
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (13)
Kančí není nuda. Mladí kuchaři jsou zkoušeni porotou v sestavě Chris Santos, herečka Ali Larter a soutěžící Food Network Star, Arnold Myint. V prvním kole je kanec, ale plány jednoho soutěžícího přijdou vniveč.
Sekáček XXVIII (4)
Šampioni Sekáčku: Bitva 4, bouře v kuchyni. Nažhaveni na vražedné vaření a vážné drama jsou manžel s manželkou mezi šampiony, kteří se vracejí do čtvrtého kola soutěže šampionů Sekáčku.
Velký závod pojízdných bister IV (5)
Dvojité problémy ve Dvouměstí. V Minneapolis musejí být všechna jídla podávaná na jehle nebo špejli, v St. Paul je hlavní ingrediencí lančmít. První dva týmy, které vydělají 500 dolarů a navštíví Tylera ve Spam Museum, vyhrají cenu, která by je mohla poslat do finále.
Malá bistra u silnic XIII (5)
Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.
Malá bistra u silnic XIII (6)
Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.
Sekáček IX (5)
Turnaj šampionů: Velké finále. A je to tu! Velké finále turnaje šampionů Sekáčku o 50 000 dolarů! Pouze jeden z dvojitých šampionů se stane trojitým a získá cenu.
Sekáček XXVIII (4)
Šampioni Sekáčku: Bitva 4, bouře v kuchyni. Nažhaveni na vražedné vaření a vážné drama jsou manžel s manželkou mezi šampiony, kteří se vracejí do čtvrtého kola soutěže šampionů Sekáčku.
Velký závod pojízdných bister IV (5)
Dvojité problémy ve Dvouměstí. V Minneapolis musejí být všechna jídla podávaná na jehle nebo špejli, v St. Paul je hlavní ingrediencí lančmít. První dva týmy, které vydělají 500 dolarů a navštíví Tylera ve Spam Museum, vyhrají cenu, která by je mohla poslat do finále.
Malá bistra u silnic XIII (2)
Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.
Malá bistra u silnic XIII (3)
Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Jídla na otevřeném ohni IV (12)
Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.
Sekáček XXVII (3)
Bitva pozdních snídaní. Čtyři kuchaři zkoušejí připravit pozdní snídani pro přátele a rodinu. V prvních dvou koších jsou překvapeními alkohol a vejce. Pro dezert pracují finalisté se ztraceným ovocem a smaženými sladkostmi.
Guyovy hry s potravinami V (7)
Fieriho Den otců! Čtyři otcové vyzkoušejí v kuchyni, zda jsou nejlepší tátové na světě. Nejprve kuchaři musejí využít expresní linku při přípravě rodinné večeře. A potom jsou tátové požádáni, aby udělali nějaké provinilé potěšení.
Bosá komtesa VIII (10)
Cena za fotky. Miguel dokumentuje na film Ininu zahradu a její změny v průběhu ročních období. Jako odměnu za fotky mu Ina připraví chutný oběd. Citrónové fusili s rukolou a panacottu s jahodami balsamico.
Bosá komtesa X (1)
Hrnce a plány. Ina má přítelkyni, která jí pomáhá vytvořit krásnou bylinkovou zahradu. Výměnou za květináče a zahradní plány připraví Ina oběd a pár chutných zákusků na odpoledne.
Kuchyně VII (5)
První chutě podzimu. Připojte se k hostům Kuchyně na Food Network, kteří oslaví štědrost podzimu delikátními recepty s využitím růžičkové kapusty a žaludové kaše, a připijí si zmrzlinovým likérem Fall Floats.
Osadnice VII (8)
Hezké narozeniny. Celá rodina se chystá na velký večírek na oslavu narozenin tchána Ree Drummond, Chucka. Každý si pochutná na cajunské hostině s mořskými plody s masem. Jsou to narozeniny, na které Chuck nezapomene.
Osadnice VII (9)
Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Osadnice XIV (10)
Otázky a odpovědi o mrazáku. Ree se podělí o své nejlepší tipy a triky ohledně všeho zmraženého, včetně receptů na jedno těsto, jež se dá využít na dva typy sušenek, máselnou kašovitou polévku, špagety s kořeněným kuřetem nebo omáčku z opečených rajčat.
Osadnice XIV (11)
Šílené sladkosti. Ree připravuje dokonalé sladkosti pro svůj nejnovější článek na blogu. Jsou zde čokoládové sušenky s marshmallow, mramorovaná máčená jablka, fritovaný tvarohový dort s jahodovou zálivkou a tvrdé bonbony se šampaňským.
Kuchyně II (8)
Staré zvyky. Epizoda začíná videem diváka, který sestříhal pomocnou linku Kuchyně. Geoffrey vše rozhrábne díky úchvatné alternativě grilovací omáčky, pálivé chimichurri.
Osadnice VII (10)
Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.
Osadnice VII (11)
Základní nástroje vaření. Ree Drummond navštíví místní obchod, když shání oblíbené nástroje jako svatební dar. Poté, co nakoupí i potraviny, připraví skvělá jídla a s každým se o ně podělí.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Malá bistra u silnic XIV (2)
Speciální sendviče. V texaském Austinu Guy navštíví malý přívěs, kde nabízejí zákazníkům na ulici i do vedlejšího baru speciální sendviče. V Minneapolis si v přívěsu s jídlem dá rolky z čerstvého humra, které mají v potápěčském baru dvojí funkci.
Malá bistra u silnic XIV (3)
Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.
Sekáček XX (1)
Strach a snídaně. Obvyklá kola jsou dnes nahrazena snídaní, obědem a večeří. v prvním kole kuchaři zkusit vytvořit skvělé ranní jídlo z kávového koláče a čokoládových vajíček plněných krémem.
Kuchyně II (8)
Staré zvyky. Epizoda začíná videem diváka, který sestříhal pomocnou linku Kuchyně. Geoffrey vše rozhrábne díky úchvatné alternativě grilovací omáčky, pálivé chimichurri.
Osadnice XIV (12)
Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.
Osadnice XIV (13)
Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.
Sekáček XXVII (4)
Čínský nový rok. Na oslavu čínského nového roku kuchaři připraví předkrmy využitím amerických verzí čínských jídel. Hlavní chod obsahuje obří rybu a v kole s dezertem musejí kuchaři využít sušenky a cukroví s jahodami.
Sekáček junior II (1)
Křepelčí výzva. Mladí kuchaři si projeví přátelství a pomohou si z nouze. Ale někdo z nich musí stále vyřazen porotou ve složení Maneet Chauhan, herec Rico Rodriguez a Fabio Viviani.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (5)
Odpolední svačina s čajem. Justine připravuje tradiční anglickou odpolední svačinu s čajem, koláčky z listového těsta a dvěma druhy miniaturních sendvičů. Protože to pro jeho kamaráda nemusí být jeho šálek čaje, nachystá Rev Run svou verzi sendvičů s plátky masa a parmezánem.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (6)
Bezstarostné luau. Justine promění nedělní večeři na domácí havajské luau se salátem ze zelené papáje a s oblíbený, Revovým pařeným vepřovým s banánovým listem. Luau není kompletní bez dezertu, a tak Justine zakončí tropickým koláčem s banánem a guavou.
Soukromý šéfkuchař (13)
Pod africkým nebem. Neill vaří pro excentrického britského IT milionáře. V menu je zahradní salát s uzenou makrelou, sautéed foie gras a fíky, opékaná zvěřina a banánový a mangový sorbet.
Soukromý šéfkuchař (1)
Francois a Nerine Pienaarovi. Neill vaří pro jednu ze světových ikon ragby, Francoise Pienaara, a jeho přátele. V menu jsou krokety se šunkou na bílém víně s lanýžovým a hrachovým pyré, noky se sýrem cottage a čokoládová polévka se šlehaným krémem.
Malá bistra u silnic XIII (7)
Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Sekáček IX (6)
Čas a vesmír. V úvodním kole dojde na otevírače konzerv, když kuchaři v koši najdou plno proteinů. Zbývající soutěžící se pak vrhnou do kola s hlavním chodem, aby našli zmrzlinu pro kosmonauty. Ale bude mise úspěšná?
Rev Run a jeho nedělní večeře III (5)
Odpolední svačina s čajem. Justine připravuje tradiční anglickou odpolední svačinu s čajem, koláčky z listového těsta a dvěma druhy miniaturních sendvičů. Protože to pro jeho kamaráda nemusí být jeho šálek čaje, nachystá Rev Run svou verzi sendvičů s plátky masa a parmezánem.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (6)
Bezstarostné luau. Justine promění nedělní večeři na domácí havajské luau se salátem ze zelené papáje a s oblíbený, Revovým pařeným vepřovým s banánovým listem. Luau není kompletní bez dezertu, a tak Justine zakončí tropickým koláčem s banánem a guavou.
Soukromý šéfkuchař (13)
Pod africkým nebem. Neill vaří pro excentrického britského IT milionáře. V menu je zahradní salát s uzenou makrelou, sautéed foie gras a fíky, opékaná zvěřina a banánový a mangový sorbet.
Soukromý šéfkuchař (1)
Francois a Nerine Pienaarovi. Neill vaří pro jednu ze světových ikon ragby, Francoise Pienaara, a jeho přátele. V menu jsou krokety se šunkou na bílém víně s lanýžovým a hrachovým pyré, noky se sýrem cottage a čokoládová polévka se šlehaným krémem.
Malá bistra u silnic XIII (4)
Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.
Malá bistra u silnic XIII (5)
Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Jídla na otevřeném ohni (1)
Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.
