• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni (1)

        Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.

      • Malá bistra u silnic XXIII (7)

        Hlavně hovězí. Guy se ponoří do hovězího nebe. V Minneapolis místní gastronomická hospoda podává delikátní sendviče plné steaků a dušeného hovězího. V Atlantě židovské delikatesy nabízejí rybí speciality a vražedné hašé pastrami.

      • Malá bistra u silnic XXIII (8)

        Rukou a vidličkou. Guy zkouší pár výbušných jídel! V Denveru je argentinské bistro podávající hovězí empanadas a vegetariánské dortíky. A v Massachusetts domácké bistro vaří poctivou texasko-mexickou snídani.

      • Restaurant: Impossible II (12)

        Mad Cactus. Šéfkuchař Robert Irvine se ocitne v pichlavé situaci, když přijde do restaurace Mad Cactus, tedy Šílený kaktus. Špinavý podnik s tex-mex tematikou Roberta znechutí, a když zjistí, že nevaří skutečné jídlo, vše se vyostří.

      • Strávníci v utajení II (1)

        Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.

      • Strávníci v utajení II (2)

        Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.

      • Malá bistra u silnic XXI (4)

        Festival světových chutí. Guy Fieri dostal chuť na celosvětová jídla. V Cincinnati je jamajské bistro, jehož značkou je sušené kuřecí maso a kořeněná ryba. A v Duluth mají obyvatelé možnost ochutnat vynikající thajská jídla.

      • Malá bistra u silnic XXI (5)

        Oblíbená jídla malého města. Guy Fieri narazí na malé město s velkými chutěmi. V Parklandu ve Wisconsinu servíruje bar u silnice sendviče plněné hromadou bůčku a křupavou vepřovou hrudí. V Jacksonu ve Wyomingu nabízí bistro etnická jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Restaurant: Impossible II (12)

        Mad Cactus. Šéfkuchař Robert Irvine se ocitne v pichlavé situaci, když přijde do restaurace Mad Cactus, tedy Šílený kaktus. Špinavý podnik s tex-mex tematikou Roberta znechutí, a když zjistí, že nevaří skutečné jídlo, vše se vyostří.

      • Strávníci v utajení II (1)

        Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.

      • Strávníci v utajení II (2)

        Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Malá bistra u silnic XXI (4)

        Festival světových chutí. Guy Fieri dostal chuť na celosvětová jídla. V Cincinnati je jamajské bistro, jehož značkou je sušené kuřecí maso a kořeněná ryba. A v Duluth mají obyvatelé možnost ochutnat vynikající thajská jídla.

      • Malá bistra u silnic XXI (5)

        Oblíbená jídla malého města. Guy Fieri narazí na malé město s velkými chutěmi. V Parklandu ve Wisconsinu servíruje bar u silnice sendviče plněné hromadou bůčku a křupavou vepřovou hrudí. V Jacksonu ve Wyomingu nabízí bistro etnická jídla.

      • Guyovy hry s potravinami V (10)

        Servírujeme léto! Čtyři kuchaři připraví na oslavu léta grilovací pouliční večírek, kde se hodem kostkou objeví v jejich jídlech šílené položky.

      • Na cestách s G. Garvinem II (9)

        Jižní Kalifornie. V jižní Kalifornii se G. setká se šéfkuchařem Davidem Lefevrem z MB Post, aby si vyzvedl čerstvé věci z farmy na smíšený zeleninový a listový salát, a pak připravil své značkové slaninové sušenky se sýrem čedar, a v Serving Spoon si připomněl živou jižanskou tradici.

      • Na cestách s G. Garvinem II (10)

        Las Vegas. Ve Vegas se G. zastaví v Hash House A Go Go, kde šéfkuchař nabízí křupavé, ručně klepané vepřové panenky pro obra, smažené a polité grilovací omáčkou. Na ranči Sandy Valley Ranch se G. na jeden den stane kovbojem.

      • Sekáček XIII (8)

        Zápas se pstruhem. Siven v prvním koši má přinutit kuchaře vytvořit pro porotce úžasný předkrm. V kole s hlavním jídlem se objeví cukrovinky a kapusta, což udrží kreativitu kuchařů v plných obrátkách. Finalisté se pak pokusí o chutný dezert s pár zajímavými volbami.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (8)

        Vaječná jídla. Ina čelí svému strachu a vyzkouší nejsložitější vaječné recepty. Dostane se jí mistrovské výuky od místního šéfkuchaře Terryho Harwooda na omeletu, odhalí tajemství sufflé a holandské majonézy.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (9)

        Těstoviny mezinárodně. Ina cestuje světem a sdílí fantastické mezinárodní recepty na těstoviny. Začne v Itálii fantastickým conchiglie al forno s houbami a radicchio od její přítelkyně a spisovatelky Johanne Killeen.

      • Osadnice VI (4)

        Úchvatná jídla připravená dopředu. Dnes to bude na ranči Drummondových o úchvatných jídlech připravených dopředu. Je zde kukuřice s ostrým chili dipem, dokonalá na večírek kluků u bazénu. A pak hovězí sendviče, které se vždy hodí pro hladové zaměstnance ranče.

      • Osadnice VI (5)

        Sladká donáška. Na ranči to dnes bude o dezertech, kdy se Ree v tento epický den podělí o recepty na dezerty na svém blogu a pak připraví nějaké sladkosti v řadě sladkých donášek.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Anna Olson: Pečení III (7)

        Sušenky bez mouky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tajemství výroby delikátních a chutných sušenek bez mouky. Upeče tři druhy bez toho, aniž by použila tradiční pšeničnou mouku.

      • Anna Olson: Pečení III (8)

        Keksy. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje keksy. Upeče tři rozdílné a delikátní druhy a předvede, že krekry vůbec nejsou něčím obyčejným.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (4)

        Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.

      • Malá bistra u silnic XXI (2)

        Pořádné omáčky. Guy Fieri míří za pořádnými omáčkami. V Cincinnati dělají s kreativní fantazií grilovaná kuřata a veganské chilli.

      • Malá bistra u silnic XXI (3)

        Klasiky napříč krajinou. Guy Fieri cestuje celou zemí, aby našel jídla v domácím stylu. V Jacksonu ve Wyomingu je sto let starý srub, kde nabízejí doma dělané chuťovky. A v Superior ve Wisconsinu skóruje s klasikou i sportovní bar.

      • Sekáček XVIII (4)

        Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům X (5)

        Narozeninový večírek na lodi. Ina se plaví po řece Hudson, aby oslavila kamarádčiny narozeniny. Přinese s sebou fantastická jídla jako uzeného lososa, čerstvou koprovou omáčku a mrkvový koláč s polevou ze zázvorového mascarpone.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)

        Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.

      • Osadnice XIII (13)

        Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.

      • Osadnice XIV (1)

        Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Anna Olson: Pečení (35)

        Čokoládové jemné pečivo. Anna začne základním těstem na čokoládové jemné pečivo, a pak z něj připraví čokoládové keksy. Potom nachystá delikátní francouzskou klasiku, tarte au chocolat. Pro dokonalé využití čokoládového jemného pečiva vytvoří dortíky s pomerančem a horkou čokoládou.

      • Anna Olson: Pečení (36)

        Sýrový koláč. Anna začne klasickým newyorským sýrovým koláčem. Pak připraví vlastní spirálové čokoládové sýrové koláče. Anna se podělí o dokonalý dezert pro milovníky sýrového koláče: sametový cheescake z limetky Key.

      • Jídla na otevřeném ohni (2)

        Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.

      • Jídla na otevřeném ohni (3)

        Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.

      • Malá bistra u silnic XXIII (9)

        Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.

      • Malá bistra u silnic XXIII (10)

        Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (11)

        Pokojová služba Russyho. Russy se připojí v kuchyni k Revovi a Justine, aby nachystali večeři inspirovanou menu pokojových služeb luxusního hotelu. Společně připraví gurmánský vícevrstvý sendvič, cibulové kroužky a dekadentní čokoládový dort.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (12)

        Něco o oháňce. Justine požádá svou sestru Chelle, aby se o svůj tajný recept na vydatnou dušenou hovězí oháňku, a Justine připraví teplé šišky pro namáčení v omáčce. Chelle také rodině představí směs mrkve a zelí plnou barev.

      • Smollettovi baští (1)

        Půlnoční grilování. Všechny ruce se hodí, když Smollettovi pořádají své výroční epické grilování pod hvězdami pro svou rodinu a přátele. V menu najdeme zadní žebírka potíraná meruňkami a hořčicí, kuřecí křídla teriyaki a makaróny se sýrem ze sporáku.

      • Smollettovi baští (2)

        Pojízdná bistra rozhodnou. Poté, co se Jake pochlubil svým vynikajícím steakem banh mi tacos na sociální síti, rozhodnou se Jurnee a Jazz jeho úspěch narušit jihem inspirovanými ústřicemi v plátcích sendviče po’boy, což vede k soutěži pojízdných bister Jakea a jeho sester.

      • Sekáček XXVIII (6)

        Cinco de Mayo Fiesta. V koších s tematikou svátku Cinco de Mayo prvního kola se musejí čtyři kuchaři vypořádat se zeleným nákypem a rybími filety. Ve druhém kole s mexickou grilovanou specialitou a v posledním koši jsou černé fazole s čokoládou pro dezert.

      • Velký závod pojízdných bister IV (7)

        Kapitálové zisky. Ve finále Velkého závodu pojízdných bister projedou týmy východní pobřeží: Annapolis, Chesapeake Bay, předměstí Virginie a nakonec Washington, D. C., kde, u Lincolnova památníku, zjistí, kdo vyhrál nové pojízdné bistro a 50 000 dolarů.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (11)

        Pokojová služba Russyho. Russy se připojí v kuchyni k Revovi a Justine, aby nachystali večeři inspirovanou menu pokojových služeb luxusního hotelu. Společně připraví gurmánský vícevrstvý sendvič, cibulové kroužky a dekadentní čokoládový dort.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (12)

        Něco o oháňce. Justine požádá svou sestru Chelle, aby se o svůj tajný recept na vydatnou dušenou hovězí oháňku, a Justine připraví teplé šišky pro namáčení v omáčce. Chelle také rodině představí směs mrkve a zelí plnou barev.

      • Smollettovi baští (1)

        Půlnoční grilování. Všechny ruce se hodí, když Smollettovi pořádají své výroční epické grilování pod hvězdami pro svou rodinu a přátele. V menu najdeme zadní žebírka potíraná meruňkami a hořčicí, kuřecí křídla teriyaki a makaróny se sýrem ze sporáku.

      • Smollettovi baští (2)

        Pojízdná bistra rozhodnou. Poté, co se Jake pochlubil svým vynikajícím steakem banh mi tacos na sociální síti, rozhodnou se Jurnee a Jazz jeho úspěch narušit jihem inspirovanými ústřicemi v plátcích sendviče po’boy, což vede k soutěži pojízdných bister Jakea a jeho sester.

      • Sekáček XXVIII (6)

        Cinco de Mayo Fiesta. V koších s tematikou svátku Cinco de Mayo prvního kola se musejí čtyři kuchaři vypořádat se zeleným nákypem a rybími filety. Ve druhém kole s mexickou grilovanou specialitou a v posledním koši jsou černé fazole s čokoládou pro dezert.