
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (9)
Síla vyhozených palačinek. Nová skupina ambiciózních mladých kuchařů vchází do kuchyně s nadějí na vítězství před porotou ve složení šéfkuchař Alex Guarnaschelli, Kelsey Nixon z Cooking Channel a kulinářský bloger Donal Skehan.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (3)
Domácí ravioli. Rodina připravuje gurmánskou italskou večeři s domácími ravioli, sýrovou bruschettou a chutným tiramisu jako dezertem.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (4)
Pirožky z Karibiku. Rodina připravuje klasické karibské jídlo pro Justinina otce. V ostrovním jídle najdeme hovězí pirožky, ohnivé jamajské kuře jerk a dědovu slavnou rýži s hráškem.
Soukromý šéfkuchař (11)
Večírek Sandy Geffen. Sandy Geffen pozve Neilla, aby připravil nezapomenutelný večírek, přičemž jeho matka je jedním z pozvaných hostů. Neill uvaří čerstvé linguini s citrónem a sýrem pecorino, a také sázená a opečená kuřata.
Soukromý šéfkuchař (12)
Hezké věci v životě. Barbara Lenhard si pozve Neilla, aby oslnila své kamarádky, a ten uvaří šafránové rizoto s malými kalmary a fenyklem, jehněčí hřbet s bramborovými rosti a jako dezert nakládané švestky s vanilkou a ricottou, a také medovou plástev s arašídy.
Malá bistra u silnic XXV (10)
Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Sekáček IX (1)
Turnaj šampionů: 1. část. Vítejte zpět, šampioni! Čtyři hrdinové Sekáčku se vracejí do akce, aby zjistili, kdo se těm nejlepším chce postavit, a aby znovu vyhráli. Ale v prvním kole se čas stane velkou výzvou.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (3)
Domácí ravioli. Rodina připravuje gurmánskou italskou večeři s domácími ravioli, sýrovou bruschettou a chutným tiramisu jako dezertem.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (4)
Pirožky z Karibiku. Rodina připravuje klasické karibské jídlo pro Justinina otce. V ostrovním jídle najdeme hovězí pirožky, ohnivé jamajské kuře jerk a dědovu slavnou rýži s hráškem.
Soukromý šéfkuchař (11)
Večírek Sandy Geffen. Sandy Geffen pozve Neilla, aby připravil nezapomenutelný večírek, přičemž jeho matka je jedním z pozvaných hostů. Neill uvaří čerstvé linguini s citrónem a sýrem pecorino, a také sázená a opečená kuřata.
Soukromý šéfkuchař (12)
Hezké věci v životě. Barbara Lenhard si pozve Neilla, aby oslnila své kamarádky, a ten uvaří šafránové rizoto s malými kalmary a fenyklem, jehněčí hřbet s bramborovými rosti a jako dezert nakládané švestky s vanilkou a ricottou, a také medovou plástev s arašídy.
Malá bistra u silnic V (7)
Oblíbená jídla ze sousedství. Guy Fieri odkrývá místa, kam stále chodí štamgasti: na pobřeží Mississippi je bistro na kůlech, kde dělají kreolské chuťovky a platýse plněného krabem.
Malá bistra u silnic V (8)
Stejně jako včera. Guy Fieri se vrací v čase při návštěvě bister, jež se zdají existovat věčně. V San Diegu nadměrná kavárna servíruje klasiky jako kuřata a knedlíky již 60 let.
Jídla na otevřeném ohni IV (3)
Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.
Jídla na otevřeném ohni IV (4)
Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.
Sekáček XXVI (7)
Molo Sekáčku. Čtyři modelky soutěži v kuchyni Sekáčku, kde najdou v koši pro předkrm tuňáka a plátky kapusty, ryby a semínka ve druhém kole, a konečně něco zmraženého a něco křupavého v koši pro dezert.
Guyovy hry s potravinami V (3)
Nebezpečná situace. Čtyři kuchaři musejí házet kostkou, aby se určily podrobnosti jejich nejlepšího jídla. Poté musejí kuchaři využít rozdíly a zakončit přípravou pozdní snídaně se šampaňským.
Bosá komtesa VIII (2)
Noc před večeří. Tentokrát se bude epizoda motat kolem jídel z lednice, která se dají připravit při nabitém programu a rušných obdobích roku, např. svátcích. V menu najdeme delikátní vepřovou pečeni s fenyklovou nádivkou, gratinovaný květák, zeleninu a dýňové sušenky parfait se zázvorem.
Bosá komtesa VIII (3)
Poprvé, podruhé, potřetí. Ininy kuchařské dovednosti procházejí těžkou zkouškou, když vyhrály v East Hampton při benefiční výroční akci South Fork. Cenou je jídlo, které Ina sama udělala. Připraví lehká, přenosná jídla z místních ingrediencí pro dva ctitele.
Kuchyně VII (1)
Odhalení Kuchyně. Kuchyně se otevírá a odhaluje v nových, podzimních barvách. Mezi jídly najdeme lasagne se sezónní zeleninou od Marcely, Geoffreyho octovou zálivku, letní krabí koláčky od Katie a klasický koktejl.
Osadnice VI (13)
Jídla připravená dopředu. Ještě před nedělí, kdy je rodina zaměstnána prací na ranči, připraví Ree skvělá jídla. Jsou zde její oblíbené masové koule, neuvěřitelný vrstvený salát, který vypadá tak dobře, jako chutná, a delikátní řezy sýrového koláče s ostružinami.
Osadnice VII (1)
My a oni. Toto je příběh o dvou večeřích na ranči Drummond – jedné pro děti a druhé pro dospělé. Děti mají pečené těstoviny ziti, zatímco Ree připraví steak z vysokého roštěnce s kovbojským máslem a pečenými bramborami.
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Osadnice XIV (2)
Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.
Osadnice XIV (3)
Obchodní donáška. Práce na Reeině obchodu jde plnou parou vpřed, a tak něco uvaří, aby zůstala kola stavby v pohybu. Připraví sendviče s kořeněným smaženým kuřetem, vegetariánskou misku se zeleninou a lososem a úžasné sušenky z bílé čokolády.
Kuchyně II (4)
Víkendový Den matek. Kuchyně slaví víkendový Den matek stylově – nejprve velkou pozdní snídaní, kdy Katie uvaří pro maminku chlebový pudink. Pak Jeff dělá pro svou matku hovězí braciole.
Osadnice VII (2)
Noc filmů podle Shakespeara. Dcera Ree Drummond pořádá filmový večírek, a tak Ree narychlo připraví Římem inspirované menu k filmu Julius Caesar. Prvotřídní pizza lasagne, salát Julius Caesar a neapolská zmrzlina jsou k příběhu o římských intrikách dokonalé.
Osadnice VII (3)
Jídla nalehko. Ree je sama doma a zapadlá sněhem – dokonalá příležitost na lehká jídla a pokusy s vařením. K večeři si připraví delikátní nízkokalorický burger s hlávkovým salátem.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Malá bistra u silnic XIII (7)
Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Sekáček XIX (10)
Turnaj hvězd Sekáčku: Rachael vs. Guy! Čtyřmi soutěžícími ve druhé části Turnaje hvězd jsou veteráni kuchařských soutěží: Až na to, že Coolio, Lou Diamond Phillips, Penn Jillette a Carnie Wilson nikdy nevstoupili do kuchyně Sekáčku!
Kuchyně II (4)
Víkendový Den matek. Kuchyně slaví víkendový Den matek stylově – nejprve velkou pozdní snídaní, kdy Katie uvaří pro maminku chlebový pudink. Pak Jeff dělá pro svou matku hovězí braciole.
Osadnice XIV (4)
Noc ve městě. Ree tráví noc ve městě s Laddem, a tak dopředu připraví večeři pro děti. Uvaří malé masové kuličky v těstě pečené v troubě a nachystá všechny přísady na vlastní tvorbu salátu, a k tomu koláč s mixovanými lesními plody jako dezert.
Osadnice XIV (5)
Kouzlo mála sacharidů. Ree má skvělé nápady na nízkosacharidové vaření! Připraví grilovanou vepřovou panenku s čínskou brukví, pizzu s květákem a ostrou pizza omáčku, opečené krevety s cherry rajčaty a opečenou brokolici s citrónem a chili.
Sekáček XXVI (8)
Kuchyně pojízdné kantýny. První koš obsahuje ingredience z čínské a řecké kuchyně. V koši pro hlavní jídlo je však klasické americké pouliční jídlo a korejské. Zbývající dva kuchaři připraví dezert s využitím oblíbených sladkých polev.
Sekáček junior II (10)
Velký zápach. Mladí kuchaři se musejí vypořádat s pár skutečně zapáchajícími ingrediencemi při jídle pro porotce Marcuse Samuelssona, bývalého šéfkuchaře Bílého domu Sama Kasse a blogerku Ayeshu Curry.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (9)
Jeruzalém. Paul je na cestě historií a kulturou Jeruzaléma a tráví čas s pekařil, kteří připraví pro své komunity neuvěřitelné pochoutky. Paul pak vytvoří jeruzalémský bagel a dort s mandlemi a granátovým jablkem.
Reza a africká kuchyně (9)
Kapské Město. Kapské Město má bohatou historii, co se týká jídla a čerstvých potravin, a tak není divu, že místní kulinářská scéna je živá, plná pestrých vlivů a chutí. Reza Mahammad navštíví město a začne hned zostra!
Reza a africká kuchyně (10)
Koření Zanzibaru. Souostroví Zanzibar, známé také jako ostrov koření, má spousty kulturních vlivů. Reza Mahammad prozkoumá ostrovní nabídku a začne na plantážích s kořením, kde si rozšíří své kulinářské znalosti.
Malá bistra u silnic XXV (12)
Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.
Malá bistra u silnic XXV (13)
Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.
Sekáček IX (2)
Turnaj šampionů: 2. část. Čtyři vracející se vítězové bojují o místo ve velkém finále soutěže s cenou 50 000 dolarů. Nejprve předpřipravené jídlo ke snídani zabrání některým soutěžícím být tak kreativní, jak by chtěli.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (9)
Jeruzalém. Paul je na cestě historií a kulturou Jeruzaléma a tráví čas s pekařil, kteří připraví pro své komunity neuvěřitelné pochoutky. Paul pak vytvoří jeruzalémský bagel a dort s mandlemi a granátovým jablkem.
Reza a africká kuchyně (9)
Kapské Město. Kapské Město má bohatou historii, co se týká jídla a čerstvých potravin, a tak není divu, že místní kulinářská scéna je živá, plná pestrých vlivů a chutí. Reza Mahammad navštíví město a začne hned zostra!
Reza a africká kuchyně (10)
Koření Zanzibaru. Souostroví Zanzibar, známé také jako ostrov koření, má spousty kulturních vlivů. Reza Mahammad prozkoumá ostrovní nabídku a začne na plantážích s kořením, kde si rozšíří své kulinářské znalosti.
Malá bistra u silnic V (9)
Návrat na Route 66. Guy Fieri míří na východ po Route 66. Ve Flagstaffu v Arizoně restaurace v rodinném stylu podává jihozápadní pochoutky z mletého masa, a v Chicagu podává bistro na Route 66 smažená kuřata od 30. let.
Malá bistra u silnic V (10)
Grilování a více. V texaském Austinu Guy vyzkouší uzenou klasiku se zeleným mesquite, a pak mu dokonce udělají kuřecí křídla. V Connecticutu pak regionální vášeň pro grilování, od texaského bůčku po memphiská žebírka a omáčku ze Severní Karolíny.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
