• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni (3)

        Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.

      • Malá bistra u silnic XXIII (9)

        Až si budete prsty olizovat. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Atlantu, Minneapolis a Massachusetts, aby našel dlabanec, který nevyžaduje příbor.

      • Malá bistra u silnic XXIII (10)

        Kousek Británie. Na tomto výletě si Guy Fieri užívá v Londýně a zúčastní se pořádné regionální hostiny.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (11)

        Pokojová služba Russyho. Russy se připojí v kuchyni k Revovi a Justine, aby nachystali večeři inspirovanou menu pokojových služeb luxusního hotelu. Společně připraví gurmánský vícevrstvý sendvič, cibulové kroužky a dekadentní čokoládový dort.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (12)

        Něco o oháňce. Justine požádá svou sestru Chelle, aby se o svůj tajný recept na vydatnou dušenou hovězí oháňku, a Justine připraví teplé šišky pro namáčení v omáčce. Chelle také rodině představí směs mrkve a zelí plnou barev.

      • Smollettovi baští (1)

        Půlnoční grilování. Všechny ruce se hodí, když Smollettovi pořádají své výroční epické grilování pod hvězdami pro svou rodinu a přátele. V menu najdeme zadní žebírka potíraná meruňkami a hořčicí, kuřecí křídla teriyaki a makaróny se sýrem ze sporáku.

      • Smollettovi baští (2)

        Pojízdná bistra rozhodnou. Poté, co se Jake pochlubil svým vynikajícím steakem banh mi tacos na sociální síti, rozhodnou se Jurnee a Jazz jeho úspěch narušit jihem inspirovanými ústřicemi v plátcích sendviče po’boy, což vede k soutěži pojízdných bister Jakea a jeho sester.

      • Sekáček XXVIII (6)

        Cinco de Mayo Fiesta. V koších s tematikou svátku Cinco de Mayo prvního kola se musejí čtyři kuchaři vypořádat se zeleným nákypem a rybími filety. Ve druhém kole s mexickou grilovanou specialitou a v posledním koši jsou černé fazole s čokoládou pro dezert.

      • Velký závod pojízdných bister IV (7)

        Kapitálové zisky. Ve finále Velkého závodu pojízdných bister projedou týmy východní pobřeží: Annapolis, Chesapeake Bay, předměstí Virginie a nakonec Washington, D. C., kde, u Lincolnova památníku, zjistí, kdo vyhrál nové pojízdné bistro a 50 000 dolarů.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (11)

        Pokojová služba Russyho. Russy se připojí v kuchyni k Revovi a Justine, aby nachystali večeři inspirovanou menu pokojových služeb luxusního hotelu. Společně připraví gurmánský vícevrstvý sendvič, cibulové kroužky a dekadentní čokoládový dort.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (12)

        Něco o oháňce. Justine požádá svou sestru Chelle, aby se o svůj tajný recept na vydatnou dušenou hovězí oháňku, a Justine připraví teplé šišky pro namáčení v omáčce. Chelle také rodině představí směs mrkve a zelí plnou barev.

      • Smollettovi baští (1)

        Půlnoční grilování. Všechny ruce se hodí, když Smollettovi pořádají své výroční epické grilování pod hvězdami pro svou rodinu a přátele. V menu najdeme zadní žebírka potíraná meruňkami a hořčicí, kuřecí křídla teriyaki a makaróny se sýrem ze sporáku.

      • Smollettovi baští (2)

        Pojízdná bistra rozhodnou. Poté, co se Jake pochlubil svým vynikajícím steakem banh mi tacos na sociální síti, rozhodnou se Jurnee a Jazz jeho úspěch narušit jihem inspirovanými ústřicemi v plátcích sendviče po’boy, což vede k soutěži pojízdných bister Jakea a jeho sester.

      • Sekáček XXVIII (6)

        Cinco de Mayo Fiesta. V koších s tematikou svátku Cinco de Mayo prvního kola se musejí čtyři kuchaři vypořádat se zeleným nákypem a rybími filety. Ve druhém kole s mexickou grilovanou specialitou a v posledním koši jsou černé fazole s čokoládou pro dezert.

      • Velký závod pojízdných bister IV (7)

        Kapitálové zisky. Ve finále Velkého závodu pojízdných bister projedou týmy východní pobřeží: Annapolis, Chesapeake Bay, předměstí Virginie a nakonec Washington, D. C., kde, u Lincolnova památníku, zjistí, kdo vyhrál nové pojízdné bistro a 50 000 dolarů.

      • Guyovy hry s potravinami V (11)

        Souboj nadějných nováčků. Čtyři z nejlepších nadějných kuchařských nováčků by rádi postoupili výš. Nejprve musejí zkombinovat jídla dvou kuchyní, jež se obvykle nevídají pospolu.

      • Bosá komtesa VII (5)

        Jeffrey sám doma. Ina na noc nebude doma, a tak Jeffreymu uvaří skvělou večeři a snídani, aby její nepřítomnost lépe snášel. Podezírá ho však, že přeskočí její hlavní chod a pustí se rovnou do zmrzliny!

      • Bosá komtesa VII (6)

        Dobré domácí vaření. Kamarádka Ininy dcery studuje na vysoké škole, a tak ji pozvala i s dalšími dvěma kamarádkami domů na slavnostní domácí hostinu.

      • Kuchyně VIII (8)

        S náplní. Naučte se, jak na jídla s náplní s Marcelou Valladolid a jejími plněnými paprikami a zjistěte, jaké nástroje jsou na plnění nejlepší. Pak prověříme skvělé recepty na snadná jídla pro všední dny, např. sýrem plněná kuřecí prsa.

      • Osadnice IX (6)

        Dámy a pozdní snídaně. Ree Drummond vaří pozdní snídani pro tři generace žen Drummondových. Jsou zde ovesné placičky s ořechy, koláč quiche holek z ranče a pomeranče se šampaňským. Skvělý čas pro dámy, které potřebují pozdní snídani.

      • Osadnice IX (7)

        Zdravá jídla do 16 minut. Po večerní procházce plánuje Ree připravit pár rychlých i zdravých jídel. Představuje si nebesky dobrý humusový wrap, salát se steakem a zázvorem, salát s grilovanými nektarinkami a kořeněný smažený květák, stačí pár minut.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Osadnice XI (9)

        Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.

      • Osadnice XI (10)

        Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.

      • Kuchyně III (7)

        Grilování. Vše v Kuchyni dnes bude o grilování, počínaje neuvěřitelnými žebírky dino a velkými porcemi vepřového na gril. Poté se objeví nové příchutě u příloh a zastaví se i Kitchen Cousins z HGTV.

      • Osadnice IX (8)

        Polévkově dobré. Ree připravuje čtyři úchvatné polévky a začne dětmi oblíbenou hamburgerovou polévkou. Rajská polévka se dá dobře i zamrazit. Polévka s klobásou, bramborami a kapustou v jednom hrnci je malým zázrakem, a je zde ještě špenátová polévka.

      • Osadnice IX (9)

        Hromady kuřat. Ree Drummond se vydává na velký nákup a nakoupí hromadu kuřecích prsou, z nichž udělá fantastický salát Cobb, kuřecí lasagne, křupavé thajské závitky s locikou a rýžovou kuřecí polévku.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Malá bistra u silnic XV (13)

        Něco tradičního. Na tomto výletě Guy ochutná tradiční recepty. V Bostonu vede restaurační chatu, nabízející humry, už druhá generace, v menu jsou i tresčí koláčky a makaróny se sýrem a humry.

      • Malá bistra u silnic XVI (1)

        Autentická jídla. Na tomto výletě Guy najde skutečně autentická jídla na neobvyklých místech. V St. Louis nabízí bistro u cesty rýži s fazolemi, knedlíčky jiaozi těstoviny s taženým vepřovým.

      • Sekáček XX (13)

        Pesto Chango. Šéfkuchaři musejí použít svá kouzla při přípravě předkrmu za použití omáčky pesto a kuřat. V kole s hlavním chodem nabídne druhý koš skvělé ingredience včetně chipsů s řasou spirulina, a výzvou na jejich tvořivost bude nejzajímavější nález z Kazachstánu v posledním koši.

      • Kuchyně XI (6)

        Halloweenské triky a dobroty. Tým oslavuje Halloween děsivou pizzou s bílou dýní, uspořádá taneční soutěž, kde výhrou je strašidelná dýně se záplatami, a připraví delikátní, ale i hrůzostrašné jednohubky na večírek.

      • Osadnice XI (11)

        Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.

      • Osadnice XI (12)

        Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.

      • Sekáček XII (6)

        Hrdost z New Orleans. Čtyři šéfkuchaři z New Orleans se chopí příležitosti vyniknout v kuchyni Sekáčku. V prvním koši je polovina ingrediencí velmi povědomá, zatímco zbývající jsou pro soutěžící záhadou a mohou je vyhodit z kola ven. U hlavního chodu musejí kuchaři vytvořit něco originálního s čajovým práškem a porotce učiní na svém talíři překvapivý objev. Pro dezert zvolí oba finalisté podobný způsob přípravy, kterému jídlu dají nakonec porotci přednost?

      • Iron Chef Amerika X (1)

        Simon vs. Yagihashi. Iron Chef Michael Symon čelí výzvě Takashi Yagihashiho, výkonného šéfkuchaře v kritiky vyzdvihované restauraci Takashi v Chicagu. Porotci jsou Simon Majumdar, Candice Kumai a Peter Jacobson.

      • Restaurant: Impossible II (13)

        Wildcat Café. Šéfkuchař Robert Irvine jede na střední školu Canton South, aby pomohl studentům s jejich strádajícím programem kulinářského umění a s jejich Wildcat Café. Dokáže Robert kavárně pomoci a změnit i životy některých studentů?

      • Strávníci v utajení II (3)

        Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.

      • Strávníci v utajení II (4)

        Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…

      • Malá bistra u silnic XV (5)

        Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.

      • Malá bistra u silnic XV (6)

        Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.

      • Sekáček XI (5)

        Správné a špatné sekání. V prvním koši je kořeněná šunka v konzervě, kterou musí kuchaři použít na své jídlo. Pro hlavní chod je zde okoun říční. A co si pomyslí porota o neortodoxním řešení jednoho kuchaře použít avokádo? Překvapením v posledním koši je francouzské pečivo s máslem.

      • Restaurant: Impossible II (13)

        Wildcat Café. Šéfkuchař Robert Irvine jede na střední školu Canton South, aby pomohl studentům s jejich strádajícím programem kulinářského umění a s jejich Wildcat Café. Dokáže Robert kavárně pomoci a změnit i životy některých studentů?

      • Strávníci v utajení II (3)

        Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.

      • Strávníci v utajení II (4)

        Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…

      • Malá bistra u silnic XV (2)

        Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.

      • Malá bistra u silnic XV (3)

        Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.