• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior II (11)

        Letní grilování. Škola skončila, ale je čas složit zkoušku z vaření pro porotce: šéfkuchaře Roble Aliho, herečku Jennie Garth a šéfkuchaře Marca Murphyho. Součástí koše pro předkrm jsou zábavné sušenky a libové maso.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (9)

        Jíst, hrát, milovat. Rodina připraví klasické jídlo s sebou na kuželky i s něčím zdravým pro noční hru, včetně křídel Buffalo a teriyaki, hot dogů s tureckou klobásou a v troubě pečenými hranolky ze sladkých brambor s česnekovým aioli.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (10)

        Noční rande. Rev a Justine mají dnes dům pro sebe, a tak si připraví romantická jídla z mládí, když chodili na rande. Povečeří lámané kraby, nudle se spoustou česneku a labužnickou banánovou zmrzlinu s karamelovou polevou.

      • Smollettovi baští (1)

        Půlnoční grilování. Všechny ruce se hodí, když Smollettovi pořádají své výroční epické grilování pod hvězdami pro svou rodinu a přátele. V menu najdeme zadní žebírka potíraná meruňkami a hořčicí, kuřecí křídla teriyaki a makaróny se sýrem ze sporáku.

      • Smollettovi baští (2)

        Pojízdná bistra rozhodnou. Poté, co se Jake pochlubil svým vynikajícím steakem banh mi tacos na sociální síti, rozhodnou se Jurnee a Jazz jeho úspěch narušit jihem inspirovanými ústřicemi v plátcích sendviče po’boy, což vede k soutěži pojízdných bister Jakea a jeho sester.

      • Malá bistra u silnic XV (1)

        Nekonvenční komfort. Na tomto výletě Guy zaměří svůj kulinářský radar přes celou mapu. Na východním pobřeží Oahu na Havaji nabízí obchod se smíšeným zbožím tradiční havajská jídla jako laulau. V Chicagu skutečná italská rodina nabízí původní sicilské sendviče jako schiacciata.

      • Malá bistra u silnic XV (2)

        Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.

      • Sekáček XI (3)

        Prasečí Halloween. Tento Halloween je o prasátkách, a tak kuchaři musejí v prvním kole vařit z rypáků. Potom se strachem v srdci soutěžící otevřou druhý koš, aby našli nebezpečně horké ingredience a bouchací bonbóny. Porotci jsou zvědavi na hlavní jídlo, které má být strašidelné i chutné. Finalisté musejí vyrobit lízátka a cereální tyčinky jako ďábelsky chutný dezert.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (9)

        Jíst, hrát, milovat. Rodina připraví klasické jídlo s sebou na kuželky i s něčím zdravým pro noční hru, včetně křídel Buffalo a teriyaki, hot dogů s tureckou klobásou a v troubě pečenými hranolky ze sladkých brambor s česnekovým aioli.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (10)

        Noční rande. Rev a Justine mají dnes dům pro sebe, a tak si připraví romantická jídla z mládí, když chodili na rande. Povečeří lámané kraby, nudle se spoustou česneku a labužnickou banánovou zmrzlinu s karamelovou polevou.

      • Smollettovi baští (1)

        Půlnoční grilování. Všechny ruce se hodí, když Smollettovi pořádají své výroční epické grilování pod hvězdami pro svou rodinu a přátele. V menu najdeme zadní žebírka potíraná meruňkami a hořčicí, kuřecí křídla teriyaki a makaróny se sýrem ze sporáku.

      • Smollettovi baští (2)

        Pojízdná bistra rozhodnou. Poté, co se Jake pochlubil svým vynikajícím steakem banh mi tacos na sociální síti, rozhodnou se Jurnee a Jazz jeho úspěch narušit jihem inspirovanými ústřicemi v plátcích sendviče po’boy, což vede k soutěži pojízdných bister Jakea a jeho sester.

      • Malá bistra u silnic XIV (11)

        Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.

      • Malá bistra u silnic XIV (12)

        Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.

      • Jídla na otevřeném ohni II (10)

        Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.

      • Jídla na otevřeném ohni II (11)

        Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.

      • Sekáček XII (4)

        Oui, oui, konfit. Porotce potěší kachní konfit v prvním koši. Ale při ochutnávání jsou rozčarováni, protože soutěžící minimálně použili něco z dalších ingrediencí. U hlavního chodu najdou šéfkuchaři v koších nesouvisející sklenici burákového másla a plechovku krevet. Ke konci soutěže se objeví čínské listové těsto wonton a hroznové želé.

      • Guyovy hry s potravinami VI (9)

        Blues o smutném talíři. Čtyři kuchaři soutěží, jestli jedna záměna, nehoda a podraz vylepší, nebo znehodnotí jejich jídlo.

      • Bosá komtesa VII (3)

        Den volna. Ina si užívá den volna se svými nejbližšími kamarádkami. Připraví něco z již nakoupených jídel a vyrazí na Main Street na nákupní terapii, a pak holkám nabídne lehký oběd, při němž si porovnají nákupy.

      • Bosá komtesa VII (4)

        Příběh z Los Angeles. Inini přátelé z Los Angeles přijeli do města, a tak má perfektní výmluvu pro uvaření skvělé večeře. Zatímco si dělá legraci, že budou večeřet vařenou vodu a zeleninu, ve skutečnosti chystá skutečnou hostinu.

      • Kuchyně VIII (7)

        Chutné, a přitom úsporné. Naučte se, které potraviny zmrazit a které byste měli použít rychle čerstvé, jak ušetřit peníze s vepřovým osso bucco, nebo jak vytvořit dvě snadné večeře pro pracovní dny od Katie Lee a Marcely Valladolid, s využitím cenově dostupných kuřecích stehen.

      • Osadnice IX (4)

        Tajemství příloh. Dnes reflektor zamíří na úchvatné přílohy pro Den díkůvzdání. Ree Drummond připravuje brokolicové casserole s divokou rýží, sladké brambory, dresink s růžičkovou kapustou a rozmačkaným máslem a s nehnětenými čtyřlístkovými rolkami.

      • Osadnice IX (5)

        Kancelářský večírek. Drummondovi oslavují dokončení své nové kanceláře. Ree připraví koktejlové krevetí tyčinky se třemi omáčkami, avokádovým krémem, klasický koktejl a rémoulade, plus kořeněné italské masové koule, datle obalené ve slanině a sladké sušenky.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Osadnice XI (7)

        Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.

      • Osadnice XI (8)

        Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.

      • Kuchyně III (6)

        Čas na rajčata. Geoffrey svou lásku k rajčatům promítne do sendviče s hovězím, salátem a rajčetem, s opečenou slaninou a avokádem. Jeff uvaří zelená rajčata do sendviče s parmezánem na oběd. A také farmář Lee Jones se podělí o své odborné tipy s rajčaty.

      • Osadnice IX (6)

        Dámy a pozdní snídaně. Ree Drummond vaří pozdní snídani pro tři generace žen Drummondových. Jsou zde ovesné placičky s ořechy, koláč quiche holek z ranče a pomeranče se šampaňským. Skvělý čas pro dámy, které potřebují pozdní snídani.

      • Osadnice IX (7)

        Zdravá jídla do 16 minut. Po večerní procházce plánuje Ree připravit pár rychlých i zdravých jídel. Představuje si nebesky dobrý humusový wrap, salát se steakem a zázvorem, salát s grilovanými nektarinkami a kořeněný smažený květák, stačí pár minut.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Malá bistra u silnic XV (11)

        Jídlo dobře udělané. Na tomto výletě Guy hledá jídla správně a dobře udělaná. Navštíví letní chatu nabízející slavné koláčky smažené v hovězím tuku nebo čerstvý jahodový koláč. V St. Louis jedna hospůdka dělá smažené hranolky se sýrem a chutnou kachnu.

      • Malá bistra u silnic XV (12)

        Hospody a dlabanec. Na tomto výletě Guy navštíví některé zapadlé putyky. V St. Louis klasický britský pub, kde vaří gurmánský grilovaný sýr a mistrovský kousek, porchettu.

      • Sekáček XX (12)

        Zachraňte zbytky. Když zjistí, že budou soutěžit se třemi koši plnými zbytků, jsou reakce šéfkuchařů smíšené. Zbytky horečně hledali kuchaři v odpadních kontejnerech různých druhů restaurací. Kdo by řekl, že se jako zbytek najde i slanina?

      • Kuchyně XI (5)

        Podzim v pozdních snídaních. Oslavíme podzim sezónními chutěmi v jídlech pro pozdní snídani! Marcela připraví dýňové casserole s francouzskými toasty, jež by nakrmilo davy. Pak se vítězka Food Network Star, Tregaye Fraser, podělí o recept na snídaňové košíčky se slaninou.

      • Osadnice XI (9)

        Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.

      • Osadnice XI (10)

        Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.

      • Sekáček XII (5)

        Veselí králíčci. Růžové bonbóny překvapí v koši na předkrm a šéfkuchaře donutí k větší kreativitě. V kole pro hlavní jídlo si skočí soutěžící pro čokoládového králíčka a výstavní kousek masa jako ingredience. Něco sladkého a pečeného se zdá být dobrou volbou pro chutný dezert, ale budou poslední jídla šéfkuchařů dostatečně tvůrčí, aby zaujala porotu?

      • Sekáček junior II (12)

        S elánem na kozí maso. Čtyři noví mladí kuchaři ze sebe musejí vydat vše, aby ohromili porotu v sestavě modelka Jourdan Dunn a šéfkuchaři Carla Hall a Chris Santos. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s podivně chutnajícím nealko nápojem a zábavně tvarovanými hrozny.

      • Spojené království Luka Nguyena (3)

        Wiltshire, Hampshire a Devon. Luke pokračuje ve své cestě přes Wiltshire, Hampshire a Devon, a postaví si stánek na farmářském trhu ve Winchesteru.

      • Spojené království Luka Nguyena (4)

        Cornwall. Luke cestuje ke křišťálově čistým vodám a vysoko se tyčícím útesům Cornwallu, aby objevil tajemství cornwallských delikates.

      • Reza – thajský princ koření (3)

        Tropická chuť Thajska. Na ostrově Koh Kood se Reza Mahammad poučí o několika autentických thajských ingrediencích a jídlech. Reza se vydá na objevitelskou cestu kolem tří z mnoha plantáží na ostrově při své kulinářské cestě.

      • Reza – thajský princ koření (4)

        Hodný, zlý a ošklivý! Reza Mahammad se setká s rodinou, která dělá tofu ručně. Tofu je čisté a chutná skvěle, na rozdíl od průmyslově zpracovaného, populárního v Evropě. Později Reza objeví 200 jedlých druhů hmyzu a některé, ať se vám to líbí, nebo ne, ochutná smažená.

      • Malá bistra u silnic XV (3)

        Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.

      • Malá bistra u silnic XV (4)

        Mořské plody s masem jako jackpot. Na tomto výletě Guy narazí na zlatý důl mořských plodů s masem. V Kaneohe na Oahu nabízí Poke Palace přes 30 různých druhů jídel z čerstvých ryb, včetně tuňáka nebo chobotnice, jež majitel sám chytil.

      • Sekáček XI (4)

        Vrchní šál s tukovou mřížkou. V prvním kole hodiny odtikávají čas a první kuchař má problém s marinádou. V kole věnovaném hlavnímu chodu musejí kuchaři vymyslet něco ze zelí a tukové mřížky. A v posledním soutěžním kole s jedlými kytkami je nutno použít stroj na zmrzlinu.

      • Spojené království Luka Nguyena (3)

        Wiltshire, Hampshire a Devon. Luke pokračuje ve své cestě přes Wiltshire, Hampshire a Devon, a postaví si stánek na farmářském trhu ve Winchesteru.

      • Spojené království Luka Nguyena (4)

        Cornwall. Luke cestuje ke křišťálově čistým vodám a vysoko se tyčícím útesům Cornwallu, aby objevil tajemství cornwallských delikates.

      • Reza – thajský princ koření (3)

        Tropická chuť Thajska. Na ostrově Koh Kood se Reza Mahammad poučí o několika autentických thajských ingrediencích a jídlech. Reza se vydá na objevitelskou cestu kolem tří z mnoha plantáží na ostrově při své kulinářské cestě.

      • Reza – thajský princ koření (4)

        Hodný, zlý a ošklivý! Reza Mahammad se setká s rodinou, která dělá tofu ručně. Tofu je čisté a chutná skvěle, na rozdíl od průmyslově zpracovaného, populárního v Evropě. Později Reza objeví 200 jedlých druhů hmyzu a některé, ať se vám to líbí, nebo ne, ochutná smažená.

      • Malá bistra u silnic XIV (13)

        Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.

      • Malá bistra u silnic XV (1)

        Nekonvenční komfort. Na tomto výletě Guy zaměří svůj kulinářský radar přes celou mapu. Na východním pobřeží Oahu na Havaji nabízí obchod se smíšeným zbožím tradiční havajská jídla jako laulau. V Chicagu skutečná italská rodina nabízí původní sicilské sendviče jako schiacciata.

      • Jídla na otevřeném ohni II (12)

        Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.

      • Jídla na otevřeném ohni II (13)

        Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.