
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (6)
Láska k těstovinám. Další kolo s talentovanými mladými kuchaři toužícími po vítězství před porotci Alexem Guarnaschellim, Eddie Jacksonem a herečkou Christine Taylor. Děti milují těstoviny, ale zvládnou soutěžící v kole pro předkrm těstoviny ve tvaru srdce?
Restaurant: Impossible II (9)
Off Street Café. Tato mise zavede Roberta do Cerritos v Jižní Kalifornii, kde najde ponurou restauraci spoluvlastněnou bývalou tchyní a snachou. Dokáže Robert dát dohromady širokou rodinu, aby Off Street Café opět fungovalo?
Strávníci v utajení X (9)
Historická záhada. Když Lee, majitel Old Vinings Inn v Atlantě, zaslechne zvěsti o nepovolených prohlídkách o občanské válce, konajících se uvnitř jeho historické restaurace, kontaktuje Charlese, aby pomohl.
Strávníci v utajení X (10)
Červený inkoust. Uche, majitelka The Anchor Bay and Tattoo v Atlantě, kontaktuje Charlese poté, co zjistila propad v prodejích jídla i tetování. Strávnici v utajení Meagen a Justin zkusí zjistit, zda tyto dva problémy spolu nesouvisejí.
Malá bistra u silnic XXV (4)
Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Sekáček XXVII (11)
Vysoká škola. Čtyři studenti vysoké školy zjistí, jestli by absolvovali v kuchyni Sekáčku. Nejprve musí připravit něco nového z kuřete a rajské polévky. Pak se musejí vyrovnat se zmraženou přílohou. A nakonec přijde tropické ovoce.
Restaurant: Impossible II (9)
Off Street Café. Tato mise zavede Roberta do Cerritos v Jižní Kalifornii, kde najde ponurou restauraci spoluvlastněnou bývalou tchyní a snachou. Dokáže Robert dát dohromady širokou rodinu, aby Off Street Café opět fungovalo?
Strávníci v utajení X (9)
Historická záhada. Když Lee, majitel Old Vinings Inn v Atlantě, zaslechne zvěsti o nepovolených prohlídkách o občanské válce, konajících se uvnitř jeho historické restaurace, kontaktuje Charlese, aby pomohl.
Strávníci v utajení X (10)
Červený inkoust. Uche, majitelka The Anchor Bay and Tattoo v Atlantě, kontaktuje Charlese poté, co zjistila propad v prodejích jídla i tetování. Strávnici v utajení Meagen a Justin zkusí zjistit, zda tyto dva problémy spolu nesouvisejí.
Malá bistra u silnic V (1)
Co na snídani? Guy Fieri zkouší snídaně od východu po jihozápad: v New Orleans v baru s džusy dělají bagely z odřezků – a také domácí solený filet z lososa, a v motorestu v Novém Mexiku si dá mix filadelfského a jihozápadního jídla.
Malá bistra u silnic V (2)
Skutečně po italsku. Guy Fieri vyzkouší klasická italská bistra od pobřeží k pobřeží: v Baltimoru delikátní lasagne s mletým masem a nudle, a v San Diegu se staví v bistru s pizzou, kde dělá ručně těsto chlápek, který si své recepty přinesl přímo z Itálie.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Jídla na otevřeném ohni III (11)
Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.
Sekáček XXVI (4)
Bitva dědů. Čtyři dědečkové se utkají v kuchyni Sekáčku, aby na ně rodiny byly hrdé. Výzvami jim budou záhadná krabice, arašidové máslo a hovězí kousky s karamelem, potenciálním problémem je koláč.
Guyovy hry s potravinami IV (15)
Kuchaři Malých bister u silnic… už zase! Pro kuchaře z pořadu Malá bistra u silnic by neměl být problém připravit dokonalá jídla. A pak je minimum času zjistit, jaké je Guyovo oblíbené jídlo, a ještě méně času na nákup.
Bosá komtesa VII (6)
Dobré domácí vaření. Kamarádka Ininy dcery studuje na vysoké škole, a tak ji pozvala i s dalšími dvěma kamarádkami domů na slavnostní domácí hostinu.
Bosá komtesa VII (7)
Psí večírek. I nejlepší přítel člověka si zaslouží pohoštění na své narozeniny! A tak se rozhodne Ina na narozeniny psa a jeho fenky, kteří patří její kamarádce, uspořádat večírek na pláži. Bude grilování kuřecích klobás pro majitele psů, doma dělaný ochucený bramborový salát, vítr od moře při západu slunce a slavné koláčky s čokoládovou polevou!
Kuchyně VI (11)
Letní mořské plody. Geoffreyho paella určitě ohromí rodinu a přátele. Hosté nabídnou dva recepty na salát, nové nápady na dresink pro různé saláty a návod, jak grilovat ryby. Potom Nate Berkus připraví večírek pro nečekané hosty.
Osadnice VI (4)
Úchvatná jídla připravená dopředu. Dnes to bude na ranči Drummondových o úchvatných jídlech připravených dopředu. Je zde kukuřice s ostrým chili dipem, dokonalá na večírek kluků u bazénu. A pak hovězí sendviče, které se vždy hodí pro hladové zaměstnance ranče.
Osadnice VI (5)
Sladká donáška. Na ranči to dnes bude o dezertech, kdy se Ree v tento epický den podělí o recepty na dezerty na svém blogu a pak připraví nějaké sladkosti v řadě sladkých donášek.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)
Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Osadnice XIII (10)
Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.
Kuchyně II (1)
Jarní show. Do Kuchyně vtrhlo sluníčko a na oslavu se připraví jarní „pánvičkové lasagne“ a Katie připraví s láskou a péčí vepřová žebírka. Hosté připraví chřest na pět různých způsobů.
Osadnice VI (6)
Texasko-mexické jídlo pro kovboje. Po celodenní práci všech Drummondových s dobytkem je čeká pohraniční hostina v texasko-mexickém stylu. Mají chuť na chutné a vydatné jídlo, a tak je potěší delikátní kuřecí a hovězí fajitas.
Osadnice VI (7)
Skvělá jídla za 16 minut. Nemít čas, to pro Ree není problém, a tak připraví tři super rychlá jídla za 16 minut. K obědu je zde kuřecí salát s taco, a také pár skvělých nápadů na změny dresinku!
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)
Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Malá bistra u silnic XIII (1)
Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.
Malá bistra u silnic XIII (2)
Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.
Sekáček XIX (7)
Klid, palma a dokonalost. Kuchyně Sekáčku představí ocas čtverzubce, když se šéfkuchaři snaží zůstat v klidu při spěšní výrobě předkrmu. Pak najdou soutěžící plechovku čehosi oranžového a sklenici něčeho poněkud neobvyklého – datlovníku! Kdo prokáže své kouzlo a získá cenu?
Kuchyně II (1)
Jarní show. Do Kuchyně vtrhlo sluníčko a na oslavu se připraví jarní „pánvičkové lasagne“ a Katie připraví s láskou a péčí vepřová žebírka. Hosté připraví chřest na pět různých způsobů.
Osadnice XIII (11)
Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.
Osadnice XIII (12)
Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.
Sekáček XXVI (5)
Rodinná záležitost. V prvním kole převezmou pánev rodinného příslušníka dva příbuzní. V dalším kole se zdají být kuřecí prsa snadná na přípravu, ale jak si kuchaři poradí s další, záhadnou ingrediencí? V posledním kole čeká velmi sladký dort.
Sekáček junior II (7)
Směska ingrediencí. Čtyři talentovaní mladí kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni před porotou v sestavě Marc Murphy, herečka Debby Ryan a Geoffrey Zakarian. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s tzv. ústřicemi chudých.
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Jídla na otevřeném ohni IV (1)
Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Sekáček XXVII (12)
Tučný a plný slaniny. V prvním kole jsou kuchaři šokováni, když najdou zábavné jídlo zabalené ve slanině. Ve druhém kole musejí soutěžící představit jídla s vepřovým a nudlemi. V závěru jeden kuchař dostane tučnou šanci s dezertem, ale bude porota souhlasit?
Malá bistra u silnic XXV (1)
Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.
Malá bistra u silnic XXV (2)
Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Jídla na otevřeném ohni IV (1)
Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.
Malá bistra u silnic V (3)
Ne to, co bys očekával. Guy Fieri objevuje fantastická jídla v neobvyklých bistrech: v Austinu palačinky plněné perníkem nebo papriky plněné jambalayou. V Albuquerque dělají v malé chatrči kachní enchiladas a vlastní sušené třešňové máslo.
Malá bistra u silnic V (4)
Místa, kam jsi mě poslal. Guy Fieri navštěvuje bistra, o nichž jste nám řekli, ať je navštívíme. V Salt Lake City 79 let staré bistro nabízí slavné biskvity a šťávu Mile High a v New Orleans příměstská putyka servíruje jejich vlastní verzi rostbífu po’ boy.
Jídla na otevřeném ohni III (12)
Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.
Jídla na otevřeném ohni III (13)
Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.
