• Food Network

    • Food Network od do

      • Guyovy hry s potravinami VII (12)

        Turnaj šampionů: Finále. Ultimátní boj: poslední čtyři kuchaři soutěží o titul Velkého šampiona Guyových her s potravinami. Připraví oběd ze sedmi ingrediencí v plechovce nebo zmražených, snídani s využitím podivných položek a zahrají si o uličky, kde nakoupí.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (9)

        Jídlo na kuželky. Je nedělní den zábavy a Rev je připraven vtrhnout se svým dlouholetým kamarádem Perrym do své zcela nové kuželkárny. Chybí v ní jen jedna věc, bufet s občerstvením. Rev připraví pár klasických jídel, která se při kuželkách pojídají.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (10)

        Blázen do čočky. Tento týden Rev učí rodinu zdravým variantám některých jejich oblíbených jídel, aniž by se ztratila chuť. V rodině Simmonsových je zdraví jen jedno a čočka je chutnou volbou pro začátek.

      • Soukromý šéfkuchař (7)

        Tajná recepce. Vítězka MasterChef Jižní Afrika a známá kulinářská blogerka, Kamini Pather, se připojí k Neillovi, aby připravili tajnou recepci. V menu jsou grilovaná kuřecí stehna s kukuřicí a estragonem, mořský ďas s vanilkou a Kaminin čokoládový dort.

      • Soukromý šéfkuchař (8)

        Na tácu. Jonathan Hoffman zavolá Neilla, aby spolu dali dohromady zdravou, organickou a zcela čerstvou večeři na večírek. V menu je tuňák s krupkami a grepový dresink, salát s divokou rýží a paprikou a grilovaný losos s citrónovou holandskou omáčkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Sekáček XXVII (4)

        Čínský nový rok. Na oslavu čínského nového roku kuchaři připraví předkrmy využitím amerických verzí čínských jídel. Hlavní chod obsahuje obří rybu a v kole s dezertem musejí kuchaři využít sušenky a cukroví s jahodami.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (9)

        Jídlo na kuželky. Je nedělní den zábavy a Rev je připraven vtrhnout se svým dlouholetým kamarádem Perrym do své zcela nové kuželkárny. Chybí v ní jen jedna věc, bufet s občerstvením. Rev připraví pár klasických jídel, která se při kuželkách pojídají.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře II (10)

        Blázen do čočky. Tento týden Rev učí rodinu zdravým variantám některých jejich oblíbených jídel, aniž by se ztratila chuť. V rodině Simmonsových je zdraví jen jedno a čočka je chutnou volbou pro začátek.

      • Soukromý šéfkuchař (7)

        Tajná recepce. Vítězka MasterChef Jižní Afrika a známá kulinářská blogerka, Kamini Pather, se připojí k Neillovi, aby připravili tajnou recepci. V menu jsou grilovaná kuřecí stehna s kukuřicí a estragonem, mořský ďas s vanilkou a Kaminin čokoládový dort.

      • Soukromý šéfkuchař (8)

        Na tácu. Jonathan Hoffman zavolá Neilla, aby spolu dali dohromady zdravou, organickou a zcela čerstvou večeři na večírek. V menu je tuňák s krupkami a grepový dresink, salát s divokou rýží a paprikou a grilovaný losos s citrónovou holandskou omáčkou.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Jídla na otevřeném ohni II (9)

        Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.

      • Jídla na otevřeném ohni II (10)

        Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.

      • Sekáček XXV (10)

        Mládežnický turnaj: Čtvrtá část. Čtyři ambiciózní dospívající bojují o poslední zbývající místo ve Velkém finále Mládežnického turnaje.

      • Guyovy hry s potravinami IV (8)

        Samá šunka. Kuchaři začnou s grilovaným jídlem, jež by nepřesáhlo nízký rozpočet. Jak omezí Guyův nákupní seznam přípravu večeře ze šunky na rande? Poslední dva zkusí vytvořit to nejlepší z položek v pouhé jediné uličce.

      • Bosá komtesa VI (3)

        Oběd v krabici. Ina se rozhodne svému příteli připravit skvělý oběd do krabice. V menu jsou salátové rolky s humrovým salátem cobb, hnědá rýže, rajčata s bazalkou a mini bábovka s pomeranči a čokoládou.

      • Bosá komtesa VI (4)

        Zpátky na víkend. T.R. má na víkend hosty a Ina mu pomáhá naplnit ledničku. Zatímco on nakupuje, ona uvaří kuřecí koláč, pšeničný salát, polévku z půleného hrášku a pro sebe rajčatový sendvič.

      • Kuchyně VI (4)

        Venkovní vaření na zadním dvorku. Rozpalte gril na delikátní kuře Alabama s omáčkou, a pak se podíváme, jak upravit barbecue omáčku z obchodu. Geoffrey Zakarian předvede, jak grilovat humry, a Katie Lee nabídne barvitý merlíkový salát jako přílohu.

      • Osadnice V (3)

        Nakrmit krávy, nakrmit kovboje. Telata, kovbojové a děti je dnes na ranči potřeba nakrmit. Na snídani budou francouzské lístkové pečivo, které Ree Drummond připravila předešlé noci.

      • Osadnice V (4)

        Stavba. Ree chystá krabici s obědem na kontrolní den s investorem a dodavatelem ve staré budově, kterou rodina renovuje. Všichni dostanou kolosální vícevrstvý sendvič a porci řeckého salátu.

      • Se Sibou u stolu (9)

        Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.

      • Se Sibou u stolu (10)

        Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.

      • Osadnice XII (8)

        Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.

      • Osadnice XII (9)

        Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.

      • Kuchyně (7)

        Staré nástroje, nové nápady. Kuchyně je tento týden plná nápadů, počínaje Sunnyho „plánem jedné pánve“. Marcela připraví večeři, jejíž zbytky se dají druhý den použít k obědu.

      • Osadnice V (5)

        Pět dívek a nemluvně. Ree a její kamarádky slaví konec školního roku delikátním letním menu. Ree připraví pizzu s čerstvými bylinkami a nádherný letní kuřecí salát.

      • Osadnice V (6)

        Prověřeno časem. Ree samu sebe vyzve, aby připravila rychlá a snadná jídla. Vytvoří sendviče s malými masovými kuličkami a delikátní kuřecí salát buffalo.

      • Se Sibou u stolu II (1)

        Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.

      • Se Sibou u stolu II (2)

        Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Sekáček XVIII (13)

        Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!

      • Kuchyně X (7)

        Letní hry. Kuchyně slaví letní hry brazilskými hot dogy, klobásami s kari a mléčnými kotejly s opečenými jahodami a krémem. Navíc budou odhalena čtyři tajemství na skvělý bramborový salát a jak patrioticky nabídnout předkrmy.

      • Osadnice XII (10)

        Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.

      • Osadnice XII (11)

        Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.

      • Sekáček XXV (11)

        Mládežnický turnaj: Velké finále. Čtyři dospívající, vítězové předchozích kol, bojují o 25 000 dolarů a titul Velkého šampiona Sekáčku.

      • Guyovy hry s potravinami VII (1)

        Kuchaři soutěže: Nová generace. Mladí kuchaři se snem o kulinářské kariéře vyzkoušejí své dovednosti při výzvách, kdy shánějí ingredience v odpadcích nebo připravují jídlo se slaninou za využití expresní nákupní uličky s omezeným počtem položek.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (7)

        San Francisco. Paul navštíví San Francisco, domov nejznámějšího amerického pečiva z kynutého těsta. Inspirován návštěvou historického pekařství s focacciou, vytvoří Paul kynutý chleba a máslový pudink, a také sýrový a olivový chléb.

      • Reza a africká kuchyně (5)

        Karoo. Polopouštní oblast v Jižní Africe známá jako Karoo chová jehňata a pštrosy, nedávno se přidala produkce olivového oleje. Reza Mahammad touží vyzkoušet tyto místní speciality.

      • Reza a africká kuchyně (6)

        Zambie. V Zambii Reza Mahammad zkouší chytit svou vlastní večeři. Naštěstí mu pár místních asistuje a odmění ho jídlem kompletně z ingrediencí z řeky Zambezi.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Sekáček XXVII (5)

        Večírek na kapotě auta. Čtyři nadšenci pro pikniky na motoru auta vyzkoušejí svou vášeň pro vaření se svou vášní pro sport. V koši najdou zeleninové pirožky, povinný sýr a klobásky v kole druhém a dezert bude sladko-slaný.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (7)

        San Francisco. Paul navštíví San Francisco, domov nejznámějšího amerického pečiva z kynutého těsta. Inspirován návštěvou historického pekařství s focacciou, vytvoří Paul kynutý chleba a máslový pudink, a také sýrový a olivový chléb.

      • Reza a africká kuchyně (5)

        Karoo. Polopouštní oblast v Jižní Africe známá jako Karoo chová jehňata a pštrosy, nedávno se přidala produkce olivového oleje. Reza Mahammad touží vyzkoušet tyto místní speciality.

      • Reza a africká kuchyně (6)

        Zambie. V Zambii Reza Mahammad zkouší chytit svou vlastní večeři. Naštěstí mu pár místních asistuje a odmění ho jídlem kompletně z ingrediencí z řeky Zambezi.

      • Malá bistra u silnic XXIV (2)

        Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.

      • Malá bistra u silnic XXIV (3)

        Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.

      • Jídla na otevřeném ohni II (11)

        Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.

      • Jídla na otevřeném ohni II (12)

        Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.