
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (3)
Problémy s těstem. Mladí kuchaři čelí porotě v sestavě Monti Carlo, Scott Conant a herečka Sarah Michelle Gellar. A také dvěma zrádným ingrediencím v podobě podivného hot dogu a sýru, které nejde rozemlít.
Sekáček XXVIII (2)
Šampioni Sekáčku: Bitva 2, boj o formu. Temperamentní skupina vracejících se vítězů se účastní dalších dramat a vzrušení Sekáčku šampionů, ale pomůže jim ošidný koš prohrát, nebo zazářit?
Velký závod pojízdných bister IV (3)
Pocatello bude o bramborách. V Pocatellu v Idahu nesmějí mít týmy v menu maso a brambory. Aby si vykopali brambory na nová menu. Po vydělání si 300 dolarů závodí při cestě do Idaho Potato Museum, kde bude vyřazen tým s nejnižšími tržbami za víkend.
Malá bistra u silnic XXIV (11)
Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.
Malá bistra u silnic XXIV (12)
Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.
Sekáček XXVII (8)
Čas na odvetu. Čtyři bývalí soutěžící se vracejí do kuchyně Sekáčku se šancí na odvetu. V koši pro předkrm najdou bílkoviny a marmeládu a v kole s hlavním chodem musejí využít tvarohový koláč a směs koření garam masála.
Sekáček XXVIII (2)
Šampioni Sekáčku: Bitva 2, boj o formu. Temperamentní skupina vracejících se vítězů se účastní dalších dramat a vzrušení Sekáčku šampionů, ale pomůže jim ošidný koš prohrát, nebo zazářit?
Velký závod pojízdných bister IV (3)
Pocatello bude o bramborách. V Pocatellu v Idahu nesmějí mít týmy v menu maso a brambory. Aby si vykopali brambory na nová menu. Po vydělání si 300 dolarů závodí při cestě do Idaho Potato Museum, kde bude vyřazen tým s nejnižšími tržbami za víkend.
Malá bistra u silnic XXIV (8)
Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Jídla na otevřeném ohni III (4)
Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.
Jídla na otevřeném ohni III (5)
Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.
Sekáček XXVI (1)
Sekáček na dezerty! Mistři cukráři připraví delikátní cukroví v této cukrářské soutěži. Musejí připravit bábovku Mississippi s višněmi, křupavou bublaninu a nezvyklý dort s rýží a avokádem.
Guyovy hry s potravinami IV (12)
Vyslovte slovo dobré. Kuchaři dnes zjistí, že vytvořit nejlepší jídlo jen za použití ingrediencí začínajících písmenem M není tak snadné jako abeceda. Poté musejí připravit lehký a grilovaný salát pouze za použití 2,5 kg ingrediencí.
Bosá komtesa VI (11)
Šťastně až navěky. Ina zkombinuje elegantní letní pudink se zralými plody, chutný rýžový pudink s rozinkami v rumu ze staré školy, klasický koláč key lime a obousměrný creme anglaise.
Bosá komtesa VII (1)
Šéf na večeři. Ina pozvala svého editora a starého kamaráda Stephena Druckera na večeři s jejími novými kolegy. Aby se prolomil led, plánuje italsko-americkou večeři se špagetami s masovými kuličkami a udělá vlastní zmrzlinové limonády.
Kuchyně VI (8)
Chuť léta. Začněte léto s ďábelskými plněnými burgery nebo bramborovým salátem. Kathie Lee Gifford se zastaví, aby připravila crostata s broskvemi a rebarborou, a pak parta předvede pár jednoduchých receptů za použití ingrediencí ze spíže.
Osadnice V (11)
Alexovy 16. narozeniny. Jako překvapení pro Alexe je zde výběr těstovin se špagetovou omáčkou, pestem a grilovanými kuřaty. Jako dezert neuvěřitelný zmrzlinový pohár s čokoládovými hoblinkami a karamelem.
Osadnice V (12)
Milá osadnice. Není čas? Žádný problém. Ree dělá jídla, která lze připravit ve spěchu a nabídne recepty na snadný jablečný koláč nebo rychlé fritované krevety.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Osadnice XIII (4)
Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.
Kuchyně (11)
Návrat klasiky. Dnes dělá v Kuchyni Sunny bahamský hrášek s rýží a slaninou. Marcela připraví čerstvý dresink a Katie čerstvý guacamole.
Osadnice V (13)
Stavba chlívků. Ree připravuje příhraniční kovbojské jídlo pro svou rodinu, která těžce dělá na stavbě nových chlívků na ranči. Podává grilované pollo asado s citrusem a sýrové fazole.
Osadnice VI (1)
Oběd kovbojů a kovbojek. Kovboj Josh bere Alexe jako učedníka na svůj ranč a těší se na chutný a vydatný oběd. A tak Ree připraví prvotřídní pizza burgery, úchvatný a rychlý italský salát a mražené ovocné nápoje.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Malá bistra u silnic XXIV (8)
Horké maso a studená zelenina. Guy griluje masitá jídla a zeleninové speciality při návštěvě oblíbeného veganského bistra v Kalifornii, a pak zamíří do ráje masožravců na Floridě.
Malá bistra u silnic XXIV (9)
Rozpálená South Beach. Guy vyráží za nejlepšími kulinářskými místy v South Beach na Floridě, kde najde restauraci specializovanou na tacos, autentické německé bistro a oázu u bazénu.
Sekáček XIX (4)
Babička proti babičce. Poprvé se v kuchyni Sekáčku střetnou čtyři odhodlané babičky. V koši pro předkrm najdou babičkami oblíbený zbytek - plechovku od kávy plnou tuku ze slaniny. Porotci se již nemohou dočkat, až jim některá babička s láskou naservíruje dezert z ovesných vloček.
Kuchyně X (11)
Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.
Osadnice XIII (5)
Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Sekáček XXVI (2)
Sekáček na Halloween. Kuchaře vyděsí ingredience jako falešné oční bulvy nebo skutečná krev v prvním kole. Druhé kolo je překvapí mořskými plody ve tvaru rakve a děsivý koš pro dezerty nabídne strašlivý čokoládový hmyz.
Sekáček junior II (4)
Na ryby! Kuchařky Kardea Brown a Amanda Freitag se připojí k herci Andrewovi Rannellsovi v porotě této velké rybí soutěže! V prvním koši jsou sladké položky, které soutěžící musejí použít na vyvážené rybí jídlo.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (1)
Suši rolky na neděli. Rev a Justine chystají pro svou dceru Miley japonskou hostinu, s polévkou miso, kuřecím terijaki a salát s mrkví a zázvorovým dresinkem. A pro celou rodinu pak suši rolky maki, za jaké by se nestyděli ani v restauraci.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (2)
Večeře po mexicku. Justine se nechává inspirovat svým nedávným výletem do Mexika a připraví jemné tacos s carnitas a vypečenou salsou verde a s domácím guacamole. Rev Run a jeho manažer Michael Lehman rozpálí gril kvůli quesadillám s křehkým kuřecím masem.
Soukromý šéfkuchař (9)
Aubreyina slavnostní večeře. Aubrey Ngcungama zavolá Neilla, aby připravil kulinářskou výstavu stylu jídel canapés a tapas, včetně tostady s chorizem a cizrnou, krokety s makaróny se sýrem, jehněčí kofty s tzatziki a k smrti vynikající čokoládové brownies.
Soukromý šéfkuchař (10)
Všechno s olivami. Po prohlídce místních sadů s olivami připraví Neill pro rodinu jídla se základem v olivovém oleji, např. ravioli se žampiony s mousseline z olivového oleje nebo dort s krvavými pomeranči, olivovým olejem a creme fraiche.
Malá bistra u silnic XXIV (13)
Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Sekáček XXVII (9)
Hvězdy pojízdných bister. Čtyři talentovaní kuchaři z pojízdných bister vyzkoušejí své zkušenosti v kuchyni Sekáčku, kde budou čelit překvapivým a záhadným ingrediencím ve třech samostatných kolech.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (1)
Suši rolky na neděli. Rev a Justine chystají pro svou dceru Miley japonskou hostinu, s polévkou miso, kuřecím terijaki a salát s mrkví a zázvorovým dresinkem. A pro celou rodinu pak suši rolky maki, za jaké by se nestyděli ani v restauraci.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (2)
Večeře po mexicku. Justine se nechává inspirovat svým nedávným výletem do Mexika a připraví jemné tacos s carnitas a vypečenou salsou verde a s domácím guacamole. Rev Run a jeho manažer Michael Lehman rozpálí gril kvůli quesadillám s křehkým kuřecím masem.
Soukromý šéfkuchař (9)
Aubreyina slavnostní večeře. Aubrey Ngcungama zavolá Neilla, aby připravil kulinářskou výstavu stylu jídel canapés a tapas, včetně tostady s chorizem a cizrnou, krokety s makaróny se sýrem, jehněčí kofty s tzatziki a k smrti vynikající čokoládové brownies.
Soukromý šéfkuchař (10)
Všechno s olivami. Po prohlídce místních sadů s olivami připraví Neill pro rodinu jídla se základem v olivovém oleji, např. ravioli se žampiony s mousseline z olivového oleje nebo dort s krvavými pomeranči, olivovým olejem a creme fraiche.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
Malá bistra u silnic XXIV (11)
Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.
Jídla na otevřeném ohni III (6)
Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
