
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (8)
Večeře pro tátu. Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by chutnala jejich tátům, ale i porotě ve složení šéfkuchaři Scott Conant a Tre Wilcox a s nimi i jezdec na skateboardu Tony Hawk.
Sekáček XXVIII (3)
Šampioni Sekáčku: Bitva 3, kuchaři pod kontrolou. Čtyři vracející se šampioni dají vše své úsilí do předkrmů, hlavního chodu i dezertu, kdy se objeví těžko rozpustné bonbony, zelenina obtížná na přípravu nebo maso jerky z bizona.
Velký závod pojízdných bister IV (4)
Tváře Jižní Dakoty. Zbývající týmy se setkají s Tylerem na hoře Rushmore, pak jdou nakupovat do Rapid City v Jižní Dakotě. Na ranči Cheyenne River musejí naporcovat kus bizona pro svá menu. Prodělávající tým je vyřazen u monumentu Crazy Horse.
Malá bistra u silnic XXV (8)
Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.
Malá bistra u silnic XXV (9)
Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.
Sekáček XXVII (13)
Slaninoví chlapci. Čtyři sebejistí mládenci mají radost, že tématem dnešní soutěže bude slanina, ale jak si tihle kuchaři povedou v prvním kole, když v koších bude slanina doplněna banánovou marmeládou?
Sekáček XXVIII (3)
Šampioni Sekáčku: Bitva 3, kuchaři pod kontrolou. Čtyři vracející se šampioni dají vše své úsilí do předkrmů, hlavního chodu i dezertu, kdy se objeví těžko rozpustné bonbony, zelenina obtížná na přípravu nebo maso jerky z bizona.
Velký závod pojízdných bister IV (4)
Tváře Jižní Dakoty. Zbývající týmy se setkají s Tylerem na hoře Rushmore, pak jdou nakupovat do Rapid City v Jižní Dakotě. Na ranči Cheyenne River musejí naporcovat kus bizona pro svá menu. Prodělávající tým je vyřazen u monumentu Crazy Horse.
Malá bistra u silnic V (5)
Dlouhověké legendy. Guy Fieri jede opět na místa, která mají místní po desetiletí v oblibě: v San Francisku klasické bistro, které připravuje čerstvé a horké masové sendviče již více než 60 let.
Malá bistra u silnic V (6)
Něco odevšud. Guy Fieri objevuje skutečně dobrá jídla, která se narodila na různých místech: V Norwalku v Connecticutu dělá malé bistro autentická venezuelská rychlá jídla a v Minneapolis podává libanonská restaurace matčina oblíbená jídla.
Jídla na otevřeném ohni IV (1)
Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.
Jídla na otevřeném ohni IV (2)
Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.
Sekáček XXVI (6)
Příbuzní v týmu! Dvojice matek a snach soutěží, aby se zjistilo, která má pevnější pouto. Výzvy obsahují opilé doplňky, podivná vejce s bramborovou kaší a mazlavý chléb jako ingredienci pro dezert.
Guyovy hry s potravinami V (2)
Když vám dá Guy citrónový pult…. Kuchaři musejí rychle usmažit ingredience pouze ze sudých uliček. Poté musejí připravit večeři z ingrediencí z citrónového pultu.
Bosá komtesa VII (10)
Příběh o dvou polévkách. Polévky mohou být chutnými, vydatnými jídly. Ina udělá své dvě oblíbené, a tak když jí dobrý kamarád Frank řekne, že má pár přátel, kteří přijeli do města, Ina se rozhodne otestovat na nich své recepty!
Bosá komtesa VIII (1)
Večírek s kuchařskými knihami. Ina slaví konec práce na své nové knize večírkem pod širým nebem ve středomořském stylu. Nabídne jehněčí kebaby, salát s rajčaty a sýrem feta a černobílý andělský koláč.
Kuchyně VI (13)
Recepty vhodné pro děti. Den začne kuřecími a avokádovými mini hamburgery, následuje pár tipů, jak zůstat v klidu při vaření s dětmi, a nové možnosti zmrzlinových pohárů. Poté je čas na kempinkový večírek pro děti, s pár koktejly pro rodiče.
Osadnice VI (11)
Velké nákupy. Ree Drummond se vydává na cestu za velkými nákupy. V nákupním seznamu jsou kuřecí stehna, z nichž udělá úchvatná kuřata s broskvemi na whiskey. Také vezme jablka na domácí jablečné pyré a delikátní jablečné palačinky.
Osadnice VI (12)
Fotbalový tábor. Ladd je na fotbalovém táboře, zatímco Ree chystá oběd pro 120 hladových dětí a trenérů. Aby nakrmila dav, připraví piknikové sendviče s horkým pečeným hovězím, kořeněné bramborové lupínky a fotbalové ovoce.
Se Sibou u stolu (1)
Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.
Se Sibou u stolu (2)
Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.
Osadnice XIII (13)
Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.
Osadnice XIV (1)
Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.
Kuchyně II (3)
Cinco De Mayo s Bobbym Flayem. Kuchyně slaví svátek Cinco de Mayo chutnými tyčinkami churro a tacos od šéfredaktorky časopisu Food Network, Maile Carpenter.
Osadnice VI (13)
Jídla připravená dopředu. Ještě před nedělí, kdy je rodina zaměstnána prací na ranči, připraví Ree skvělá jídla. Jsou zde její oblíbené masové koule, neuvěřitelný vrstvený salát, který vypadá tak dobře, jako chutná, a delikátní řezy sýrového koláče s ostružinami.
Osadnice VII (1)
My a oni. Toto je příběh o dvou večeřích na ranči Drummond – jedné pro děti a druhé pro dospělé. Děti mají pečené těstoviny ziti, zatímco Ree připraví steak z vysokého roštěnce s kovbojským máslem a pečenými bramborami.
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Malá bistra u silnic XIII (5)
Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.
Malá bistra u silnic XIII (6)
Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.
Sekáček XIX (9)
Turnaj hvězd Sekáčku: Sportovní hvězdy! Čtyři atleti, Brandi Chastain, Jackie Joyner-Kersee, Greg Louganis a Charles Oakley přinesou svou divokost a vášeň do kuchyně Sekáčku v první části pětidílné soutěže hvězd o 50 000 dolarů.
Kuchyně II (3)
Cinco De Mayo s Bobbym Flayem. Kuchyně slaví svátek Cinco de Mayo chutnými tyčinkami churro a tacos od šéfredaktorky časopisu Food Network, Maile Carpenter.
Osadnice XIV (2)
Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.
Osadnice XIV (3)
Obchodní donáška. Práce na Reeině obchodu jde plnou parou vpřed, a tak něco uvaří, aby zůstala kola stavby v pohybu. Připraví sendviče s kořeněným smaženým kuřetem, vegetariánskou misku se zeleninou a lososem a úžasné sušenky z bílé čokolády.
Sekáček XXVI (7)
Molo Sekáčku. Čtyři modelky soutěži v kuchyni Sekáčku, kde najdou v koši pro předkrm tuňáka a plátky kapusty, ryby a semínka ve druhém kole, a konečně něco zmraženého a něco křupavého v koši pro dezert.
Sekáček junior II (9)
Síla vyhozených palačinek. Nová skupina ambiciózních mladých kuchařů vchází do kuchyně s nadějí na vítězství před porotou ve složení šéfkuchař Alex Guarnaschelli, Kelsey Nixon z Cooking Channel a kulinářský bloger Donal Skehan.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (3)
Domácí ravioli. Rodina připravuje gurmánskou italskou večeři s domácími ravioli, sýrovou bruschettou a chutným tiramisu jako dezertem.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (4)
Pirožky z Karibiku. Rodina připravuje klasické karibské jídlo pro Justinina otce. V ostrovním jídle najdeme hovězí pirožky, ohnivé jamajské kuře jerk a dědovu slavnou rýži s hráškem.
Soukromý šéfkuchař (11)
Večírek Sandy Geffen. Sandy Geffen pozve Neilla, aby připravil nezapomenutelný večírek, přičemž jeho matka je jedním z pozvaných hostů. Neill uvaří čerstvé linguini s citrónem a sýrem pecorino, a také sázená a opečená kuřata.
Soukromý šéfkuchař (12)
Hezké věci v životě. Barbara Lenhard si pozve Neilla, aby oslnila své kamarádky, a ten uvaří šafránové rizoto s malými kalmary a fenyklem, jehněčí hřbet s bramborovými rosti a jako dezert nakládané švestky s vanilkou a ricottou, a také medovou plástev s arašídy.
Malá bistra u silnic XXV (10)
Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Sekáček IX (1)
Turnaj šampionů: 1. část. Vítejte zpět, šampioni! Čtyři hrdinové Sekáčku se vracejí do akce, aby zjistili, kdo se těm nejlepším chce postavit, a aby znovu vyhráli. Ale v prvním kole se čas stane velkou výzvou.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (3)
Domácí ravioli. Rodina připravuje gurmánskou italskou večeři s domácími ravioli, sýrovou bruschettou a chutným tiramisu jako dezertem.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (4)
Pirožky z Karibiku. Rodina připravuje klasické karibské jídlo pro Justinina otce. V ostrovním jídle najdeme hovězí pirožky, ohnivé jamajské kuře jerk a dědovu slavnou rýži s hráškem.
Soukromý šéfkuchař (11)
Večírek Sandy Geffen. Sandy Geffen pozve Neilla, aby připravil nezapomenutelný večírek, přičemž jeho matka je jedním z pozvaných hostů. Neill uvaří čerstvé linguini s citrónem a sýrem pecorino, a také sázená a opečená kuřata.
Soukromý šéfkuchař (12)
Hezké věci v životě. Barbara Lenhard si pozve Neilla, aby oslnila své kamarádky, a ten uvaří šafránové rizoto s malými kalmary a fenyklem, jehněčí hřbet s bramborovými rosti a jako dezert nakládané švestky s vanilkou a ricottou, a také medovou plástev s arašídy.
Malá bistra u silnic V (7)
Oblíbená jídla ze sousedství. Guy Fieri odkrývá místa, kam stále chodí štamgasti: na pobřeží Mississippi je bistro na kůlech, kde dělají kreolské chuťovky a platýse plněného krabem.
Malá bistra u silnic V (8)
Stejně jako včera. Guy Fieri se vrací v čase při návštěvě bister, jež se zdají existovat věčně. V San Diegu nadměrná kavárna servíruje klasiky jako kuřata a knedlíky již 60 let.
Jídla na otevřeném ohni IV (3)
Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.
Jídla na otevřeném ohni IV (4)
Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.
