• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior II (1)

        Křepelčí výzva. Mladí kuchaři si projeví přátelství a pomohou si z nouze. Ale někdo z nich musí stále vyřazen porotou ve složení Maneet Chauhan, herec Rico Rodriguez a Fabio Viviani.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (5)

        Odpolední svačina s čajem. Justine připravuje tradiční anglickou odpolední svačinu s čajem, koláčky z listového těsta a dvěma druhy miniaturních sendvičů. Protože to pro jeho kamaráda nemusí být jeho šálek čaje, nachystá Rev Run svou verzi sendvičů s plátky masa a parmezánem.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (6)

        Bezstarostné luau. Justine promění nedělní večeři na domácí havajské luau se salátem ze zelené papáje a s oblíbený, Revovým pařeným vepřovým s banánovým listem. Luau není kompletní bez dezertu, a tak Justine zakončí tropickým koláčem s banánem a guavou.

      • Soukromý šéfkuchař (13)

        Pod africkým nebem. Neill vaří pro excentrického britského IT milionáře. V menu je zahradní salát s uzenou makrelou, sautéed foie gras a fíky, opékaná zvěřina a banánový a mangový sorbet.

      • Soukromý šéfkuchař (1)

        Francois a Nerine Pienaarovi. Neill vaří pro jednu ze světových ikon ragby, Francoise Pienaara, a jeho přátele. V menu jsou krokety se šunkou na bílém víně s lanýžovým a hrachovým pyré, noky se sýrem cottage a čokoládová polévka se šlehaným krémem.

      • Malá bistra u silnic XIII (7)

        Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.

      • Malá bistra u silnic XIII (8)

        Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.

      • Sekáček IX (6)

        Čas a vesmír. V úvodním kole dojde na otevírače konzerv, když kuchaři v koši najdou plno proteinů. Zbývající soutěžící se pak vrhnou do kola s hlavním chodem, aby našli zmrzlinu pro kosmonauty. Ale bude mise úspěšná?

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (5)

        Odpolední svačina s čajem. Justine připravuje tradiční anglickou odpolední svačinu s čajem, koláčky z listového těsta a dvěma druhy miniaturních sendvičů. Protože to pro jeho kamaráda nemusí být jeho šálek čaje, nachystá Rev Run svou verzi sendvičů s plátky masa a parmezánem.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (6)

        Bezstarostné luau. Justine promění nedělní večeři na domácí havajské luau se salátem ze zelené papáje a s oblíbený, Revovým pařeným vepřovým s banánovým listem. Luau není kompletní bez dezertu, a tak Justine zakončí tropickým koláčem s banánem a guavou.

      • Soukromý šéfkuchař (13)

        Pod africkým nebem. Neill vaří pro excentrického britského IT milionáře. V menu je zahradní salát s uzenou makrelou, sautéed foie gras a fíky, opékaná zvěřina a banánový a mangový sorbet.

      • Soukromý šéfkuchař (1)

        Francois a Nerine Pienaarovi. Neill vaří pro jednu ze světových ikon ragby, Francoise Pienaara, a jeho přátele. V menu jsou krokety se šunkou na bílém víně s lanýžovým a hrachovým pyré, noky se sýrem cottage a čokoládová polévka se šlehaným krémem.

      • Malá bistra u silnic XIII (4)

        Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.

      • Malá bistra u silnic XIII (5)

        Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Jídla na otevřeném ohni (1)

        Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.

      • Sekáček XXVII (4)

        Čínský nový rok. Na oslavu čínského nového roku kuchaři připraví předkrmy využitím amerických verzí čínských jídel. Hlavní chod obsahuje obří rybu a v kole s dezertem musejí kuchaři využít sušenky a cukroví s jahodami.

      • Guyovy hry s potravinami V (8)

        Napínavé grilování. Zkušení kuchaři z celé země jsou celí žhaví rozpálit gril a předvést svá nejlepší jídla, ale Guy Fieri je informuje, že mohou použít pouze ingredience začínající písmeny A, B nebo G pro A bude grilování.

      • Bosá komtesa X (2)

        Vysněná stodola. Ina pořádá party pro tým, který pomohl vytvořit její vysněnou stodolu. Připraví farmářskou večeři s delikátními kousky uzeného lososa a s bylinkovým máslem.

      • Bosá komtesa X (3)

        Víkendový oběd. Ina připravuje dva jednoduché a elegantní obědy. V nabídce číslo jedna je teplý kachní salát následovaný borůvkovým koláčem s drobenkou.

      • Kuchyně VII (6)

        Večírek na parkovišti. Opět je zde doba společných vaření u aut na parkovištích před stadióny, a tak je zde pár vychytávek a tipů. Navíc se Danica Patrick z NASCAR podělí o své oblíbené pochoutky z těchto večírků.

      • Osadnice VII (10)

        Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.

      • Osadnice VII (11)

        Základní nástroje vaření. Ree Drummond navštíví místní obchod, když shání oblíbené nástroje jako svatební dar. Poté, co nakoupí i potraviny, připraví skvělá jídla a s každým se o ně podělí.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Osadnice XIV (12)

        Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.

      • Osadnice XIV (13)

        Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.

      • Kuchyně II (9)

        Den otců s Rachael Ray. Den otců oslavíme chutným steakem a burritem s vejci. Rachael Ray se k nám připojí se zvláštní vsuvkou nazvanou Kuchyňské nářadí.

      • Osadnice VII (12)

        Jarní vypalování. Na ranči planou ohně a v kuchyni plameny, protože Ree Drummond griluje k večeři žebírka pro celou rodinu, až odpoledne vypálí trávu v prérii. Užijí si grilované dobroty při chutné hostině.

      • Osadnice VII (13)

        Velký den na stavbě. Ree připravuje texasko-mexická jídla k obědu, kuřecí chili s papričkou chipotle, vdolky s chili a sýrem, karamelové sušenky a mexický punč pro tým stavbařů a dělníků, kteří připravují dva nové vchody.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Malá bistra u silnic XIV (4)

        Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.

      • Malá bistra u silnic XIV (5)

        Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.

      • Sekáček XX (2)

        Velcí pálkaři. Čtyři kuchaři z amerických baseballových stadiónů přijíždějí do kuchyně Sekáčku v naději, že budou ti nejlepší! V prvním koši najdou typická jídla herních dní, včetně italských klobás. Ve druhém kole je potěší krásný flank steak a porotci doufají, že dezerty budou chutné, navzdory poslední borůvce.

      • Kuchyně II (9)

        Den otců s Rachael Ray. Den otců oslavíme chutným steakem a burritem s vejci. Rachael Ray se k nám připojí se zvláštní vsuvkou nazvanou Kuchyňské nářadí.

      • Osadnice X (1)

        Rychlé sladkosti. Ree se podělí o čtyři delikátní a rychle připravené dezerty jako pudink s bílou čokoládou nebo rychlé dezertní panini, a pak připraví karamelovou jablečnou přeliv na zmrzlinový pohár.

      • Osadnice X (3)

        Základy z mrazáku. Zatímco rodina dělá s dobytkem, Ree Drummond plní mrazák delikátními přísadami připravenými na okamžité přidání do jídel.

      • Sekáček XXVII (5)

        Večírek na kapotě auta. Čtyři nadšenci pro pikniky na motoru auta vyzkoušejí svou vášeň pro vaření se svou vášní pro sport. V koši najdou zeleninové pirožky, povinný sýr a klobásky v kole druhém a dezert bude sladko-slaný.

      • Sekáček junior II (2)

        Máme tě rádi, mami! Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by milovaly jejich matky, a také ohromila porotu ve složení Maneet Chauhan, Haylie Duff z Cooking Channel a herečka Alison Sweeney.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (10)

        Kapské Město. Paulova kamarádka, Siba Mtongana z Food Network, ho provede po nejlepších pekárnách Kapského Města. Pak Paul připraví dva vlastní pekařské výtvory: mléčný dort Earl Grey a těsto s grilovaným masem.

      • Reza a africká kuchyně (1)

        Západní pobřeží. Reza Mahammad prozkoumá drsné pobřeží Cape West v Jižní Africe a zjistí, že lidé jsou stejně drsní a nezlomní jako samotná země. Začne v rybářské vesnici Paternoster, setká se s místním šéfkuchařem a ten ho vezme na sběr mušlí.

      • Reza a africká kuchyně (2)

        Botswana. Největším pokladem Botswany jsou její přírodní krásy a bohatý život divočiny. Reza Mahammad prozkoumá deltu Okavanga na hřbetu koně a zblízka se setká s některými zvířaty z Velké pětky.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Sekáček IX (7)

        Všechno je květinové. V záhadném koši je překvapení v podobě mořských plodů, a to navíc kolo pro předkrm oživí i čtyři odlišné kuchařské styly. Dojde také na růže, v kole pro hlavní chod, když budou v koších jedlé květiny.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (10)

        Kapské Město. Paulova kamarádka, Siba Mtongana z Food Network, ho provede po nejlepších pekárnách Kapského Města. Pak Paul připraví dva vlastní pekařské výtvory: mléčný dort Earl Grey a těsto s grilovaným masem.

      • Reza a africká kuchyně (1)

        Západní pobřeží. Reza Mahammad prozkoumá drsné pobřeží Cape West v Jižní Africe a zjistí, že lidé jsou stejně drsní a nezlomní jako samotná země. Začne v rybářské vesnici Paternoster, setká se s místním šéfkuchařem a ten ho vezme na sběr mušlí.

      • Reza a africká kuchyně (2)

        Botswana. Největším pokladem Botswany jsou její přírodní krásy a bohatý život divočiny. Reza Mahammad prozkoumá deltu Okavanga na hřbetu koně a zblízka se setká s některými zvířaty z Velké pětky.

      • Malá bistra u silnic XIII (6)

        Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.

      • Malá bistra u silnic XIII (7)

        Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.

      • Jídla na otevřeném ohni (2)

        Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.

      • Jídla na otevřeném ohni (3)

        Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.