• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior II (10)

        Velký zápach. Mladí kuchaři se musejí vypořádat s pár skutečně zapáchajícími ingrediencemi při jídle pro porotce Marcuse Samuelssona, bývalého šéfkuchaře Bílého domu Sama Kasse a blogerku Ayeshu Curry.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (9)

        Jeruzalém. Paul je na cestě historií a kulturou Jeruzaléma a tráví čas s pekařil, kteří připraví pro své komunity neuvěřitelné pochoutky. Paul pak vytvoří jeruzalémský bagel a dort s mandlemi a granátovým jablkem.

      • Reza a africká kuchyně (9)

        Kapské Město. Kapské Město má bohatou historii, co se týká jídla a čerstvých potravin, a tak není divu, že místní kulinářská scéna je živá, plná pestrých vlivů a chutí. Reza Mahammad navštíví město a začne hned zostra!

      • Reza a africká kuchyně (10)

        Koření Zanzibaru. Souostroví Zanzibar, známé také jako ostrov koření, má spousty kulturních vlivů. Reza Mahammad prozkoumá ostrovní nabídku a začne na plantážích s kořením, kde si rozšíří své kulinářské znalosti.

      • Malá bistra u silnic XXV (12)

        Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.

      • Malá bistra u silnic XXV (13)

        Výtvory pro masožravce. Guy Fieri zkoumá během cesty pár nejlepších výtvorů pro masožravce, včetně úchvatného řeznictví v Portlandu v Oregonu, pořádného grilovacího bistra v Kentucky nebo kavárny podávající vražedný steakový sendvič v Hamiltonu v New Jersey.

      • Sekáček IX (2)

        Turnaj šampionů: 2. část. Čtyři vracející se vítězové bojují o místo ve velkém finále soutěže s cenou 50 000 dolarů. Nejprve předpřipravené jídlo ke snídani zabrání některým soutěžícím být tak kreativní, jak by chtěli.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (9)

        Jeruzalém. Paul je na cestě historií a kulturou Jeruzaléma a tráví čas s pekařil, kteří připraví pro své komunity neuvěřitelné pochoutky. Paul pak vytvoří jeruzalémský bagel a dort s mandlemi a granátovým jablkem.

      • Reza a africká kuchyně (9)

        Kapské Město. Kapské Město má bohatou historii, co se týká jídla a čerstvých potravin, a tak není divu, že místní kulinářská scéna je živá, plná pestrých vlivů a chutí. Reza Mahammad navštíví město a začne hned zostra!

      • Reza a africká kuchyně (10)

        Koření Zanzibaru. Souostroví Zanzibar, známé také jako ostrov koření, má spousty kulturních vlivů. Reza Mahammad prozkoumá ostrovní nabídku a začne na plantážích s kořením, kde si rozšíří své kulinářské znalosti.

      • Malá bistra u silnic V (9)

        Návrat na Route 66. Guy Fieri míří na východ po Route 66. Ve Flagstaffu v Arizoně restaurace v rodinném stylu podává jihozápadní pochoutky z mletého masa, a v Chicagu podává bistro na Route 66 smažená kuřata od 30. let.

      • Malá bistra u silnic V (10)

        Grilování a více. V texaském Austinu Guy vyzkouší uzenou klasiku se zeleným mesquite, a pak mu dokonce udělají kuřecí křídla. V Connecticutu pak regionální vášeň pro grilování, od texaského bůčku po memphiská žebírka a omáčku ze Severní Karolíny.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (5)

        Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (6)

        Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.

      • Sekáček XXVI (8)

        Kuchyně pojízdné kantýny. První koš obsahuje ingredience z čínské a řecké kuchyně. V koši pro hlavní jídlo je však klasické americké pouliční jídlo a korejské. Zbývající dva kuchaři připraví dezert s využitím oblíbených sladkých polev.

      • Guyovy hry s potravinami V (4)

        Soutěžní tanec města chutí. Čtyři kuchaři musejí nejprve vytvořit oběd s omezením na dvě kila ingrediencí. Pak musí vytvořit inovativní večeři podle Guyova šíleného nákupního seznamu.

      • Na cestách s G. Garvinem (6)

        New Jersey. Hoboken v New Jersey má impozantní kulinářskou scénu. Na vodě postavený 3Forty Grill inspirovaný jižanskou kuchyní, je luxusnějším místem pro místní. Šéfkuchař Wally Weaver se podělí o zvláštní recept restaurace na dušená krátká žebra.

      • Na cestách s G. Garvinem (7)

        To nejlepší z Bayou. G. se zastaví v prosté Glendině Creole Kitchen, aby nabídl pomocnou ruku a podíval se, jak se správně dělá etouffee. Pizzitola v texaském Houstonu nabízí už přes 70. let žebírka, kde maso odpadá od kosti. G. dostane rychlou lekci, jak používat minimálně koření a jak ohniště z cihel.

      • Sekáček XII (13)

        Flank steak. První koš obsahuje lékořici, a tak se u předkrmu stane hlavním úkolem šéfkuchařů kreativita. Musejí použít instantní kávu k hovězímu pupku pro hlavní jídlo. Je hodně co překonávat, kdo se stane mistrem Sekáčku?

      • Bosá komtesa X (4)

        Dámy, které obědvají. Ina připravuje oběd pro původní majitelku obchodu Bosá komtesa, včetně mrkvového salátu s ananasem, smetanovým kuřecím salátem a tvarohovým koláčem z čokoládového espressa.

      • Bosá komtesa X (5)

        Výročí. Ina tvoří výroční večeři pro Jeffreyho, se všemi jeho oblíbenými jídly, včetně coq au vin, šťouchaných brambor s česnekem nebo svatebního dortu s čokoládovým máslovým krémem.

      • Osadnice V (3)

        Nakrmit krávy, nakrmit kovboje. Telata, kovbojové a děti je dnes na ranči potřeba nakrmit. Na snídani budou francouzské lístkové pečivo, které Ree Drummond připravila předešlé noci.

      • Osadnice V (4)

        Stavba. Ree chystá krabici s obědem na kontrolní den s investorem a dodavatelem ve staré budově, kterou rodina renovuje. Všichni dostanou kolosální vícevrstvý sendvič a porci řeckého salátu.

      • Se Sibou u stolu II (7)

        Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.

      • Se Sibou u stolu II (8)

        Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.

      • Anna Olson: Pečení II (13)

        Langoše. Langoše mají podobnou přípravu po celém světě, i když každá kultura má svůj vlastní styl. Anna nám ukáže několik nejpopulárnějších langošů včetně příbuzného pita chleba, chleba naan nebo křupavého lavaše se semínky.

      • Anna Olson: Pečení II (14)

        Slané koláče. Anna nám předvede recepty s těstem, do něhož se nejlépe hodí slané náplně, a upraví obvyklé pekařské postupy, aby dosáhla lístkového a jemného, chutného výsledku. Naučte se pórkový quiche se sýrem Gruyere, koláč s kuřetem a tourtiere.

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.

      • Jídla na otevřeném ohni III (3)

        Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.

      • Malá bistra u silnic XVII (12)

        Od srdce. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří na místa, kde dávají do všeho, co dělají, srdce i duši. V Carlsbad v Kalifornii rodinný italský restaurant zůstává věrný dlouholetému receptu na ravioli.

      • Malá bistra u silnic XVII (13)

        Je to čerstvé. Na tomto výletě se Guy Fieri zastaví v bistrech, kde mají vše čerstvé. V San Franciscu je venezuelský bar nabízející menu bez lepku a autentickými předkrmy jako placky arepa nebo empanada.

      • Sekáček XVII (5)

        Sportovní hvězdy. Danica Patrick, Tiki Barber, Chuck Zito a Natalie Coughlin jsou čtyřmi atlety, kteří se cítí díky domácímu vaření dostatečně silní na boj v soutěži pro charitu. Zkuste si představit, jak se dá olivový olej přetvořit v zákusek v kole pro dezert.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (1)

        Dobrodružství začíná. Ina si užívá výlet do Kalifornie s pozvánkou na vaření pečeného kozího sýra v Sinskey’s Vineyard. Následuje neformální večeře v Napa stylu s Jeffreyho grilovanými vepřovými kotletami podávanými se zelenými fazolkami a s gremolátou.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (2)

        Dobroty. Ina dělá pečený chřest a prosciutto se snadnou holandskou majonézou na oběd. Pak je tu sraz s Tyler Florence, který se podělí o tajemství dokonale připraveného hospodského steaku porterhouse.

      • Osadnice XII (12)

        Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.

      • Osadnice XII (13)

        Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Anna Olson: Pečení (21)

        Lístkové těsto. Anna připraví základní lístkové těsto a pak nachystá tři vlastní dortíky z listového těsta: meruňkový Vol-au-Vent, solený karamelový hruškový dortík a dort S’Mores. Později upeče klasický francouzský dezert: čokoládový Napoleon s lískovými oříšky.

      • Anna Olson: Pečení (22)

        Šátečky a buchty. Anna začne základy: klasickými šátečky. Pak upeče sladkou verzi a největší výzvou budou trochu obtížnější buchty s mřížkou. Pak Anna naučí diváky jednoduchému způsobu přípravy domácího másla.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Malá bistra u silnic XXII (7)

        Světová ochutnávka. Na tomto výletu Guy ochutná autentická jídla z celého světa jako směs latinské kuchyně, skutečné thajské jídlo nebo sicilské speciality.

      • Malá bistra u silnic XXII (8)

        Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.

      • Restaurant: Impossible II (9)

        Off Street Café. Tato mise zavede Roberta do Cerritos v Jižní Kalifornii, kde najde ponurou restauraci spoluvlastněnou bývalou tchyní a snachou. Dokáže Robert dát dohromady širokou rodinu, aby Off Street Café opět fungovalo?

      • Strávníci v utajení X (9)

        Historická záhada. Když Lee, majitel Old Vinings Inn v Atlantě, zaslechne zvěsti o nepovolených prohlídkách o občanské válce, konajících se uvnitř jeho historické restaurace, kontaktuje Charlese, aby pomohl.

      • Strávníci v utajení X (10)

        Červený inkoust. Uche, majitelka The Anchor Bay and Tattoo v Atlantě, kontaktuje Charlese poté, co zjistila propad v prodejích jídla i tetování. Strávnici v utajení Meagen a Justin zkusí zjistit, zda tyto dva problémy spolu nesouvisejí.

      • Malá bistra u silnic XX (3)

        Staré standardy, nové styly. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří do bister nabízejících rychlovky. V Jacksonu ve Wyomingu pizza bar nabízí nakrájené lákavé kousky, na nichž nahoře najdeme vše od pesta a kuřat po pikantní klobásy a omáčku marinara.

      • Malá bistra u silnic XX (4)

        Od standardu k vynikajícímu jídlu. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechna bistra s vražednou nabídkou, od klasické italské kuchyně po moderní americkou. Na Long Beach v Kalifornii umělecky založený šéfkuchař nabízí jedinečné vegetariánské sendviče a ovesnou kaši s prasetem.

      • Jídla na otevřeném ohni III (8)

        Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.

      • Jídla na otevřeném ohni III (9)

        Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.

      • Restaurant: Impossible II (9)

        Off Street Café. Tato mise zavede Roberta do Cerritos v Jižní Kalifornii, kde najde ponurou restauraci spoluvlastněnou bývalou tchyní a snachou. Dokáže Robert dát dohromady širokou rodinu, aby Off Street Café opět fungovalo?

      • Strávníci v utajení X (9)

        Historická záhada. Když Lee, majitel Old Vinings Inn v Atlantě, zaslechne zvěsti o nepovolených prohlídkách o občanské válce, konajících se uvnitř jeho historické restaurace, kontaktuje Charlese, aby pomohl.

      • Strávníci v utajení X (10)

        Červený inkoust. Uche, majitelka The Anchor Bay and Tattoo v Atlantě, kontaktuje Charlese poté, co zjistila propad v prodejích jídla i tetování. Strávnici v utajení Meagen a Justin zkusí zjistit, zda tyto dva problémy spolu nesouvisejí.

      • Jídla na otevřeném ohni III (8)

        Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.

      • Jídla na otevřeném ohni III (9)

        Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.