• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior II (7)

        Směska ingrediencí. Čtyři talentovaní mladí kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni před porotou v sestavě Marc Murphy, herečka Debby Ryan a Geoffrey Zakarian. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s tzv. ústřicemi chudých.

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.

      • Malá bistra u silnic XXV (7)

        Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.

      • Sekáček XXVII (12)

        Tučný a plný slaniny. V prvním kole jsou kuchaři šokováni, když najdou zábavné jídlo zabalené ve slanině. Ve druhém kole musejí soutěžící představit jídla s vepřovým a nudlemi. V závěru jeden kuchař dostane tučnou šanci s dezertem, ale bude porota souhlasit?

      • Malá bistra u silnic XXV (1)

        Chutě Maui. Guy projíždí Maui se svým kamarádem, kuchařem Reno Henriquesem, a užívá si místní oblíbená jídla, čerstvá jídla z pojízdných bufetů a grilování ve stylu St. Louis.

      • Malá bistra u silnic XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy navštíví tři velká americká města kvůli skvělým mezinárodním chutím. Filipínské funky bistro v Los Angeles, v San Francisku ochutná etiopskou kuchyni a v Minneapolis si zakousne večerní indickou klasiku.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Malá bistra u silnic V (3)

        Ne to, co bys očekával. Guy Fieri objevuje fantastická jídla v neobvyklých bistrech: v Austinu palačinky plněné perníkem nebo papriky plněné jambalayou. V Albuquerque dělají v malé chatrči kachní enchiladas a vlastní sušené třešňové máslo.

      • Malá bistra u silnic V (4)

        Místa, kam jsi mě poslal. Guy Fieri navštěvuje bistra, o nichž jste nám řekli, ať je navštívíme. V Salt Lake City 79 let staré bistro nabízí slavné biskvity a šťávu Mile High a v New Orleans příměstská putyka servíruje jejich vlastní verzi rostbífu po’ boy.

      • Jídla na otevřeném ohni III (12)

        Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.

      • Jídla na otevřeném ohni III (13)

        Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.

      • Sekáček XXVI (5)

        Rodinná záležitost. V prvním kole převezmou pánev rodinného příslušníka dva příbuzní. V dalším kole se zdají být kuřecí prsa snadná na přípravu, ale jak si kuchaři poradí s další, záhadnou ingrediencí? V posledním kole čeká velmi sladký dort.

      • Guyovy hry s potravinami V (1)

        Bohatá chuť a hodně smíchu. Je noc památných postav a chutného jídla na trhu. Kuchaři musejí hrát abecedu, vážit své steakové večeře a nakonec smísit luxus a levné položky ve svých jídlech.

      • Bosá komtesa VII (8)

        Chutné Inino jídlo. Inin kamarád Michael Grim, florista, má skutečně rušnou práci, a tak se Ina rozhodla potěšit ho přenosným tříchodovým jídlem. Piknikový oběd ho nejen zabaví v pauze, ale je skutečně chutný!

      • Bosá komtesa VII (9)

        Černobílý večírek. Truman Capote šokoval společnost černobílým plesem, a nyní Ina překvapí své přátele černobílou večeří na poctu autora nové knihy o tomto pověstném muži.

      • Kuchyně VI (12)

        Večírek u bazénu. Parta nám ukáže, jak snadno připravit jemnou svíčkovou ve stylu al pastor. Potom se Melissa Gilbert podělí o recept na smažené kuře a finalisté Food Network Star, Jay Ducote, Eddie Jackson a Dom Tesoriero, soutěží o nejlepší svačinku k bazénu.

      • Osadnice VI (6)

        Texasko-mexické jídlo pro kovboje. Po celodenní práci všech Drummondových s dobytkem je čeká pohraniční hostina v texasko-mexickém stylu. Mají chuť na chutné a vydatné jídlo, a tak je potěší delikátní kuřecí a hovězí fajitas.

      • Osadnice VI (7)

        Skvělá jídla za 16 minut. Nemít čas, to pro Ree není problém, a tak připraví tři super rychlá jídla za 16 minut. K obědu je zde kuřecí salát s taco, a také pár skvělých nápadů na změny dresinku!

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Osadnice XIII (11)

        Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.

      • Osadnice XIII (12)

        Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.

      • Kuchyně II (2)

        Nové nápady. Hosté Kuchyně jsou dnes plni nových nápadů. Nejprve naplní mrazák Jeffovými klobásovými a vaječnými muffiny. Geoffrey předvede divákům, jak uvařit artyčoky.

      • Osadnice VI (11)

        Velké nákupy. Ree Drummond se vydává na cestu za velkými nákupy. V nákupním seznamu jsou kuřecí stehna, z nichž udělá úchvatná kuřata s broskvemi na whiskey. Také vezme jablka na domácí jablečné pyré a delikátní jablečné palačinky.

      • Osadnice VI (12)

        Fotbalový tábor. Ladd je na fotbalovém táboře, zatímco Ree chystá oběd pro 120 hladových dětí a trenérů. Aby nakrmila dav, připraví piknikové sendviče s horkým pečeným hovězím, kořeněné bramborové lupínky a fotbalové ovoce.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Malá bistra u silnic XIII (3)

        Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.

      • Malá bistra u silnic XIII (4)

        Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.

      • Sekáček XIX (8)

        Čtyři otcové. Aby na ně byly děti hrdé, rozhodnou se čtyři otcové soutěžit v kuchyni Sekáčku. Ale jak se svátečně vařící otcové vyrovnají v kole věnovaném předkrmu s rybou, slanými bramborovými chipsy a s octem?

      • Kuchyně II (2)

        Nové nápady. Hosté Kuchyně jsou dnes plni nových nápadů. Nejprve naplní mrazák Jeffovými klobásovými a vaječnými muffiny. Geoffrey předvede divákům, jak uvařit artyčoky.

      • Osadnice XIII (13)

        Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.

      • Osadnice XIV (1)

        Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.

      • Sekáček XXVI (6)

        Příbuzní v týmu! Dvojice matek a snach soutěží, aby se zjistilo, která má pevnější pouto. Výzvy obsahují opilé doplňky, podivná vejce s bramborovou kaší a mazlavý chléb jako ingredienci pro dezert.

      • Sekáček junior II (8)

        Večeře pro tátu. Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by chutnala jejich tátům, ale i porotě ve složení šéfkuchaři Scott Conant a Tre Wilcox a s nimi i jezdec na skateboardu Tony Hawk.

      • Sekáček XXVIII (3)

        Šampioni Sekáčku: Bitva 3, kuchaři pod kontrolou. Čtyři vracející se šampioni dají vše své úsilí do předkrmů, hlavního chodu i dezertu, kdy se objeví těžko rozpustné bonbony, zelenina obtížná na přípravu nebo maso jerky z bizona.

      • Velký závod pojízdných bister IV (4)

        Tváře Jižní Dakoty. Zbývající týmy se setkají s Tylerem na hoře Rushmore, pak jdou nakupovat do Rapid City v Jižní Dakotě. Na ranči Cheyenne River musejí naporcovat kus bizona pro svá menu. Prodělávající tým je vyřazen u monumentu Crazy Horse.

      • Malá bistra u silnic XXV (8)

        Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Sekáček XXVII (13)

        Slaninoví chlapci. Čtyři sebejistí mládenci mají radost, že tématem dnešní soutěže bude slanina, ale jak si tihle kuchaři povedou v prvním kole, když v koších bude slanina doplněna banánovou marmeládou?

      • Sekáček XXVIII (3)

        Šampioni Sekáčku: Bitva 3, kuchaři pod kontrolou. Čtyři vracející se šampioni dají vše své úsilí do předkrmů, hlavního chodu i dezertu, kdy se objeví těžko rozpustné bonbony, zelenina obtížná na přípravu nebo maso jerky z bizona.

      • Velký závod pojízdných bister IV (4)

        Tváře Jižní Dakoty. Zbývající týmy se setkají s Tylerem na hoře Rushmore, pak jdou nakupovat do Rapid City v Jižní Dakotě. Na ranči Cheyenne River musejí naporcovat kus bizona pro svá menu. Prodělávající tým je vyřazen u monumentu Crazy Horse.

      • Malá bistra u silnic V (5)

        Dlouhověké legendy. Guy Fieri jede opět na místa, která mají místní po desetiletí v oblibě: v San Francisku klasické bistro, které připravuje čerstvé a horké masové sendviče již více než 60 let.

      • Malá bistra u silnic V (6)

        Něco odevšud. Guy Fieri objevuje skutečně dobrá jídla, která se narodila na různých místech: V Norwalku v Connecticutu dělá malé bistro autentická venezuelská rychlá jídla a v Minneapolis podává libanonská restaurace matčina oblíbená jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.