• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (1)

        Simon vs. Yagihashi. Iron Chef Michael Symon čelí výzvě Takashi Yagihashiho, výkonného šéfkuchaře v kritiky vyzdvihované restauraci Takashi v Chicagu. Porotci jsou Simon Majumdar, Candice Kumai a Peter Jacobson.

      • Restaurant: Impossible II (13)

        Wildcat Café. Šéfkuchař Robert Irvine jede na střední školu Canton South, aby pomohl studentům s jejich strádajícím programem kulinářského umění a s jejich Wildcat Café. Dokáže Robert kavárně pomoci a změnit i životy některých studentů?

      • Strávníci v utajení II (3)

        Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.

      • Strávníci v utajení II (4)

        Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…

      • Malá bistra u silnic XV (5)

        Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.

      • Malá bistra u silnic XV (6)

        Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.

      • Sekáček XI (5)

        Správné a špatné sekání. V prvním koši je kořeněná šunka v konzervě, kterou musí kuchaři použít na své jídlo. Pro hlavní chod je zde okoun říční. A co si pomyslí porota o neortodoxním řešení jednoho kuchaře použít avokádo? Překvapením v posledním koši je francouzské pečivo s máslem.

      • Restaurant: Impossible II (13)

        Wildcat Café. Šéfkuchař Robert Irvine jede na střední školu Canton South, aby pomohl studentům s jejich strádajícím programem kulinářského umění a s jejich Wildcat Café. Dokáže Robert kavárně pomoci a změnit i životy některých studentů?

      • Strávníci v utajení II (3)

        Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.

      • Strávníci v utajení II (4)

        Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…

      • Malá bistra u silnic XV (2)

        Ještě kilometr navíc. Na tomto výletě Guy míří do hospůdek nabízejících klasická komfortní jídla. V Chicagu nabízí jeden podnik s burgery asijský šmrnc, když hrdě nabízejí všechny věci v chuti umami. V Memphisu si moderní šéfkuchař pro svá jídla bere jako základ jižanskou kuchyni a přivádí ji na zcela nový stupeň v sekané s chorizem s omáčkou ze zelených rajčat.

      • Malá bistra u silnic XV (3)

        Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.

      • Jídla na otevřeném ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.

      • Sekáček XII (6)

        Hrdost z New Orleans. Čtyři šéfkuchaři z New Orleans se chopí příležitosti vyniknout v kuchyni Sekáčku. V prvním koši je polovina ingrediencí velmi povědomá, zatímco zbývající jsou pro soutěžící záhadou a mohou je vyhodit z kola ven. U hlavního chodu musejí kuchaři vytvořit něco originálního s čajovým práškem a porotce učiní na svém talíři překvapivý objev. Pro dezert zvolí oba finalisté podobný způsob přípravy, kterému jídlu dají nakonec porotci přednost?

      • Guyovy hry s potravinami VI (11)

        Golfové nákupní přískoky. Kuchaři si užívají americký festival jídla na trhu ve Flavourtownu. Nejprve se musejí orientovat při nákupu mezi krabicemi, nevybaleným zbožím a nákupními vozíky, aby připravili burgery s přílohou, obsahující Guyův speciál, dehydrované jídlo.

      • Bosá komtesa VII (7)

        Psí večírek. I nejlepší přítel člověka si zaslouží pohoštění na své narozeniny! A tak se rozhodne Ina na narozeniny psa a jeho fenky, kteří patří její kamarádce, uspořádat večírek na pláži. Bude grilování kuřecích klobás pro majitele psů, doma dělaný ochucený bramborový salát, vítr od moře při západu slunce a slavné koláčky s čokoládovou polevou!

      • Bosá komtesa VII (8)

        Chutné Inino jídlo. Inin kamarád Michael Grim, florista, má skutečně rušnou práci, a tak se Ina rozhodla potěšit ho přenosným tříchodovým jídlem. Piknikový oběd ho nejen zabaví v pauze, ale je skutečně chutný!

      • Kuchyně VIII (9)

        Oslava amerického fotbalu. Oslava této skvělé hry s hrdiny na tři způsoby: Seattle Dog od Sunny Anderson, lilkový hrdina Jeffa Mauro a sendvič Buffalo Chicken Hoagie od Katie Lee. A poté scénář naplánování večírku, jenž nezklame, a jak vytvořit jednoduché občerstvení do ruky.

      • Osadnice IX (8)

        Polévkově dobré. Ree připravuje čtyři úchvatné polévky a začne dětmi oblíbenou hamburgerovou polévkou. Rajská polévka se dá dobře i zamrazit. Polévka s klobásou, bramborami a kapustou v jednom hrnci je malým zázrakem, a je zde ještě špenátová polévka.

      • Osadnice IX (9)

        Hromady kuřat. Ree Drummond se vydává na velký nákup a nakoupí hromadu kuřecích prsou, z nichž udělá fantastický salát Cobb, kuřecí lasagne, křupavé thajské závitky s locikou a rýžovou kuřecí polévku.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Osadnice XI (11)

        Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.

      • Osadnice XI (12)

        Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.

      • Kuchyně III (8)

        Zpátky do školy. Kuchyně se vrací do školy a Sunny Anderson má delikátní dobroty z mrazáku, jež připomenou každému jeho dobu strávenou ve škole.

      • Osadnice IX (10)

        Fotbal, fotbal, fotbal. Ree Drummond připravuje pro rodinu kuřecí nachos dvěma způsoby, aby měli co jíst, až se vrátí domů. A pak se vypraví se svými chlapy na fotbal, vyzbrojena velkými porcemi čokoládových koláčků.

      • Osadnice IX (11)

        Nakladání sena i mrazáku. Zatímco rodina nakládá seno, Ree Drummond nakládá mrazák oblíbenými jídly své rodiny, včetně kuřecích enchiladas, jeho a jejích pizza kapes, tří sýrem plněných mušlí a purpurového mraženého krému na špejli.

      • Se Sibou u stolu II (1)

        Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.

      • Se Sibou u stolu II (2)

        Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.

      • Malá bistra u silnic XVI (2)

        Plné soustředění. Guy navštíví restaurace s jasným záměrem. V New Yorku ochutná kořeněná kuřecí křídla a pizzu s kachnou a sýrem. V menu v Severní Karolíně je fritovaná zelenina.

      • Malá bistra u silnic XVI (3)

        Daleko předaleko. Guy hledá místa, kde dělají jídla odlišně. V New Yorku navštíví hospodu v suterénu s vaflemi a smaženým kuřetem a s kompletní večeří na Den díkůvzdání.

      • Sekáček XXI (1)

        Souboj pojízdných bufetů. Pojízdné kantýny a pojízdné bufety soupeří v kole věnovaném předkrmu. Igredience obsahují levné sladkosti i luxusní požitky. Tři kuchaři najdou vepřovou pochoutku a mexické přísady v koši na hlavní jídlo.

      • Kuchyně XI (7)

        Příprava na svátky. Kuchyně se chystá na sváteční období lasagnemi s pižmovou tykví a klobáskou od Katie Lee. Pak dojde na sladké, jablečné recepty, klobásky se šafránem Jeffa Mauro a jablka plněná arašídovým máslem a želé od Sunny Anderson.

      • Osadnice XI (13)

        Kempování příbuzných. Osadnice vaří pro rodinné setkání, kdy se kempuje dole u zátoky. Připraví hot dogy se sýrem a slaninou a k táboráku quesadillas pro opékání nad ohněm.

      • Osadnice XII (1)

        Studentská jídla. Ree Drummond se podělí o pár nápadů na jednoduchou a rychlou přípravu studentských jídel za pomoci základních nástrojů.

      • Sekáček XII (7)

        Těstoviny ve tvaru rýže. V závodě s časem tři ze čtyř soutěžících jdou podobným směrem při přípravě prvního chodu, a přece najdou porotci kreativitu v různých chutích klobás z mořských plodů jako předkrmu. Jak se vyrovnají s druhým a třetím chodem?

      • Iron Chef Amerika X (2)

        Flay vs. Allegretti. Iron Chef Bobby Flay čelí výzvě Alaina Allegrettiho, výkonného šéfkuchaře v La Promenade des Anglais v New York City. Porotci jsou Simon Majumdar, Cady Huffman a Candice Kumai.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Jídla na otevřeném ohni V (5)

        Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.

      • Jídla na otevřeném ohni V (6)

        Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.

      • Malá bistra u silnic XV (7)

        Město směsice chutí. Na tomto výletě se Guy snaží najít všechny druhy fantastických chutí. V Memphisu je bar předělaný na bistro nabízející oblíbená levná jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo chlebový puding s whiskey Jack Daniels. A v Baltimoru znovu Guy navštíví rozpálené grily a dá si místní signifikantní a chutné sendviče s hovězím masem.

      • Malá bistra u silnic XV (8)

        Burgery, nudle a škeble. Na tomto výletě Guy zajede na pár hvězdných míchanic. V St. Louis navštíví filipínskou kuchyní inspirovanou pojízdnou kantýnu nabízející pikantní nudle a na spláchnutí dva palce punče.

      • Sekáček XI (6)

        Fantazie se zbytky! Začíná fantazie se zbytky! V této speciální soutěži obsahuje každý koš „zbytky“ jako ingredience. Pro předkrm musejí kuchaři vytvořit něco zábavného i chutného z plátků zbylé pizzy. V koši na hlavní chod je překvapení v krabici pro odnos s sebou. Poslední dva kuchaři šokují porotce dezerty ze zmrzlých, a znovu osmažených fazolí.

      • Malá bistra u silnic XXV (9)

        Velká jídla, malá města. Guy se zastaví v malých městech, aby našel velká jídla. V Raymondu v New Hampshire nabízí řeznictví obalované párky na špejli. V Rocky Hill v New Jersey předělali hospodu z 18. století na gastropub a nabízejí burgery s rajčaty a disco hranolky.

      • Malá bistra u silnic XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Na tomto výletě od pobřeží k pobřeží Guy objevuje poctivé chutě Oregonu a New Hampshire. V Portlandu v Oregonu jídlo z chobotnice a klasické biskvity s omáčkou, a posléze v Portsmouth v New Hampshire tacos s vepřovým bůčkem.

      • Jídla na otevřeném ohni V (5)

        Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.

      • Jídla na otevřeném ohni V (6)

        Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.

      • Malá bistra u silnic XV (4)

        Mořské plody s masem jako jackpot. Na tomto výletě Guy narazí na zlatý důl mořských plodů s masem. V Kaneohe na Oahu nabízí Poke Palace přes 30 různých druhů jídel z čerstvých ryb, včetně tuňáka nebo chobotnice, jež majitel sám chytil.

      • Malá bistra u silnic XV (5)

        Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.

      • Jídla na otevřeném ohni III (3)

        Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.

      • Jídla na otevřeném ohni III (4)

        Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.