
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni III (5)
Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.
Malá bistra u silnic XXI (10)
Baltimore po celou dobu. Guy vyráží na turné po skvělých chutích po Baltimoru. Nejprve do Dundalk Avenue, kde místní legenda připravuje kraby. Pak do Hamiltonu do farmářské hospody na sekanou balenou do slaniny.
Malá bistra u silnic XXI (11)
Kuřecí festival. V Baltimoru zkontroluje Guy místní pověstná kuřecí křidýlka. V Oregonu v soulovém bistru uzená a grilovaná kuřata. A konečně v Des Moines na jihu si dá pořádná smažená kuřata.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (9)
Jídlo na kuželky. Je nedělní den zábavy a Rev je připraven vtrhnout se svým dlouholetým kamarádem Perrym do své zcela nové kuželkárny. Chybí v ní jen jedna věc, bufet s občerstvením. Rev připraví pár klasických jídel, která se při kuželkách pojídají.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (10)
Blázen do čočky. Tento týden Rev učí rodinu zdravým variantám některých jejich oblíbených jídel, aniž by se ztratila chuť. V rodině Simmonsových je zdraví jen jedno a čočka je chutnou volbou pro začátek.
Soukromý šéfkuchař (5)
Na farmě. Neill má rád lidi, kteří produkují jídlo, protože je sám miluje. Ráno stráví s místním farmářem a dodavatelem vajec, a pak uvaří pozdní snídani, včetně omelety se pstruhy a lososem a sázená vejce s omáčkou béamaise.
Soukromý šéfkuchař (6)
Lihovar. Neill vaří pro jednoho ze svých nejstarších přátel. V menu je květákové rizoto s želé z tmavé čokolády, jehněčí kýta s fenyklovým pyré a jogurtová panacotta s medem a marakujou.
Sekáček XXVII (13)
Slaninoví chlapci. Čtyři sebejistí mládenci mají radost, že tématem dnešní soutěže bude slanina, ale jak si tihle kuchaři povedou v prvním kole, když v koších bude slanina doplněna banánovou marmeládou?
Velký závod pojízdných bister IV (1)
Svůj pojízdný vozík jsem nechal v San Francisku. Tyler Florence se v Los Angeles setká s týmy bojujícími o vítězství a hlavní cenu. V první výzvě musejí týmy prodat své jediné specifické jídlo za 20 dolarů. V San Francisku pak týmy musejí prodávat pouze zcela nové vlastní jídlo.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (9)
Jídlo na kuželky. Je nedělní den zábavy a Rev je připraven vtrhnout se svým dlouholetým kamarádem Perrym do své zcela nové kuželkárny. Chybí v ní jen jedna věc, bufet s občerstvením. Rev připraví pár klasických jídel, která se při kuželkách pojídají.
Rev Run a jeho nedělní večeře II (10)
Blázen do čočky. Tento týden Rev učí rodinu zdravým variantám některých jejich oblíbených jídel, aniž by se ztratila chuť. V rodině Simmonsových je zdraví jen jedno a čočka je chutnou volbou pro začátek.
Soukromý šéfkuchař (5)
Na farmě. Neill má rád lidi, kteří produkují jídlo, protože je sám miluje. Ráno stráví s místním farmářem a dodavatelem vajec, a pak uvaří pozdní snídani, včetně omelety se pstruhy a lososem a sázená vejce s omáčkou béamaise.
Soukromý šéfkuchař (6)
Lihovar. Neill vaří pro jednoho ze svých nejstarších přátel. V menu je květákové rizoto s želé z tmavé čokolády, jehněčí kýta s fenyklovým pyré a jogurtová panacotta s medem a marakujou.
Sekáček XXVII (13)
Slaninoví chlapci. Čtyři sebejistí mládenci mají radost, že tématem dnešní soutěže bude slanina, ale jak si tihle kuchaři povedou v prvním kole, když v koších bude slanina doplněna banánovou marmeládou?
Velký závod pojízdných bister IV (1)
Svůj pojízdný vozík jsem nechal v San Francisku. Tyler Florence se v Los Angeles setká s týmy bojujícími o vítězství a hlavní cenu. V první výzvě musejí týmy prodat své jediné specifické jídlo za 20 dolarů. V San Francisku pak týmy musejí prodávat pouze zcela nové vlastní jídlo.
Guyovy hry s potravinami IV (14)
James Beard nominuje čtyři kuchaře. Čtyři kuchaři, nominovaní Jamesem Beardem, využijí své mimořádné dovednosti, aby vytvořili hors d’oeuvre za využití instantních nudlí rámen. Pak tito špičkoví kuchaři musejí připravit pětihvězdičkové mořské plody za neuvěřitelně nízký rozpočet.
Bosá komtesa – zpátky k základům X (5)
Narozeninový večírek na lodi. Ina se plaví po řece Hudson, aby oslavila kamarádčiny narozeniny. Přinese s sebou fantastická jídla jako uzeného lososa, čerstvou koprovou omáčku a mrkvový koláč s polevou ze zázvorového mascarpone.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)
Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.
Kuchyně V (13)
Ostré chuťovky. V Kuchyni je pěkně vedro, protože došlo na klasické ostré jižanské jídlo – kořeněné kuře. Plus tři ostré ingredience pro všechny každodenní recepty a rozdíl mezi texasko-mexickými a mexickými tacos.
Osadnice IV (8)
Souboj s časem. Když Ladd zavolá na ranč, že na večeři přivede své přátele Butche a Julii, Ree musí nachystat super rychlé jídlo z toho, co najde narychlo ve spíži.
Osadnice IV (9)
Jídlo a americký fotbal. V Drummondovic domácnosti je americký fotbal nade vše. Ree připraví k večeři hovězí burritos s fazolemi a obrovský salát pro své hladové sportovce.
Se Sibou u stolu (1)
Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.
Se Sibou u stolu (2)
Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.
Anna Olson: Pečení II (19)
Piškotový moučník s vínem. Piškotový moučník musí mít vrstvy dortu, krému a ovoce, což ponechává prostor pro spoustu kreativity. Anna vytvoří klasický moučník s anglickým sherry, citrónový s borůvkami a kokosem, a také višňový moučník s trojitou čokoládou.
Anna Olson: Pečení II (20)
Dortové sušenky. Zní stejně, jako chutnají – dortové sušenky jsou jemné a vláčné jako dort, ale jsou upečeny jako tradiční sušenky. Anna představí dortové těstíčko a jak dosáhnout nejlepších a nadýchaných výsledků.
Kuchyně (3)
Kuře na dva způsoby. Hosté Kuchyně se rozhodnou, že je čas podívat se ostatním do spižíren, a Marcela použije vlastní kuskus na pečená vepřová žebírka na pánvi s ananasem a kuskusem.
Osadnice IV (10)
Kovbojský oběd. Na ranči Drummondových je velký pracovní den, a to znamená, že hladové děti a kovbojové přijdou na oběd. Ree připraví jídla, která mají kovbojové rádi a zasytí je.
Osadnice IV (11)
Nedělní pozdní snídaně. Tři generace Drummondových se sejde na ranči na nedělní pozdní snídani po návštěvě kostela. Ree připraví skvělé menu s úchvatnou pečenou glazovanou šunkou.
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Malá bistra u silnic XXIII (5)
Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.
Malá bistra u silnic XXIII (6)
Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.
Sekáček XVIII (9)
Pivo sem! Dnešní várka soutěže se bude ve všech třech kolech týkat piva. V posledním kole se musí stát základem delikátního dezertu kombinace kultovního piva a preclíku.
Kuchyně X (3)
Oslava otců. Kuchyně slaví Den otců chutnými jídly a tipy na dárky stylu udělej si sám. Marcela a Katie se podělí o recepty na pálivé papriky a papričky jalape?o zabalené ve slanině, a pak vše dámy završí vlastními speciálními koktejly.
Osadnice XII (1)
Studentská jídla. Ree Drummond se podělí o pár nápadů na jednoduchou a rychlou přípravu studentských jídel za pomoci základních nástrojů.
Osadnice XII (2)
Večírek v ledničce. Ree Drummond plní ledničku dopředu připravenými jídly na koktejlový večírek.
Sekáček XXV (7)
Turnaj dospívajících: První část. Čtyři mladí kuchaři vstupují do kuchyně v první kvalifikační soutěži. Dospívající jsou překvapeni chlupatou ingrediencí, spojením proteinů s taveným sýrem a setkají se s problémy při kombinaci čipsů a cukroví.
Guyovy hry s potravinami VII (9)
Turnaj šampionů: 1. část. Věci začnou být nebezpečné, když se čtyři vracející se šampioni pokoušejí o inovativní předkrm, kdy podrobnosti diktují kostky. Připraví skvělý oběd z položek z výprodeje a promění ingredience pro perníkové sušenky na večeři s vepřovým.
Restaurant: Impossible II (7)
Scrimmages. Šéfkuchař Robert Irvine jede do restaurace Scrimmages ve Wilmingtonu v Delaware. Má dva dny a 10 000 dolarů, aby restauraci vyvedl z červených čísel a odstranil problémy mezi soupeřícími partnery.
Strávníci v utajení X (5)
Mimoškolní aktivity. Charles požádá Eliota a Domenicu, aby se zapsali jako studenti na akademii The Real Food v Miami Shores na Floridě. Strávníci v utajení brzy zjistí, že třídy se využívají pro soukromé podnikání ze strany instruktorů.
Strávníci v utajení X (6)
Zloděj hamburgerů. Majitelé Latin House v Miami mají strach, že jejich cenami ověnčený recept na burgery byl odcizen, a tak kontaktují Charlese. Ten pošle Jamieho a Estefanii, aby zjistili, jestli ve skladišti nejsou nějací krtci.
Malá bistra u silnic XXIII (10)
Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.
Malá bistra u silnic XXIII (11)
Kousky prasete. Na tomto výletě si dá Guy velké kousky prasete v Colorado Springs a v Minneapolis.
Sekáček XXVII (1)
Boj na nože. Soutěž načíná krvavá historka, když kuchaři najdou ve svých koších pro předkrm krvavá jelita. Na hlavní chod mají kuchaři ambiciózní plány s košem, který obsahuje karamelizovaný pudink a vepřový výrobek.
Restaurant: Impossible II (7)
Scrimmages. Šéfkuchař Robert Irvine jede do restaurace Scrimmages ve Wilmingtonu v Delaware. Má dva dny a 10 000 dolarů, aby restauraci vyvedl z červených čísel a odstranil problémy mezi soupeřícími partnery.
Strávníci v utajení X (5)
Mimoškolní aktivity. Charles požádá Eliota a Domenicu, aby se zapsali jako studenti na akademii The Real Food v Miami Shores na Floridě. Strávníci v utajení brzy zjistí, že třídy se využívají pro soukromé podnikání ze strany instruktorů.
Strávníci v utajení X (6)
Zloděj hamburgerů. Majitelé Latin House v Miami mají strach, že jejich cenami ověnčený recept na burgery byl odcizen, a tak kontaktují Charlese. Ten pošle Jamieho a Estefanii, aby zjistili, jestli ve skladišti nejsou nějací krtci.
Malá bistra u silnic XXIII (7)
Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.
Malá bistra u silnic XXIII (8)
Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.
Jídla na otevřeném ohni II (3)
Mořské plody s masem v Jižní Karolíně. Charleston je jednou z nejkulinárnějších destinací v Americe, ale kvůli tradičnímu grilování vepře nebo ústřic opustí Roger město a zamíří na venkov.
Jídla na otevřeném ohni II (4)
Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.
