
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (3)
Garces vs. Cowan. Iron Chef Jose Garces čelí výzvě Madisona Cowana. Cowan je zcela prvním grand šampiónem série Sekáček. Porotci jsou Karine Bakhoum, Laurent Tourondel a Farmer Lee Jones.
Sekáček XXVIII (7)
San Franchopco. Čtyři kuchaři ze stejného města bojují proti sobě. V prvním kole je kreativní výzvou půlnoční sladkost. Kuchaři, kteří prošli do kola s hlavním jídlem dostanou pivo a ptáka, jehož by měli dobře znát.
Dětské Food Network Star (1)
Jaký je váš příběh? Nejlepší dětští kuchaři v zemi jsou v Los Angeles, aby dokázali své kulinářské schopnosti Tie Mowry a Donalu Skehanovi. Připraví jídla, jež předvedou jejich osobitost, a poté, co se porota dohodne, je jeden z finalistů poslán domů.
Malá bistra u silnic XV (9)
Rukodělná výroba. Na tomto výletě Guy vyzkouší chutnou a fantastickou nabídku jídel hospůdek podél cest. V Memphisu místní farmářský a šéfkuchařský guru vede provozovnu s klasickými jídly s ingrediencemi z farmy, od sekané po sendvič sloppy joe nebo sumce.
Malá bistra u silnic XV (10)
Po celou dobu vše rodinné. Na tomto výletě Guy míří na místa, kde vládnou rodinná pravidla. V Memphisu je místo inspirované dětmi a nabízející smažená kuřata. Na severním pobřeží Oahu na Havaji je thajská hospůdka, kde máma s otcem ostrovu nabízejí kořeněný salát larb s vepřovým masem a nejprodávanější jídlo: smažená kuřecí křídla s česnekem.
Sekáček XI (7)
Sekání v zimní krásné krajině. Kuchaři otevírají první koš, kde najdou krájenou šunku a italské sušenky. U jídla rozhodnou rodinné vzpomínky. Melouny Santa Clause se objeví na hlavní chod, a jeden ze soutěžících udělá v kuchyni velký sváteční nepořádek.
Sekáček XXVIII (7)
San Franchopco. Čtyři kuchaři ze stejného města bojují proti sobě. V prvním kole je kreativní výzvou půlnoční sladkost. Kuchaři, kteří prošli do kola s hlavním jídlem dostanou pivo a ptáka, jehož by měli dobře znát.
Dětské Food Network Star (1)
Jaký je váš příběh? Nejlepší dětští kuchaři v zemi jsou v Los Angeles, aby dokázali své kulinářské schopnosti Tie Mowry a Donalu Skehanovi. Připraví jídla, jež předvedou jejich osobitost, a poté, co se porota dohodne, je jeden z finalistů poslán domů.
Malá bistra u silnic XV (6)
Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.
Malá bistra u silnic XV (7)
Město směsice chutí. Na tomto výletě se Guy snaží najít všechny druhy fantastických chutí. V Memphisu je bar předělaný na bistro nabízející oblíbená levná jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo chlebový puding s whiskey Jack Daniels. A v Baltimoru znovu Guy navštíví rozpálené grily a dá si místní signifikantní a chutné sendviče s hovězím masem.
Jídla na otevřeném ohni III (5)
Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.
Jídla na otevřeném ohni III (6)
Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.
Sekáček XII (8)
Výhradně americká soutěž. Ve zvláštním vydání Sekáčku je nelítostná soutěž svědkem národní a osobní cti, když se čtyři šéfkuchaři utkají o korunu toho nejlepšího. Jablečný koláč čeká v koši na předkrm, bourbon na dezert, a vše má mít vlastenecké téma.
Guyovy hry s potravinami (1)
Divokost v uličce. V první hře Guy vyzve čtyři šéfkuchaře, aby udělali svou nejlepší verzi špaget s masovými kuličkami, ale některé z klíčových ingrediencí jsou nedostupné! Finalisté musejí uvařit své nejlepší jídlo pouze pomocí ingrediencí z uličky se zmrzlými potravinami.
Bosá komtesa VIII (1)
Večírek s kuchařskými knihami. Ina slaví konec práce na své nové knize večírkem pod širým nebem ve středomořském stylu. Nabídne jehněčí kebaby, salát s rajčaty a sýrem feta a černobílý andělský koláč.
Bosá komtesa VIII (2)
Noc před večeří. Tentokrát se bude epizoda motat kolem jídel z lednice, která se dají připravit při nabitém programu a rušných obdobích roku, např. svátcích. V menu najdeme delikátní vepřovou pečeni s fenyklovou nádivkou, gratinovaný květák, zeleninu a dýňové sušenky parfait se zázvorem.
Kuchyně VIII (11)
Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření creme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.
Osadnice IX (12)
Kuchyňská zpovědnice: čokoláda. Ree Drummond využije kakaová zrnka na všechny své zamilované věci s čokoládou jako Laddův čokoládový koláč, delikátní čokoládové koláčky štěstí a zcela retro fondue, a dokonce i bramborové lupínky s čokoládou.
Osadnice IX (13)
Přeprava dobytka. Zatímco se rodina zabývá přepravou dobytka, Ree Drummond připravuje zaslouženou snídani a připravuje se dopředu na večeři. Ke snídani jsou palačinky se slaninou smaženou v troubě, sladké jahody a vanilkový, karamelový krém.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Osadnice XII (2)
Večírek v ledničce. Ree Drummond plní ledničku dopředu připravenými jídly na koktejlový večírek.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Kuchyně III (10)
Čerstvý podzim. V této epizodě Kuchyně oslavíme podzim čerstvými nápady a recepty za využití nejlepších ingrediencí sezóny.
Osadnice X (1)
Rychlé sladkosti. Ree se podělí o čtyři delikátní a rychle připravené dezerty jako pudink s bílou čokoládou nebo rychlé dezertní panini, a pak připraví karamelovou jablečnou přeliv na zmrzlinový pohár.
Osadnice X (3)
Základy z mrazáku. Zatímco rodina dělá s dobytkem, Ree Drummond plní mrazák delikátními přísadami připravenými na okamžité přidání do jídel.
Se Sibou u stolu II (5)
Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.
Se Sibou u stolu II (6)
Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.
Malá bistra u silnic XVI (6)
Návštěva rodného města. Na tomto výletě Guy projde oblíbená jídla měst. V Chathamu v New Jersey je skutečná italská hospůdka, kde pečou a smaží kuřata, koule rancini a dělají dekadentní sendvič Posvátné prase.
Malá bistra u silnic XVI (7)
Od souše k moři. Na tomto výletě Guy vyzkouší něco suchozemského i mořského. Ve městě Syracuse ve státě New York je undergroundová hospoda nabízející sendviče s kuřaty a salátem caesar a kořeněnou sladkou fajitu s klobásami.
Sekáček XXI (3)
Šetření penězi. Kuchaři zjistí, že tématem bude šetření s penězi v této speciální soutěži. Ingredience v každém koši nemají větší cenu než 10 dolarů, ale od jídel samotných se očekává vzhled a chuť za milion babek.
Kuchyně XI (9)
Dokonalý průvodce přílohami. Všichni připraví své oblíbené přílohy na Díkůvzdání a podělí se o tipy, jak si pro ně udělat v troubě víc místa. K přípitku na svátky Geoffreyovým koktejlem ze šťávy pižmové tykve se připojí zvláštní host.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Osadnice XII (6)
Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.
Sekáček XII (9)
Nabít! Čtyři šéfkuchaři soutěží v nelítostné a nabité soutěži o žhavou cenu 10 000 dolarů. U předkrmu potřebují zjistit, co se hodí k rybě štíhlice. U posledního, těžkého úkolu, zůstanou šéfkuchaři zmateni. Přijdou s nějakým kreativním a chutným dezertem?
Iron Chef Amerika X (4)
Flay vs. Hastings. Iron Chef Bobby Flay čelí výzvě Chrise Hastingse, šéfkuchaře z Hot and Hot Fish Club v Birminghamu v Alabamě. Porotci jsou Anthony Anderson, Donatella Arpaia Stewart a Simon Majumdar.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (11)
Pokojová služba Russyho. Russy se připojí v kuchyni k Revovi a Justine, aby nachystali večeři inspirovanou menu pokojových služeb luxusního hotelu. Společně připraví gurmánský vícevrstvý sendvič, cibulové kroužky a dekadentní čokoládový dort.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (12)
Něco o oháňce. Justine požádá svou sestru Chelle, aby se o svůj tajný recept na vydatnou dušenou hovězí oháňku, a Justine připraví teplé šišky pro namáčení v omáčce. Chelle také rodině představí směs mrkve a zelí plnou barev.
Smollettovi baští (3)
Čtyři muži a dítě. Čtyři bratři Smollettovi nabídnou naplánovat menu pro narozeninovou oslavu jejich neteře. Bláznivě zamilovaní strýčkové připraví mini croque monsieurs, levandulové košíčky a ovocné a zeleninové řezy s medem a vanilkovou polevou a s farmářským drezinkem.
Smollettovi baští (4)
Jídla pro Improv. Jake a Jussie pořádají úchvatnou večeři ve slavném hollywoodském komediálním klubu Improv. Bratři připraví menu inspirované Itálií: cuketové carpaccio, fettuccine s estragonem s krémovou omáčkou s vodkou a citrónový sorbet.
Malá bistra u silnic XV (11)
Jídlo dobře udělané. Na tomto výletě Guy hledá jídla správně a dobře udělaná. Navštíví letní chatu nabízející slavné koláčky smažené v hovězím tuku nebo čerstvý jahodový koláč. V St. Louis jedna hospůdka dělá smažené hranolky se sýrem a chutnou kachnu.
Malá bistra u silnic XV (12)
Hospody a dlabanec. Na tomto výletě Guy navštíví některé zapadlé putyky. V St. Louis klasický britský pub, kde vaří gurmánský grilovaný sýr a mistrovský kousek, porchettu.
Sekáček XI (8)
Spousta ryb. Kuchaři musejí vymyslet delikátní jídlo s povědomou rybou a maličkou okurkou angurie. Páchnoucí rybí výrobek ve druhém koši nutí soutěžící riskovat a vytvořit lutefisk, snad se to vyplatí.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (11)
Pokojová služba Russyho. Russy se připojí v kuchyni k Revovi a Justine, aby nachystali večeři inspirovanou menu pokojových služeb luxusního hotelu. Společně připraví gurmánský vícevrstvý sendvič, cibulové kroužky a dekadentní čokoládový dort.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (12)
Něco o oháňce. Justine požádá svou sestru Chelle, aby se o svůj tajný recept na vydatnou dušenou hovězí oháňku, a Justine připraví teplé šišky pro namáčení v omáčce. Chelle také rodině představí směs mrkve a zelí plnou barev.
Smollettovi baští (3)
Čtyři muži a dítě. Čtyři bratři Smollettovi nabídnou naplánovat menu pro narozeninovou oslavu jejich neteře. Bláznivě zamilovaní strýčkové připraví mini croque monsieurs, levandulové košíčky a ovocné a zeleninové řezy s medem a vanilkovou polevou a s farmářským drezinkem.
Smollettovi baští (4)
Jídla pro Improv. Jake a Jussie pořádají úchvatnou večeři ve slavném hollywoodském komediálním klubu Improv. Bratři připraví menu inspirované Itálií: cuketové carpaccio, fettuccine s estragonem s krémovou omáčkou s vodkou a citrónový sorbet.
Malá bistra u silnic XV (8)
Burgery, nudle a škeble. Na tomto výletě Guy zajede na pár hvězdných míchanic. V St. Louis navštíví filipínskou kuchyní inspirovanou pojízdnou kantýnu nabízející pikantní nudle a na spláchnutí dva palce punče.
Malá bistra u silnic XV (9)
Rukodělná výroba. Na tomto výletě Guy vyzkouší chutnou a fantastickou nabídku jídel hospůdek podél cest. V Memphisu místní farmářský a šéfkuchařský guru vede provozovnu s klasickými jídly s ingrediencemi z farmy, od sekané po sendvič sloppy joe nebo sumce.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
