• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior II (2)

        Máme tě rádi, mami! Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by milovaly jejich matky, a také ohromila porotu ve složení Maneet Chauhan, Haylie Duff z Cooking Channel a herečka Alison Sweeney.

      • Malá bistra u silnic XXIV (12)

        Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (13)

        Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Sekáček XXVII (7)

        Vařit jako v Karibiku. Chutná a zábavná karibská kuchyně je tématem této speciální soutěže. Kuchaři začnou předkrmem s krevetami, pak dostanou krásné karibské ingredience pro hlavní jídlo a zakončí dezerty se sladkými bramborami a rumem.

      • Malá bistra u silnic XXIV (12)

        Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (13)

        Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Malá bistra u silnic XXIV (7)

        Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.

      • Jídla na otevřeném ohni III (3)

        Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.

      • Sekáček XXV (13)

        Oktoberfest! Nasaďte si kožené kalhoty a pozdvihněte korbele vysoko, protože v kuchyni Sekáčku je Oktoberfest. Kuchaři ve svých koších najdou pořádné jídlo na německý večírek, včetně preclíků, řízků, čokolády, klobás a samozřejmě piva.

      • Guyovy hry s potravinami IV (11)

        Láska je v uličce. Ve valentýnském speciálu šéfkuchaři zjistí, že čokoláda jako dárek od Guye Fieriho není zrovna to dokonalé, co by potřebovali pro svůj předkrm. Následně bude dost času nebo peněz na nákup a přípravu dezertů?

      • Bosá komtesa VI (9)

        Večeře na dálku. Ina připraví dobře naložené kousky hovězího po burgundsku, zapečené cukety se sýrem a jako dezert švestkový koláč s úchvatnou drobenkou na povrchu.

      • Bosá komtesa VI (10)

        Dámy mají oběd. Inini přátelé, Frank a Valerie, připravují scénu, zatímco Ina vaří proslavený oběd se steaky z mečouna v rajské omáčce s kaparou, kuskus se šafránem a cuketou, a nakonec osobitý čokoládový pudink.

      • Kuchyně VI (7)

        Oslava Dne otců. Den otců oslavíme uzenou italskou klobáskou a flank steakem fajita s chimichurri a paprikami. Dojde i na nápady, jak využít jinak preclíky a čipsy nebo jak připravit zmrzlinový dort s kousky banánů.

      • Osadnice V (9)

        Snídaně s doručením. Ree dělá snídani, kterou doručí hladovým pracovníkům se skotem. Zahrnuje vše, co mají kovbojové rádi: opečené kostičky brambor, kořeněná míchaná vejce, vdolečky a klobásky.

      • Osadnice V (10)

        Úklid velkého domu. Ree připravuje k večeři pod širým nebem křupavé smažené kuře, vynikající bramborový salát, pestrý zelný salát a citrónové koláčky k zakousnutí u ohně.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Osadnice XIII (1)

        Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.

      • Osadnice XIII (2)

        Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.

      • Kuchyně (10)

        Rodinné tradice. Tento týden Kuchyně oslavuje rodinné tradice. Katie nově využije dědečkův recept, aby připravila dušené hovězí maso.

      • Osadnice V (11)

        Alexovy 16. narozeniny. Jako překvapení pro Alexe je zde výběr těstovin se špagetovou omáčkou, pestem a grilovanými kuřaty. Jako dezert neuvěřitelný zmrzlinový pohár s čokoládovými hoblinkami a karamelem.

      • Osadnice V (12)

        Milá osadnice. Není čas? Žádný problém. Ree dělá jídla, která lze připravit ve spěchu a nabídne recepty na snadný jablečný koláč nebo rychlé fritované krevety.

      • Se Sibou u stolu II (7)

        Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.

      • Se Sibou u stolu II (8)

        Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Malá bistra u silnic XXIV (7)

        Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.

      • Sekáček XIX (3)

        Zpátky a znovu. Čtyři šéfkuchaři, kteří prohráli v minulých kolech soutěže, se vracejí, a chtějí vyhrát víc než kdy jindy! Světle zelený dezert a zákusek s mořských plodů musí být společně zpracovány pro předkrm. V kole s hlavním jídlem musejí kuchaři využít merlík a kyselé bonbóny.

      • Kuchyně X (10)

        Akademie Kuchyně. Akademie Kuchyně se vrací se snadnými kulinářskými projekty pro vaše děti a s tipy, jak z běžných svačin do školy udělat umění. Plus recepty Katie a Marcely na rychlou pizzu a banánový chleba.

      • Osadnice XIII (3)

        Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.

      • Osadnice XIII (4)

        Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.

      • Sekáček XXVI (1)

        Sekáček na dezerty! Mistři cukráři připraví delikátní cukroví v této cukrářské soutěži. Musejí připravit bábovku Mississippi s višněmi, křupavou bublaninu a nezvyklý dort s rýží a avokádem.

      • Sekáček junior II (3)

        Problémy s těstem. Mladí kuchaři čelí porotě v sestavě Monti Carlo, Scott Conant a herečka Sarah Michelle Gellar. A také dvěma zrádným ingrediencím v podobě podivného hot dogu a sýru, které nejde rozemlít.

      • Sekáček XXVIII (2)

        Šampioni Sekáčku: Bitva 2, boj o formu. Temperamentní skupina vracejících se vítězů se účastní dalších dramat a vzrušení Sekáčku šampionů, ale pomůže jim ošidný koš prohrát, nebo zazářit?

      • Velký závod pojízdných bister IV (3)

        Pocatello bude o bramborách. V Pocatellu v Idahu nesmějí mít týmy v menu maso a brambory. Aby si vykopali brambory na nová menu. Po vydělání si 300 dolarů závodí při cestě do Idaho Potato Museum, kde bude vyřazen tým s nejnižšími tržbami za víkend.

      • Malá bistra u silnic XXIV (11)

        Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (12)

        Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.

      • Sekáček XXVII (8)

        Čas na odvetu. Čtyři bývalí soutěžící se vracejí do kuchyně Sekáčku se šancí na odvetu. V koši pro předkrm najdou bílkoviny a marmeládu a v kole s hlavním chodem musejí využít tvarohový koláč a směs koření garam masála.

      • Sekáček XXVIII (2)

        Šampioni Sekáčku: Bitva 2, boj o formu. Temperamentní skupina vracejících se vítězů se účastní dalších dramat a vzrušení Sekáčku šampionů, ale pomůže jim ošidný koš prohrát, nebo zazářit?

      • Velký závod pojízdných bister IV (3)

        Pocatello bude o bramborách. V Pocatellu v Idahu nesmějí mít týmy v menu maso a brambory. Aby si vykopali brambory na nová menu. Po vydělání si 300 dolarů závodí při cestě do Idaho Potato Museum, kde bude vyřazen tým s nejnižšími tržbami za víkend.

      • Malá bistra u silnic XXIV (8)

        Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.

      • Malá bistra u silnic XXIV (9)

        Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (4)

        Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni III (5)

        Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.