorem.
Bosá komtesa VIII (3)
Poprvé, podruhé, potřetí. Ininy kuchařské dovednosti procházejí těžkou zkouškou, když vyhrály v East Hampton při benefiční výroční akci South Fork. Cenou je jídlo, které Ina sama udělala. Připraví lehká, přenosná jídla z místních ingrediencí pro dva ctitele.
Osadnice IV (6)
Kovbojské shánění. Kovbojové a děti mají den na převoz dobytka, a tak Ree servíruje horké a výživné lasagne a delikátní chléb se sýrem a česnekem.
Osadnice IV (7)
Speciální donáška. Dnes je potřeba připravit jídla na venkovní průzkum do terénu a Ree připraví dvě speciální donášky. Nejprve pro hladové děti i kovboje nachystá zaslouženou snídani.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Anna Olson: Pečení II (1)
Ovocný koláč a křížaly. Ovocné koláče a křížaly jsou velmi oblíbená jídla! V této epizodě se dozvíme základy přípravy těchto dvou dezertů a Anna nám ukáže, jak upéct jablečné křížaly a koláč ze směsi malin a ostružin.
Anna Olson: Pečení II (2)
Plundra. Anna nám předvede techniku přípravy speciálních, tzv. dánských šátečků, jež známe jako plundra, a jak docílit vyváženosti bohatého těsta s náznakem lístkovosti, aby vznikla klasická „dánská“ plundra.
Jídla na otevřeném ohni II (3)
Mořské plody s masem v Jižní Karolíně. Charleston je jednou z nejkulinárnějších destinací v Americe, ale kvůli tradičnímu grilování vepře nebo ústřic opustí Roger město a zamíří na venkov.
Jídla na otevřeném ohni II (4)
Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.
Malá bistra u silnic XVI (12)
Všechny druhy masa. Na tomto výletě Guy navštíví dlouholetá místa vstřícná masožroutům. V kanadském Torontu obnovené bistro vaří vepřovou panenku, burger s makaróny a sýrem a vánoční burger. V Burbanku v Kalifornii dlouholetá jídelna nabízí desetiletí starý recept. A v Nags Head v Severní Karolíně surfaři chodí na jamajské sušené kuřecí maso a karibské vepřové kotlety.
Malá bistra u silnic XVI (13)
Opravdové kořeny. Na tomto výletě Guy prozkoumá jídla s osobními vazbami. V kanadském Torontu židovská uzená delikátní masa a bramborové pirožky kníše staré školy. V Los Angeles pojízdná kantýna nabízí singapurské vlivy v jejich koláči s chilli a kraby a v burgeru z jehněčího.
Sekáček XIV (11)
Hvězdný Sekáček: Porotci. Co se stane, když se role otočí a čtyři přátelé a kolegové soutěží v kuchyni Sekáčku? V prvním kole soutěžící porotci musejí prolomit kód prvního koše po rozlousknutí mušlí?
Bosá komtesa – zpátky k základům VI (8)
Pozdní snídaně ve velkém. Ina píše článek o pozdních snídaních. Místní florista Michael Grimm vytvoří květinovou výstavu, kde budou palačinky bliny s borůvkovým džemem, meruňkové máslo, opečené müsli s lískovými oříšky a mísa s ovocem.
Bosá komtesa – zpátky k základům VI (9)
Dnes je škola. Dnes je pro Inu školní den, kdy bude jak učitelkou, tak žákyní. Nejprve třída vaření s banánovým dortem na zmrazení a borůvkové vdolečky na pečení. Poté Ina položí mezinárodnímu kulinářskému institutu tři otázky ohledně vaření.
Osadnice XI (13)
Kempování příbuzných. Osadnice vaří pro rodinné setkání, kdy se kempuje dole u zátoky. Připraví hot dogy se sýrem a slaninou a k táboráku quesadillas pro opékání nad ohněm.
Osadnice XII (1)
Studentská jídla. Ree Drummond se podělí o pár nápadů na jednoduchou a rychlou přípravu studentských jídel za pomoci základních nástrojů.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Anna Olson: Pečení (9)
Piškoty. Piškoty jsou nádherně bohaté, nadýchané a máslové s příjemně zlato-hnědou krustou. Anna začne svými oblíbenými – klasickými citrónovými piškoty. Pak vytvoří dort s fondánem ve tvaru srdce, jenž je dokonalé upéct pro někoho speciálního.
Anna Olson: Pečení (10)
Lívance. Kdo by odolal těmto chutným dobrotám servírovaným s vychlazenou sklenicí mléka? Anna vytvoří různé lívance a dezerty, oblíbené malými i většími dětmi! Začne oblíbenou pochoutkou každého, klasickými čokoládovými placičkami.
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
Jídla na otevřeném ohni III (3)
Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.
Malá bistra u silnic XXI (8)
Hlavně maso. Guy tentokrát hledá plněné dobroty. V Baltimoru bar s těstovinami balí pravé ravioli. V Oregonu pojízdná kantýna se sendviči zase mistrovský kousek s masem a sýrem.
Malá bistra u silnic XXI (9)
Něco o polévkách. Guy tentokrát hledá nějakou zajímavou polévku! V Baltimoru je autentická irská hospoda, která nabízí gumbo z mořských plodů. V Oregonu je dobré bistro s 80 druhy polévek. A v Cincinnati je vietnamské bistro s fenomenální pho.
Restaurant: Impossible II (7)
Scrimmages. Šéfkuchař Robert Irvine jede do restaurace Scrimmages ve Wilmingtonu v Delaware. Má dva dny a 10 000 dolarů, aby restauraci vyvedl z červených čísel a odstranil problémy mezi soupeřícími partnery.
Strávníci v utajení X (3)
Mladá krev. Joe, majitel Harvey’s Steakhouse v Huntington Beach v Kalifornii, zaznamená pokles starších zákazníků své restaurace. Strávníci v utajení Destiney a Hal zjistí, že personál pořádá nepovolené akce pro mladší zákazníky.
Strávníci v utajení X (4)
Pašování alkoholu zadními dveřmi. Rick, majitel Weiland Brewery v Los Angeles, zavolá Charlese poté, co zjistí nesrovnalosti v zásobách piva. Brianna a Jamie zjistí, že přímo pod nosem majitele probíhá rozsáhlá operace s pašováním alkoholu.
Malá bistra u silnic XIX (9)
Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.
Malá bistra u silnic XIX (10)
Ostrovní chutě. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje Havaj, aby našel na Oahu autentický styl. Ve Waipahu je rodinné bistro s filipínskými jídly podle maminčiny kuchařky, např. speciální vepřové lechon nebo vepřové adobo se smaženou rýží.
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
Jídla na otevřeném ohni III (3)
Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.
Restaurant: Impossible II (7)
Scrimmages. Šéfkuchař Robert Irvine jede do restaurace Scrimmages ve Wilmingtonu v Delaware. Má dva dny a 10 000 dolarů, aby restauraci vyvedl z červených čísel a odstranil problémy mezi soupeřícími partnery.
Strávníci v utajení X (3)
Mladá krev. Joe, majitel Harvey’s Steakhouse v Huntington Beach v Kalifornii, zaznamená pokles starších zákazníků své restaurace. Strávníci v utajení Destiney a Hal zjistí, že personál pořádá nepovolené akce pro mladší zákazníky.
Strávníci v utajení X (4)
Pašování alkoholu zadními dveřmi. Rick, majitel Weiland Brewery v Los Angeles, zavolá Charlese poté, co zjistí nesrovnalosti v zásobách piva. Brianna a Jamie zjistí, že přímo pod nosem majitele probíhá rozsáhlá operace s pašováním alkoholu.
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
Jídla na otevřeném ohni III (3)
Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.
