
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (4)
Na ryby! Kuchařky Kardea Brown a Amanda Freitag se připojí k herci Andrewovi Rannellsovi v porotě této velké rybí soutěže! V prvním koši jsou sladké položky, které soutěžící musejí použít na vyvážené rybí jídlo.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (1)
Suši rolky na neděli. Rev a Justine chystají pro svou dceru Miley japonskou hostinu, s polévkou miso, kuřecím terijaki a salát s mrkví a zázvorovým dresinkem. A pro celou rodinu pak suši rolky maki, za jaké by se nestyděli ani v restauraci.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (2)
Večeře po mexicku. Justine se nechává inspirovat svým nedávným výletem do Mexika a připraví jemné tacos s carnitas a vypečenou salsou verde a s domácím guacamole. Rev Run a jeho manažer Michael Lehman rozpálí gril kvůli quesadillám s křehkým kuřecím masem.
Soukromý šéfkuchař (9)
Aubreyina slavnostní večeře. Aubrey Ngcungama zavolá Neilla, aby připravil kulinářskou výstavu stylu jídel canapés a tapas, včetně tostady s chorizem a cizrnou, krokety s makaróny se sýrem, jehněčí kofty s tzatziki a k smrti vynikající čokoládové brownies.
Soukromý šéfkuchař (10)
Všechno s olivami. Po prohlídce místních sadů s olivami připraví Neill pro rodinu jídla se základem v olivovém oleji, např. ravioli se žampiony s mousseline z olivového oleje nebo dort s krvavými pomeranči, olivovým olejem a creme fraiche.
Malá bistra u silnic XXIV (13)
Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Sekáček XXVII (9)
Hvězdy pojízdných bister. Čtyři talentovaní kuchaři z pojízdných bister vyzkoušejí své zkušenosti v kuchyni Sekáčku, kde budou čelit překvapivým a záhadným ingrediencím ve třech samostatných kolech.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (1)
Suši rolky na neděli. Rev a Justine chystají pro svou dceru Miley japonskou hostinu, s polévkou miso, kuřecím terijaki a salát s mrkví a zázvorovým dresinkem. A pro celou rodinu pak suši rolky maki, za jaké by se nestyděli ani v restauraci.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (2)
Večeře po mexicku. Justine se nechává inspirovat svým nedávným výletem do Mexika a připraví jemné tacos s carnitas a vypečenou salsou verde a s domácím guacamole. Rev Run a jeho manažer Michael Lehman rozpálí gril kvůli quesadillám s křehkým kuřecím masem.
Soukromý šéfkuchař (9)
Aubreyina slavnostní večeře. Aubrey Ngcungama zavolá Neilla, aby připravil kulinářskou výstavu stylu jídel canapés a tapas, včetně tostady s chorizem a cizrnou, krokety s makaróny se sýrem, jehněčí kofty s tzatziki a k smrti vynikající čokoládové brownies.
Soukromý šéfkuchař (10)
Všechno s olivami. Po prohlídce místních sadů s olivami připraví Neill pro rodinu jídla se základem v olivovém oleji, např. ravioli se žampiony s mousseline z olivového oleje nebo dort s krvavými pomeranči, olivovým olejem a creme fraiche.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
Malá bistra u silnic XXIV (11)
Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.
Jídla na otevřeném ohni III (6)
Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
Sekáček XXVI (2)
Sekáček na Halloween. Kuchaře vyděsí ingredience jako falešné oční bulvy nebo skutečná krev v prvním kole. Druhé kolo je překvapí mořskými plody ve tvaru rakve a děsivý koš pro dezerty nabídne strašlivý čokoládový hmyz.
Guyovy hry s potravinami IV (13)
Kuchaři na dlouhé i krátké cestě. Čtyři kuchaři soutěží v napínavé bitvě při tvorbě dokonalého horkého sendviče za použití směsi chipsů, brambůrek a tyčinek ze vzorníku na trhu. Dále musejí kuchaři beze strachu připravit meznárodní jídlo z pěti a méně ingrediencí.
Bosá komtesa VII (2)
Překvapení pro Jeffreyho. Jeffrey má skvělé zprávy, podepsal smlouvu na knihu! A tak mu Ina chystá překvapení v podobě večeře pro dva na oslavu, se vším, co má rád, ve stylu francouzského bistra a klasických koktejlů.
Bosá komtesa VII (3)
Den volna. Ina si užívá den volna se svými nejbližšími kamarádkami. Připraví něco z již nakoupených jídel a vyrazí na Main Street na nákupní terapii, a pak holkám nabídne lehký oběd, při němž si porovnají nákupy.
Kuchyně VI (9)
Oslava léta. Parta z Kuchyně chystá letní večírek a začne grilovaným motýlím kuřetem s makarónovým salátem. Pak se zastaví Bobby a Jamie Deenovi a pro večírek nabídnou grilovaný letní salát Londýn s melasou.
Osadnice V (13)
Stavba chlívků. Ree připravuje příhraniční kovbojské jídlo pro svou rodinu, která těžce dělá na stavbě nových chlívků na ranči. Podává grilované pollo asado s citrusem a sýrové fazole.
Osadnice VI (1)
Oběd kovbojů a kovbojek. Kovboj Josh bere Alexe jako učedníka na svůj ranč a těší se na chutný a vydatný oběd. A tak Ree připraví prvotřídní pizza burgery, úchvatný a rychlý italský salát a mražené ovocné nápoje.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Osadnice XIII (5)
Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Kuchyně (12)
Dokonalá sekaná. Tento týden se v Kuchyni dají dohromady Jeff a Geoffrey, aby vyrobili dokonalou sekanou, a ostatní hosté se podělí o své tipy, jak nejlépe tento klasický recept připravit.
Osadnice VI (2)
Řezání cedrů. Pánové jsou venku a řežou cedrové dřevo a dole v zátoce pak má Ladd mistrovskou výuku ve sbírání kamenů. A tak Ree připraví rychlý oběd s delikátními rigatoni a s kuřecími stehny.
Osadnice VI (3)
Stěhování dobytka. Na ranči je rušný den, protože celý Drummondovic rodina stěhuje dobytek a Ree připravuje chutný a vydatný oběd. Jsou zde masové pepperoni s domácí pizza omáčkou a delikátní pizzou se čtyřmi druhy sýrů, a také sekaný salát s rajčaty a bazalkou.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)
Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Malá bistra u silnic XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.
Malá bistra u silnic XXIV (11)
Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.
Sekáček XIX (5)
Předurčené peri peri. Šéfkuchaři ze Sekáčku závodí při přípravě křupavých kuřecích křídel, výzvou je začlenit do svých jídel africké koření peri peri. Dokážou finalisté upéct koláč z těsta, které najdou v koši na dezert?
Kuchyně X (12)
Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Sekáček XXVI (3)
Vojenští veteráni. V prvním kole se jeden kuchař zarazí nad dokonalým způsobem přípravy vlnkovaných brambor. Předvařená sekaná je velkou výzvou ve druhém kole a nakonec musejí kuchaři připravit sladkosti z křehké sušenky a dortového nápoje.
Sekáček junior II (5)
Ugriluj to! Mladí kuchaři rozpalují gril při této soutěži, kde jsou porotci Amanda Freitag, člen síně slávy NFL Jerome Bettis a Ali Khan z Cooking Channel. V prvním kole se na grilovací pánve dostanou hybridní kroužky masa a koblih.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (8)
Bergen. Paul zkoumá místa, která do té doby neznal, norská pekařství. Během letu helikoptérou vidí, jak Bergen zapadá do krajiny, pak se setká s rodinou, která peče národní sladkosti, a nakonec připraví vlastní verzi dvou oblíbených bergenských pečiv.
Reza a africká kuchyně (7)
Durban. Reza Muhammad je v Durbanu, kde chce zjistit, jak se liší místní indická jídla od těch na subkontinentu. Místní šéfkuchař Deena Naidoo je jeho průvodcem a Reza zažívá jednu novou zkušenost za druhou.
Reza a africká kuchyně (8)
Namibie. Ačkoliv je Namibie místem, se se nachází nejstarší poušť na světě, má také bohaté zásoby jídla. Uvnitř země se farmaří a chovají zvířata na maso, a u pobřeží se loví mořské plody. Takže Reza má co ochutnávat.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Malá bistra u silnic XXV (3)
Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.
Sekáček XXVII (10)
Vyžebrej, půjč si nebo přijde úhoř. V prvním koši nikoho neuchvátí pohled na slizké překvapení. V koši pro hlavní chod je celé kuře a porota se nechá ohromit talentem a technikou nabízených jídel. Nostalgická dobrota v posledním kole donutí všechny hádat.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (8)
Bergen. Paul zkoumá místa, která do té doby neznal, norská pekařství. Během letu helikoptérou vidí, jak Bergen zapadá do krajiny, pak se setká s rodinou, která peče národní sladkosti, a nakonec připraví vlastní verzi dvou oblíbených bergenských pečiv.
Reza a africká kuchyně (7)
Durban. Reza Muhammad je v Durbanu, kde chce zjistit, jak se liší místní indická jídla od těch na subkontinentu. Místní šéfkuchař Deena Naidoo je jeho průvodcem a Reza zažívá jednu novou zkušenost za druhou.
Reza a africká kuchyně (8)
Namibie. Ačkoliv je Namibie místem, se se nachází nejstarší poušť na světě, má také bohaté zásoby jídla. Uvnitř země se farmaří a chovají zvířata na maso, a u pobřeží se loví mořské plody. Takže Reza má co ochutnávat.
Malá bistra u silnic XXIV (12)
Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.
Malá bistra u silnic XXIV (13)
Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
