
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (2)
Máme tě rádi, mami! Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by milovaly jejich matky, a také ohromila porotu ve složení Maneet Chauhan, Haylie Duff z Cooking Channel a herečka Alison Sweeney.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (10)
Kapské Město. Paulova kamarádka, Siba Mtongana z Food Network, ho provede po nejlepších pekárnách Kapského Města. Pak Paul připraví dva vlastní pekařské výtvory: mléčný dort Earl Grey a těsto s grilovaným masem.
Reza a africká kuchyně (1)
Západní pobřeží. Reza Mahammad prozkoumá drsné pobřeží Cape West v Jižní Africe a zjistí, že lidé jsou stejně drsní a nezlomní jako samotná země. Začne v rybářské vesnici Paternoster, setká se s místním šéfkuchařem a ten ho vezme na sběr mušlí.
Reza a africká kuchyně (2)
Botswana. Největším pokladem Botswany jsou její přírodní krásy a bohatý život divočiny. Reza Mahammad prozkoumá deltu Okavanga na hřbetu koně a zblízka se setká s některými zvířaty z Velké pětky.
Malá bistra u silnic XIII (9)
Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.
Malá bistra u silnic XIII (10)
Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.
Sekáček IX (7)
Všechno je květinové. V záhadném koši je překvapení v podobě mořských plodů, a to navíc kolo pro předkrm oživí i čtyři odlišné kuchařské styly. Dojde také na růže, v kole pro hlavní chod, když budou v koších jedlé květiny.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (10)
Kapské Město. Paulova kamarádka, Siba Mtongana z Food Network, ho provede po nejlepších pekárnách Kapského Města. Pak Paul připraví dva vlastní pekařské výtvory: mléčný dort Earl Grey a těsto s grilovaným masem.
Reza a africká kuchyně (1)
Západní pobřeží. Reza Mahammad prozkoumá drsné pobřeží Cape West v Jižní Africe a zjistí, že lidé jsou stejně drsní a nezlomní jako samotná země. Začne v rybářské vesnici Paternoster, setká se s místním šéfkuchařem a ten ho vezme na sběr mušlí.
Reza a africká kuchyně (2)
Botswana. Největším pokladem Botswany jsou její přírodní krásy a bohatý život divočiny. Reza Mahammad prozkoumá deltu Okavanga na hřbetu koně a zblízka se setká s některými zvířaty z Velké pětky.
Malá bistra u silnic XIII (6)
Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.
Malá bistra u silnic XIII (7)
Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.
Jídla na otevřeném ohni (2)
Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.
Jídla na otevřeném ohni (3)
Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.
Sekáček XXVII (5)
Večírek na kapotě auta. Čtyři nadšenci pro pikniky na motoru auta vyzkoušejí svou vášeň pro vaření se svou vášní pro sport. V koši najdou zeleninové pirožky, povinný sýr a klobásky v kole druhém a dezert bude sladko-slaný.
Guyovy hry s potravinami V (9)
Možnost nápravy. Čtyři kuchaři se vracejí do Flavourtown s druhou šancí získat 20 000 dolarů na nákupy. Ale nejprve musejí připravit jídlo za použití ingrediencí, díky nimž posledně vypadli.
Na cestách s G. Garvinem (10)
Virginie. V Jeffersonově hotelu v Richmondu ve Virginii se G. setká s šéfkuchařem Walterem a jeho smaženými zelenými rajčaty. Cenami ověnčený šéfkuchař Jason otevřel Comfort, aby využil místní ingredience ve svém vlastním stylu. Podělí se o techniky přípravy dušeného vepřového a příloh.
Na cestách s G. Garvinem II (1)
Atlanta. G. Garvin míří ke svým kořenům, do Atlanty, kde vyzkouší krevety a ovesnou kaši v Local Three, jejíž unikátní kuchyně dává pozdním snídaním nový smysl. Pak jede naplnit svou touhu po sladkém do Piece of Cake, kde si dá zákusek s názvem červený samet.
Sekáček XIII (3)
Celá prasečí hlava. Šéfkuchaři zjistí, že jsou součástí zvláštní soutěže, kde budou vařit s neobvyklými kousky masa vycházejícími z filozofie, že skoro každá část zvířete se dá využít jako jídlo. Velké překvapení v prvním koši – celá prasečí hlava!
Bosá komtesa X (8)
Zábava na hostině. Dnešní zábavná hostina s bosou komtesou proběhne formou večírku s luxusními mořskými plody jako gratinovanými humry v šafránové omáčce.
Bosá komtesa X (9)
Domácí rychlovky. Ina vytváří snadná a chutná jídla včetně tvarohového koláče s citrónem a makaróny se zralým sýrem podávané se salátem s dresinkem.
Osadnice V (7)
Naplnit mrazák. Ree plní mrazák oblíbenými rodinnými jídly, která lze kdykoliv připravit. Pak uvaří chleba se smetanou a nudlemi a kuřecí koláč s delikátním tymiánovým pečivem.
Osadnice V (8)
Prostě to nejlepší. Ree se podělí o svá oblíbená klasická jídla, například rajskou polévku a delikátní grilovaný sýr. Na snídani je neuvěřitelný jogurtový pohár parfait.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)
Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Anna Olson: Pečení II (17)
Sušenky z těstíčka. Jemné těstíčko z mouky a vody nebo mléka a vajec umožňuje sušenky tvarovat, zdobit a formovat před pečením, a jde o klasickou část cukrářského repertoáru. Anna připraví kočičí jazýčky, sušenky French Tuile a mandlové florentýnky.
Anna Olson: Pečení II (18)
Chlebový pudink. Anna představí umění chlebového pudinku a upeče dýňový chlebový pudink s perníkem a chlebový pudink s banánem a karamelem s arašídy.
Jídla na otevřeném ohni III (6)
Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
Malá bistra u silnic XVIII (3)
Nabídka v San Franciscu. Na tomto výletě Guy zabrousí do San Francisca na rozmanitá kulinářská jídla. Nejprve navštíví předělanou garáž v okresu Mission, kde se mu dostane jižanské pohostinnosti a nabídky dušených hovězích krátkých žeber a kořeněných krevet s omáčkou.
Malá bistra u silnic XVIII (4)
Trubičky cannoli, lívance a křídla. Na tomto výletě se Guy vydá na festival chutí. V San Franciscu nabízí pojízdný bufet kombinaci filipínských a latinskoamerických tradičních jídel, např. kuřecí křidýlka v marinádě adobo nebo vepřové tacos podle pradědečkova receptu.
Sekáček XVII (7)
Krabice na pozdní snídani. V této soutěži Sekáčku jsou koše plné ingrediencí, jež jinak najdete v menu sofistikované pozdní snídaně. Jak si kuchaři poradí v kole pro hlavní jídlo s extravagantní kombinací mořských plodů a palačinek?
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (5)
Večeře v NAPA. Pro neformální večeři Ina připraví izraelský kuskus a tuňákový salát, s malinovými tyčinkami s polevou jako dezertem. Další den má večeři s Michaelem Chiarello, který připraví své neuvěřitelné kuře a la Vendemmia.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (6)
Knihovnické inaugurační nápoje. Ina ve stodole postavila slavnou knihovnu a nyní je čas poděkovat týmu, který vytvořil design a postavil ji. Ina připraví fíkové a fenyklové caponata, antipasto talíř, toskánskou cizrnovou kaši a mušle se šafránovou majonézou.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Osadnice XIII (4)
Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Anna Olson: Pečení (25)
Odpalované těsto. Anna začne základním odpalovaným těstem a připraví jednoduché cukrem sypané koblihy ve tvaru trubičky. Dalším krokem je komplexnost druhů pečiva a plněného těsta s čokoládovým topem, a nakonec trochu zábavy přinese krémová věž z listového těsta – croquembouche.
Anna Olson: Pečení (26)
Kávové sušenky. Není nic lepšího než si sednou do příjemného křesla se šálkem horké kávy a delikátními sušenkami. Anna začne se základními kávovými sušenkami a později připraví kávové sušenky s pekanovým krémem a upeče i vlastní sušenky cappuccino.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Malá bistra u silnic XXII (11)
Chutná jídla. Guy si vychutná pořádně bohatá jídla v Charlotte v Severní Karolíně a také v Los Angeles.
Malá bistra u silnic XXII (13)
Mezikontinentální chutě. Guy se vydává za světovými chutěmi do Los Angeles. Navštíví korejsko-mexickou kuchyni a v Čínské čtvrti bistro inspirované New Orleans. Pak zamíří do Charlotte v Severní Karolíně a na srbskou pizzu.
Restaurant: Impossible II (10)
The Trails. Robert se vydává do San Diega, kde najde The Trails Eatery, rozkošnou kavárnu, kterou vede a vlastní mladá, energická žena. Ale pod krásným vnějším nátěrem se skrývá do bankrotu vedoucí podnikání.
Strávníci v utajení X (11)
Turistický autobus. Danny a jeho syn Danny jr. Jsou majiteli Star Cafe a Star Coaches v Atlantě. Trápí je chybějící jídlo v kuchyni a vzestup nákladů na palivo u jejich turistických autobusů.
Strávníci v utajení X (12)
Na tenkém ledě. Poté, co zjistili, že chybí jídlo a zboží, kontaktují majitelé Epic Rollertainment v Murrietě v Kalifornii Charlese s prosbou o pomoc.
Malá bistra u silnic XX (5)
Večeře po celý den. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná všechny druhy masa od úsvitu do soumraku. Ve Wilsonu ve Wyomingu je srub předělaný na restauraci, kde vaří banánový chléb míchaný s francouzským toastem a klasické hovězí stroganov.
Malá bistra u silnic XXI (1)
Cesta do Beantown. Guy Fieri zaparkuje Camaro v Beantownu kvůli švédským stolům v bostonském stylu. Jen kousek odtud, v Allston, sdílejí dvě restaurace jednu kuchyni, přičemž obě vaří zcela odlišná menu – mexická pouliční jídla a gastronomické fajnovky.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Jídla na otevřeném ohni III (11)
Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.
Restaurant: Impossible II (10)
The Trails. Robert se vydává do San Diega, kde najde The Trails Eatery, rozkošnou kavárnu, kterou vede a vlastní mladá, energická žena. Ale pod krásným vnějším nátěrem se skrývá do bankrotu vedoucí podnikání.
Strávníci v utajení X (11)
Turistický autobus. Danny a jeho syn Danny jr. Jsou majiteli Star Cafe a Star Coaches v Atlantě. Trápí je chybějící jídlo v kuchyni a vzestup nákladů na palivo u jejich turistických autobusů.
Strávníci v utajení X (12)
Na tenkém ledě. Poté, co zjistili, že chybí jídlo a zboží, kontaktují majitelé Epic Rollertainment v Murrietě v Kalifornii Charlese s prosbou o pomoc.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Jídla na otevřeném ohni III (11)
Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.
