
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (10)
Velký zápach. Mladí kuchaři se musejí vypořádat s pár skutečně zapáchajícími ingrediencemi při jídle pro porotce Marcuse Samuelssona, bývalého šéfkuchaře Bílého domu Sama Kasse a blogerku Ayeshu Curry.
Sekáček XXVIII (6)
Cinco de Mayo Fiesta. V koších s tematikou svátku Cinco de Mayo prvního kola se musejí čtyři kuchaři vypořádat se zeleným nákypem a rybími filety. Ve druhém kole s mexickou grilovanou specialitou a v posledním koši jsou černé fazole s čokoládou pro dezert.
Velký závod pojízdných bister IV (7)
Kapitálové zisky. Ve finále Velkého závodu pojízdných bister projedou týmy východní pobřeží: Annapolis, Chesapeake Bay, předměstí Virginie a nakonec Washington, D. C., kde, u Lincolnova památníku, zjistí, kdo vyhrál nové pojízdné bistro a 50 000 dolarů.
Malá bistra u silnic XIV (12)
Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.
Malá bistra u silnic XIV (13)
Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.
Sekáček XI (2)
Jsem tvá borůvka. V prvním kole čtyři soutěžící zkoušejí připravit chobotnici a americké borůvky. Ve druhém kole létají korky ze šampaňského a kladiva. Poslední dva finalisté vytvoří dezerty s peruánskými nápoji a mexickým sýrem, ale jen jeden za vše dinero dostane všechno nada.
Sekáček XXVIII (6)
Cinco de Mayo Fiesta. V koších s tematikou svátku Cinco de Mayo prvního kola se musejí čtyři kuchaři vypořádat se zeleným nákypem a rybími filety. Ve druhém kole s mexickou grilovanou specialitou a v posledním koši jsou černé fazole s čokoládou pro dezert.
Velký závod pojízdných bister IV (7)
Kapitálové zisky. Ve finále Velkého závodu pojízdných bister projedou týmy východní pobřeží: Annapolis, Chesapeake Bay, předměstí Virginie a nakonec Washington, D. C., kde, u Lincolnova památníku, zjistí, kdo vyhrál nové pojízdné bistro a 50 000 dolarů.
Malá bistra u silnic XIV (9)
Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.
Malá bistra u silnic XIV (10)
Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.
Jídla na otevřeném ohni II (8)
Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.
Jídla na otevřeném ohni II (9)
Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.
Sekáček XII (3)
Také saké. V menu jsou pro porotce jako předkrm panenky ze pštrosa po dramatickém prvním kole vaření. A pak musejí šéfkuchaři tvrdě využít svou kreativitu, aby vytvořili úžasné hlavní jídlo z ryb palla a se saké.
Guyovy hry s potravinami VI (7)
Blázinec v kuchyni. Čtyři kuchaři začnou hry Guye Fieriho přípravou opulentní italské hostiny z ingrediencí, jež mají pouze necelá dvě kila.
Bosá komtesa VII (1)
Šéf na večeři. Ina pozvala svého editora a starého kamaráda Stephena Druckera na večeři s jejími novými kolegy. Aby se prolomil led, plánuje italsko-americkou večeři se špagetami s masovými kuličkami a udělá vlastní zmrzlinové limonády.
Bosá komtesa VII (2)
Překvapení pro Jeffreyho. Jeffrey má skvělé zprávy, podepsal smlouvu na knihu! A tak mu Ina chystá překvapení v podobě večeře pro dva na oslavu, se vším, co má rád, ve stylu francouzského bistra a klasických koktejlů.
Kuchyně VIII (6)
Snídaně opět na výsluní. V Kuchyni přivádějí snídani opět na výsluní díky koktejlu Mimosa Geoffreyho Zakariana a delikátním smaženým vejcím se salámem, mozzarellou, olivami a česnekovým chlebem, plus jsou zde dva recepty na přidání bílkovin do snídaně.
Osadnice IX (2)
Bylinkově dobré. Ree Drummond připravuje delikátní jídla s využitím svých domácích bylinek. Jsou zde vdolky s citrónem a rozmarýnem, francouzská cibulová polévka s čerstvým tymiánem, úchvatný panzanella salát s bazalkou a mátová raita se solenými chleby naan.
Osadnice IX (3)
Dokonalé koláče. Dnes je na ranči den koláčů, a tak Ree Drummond peče jako o život. Začne s oblíbeným karamelovým jablečným koláčem a připraví mražený zelený koláč. Je zde i jahodový preclíkový koláč a mini lívanečky s borůvkami.
Se Sibou u stolu (9)
Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.
Se Sibou u stolu (10)
Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.
Osadnice XI (5)
Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.
Osadnice XI (6)
Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Pi?a Coladou.
Kuchyně III (5)
Vaření s dětmi. Hosté nabízejí nové způsoby zábavy a vaření s dětmi. Skupina nabídne sladké zákusky ze zdravých přísad, jež budou děti milovat. Potom hosté vyzkoušejí své kulinářské světové znalosti.
Osadnice IX (4)
Tajemství příloh. Dnes reflektor zamíří na úchvatné přílohy pro Den díkůvzdání. Ree Drummond připravuje brokolicové casserole s divokou rýží, sladké brambory, dresink s růžičkovou kapustou a rozmačkaným máslem a s nehnětenými čtyřlístkovými rolkami.
Osadnice IX (5)
Kancelářský večírek. Drummondovi oslavují dokončení své nové kanceláře. Ree připraví koktejlové krevetí tyčinky se třemi omáčkami, avokádovým krémem, klasický koktejl a rémoulade, plus kořeněné italské masové koule, datle obalené ve slanině a sladké sušenky.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)
Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Malá bistra u silnic XV (9)
Rukodělná výroba. Na tomto výletě Guy vyzkouší chutnou a fantastickou nabídku jídel hospůdek podél cest. V Memphisu místní farmářský a šéfkuchařský guru vede provozovnu s klasickými jídly s ingrediencemi z farmy, od sekané po sendvič sloppy joe nebo sumce.
Malá bistra u silnic XV (10)
Po celou dobu vše rodinné. Na tomto výletě Guy míří na místa, kde vládnou rodinná pravidla. V Memphisu je místo inspirované dětmi a nabízející smažená kuřata. Na severním pobřeží Oahu na Havaji je thajská hospůdka, kde máma s otcem ostrovu nabízejí kořeněný salát larb s vepřovým masem a nejprodávanější jídlo: smažená kuřecí křídla s česnekem.
Sekáček XX (11)
Festival žabích stehýnek. Festival žabích stehýnek: šéfkuchaři otevřou první koš a najdou v něm francouzské delikatesy a houby. V kole věnovaném hlavnímu chodu malé fazolky a velké porce vepřového způsobí soutěžícím problémy. Pouze jeden z finalistů se rozhodne vzít si v koši sýr a použít jej ve zmrzlině. Bude to fungovat?
Kuchyně XI (4)
Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.
Osadnice XI (7)
Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.
Osadnice XI (8)
Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.
Sekáček XII (4)
Oui, oui, konfit. Porotce potěší kachní konfit v prvním koši. Ale při ochutnávání jsou rozčarováni, protože soutěžící minimálně použili něco z dalších ingrediencí. U hlavního chodu najdou šéfkuchaři v koších nesouvisející sklenici burákového másla a plechovku krevet. Ke konci soutěže se objeví čínské listové těsto wonton a hroznové želé.
Sekáček junior II (11)
Letní grilování. Škola skončila, ale je čas složit zkoušku z vaření pro porotce: šéfkuchaře Roble Aliho, herečku Jennie Garth a šéfkuchaře Marca Murphyho. Součástí koše pro předkrm jsou zábavné sušenky a libové maso.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (9)
Jíst, hrát, milovat. Rodina připraví klasické jídlo s sebou na kuželky i s něčím zdravým pro noční hru, včetně křídel Buffalo a teriyaki, hot dogů s tureckou klobásou a v troubě pečenými hranolky ze sladkých brambor s česnekovým aioli.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (10)
Noční rande. Rev a Justine mají dnes dům pro sebe, a tak si připraví romantická jídla z mládí, když chodili na rande. Povečeří lámané kraby, nudle se spoustou česneku a labužnickou banánovou zmrzlinu s karamelovou polevou.
Smollettovi baští (1)
Půlnoční grilování. Všechny ruce se hodí, když Smollettovi pořádají své výroční epické grilování pod hvězdami pro svou rodinu a přátele. V menu najdeme zadní žebírka potíraná meruňkami a hořčicí, kuřecí křídla teriyaki a makaróny se sýrem ze sporáku.
Smollettovi baští (2)
Pojízdná bistra rozhodnou. Poté, co se Jake pochlubil svým vynikajícím steakem banh mi tacos na sociální síti, rozhodnou se Jurnee a Jazz jeho úspěch narušit jihem inspirovanými ústřicemi v plátcích sendviče po’boy, což vede k soutěži pojízdných bister Jakea a jeho sester.
Malá bistra u silnic XV (1)
Nekonvenční komfort. Na tomto výletě Guy zaměří svůj kulinářský radar přes celou mapu. Na východním pobřeží Oahu na Havaji nabízí obchod se smíšeným zbožím tradiční havajská jídla jako laulau. V Chicagu skutečná italská rodina nabízí původní sicilské sendviče jako schiacciata.
Malá bistra u silnic XV (2)
Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.
Sekáček XI (3)
Prasečí Halloween. Tento Halloween je o prasátkách, a tak kuchaři musejí v prvním kole vařit z rypáků. Potom se strachem v srdci soutěžící otevřou druhý koš, aby našli nebezpečně horké ingredience a bouchací bonbóny. Porotci jsou zvědavi na hlavní jídlo, které má být strašidelné i chutné. Finalisté musejí vyrobit lízátka a cereální tyčinky jako ďábelsky chutný dezert.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (9)
Jíst, hrát, milovat. Rodina připraví klasické jídlo s sebou na kuželky i s něčím zdravým pro noční hru, včetně křídel Buffalo a teriyaki, hot dogů s tureckou klobásou a v troubě pečenými hranolky ze sladkých brambor s česnekovým aioli.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (10)
Noční rande. Rev a Justine mají dnes dům pro sebe, a tak si připraví romantická jídla z mládí, když chodili na rande. Povečeří lámané kraby, nudle se spoustou česneku a labužnickou banánovou zmrzlinu s karamelovou polevou.
Smollettovi baští (1)
Půlnoční grilování. Všechny ruce se hodí, když Smollettovi pořádají své výroční epické grilování pod hvězdami pro svou rodinu a přátele. V menu najdeme zadní žebírka potíraná meruňkami a hořčicí, kuřecí křídla teriyaki a makaróny se sýrem ze sporáku.
Smollettovi baští (2)
Pojízdná bistra rozhodnou. Poté, co se Jake pochlubil svým vynikajícím steakem banh mi tacos na sociální síti, rozhodnou se Jurnee a Jazz jeho úspěch narušit jihem inspirovanými ústřicemi v plátcích sendviče po’boy, což vede k soutěži pojízdných bister Jakea a jeho sester.
Malá bistra u silnic XIV (11)
Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.
Malá bistra u silnic XIV (12)
Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.
Jídla na otevřeném ohni II (10)
Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.
Jídla na otevřeném ohni II (11)
Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.
