• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior II (5)

        Ugriluj to! Mladí kuchaři rozpalují gril při této soutěži, kde jsou porotci Amanda Freitag, člen síně slávy NFL Jerome Bettis a Ali Khan z Cooking Channel. V prvním kole se na grilovací pánve dostanou hybridní kroužky masa a koblih.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (8)

        Bergen. Paul zkoumá místa, která do té doby neznal, norská pekařství. Během letu helikoptérou vidí, jak Bergen zapadá do krajiny, pak se setká s rodinou, která peče národní sladkosti, a nakonec připraví vlastní verzi dvou oblíbených bergenských pečiv.

      • Reza a africká kuchyně (7)

        Durban. Reza Muhammad je v Durbanu, kde chce zjistit, jak se liší místní indická jídla od těch na subkontinentu. Místní šéfkuchař Deena Naidoo je jeho průvodcem a Reza zažívá jednu novou zkušenost za druhou.

      • Reza a africká kuchyně (8)

        Namibie. Ačkoliv je Namibie místem, se se nachází nejstarší poušť na světě, má také bohaté zásoby jídla. Uvnitř země se farmaří a chovají zvířata na maso, a u pobřeží se loví mořské plody. Takže Reza má co ochutnávat.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Sekáček XXVII (10)

        Vyžebrej, půjč si nebo přijde úhoř. V prvním koši nikoho neuchvátí pohled na slizké překvapení. V koši pro hlavní chod je celé kuře a porota se nechá ohromit talentem a technikou nabízených jídel. Nostalgická dobrota v posledním kole donutí všechny hádat.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (8)

        Bergen. Paul zkoumá místa, která do té doby neznal, norská pekařství. Během letu helikoptérou vidí, jak Bergen zapadá do krajiny, pak se setká s rodinou, která peče národní sladkosti, a nakonec připraví vlastní verzi dvou oblíbených bergenských pečiv.

      • Reza a africká kuchyně (7)

        Durban. Reza Muhammad je v Durbanu, kde chce zjistit, jak se liší místní indická jídla od těch na subkontinentu. Místní šéfkuchař Deena Naidoo je jeho průvodcem a Reza zažívá jednu novou zkušenost za druhou.

      • Reza a africká kuchyně (8)

        Namibie. Ačkoliv je Namibie místem, se se nachází nejstarší poušť na světě, má také bohaté zásoby jídla. Uvnitř země se farmaří a chovají zvířata na maso, a u pobřeží se loví mořské plody. Takže Reza má co ochutnávat.

      • Malá bistra u silnic XXIV (12)

        Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (13)

        Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.

      • Jídla na otevřeném ohni III (8)

        Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.

      • Jídla na otevřeném ohni III (9)

        Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.

      • Sekáček XXVI (3)

        Vojenští veteráni. V prvním kole se jeden kuchař zarazí nad dokonalým způsobem přípravy vlnkovaných brambor. Předvařená sekaná je velkou výzvou ve druhém kole a nakonec musejí kuchaři připravit sladkosti z křehké sušenky a dortového nápoje.

      • Guyovy hry s potravinami IV (14)

        James Beard nominuje čtyři kuchaře. Čtyři kuchaři, nominovaní Jamesem Beardem, využijí své mimořádné dovednosti, aby vytvořili hors d’oeuvre za využití instantních nudlí rámen. Pak tito špičkoví kuchaři musejí připravit pětihvězdičkové mořské plody za neuvěřitelně nízký rozpočet.

      • Na cestách s G. Garvinem (2)

        Charleston. Charleston v Jižní Karolíně je rušným městem, kde Chris Stewart z Glass Onion vaří čerstvá a sofistikovaná jídla z vepřového bůčku. Tammy Karsada otevírá svou cukrárnu s dorty pro mladíky ve tvaru sklenice piva a cukrovou polevou.

      • Na cestách s G. Garvinem (3)

        Austin. G. se po hlavě vrhne do mladé a živé kulinářské scény v Austinu a zkusí si prácí v pojízdném bufetu. Hoover Alexander představí původní a zdravé verze jižanských oblíbených jídel.

      • Sekáček XII (11)

        Podivné ingredience. Šéfkuchaři hledí s údivem na koš s ingrediencemi pro předkrm, na gumová smažená vejce! Uspějí s touto novou cukrovinkou a přetvoří ji úspěšně do něčeho chutného společně s hovězí konzervou? Čas ubíhá…

      • Bosá komtesa VIII (10)

        Cena za fotky. Miguel dokumentuje na film Ininu zahradu a její změny v průběhu ročních období. Jako odměnu za fotky mu Ina připraví chutný oběd. Citrónové fusili s rukolou a panacottu s jahodami balsamico.

      • Bosá komtesa X (1)

        Hrnce a plány. Ina má přítelkyni, která jí pomáhá vytvořit krásnou bylinkovou zahradu. Výměnou za květináče a zahradní plány připraví Ina oběd a pár chutných zákusků na odpoledne.

      • Osadnice IV (14)

        Přespávající šestka. U Drummondových přespávají děti ze sousedství a Ree připraví křupavé kuřecí prsty jako jednohubky, smažené hranolky ze sladkých brambor, medovo-hořčičný dip a ovocné pizzy.

      • Osadnice IV (15)

        Investiční společná večeře. Reein investiční klub se schází poprvé po 10 letech. Její menu inspirované Mexikem zahrnuje i ostružinové margarity na zahájení večírku.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Anna Olson: Pečení II (9)

        Italské pusinky. Anna nám vysvětlí, jak dosáhnout pevnosti a struktury klasických italských pusinek, vytvoří italský nugát, kokosové marshmallows a jednoduchý sněhový dort Key lime.

      • Anna Olson: Pečení II (10)

        Nepečené dezerty. Nepečené dezerty se musejí nejprve dát do ledničky, než se dají nakrájet. Anna nám předvede řadu tradičních stylů včetně šachovnicových dezertů, kokosových sušenek lepených karamelem a delikátních vanilkových sušenek.

      • Jídla na otevřeném ohni II (11)

        Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.

      • Jídla na otevřeném ohni II (12)

        Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.

      • Malá bistra u silnic XVII (7)

        Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.

      • Malá bistra u silnic XVII (8)

        Nadčasové tradice. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Lowdown ohledně dlouhotrvajících tradic. Ve Filadelfii je jamajské bistro s autentickými sušenými kuřaty.

      • Sekáček XVII (3)

        Zbytky! V této soutěži jsou koše plné obvykle vyhazovaných zbytků jídla. V prvním kole si musejí kuchaři poradit se stonky od bylinek a zbytky z vyfiletované ryby. Pak soutěžící otevřou koše, aby našli očka od brambor, jak na ně zírají.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VII (7)

        Mimo službu. Co dělají profesionální kuchaři doma, když mají volno? Fantastické, rychlé a snadné recepty a nejlepší tipy od kuchařů, jež se dají vyzkoušet doma. Ina bude vařit s autorkou kuchařek a podnikatelkou v oblasti stravování, Julií Turshen.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VII (8)

        Pravidla restaurace. Ina se podělí o jídla inspirovaná restauracemi, jež lze vařit doma. Připraví jídla s Frankem Pellegrino pro slavnou restauraci Rao’s a dostane se jí zákulisních informací z nejlepší kuchyně v Americe.

      • Osadnice XII (8)

        Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.

      • Osadnice XII (9)

        Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Anna Olson: Pečení (17)

        Čokoládový dort. Anna připraví klasické ďábelské koláčky. Pak pokračuje lekcí s delikátním koláčem red velvet, jenž určitě vzbudí dojem. Pak nachystá dokonalý čokoládový dort, s bohatou čokoládovou pěnou.

      • Anna Olson: Pečení (18)

        Čokoládový pařížský krém. Ganache neboli pařížský krém je základem pro pralinky či jako náplň do dortů, sušenek a koláčků. Anna připraví jednoduché ganache na vlastní dorty. Pak nachystá čokoládové sušenky s tekutým středem. Zakončí pralinkami s čokoládovým krémem.

      • Jídla na otevřeném ohni III (10)

        Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.

      • Jídla na otevřeném ohni III (11)

        Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.

      • Malá bistra u silnic XXII (3)

        Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.

      • Malá bistra u silnic XXII (4)

        To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.

      • Restaurant: Impossible II (8)

        Mamma D’s. Prasata, kuřata a kozy? No tedy! Tento díl pořadu zavede šéfkuchaře Roberta Irvineho do venkovského Pipersville v Pensylvánii, do Mamma D’s, což je částečně restaurace, částečně vinice a především kontaktní zoo pro děti.

      • Strávníci v utajení X (7)

        Nešťastná hodinka. Charles posílá Patricka a Tinu, aby zjistili, jak získávají nezvaní hosté přístup na šťastnou hodinku zdarma v Moreno’s Cuba Cafe v Miami Beach na Floridě.

      • Strávníci v utajení X (8)

        Chybějící propojení. Charles při vyšetřování stížností nečlenů, hrajících golf zdarma v Emerald Hills v Hollywoodu na Floridě, zjistí ještě větší problémy ve společné jídelně.

      • Malá bistra u silnic XX (15)

        Po Kalifornii. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje kvůli chuti pobřeží Kalifornie. V Culver City připraví Gene Simmons z Kiss překvapení v podobě pravého havajského jídla. Kousek odtud v Garden Grove je rodinný mexický podnik servírující tamales a tradiční hovězí chamorro. A nahoře v Monterey rybárna griluje právě chycené ústřice a dělá těstoviny s mořskými plody.

      • Malá bistra u silnic XX (2)

        Plněná jídla s ozvláštněním. Guy zkoumá od pobřeží k pobřeží všechny druhy jídel mimo trendy. V Kalifornii najde na menu časem prověřené recepty jako lasagne s masem nebo skutečné minestrone. V Bostonu ho uspokojí panini jak s masem, tak pro vegetariány.

      • Jídla na otevřeném ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni III (7)

        Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.

      • Restaurant: Impossible II (8)

        Mamma D’s. Prasata, kuřata a kozy? No tedy! Tento díl pořadu zavede šéfkuchaře Roberta Irvineho do venkovského Pipersville v Pensylvánii, do Mamma D’s, což je částečně restaurace, částečně vinice a především kontaktní zoo pro děti.

      • Strávníci v utajení X (7)

        Nešťastná hodinka. Charles posílá Patricka a Tinu, aby zjistili, jak získávají nezvaní hosté přístup na šťastnou hodinku zdarma v Moreno’s Cuba Cafe v Miami Beach na Floridě.

      • Strávníci v utajení X (8)

        Chybějící propojení. Charles při vyšetřování stížností nečlenů, hrajících golf zdarma v Emerald Hills v Hollywoodu na Floridě, zjistí ještě větší problémy ve společné jídelně.

      • Jídla na otevřeném ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni III (7)

        Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.