• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior II (11)

        Letní grilování. Škola skončila, ale je čas složit zkoušku z vaření pro porotce: šéfkuchaře Roble Aliho, herečku Jennie Garth a šéfkuchaře Marca Murphyho. Součástí koše pro předkrm jsou zábavné sušenky a libové maso.

      • Restaurant: Impossible II (10)

        The Trails. Robert se vydává do San Diega, kde najde The Trails Eatery, rozkošnou kavárnu, kterou vede a vlastní mladá, energická žena. Ale pod krásným vnějším nátěrem se skrývá do bankrotu vedoucí podnikání.

      • Strávníci v utajení X (11)

        Turistický autobus. Danny a jeho syn Danny jr. Jsou majiteli Star Cafe a Star Coaches v Atlantě. Trápí je chybějící jídlo v kuchyni a vzestup nákladů na palivo u jejich turistických autobusů.

      • Strávníci v utajení X (12)

        Na tenkém ledě. Poté, co zjistili, že chybí jídlo a zboží, kontaktují majitelé Epic Rollertainment v Murrietě v Kalifornii Charlese s prosbou o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XIII (1)

        Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.

      • Malá bistra u silnic XIII (2)

        Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.

      • Sekáček IX (3)

        Turnaj šampionů: 3. část. Zbývají už pouze dvě místa ve velkém finále soutěže šampionů Sekáčku s cenou 50 000 dolarů a čtyři soutěžící se snaží probojovat k výhře. Čí nabídka porotu ohromí?

      • Restaurant: Impossible II (10)

        The Trails. Robert se vydává do San Diega, kde najde The Trails Eatery, rozkošnou kavárnu, kterou vede a vlastní mladá, energická žena. Ale pod krásným vnějším nátěrem se skrývá do bankrotu vedoucí podnikání.

      • Strávníci v utajení X (11)

        Turistický autobus. Danny a jeho syn Danny jr. Jsou majiteli Star Cafe a Star Coaches v Atlantě. Trápí je chybějící jídlo v kuchyni a vzestup nákladů na palivo u jejich turistických autobusů.

      • Strávníci v utajení X (12)

        Na tenkém ledě. Poté, co zjistili, že chybí jídlo a zboží, kontaktují majitelé Epic Rollertainment v Murrietě v Kalifornii Charlese s prosbou o pomoc.

      • Malá bistra u silnic V (11)

        Regionálni klasiky. Guy Fieri jede za chutěmi, které místní milují: v New Orleans nabízí rodinná restaurace speciality pojmenované po ulicích v sousedství, a v Albuquerque místní bistro servíruje autentická jídla Nového Mexika, od sopapilla s nakrájeným vepřovým po burritos s chicharones.

      • Malá bistra u silnic V (12)

        Oblíbená rodinná jídla. Guy Fieri získává místo u rodinného stolu: v Glendale v Arizoně dělá německá restaurace klobásky sauerbraten z mletého masa. A ve Forth Worth v Texasu servírují klasiky od dušeného masa po drůbeží droby se šťávou či hovězí špičky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Sekáček XXVII (1)

        Boj na nože. Soutěž načíná krvavá historka, když kuchaři najdou ve svých koších pro předkrm krvavá jelita. Na hlavní chod mají kuchaři ambiciózní plány s košem, který obsahuje karamelizovaný pudink a vepřový výrobek.

      • Guyovy hry s potravinami V (5)

        Bitva Ameriky II: Vař, nebo budeš uvařen. Čtyři kuchaři hrdě zastupují své oblasti při návratu oblíbené části Guyových her s potravinami: Bitvě Ameriky. Dělat regionální jídla bez masa zní divně, ale co když je oddělení masa neomezené? Kdo se dostane na vrchol?

      • Bosá komtesa VIII (6)

        Vše z ciziny. Ina připravuje přenosná jídla pro hostinu v přístavu na lodi kamaráda. Na začátek rumové koktejly daiquiri, pečený lilek s dipem, následují pražené krevety a salát s těstovinami orzo, a nakonec kokosový koláč.

      • Bosá komtesa VIII (7)

        Chutě a květiny. Proč mít květiny ve váze na stole, když je můžete mít na talíři? Ina připraví hostinu z květinářství, na úvod s bruschettou s červeným pepřem a gorgonzolou, následuje kuřecí salát veronique s bramborovým salátem s bylinkami.

      • Kuchyně VII (3)

        Menu pro návrat do školy. Náš tým z Kuchyně se podělí o nové způsoby organizace nového školního roku za využití domácích předmětů. V receptech najdeme aglio e olio, cereální sušenky, rychlou snídani, anglické muffinové pizzy a appletini.

      • Osadnice VII (4)

        Kovboj Mike. Mike, bratr Ree Drummond, pomáhá Laddovi nakrmit dobytek v prérii, zatímco Ree připravuje skvělou mexickou horkou čokoládu s marshmallow pro opékání nad ohněm.

      • Osadnice VII (5)

        S jídly za 16 minut kolem světa. Nejprve se zastavíme v Indii na polévku mulligatawny s přáteli. Následuje thajské maso s papričkou. Na večeři pak italská kuřecí piccata a nudle s máslem, citrónem a petrželí.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Osadnice XIV (6)

        Narozeninový flám. Ree a její rodina pořádají narozeninový flám, a tak Ree připraví kořeněné, tažené vepřové plátky, dopředu nachystané pomalu pečené fazole a třípatrový dort confetti jako dezert.

      • Osadnice XIV (7)

        Pár, který vaří společně. Koná se večeře pro dva, pro Ree a jejího manžela Ladda, který se v kuchyni vrhne na kovbojské vaření! Společně připraví smažené krevety s koktejlovou omáčkou, kořeněné vlnité hranolky, grilované kukuřičné casserole a mexické čokoládové zmrzlinové poháry.

      • Kuchyně II (6)

        Jednoduchá jídla víkendové noci. Hosté Kuchyně se podělí o rychlá jídla pro snadné víkendové večeře. Jeff přetvoří výstavní kousek rostbífu na luxusní grilované maso s nachos.

      • Osadnice VII (6)

        B-Man. Ree Drummond chystá rychlou italskou sekanou, nepečené makaróny se čtyřmi druhy sýrů, a servíruje s jednoduchým zeleným salátem. Nakonec Ree uvaří lahodné sušenky a připraví zmrzlinové poháry pro chvíle matky se synem.

      • Osadnice VII (7)

        Shromažďování býků. Zatímco celá rodina dělá s býky, Ree jim připravuje žebírka. Na osvěžení je zde limonáda z jahod, a po práci vroubkované brambory a šunka s přílohou se zelenými fazolkami a citrónem.

      • Se Sibou u stolu (9)

        Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.

      • Se Sibou u stolu (10)

        Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.

      • Malá bistra u silnic XIII (11)

        Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.

      • Malá bistra u silnic XIII (12)

        Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.

      • Sekáček XIX (12)

        Turnaj hvězd Sekáčku: Herci! Ve finále charitativního turnaje s výhru 55 000 dolarů zbývá už jen jedno jediné místo a herci Lucas Grabeel, Michael Imperioli, Peter Scolari a Tasha Smith se statečně ujmou svých rolí šéfkuchařů. Ale kdo bude posledním finalistou?

      • Kuchyně II (6)

        Jednoduchá jídla víkendové noci. Hosté Kuchyně se podělí o rychlá jídla pro snadné víkendové večeře. Jeff přetvoří výstavní kousek rostbífu na luxusní grilované maso s nachos.

      • Osadnice XIV (8)

        Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.

      • Osadnice XIV (9)

        Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.

      • Sekáček XXVII (2)

        Zdravá rivalita. V prvním kole bojují soutěžící s časem, aby připravili rybí jídla včetně neobvyklého kraba. Ve druhém kole jsou zelené nudle součástí kulinářského puzzle. A v kole s dezertem využijí kuchaři máslo a cukr minimalistickým způsobem.

      • Sekáček junior II (12)

        S elánem na kozí maso. Čtyři noví mladí kuchaři ze sebe musejí vydat vše, aby ohromili porotu v sestavě modelka Jourdan Dunn a šéfkuchaři Carla Hall a Chris Santos. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s podivně chutnajícím nealko nápojem a zábavně tvarovanými hrozny.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Muž vs. jídlo (1)

        Memphis. Adam přijíždí do Memphisu v Tennessee, kde ochutná Gusova smažená kuřata a zhltne vepřová žebírka ve světově proslulém Charlie Vergos’ Rendezvous.

      • Muž vs. jídlo (2)

        Columbus. Adam Richman cestuje do Columbusu v Ohiu, aby si zakousl burgery, klobásy a největší sendviče ve městě.

      • Malá bistra u silnic XIII (3)

        Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.

      • Malá bistra u silnic XIII (4)

        Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.

      • Sekáček IX (4)

        Turnaj šampionů: 4. část. Čtyři vracející se vítězové bojují o poslední místo ve velkém finále turnaje šampionů Sekáčku! Teplota stoupne, když kuchaři v koši pro předkrm objeví bochánky mazance a šokující maso.

      • Malá bistra u silnic XXV (3)

        Kreolové, studené řezy a palačinky. Guy navštíví vícegenerační bistro, které nabízí New Orleans v Los Angeles, jídelnu v Minneapolis nabízející bezmasá „masná“ jídla a bistro na Havaji s nabídkou nudlí, polévky ramen a vietnamských palačinek.

      • Malá bistra u silnic XXV (4)

        Jíst a pít. Guy vyzkouší jídla v hospodách napříč USA – od noků s masem z divočáka v Los Angeles po jehněčí bůček se slaninou, salátem a rajčaty v Miami.

      • Muž vs. jídlo (1)

        Memphis. Adam přijíždí do Memphisu v Tennessee, kde ochutná Gusova smažená kuřata a zhltne vepřová žebírka ve světově proslulém Charlie Vergos’ Rendezvous.

      • Muž vs. jídlo (2)

        Columbus. Adam Richman cestuje do Columbusu v Ohiu, aby si zakousl burgery, klobásy a největší sendviče ve městě.

      • Malá bistra u silnic V (13)

        Všechny druhy rychlých jídel. Guy Fieri hledá rychlá občerstvení s dobrým jídlem: v Novém Mexiku je drive-in, proslavený svými cheesburgery se zeleným chili, a v Connecticutu bistro s hot dogy, kde kuchař získal dovednosti, jak kombinovat hot dogy ze všech druhů masa.

      • Malá bistra u silnic XIII (1)

        Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.