
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (4)
Flay vs. Hastings. Iron Chef Bobby Flay čelí výzvě Chrise Hastingse, šéfkuchaře z Hot and Hot Fish Club v Birminghamu v Alabamě. Porotci jsou Anthony Anderson, Donatella Arpaia Stewart a Simon Majumdar.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (11)
Pokojová služba Russyho. Russy se připojí v kuchyni k Revovi a Justine, aby nachystali večeři inspirovanou menu pokojových služeb luxusního hotelu. Společně připraví gurmánský vícevrstvý sendvič, cibulové kroužky a dekadentní čokoládový dort.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (12)
Něco o oháňce. Justine požádá svou sestru Chelle, aby se o svůj tajný recept na vydatnou dušenou hovězí oháňku, a Justine připraví teplé šišky pro namáčení v omáčce. Chelle také rodině představí směs mrkve a zelí plnou barev.
Smollettovi baští (3)
Čtyři muži a dítě. Čtyři bratři Smollettovi nabídnou naplánovat menu pro narozeninovou oslavu jejich neteře. Bláznivě zamilovaní strýčkové připraví mini croque monsieurs, levandulové košíčky a ovocné a zeleninové řezy s medem a vanilkovou polevou a s farmářským drezinkem.
Smollettovi baští (4)
Jídla pro Improv. Jake a Jussie pořádají úchvatnou večeři ve slavném hollywoodském komediálním klubu Improv. Bratři připraví menu inspirované Itálií: cuketové carpaccio, fettuccine s estragonem s krémovou omáčkou s vodkou a citrónový sorbet.
Malá bistra u silnic XV (11)
Jídlo dobře udělané. Na tomto výletě Guy hledá jídla správně a dobře udělaná. Navštíví letní chatu nabízející slavné koláčky smažené v hovězím tuku nebo čerstvý jahodový koláč. V St. Louis jedna hospůdka dělá smažené hranolky se sýrem a chutnou kachnu.
Malá bistra u silnic XV (12)
Hospody a dlabanec. Na tomto výletě Guy navštíví některé zapadlé putyky. V St. Louis klasický britský pub, kde vaří gurmánský grilovaný sýr a mistrovský kousek, porchettu.
Sekáček XI (8)
Spousta ryb. Kuchaři musejí vymyslet delikátní jídlo s povědomou rybou a maličkou okurkou angurie. Páchnoucí rybí výrobek ve druhém koši nutí soutěžící riskovat a vytvořit lutefisk, snad se to vyplatí.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (11)
Pokojová služba Russyho. Russy se připojí v kuchyni k Revovi a Justine, aby nachystali večeři inspirovanou menu pokojových služeb luxusního hotelu. Společně připraví gurmánský vícevrstvý sendvič, cibulové kroužky a dekadentní čokoládový dort.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (12)
Něco o oháňce. Justine požádá svou sestru Chelle, aby se o svůj tajný recept na vydatnou dušenou hovězí oháňku, a Justine připraví teplé šišky pro namáčení v omáčce. Chelle také rodině představí směs mrkve a zelí plnou barev.
Smollettovi baští (3)
Čtyři muži a dítě. Čtyři bratři Smollettovi nabídnou naplánovat menu pro narozeninovou oslavu jejich neteře. Bláznivě zamilovaní strýčkové připraví mini croque monsieurs, levandulové košíčky a ovocné a zeleninové řezy s medem a vanilkovou polevou a s farmářským drezinkem.
Smollettovi baští (4)
Jídla pro Improv. Jake a Jussie pořádají úchvatnou večeři ve slavném hollywoodském komediálním klubu Improv. Bratři připraví menu inspirované Itálií: cuketové carpaccio, fettuccine s estragonem s krémovou omáčkou s vodkou a citrónový sorbet.
Malá bistra u silnic XV (8)
Burgery, nudle a škeble. Na tomto výletě Guy zajede na pár hvězdných míchanic. V St. Louis navštíví filipínskou kuchyní inspirovanou pojízdnou kantýnu nabízející pikantní nudle a na spláchnutí dva palce punče.
Malá bistra u silnic XV (9)
Rukodělná výroba. Na tomto výletě Guy vyzkouší chutnou a fantastickou nabídku jídel hospůdek podél cest. V Memphisu místní farmářský a šéfkuchařský guru vede provozovnu s klasickými jídly s ingrediencemi z farmy, od sekané po sendvič sloppy joe nebo sumce.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
Sekáček XII (9)
Nabít! Čtyři šéfkuchaři soutěží v nelítostné a nabité soutěži o žhavou cenu 10 000 dolarů. U předkrmu potřebují zjistit, co se hodí k rybě štíhlice. U posledního, těžkého úkolu, zůstanou šéfkuchaři zmateni. Přijdou s nějakým kreativním a chutným dezertem?
Guyovy hry s potravinami (2)
Zmražená jídla. V Guyově první hře musejí šéfkuchaři použít asijské rychlé smažení z pouhých pěti ingrediencí. Ve druhé hře dostanou neobvyklý seznam do obchodu s položkami, jež musejí použít pro jejich zábavné rodinné jídlo.
Bosá komtesa VIII (3)
Poprvé, podruhé, potřetí. Ininy kuchařské dovednosti procházejí těžkou zkouškou, když vyhrály v East Hampton při benefiční výroční akci South Fork. Cenou je jídlo, které Ina sama udělala. Připraví lehká, přenosná jídla z místních ingrediencí pro dva ctitele.
Bosá komtesa VIII (4)
Snídaně, oběd a večeře. Ina si tento den vyzkouší různá testování a experimenty s klasickými jídly svých kolegyň. Od jahodových vdolečků po lasagne z hříbků, všechna její jídla překvapí!
Kuchyně VIII (12)
Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.
Osadnice X (1)
Rychlé sladkosti. Ree se podělí o čtyři delikátní a rychle připravené dezerty jako pudink s bílou čokoládou nebo rychlé dezertní panini, a pak připraví karamelovou jablečnou přeliv na zmrzlinový pohár.
Osadnice X (3)
Základy z mrazáku. Zatímco rodina dělá s dobytkem, Ree Drummond plní mrazák delikátními přísadami připravenými na okamžité přidání do jídel.
Se Sibou u stolu II (5)
Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.
Se Sibou u stolu II (6)
Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Osadnice XII (6)
Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.
Kuchyně III (11)
Oktoberfest. Oslava Oktoberfestu začíná ultimátním sendvičem Jeffa Mauro s bílými klobáskami. Sunny Anderson uvaří jako přílohu kyselé červené zelí a Katie schwarzwaldský dort. Geoffrey pak přinese ovocné pivo radler.
Osadnice X (4)
Kuchyňská zpovědnice: večeře napříč desetiletími. Ree Drummond se zpovídá o svém životě v kuchyni, od úchvatného retro hovězího stroganov, které milovala jako dítě v 70. letech, po těstoviny ai quattro formaggi, jež byly průvodcem jejího studentského života v Los Angeles.
Osadnice X (5)
Snídaně na večeři. Ree ke svým večeřím přidá něco málo ze snídaní, když začne senzačními klobáskami kale strata, skutečným zázrakem. Palačinky s divokou rýží na večeři s holkami, zatímco pánové si užijí snídaňové quesadillas.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Malá bistra u silnic XVI (8)
Dekadentní jídla. Na tomto výletě Guy projede od pobřeží k pobřeží, aby našel dekadentní jídla. V Brooklynu je místo inspirované jižanskou kuchyní a nabízející smažená kuřata a vafle, sendvič z kořeněného taženého vepřového a každodenní koblihu donut, pro niž byste zemřeli.
Malá bistra u silnic XVI (9)
Eurocentricky. Na tomto výletě Guy okusí mnoho chutí Evropy. V Tacomě je východoevropské bistro s polévkou ze zbytků a s masem. V kanadském Torontu servírují pouze jejich unikátní masové kuličky se špagetami.
Sekáček XXI (4)
Mládežnický turnaj: Část první. V první soutěži zcela prvního Mládežnického turnaje Sekáčku soutěží čtyři mladí a velmi talentovaní kuchaři o možnost účastnit se finále a získat stipendium ve výši neuvěřitelných 25 000 dolarů na kuilinářské škole.
Kuchyně XI (10)
Sváteční koktejlový večírek. Kuchyně vstupuje do svátečního období Jeffovým Mauro koktejlem a barem s masovými kuličkami. Poté ozdobíme stromy novou, doma dělanou výzdobou, a GZ přemění v obchodě koupený sýr Brie na předkrm hodný večírku.
Osadnice XII (7)
Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.
Osadnice XII (8)
Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.
Sekáček XII (10)
Pochod koláčů. Čas utíká, velká suma peněz je na stole, a čtyři šéfkuchaři musí bojovat o nejlepší jídla ve třech chodech. Mrkvový koláč se nachází v prvním koši společně s neobvyklým mořským produktem. Dají je kuchaři dohromady v chutný předkrm?
Iron Chef Amerika X (5)
Symon vs. Izard. Vítěz soutěže Iron Chef, Michael Symon, čelí výzvě Stephanie Izard, nominované na cenu Jamese Bearda, a hrdou majitelku Girl & The Goat v Chicagu. Porotci jsou Anthony Anderson, Karine Bakhoum a David Rocco.
Spojené království Luka Nguyena (5)
Wales. Luke jede do Walesu a zkoumá tradiční velšskou kuchyni, a také vlivy, jež ji měnily.
Spojené království Luka Nguyena (6)
Cumbria. Luke cestuje přes úchvatný a velkolepý národní park Jezerní oblast v hrabství Cumbria.
Reza – thajský princ koření (5)
Kultovní jídlo centrálních plání. Centrální pláně v Thajsku se nacházejí v úrodné kotlině, což znamená, že je zde množství zeleniny, a také místních specialit, včetně kari a jasmínové rýže, jak Reza Mahammad zjistí.
Reza – thajský princ koření (6)
Divná i krásná pobřežní kuchyně Thajska. Na jihu tíhne kuchyně k tomu být těžkou, bohatou, ostrou, intenzivní a velmi kořeněnou a pálivou. Reza Mahammad zjišťuje, jak se používá koření, aby vytvořilo jídla podobná indické kuchyni.
Malá bistra u silnic XV (13)
Něco tradičního. Na tomto výletě Guy ochutná tradiční recepty. V Bostonu vede restaurační chatu, nabízející humry, už druhá generace, v menu jsou i tresčí koláčky a makaróny se sýrem a humry.
Malá bistra u silnic XVI (1)
Autentická jídla. Na tomto výletě Guy najde skutečně autentická jídla na neobvyklých místech. V St. Louis nabízí bistro u cesty rýži s fazolemi, knedlíčky jiaozi těstoviny s taženým vepřovým.
Sekáček XI (9)
Pozor na alarm! Čtyři hasiči bojují, aby se jeden z nich stal šampiónem Sekáčku! V kuchyni je rušno a v prvním kole je zde plno kamarádství i soutěživosti. Musejí najít způsob, jak z párků v rohlíku a uzené mozzarelly vytvořit elegantní předkrm.
Spojené království Luka Nguyena (5)
Wales. Luke jede do Walesu a zkoumá tradiční velšskou kuchyni, a také vlivy, jež ji měnily.
Spojené království Luka Nguyena (6)
Cumbria. Luke cestuje přes úchvatný a velkolepý národní park Jezerní oblast v hrabství Cumbria.
Reza – thajský princ koření (5)
Kultovní jídlo centrálních plání. Centrální pláně v Thajsku se nacházejí v úrodné kotlině, což znamená, že je zde množství zeleniny, a také místních specialit, včetně kari a jasmínové rýže, jak Reza Mahammad zjistí.
Reza – thajský princ koření (6)
Divná i krásná pobřežní kuchyně Thajska. Na jihu tíhne kuchyně k tomu být těžkou, bohatou, ostrou, intenzivní a velmi kořeněnou a pálivou. Reza Mahammad zjišťuje, jak se používá koření, aby vytvořilo jídla podobná indické kuchyni.
Malá bistra u silnic XV (10)
Po celou dobu vše rodinné. Na tomto výletě Guy míří na místa, kde vládnou rodinná pravidla. V Memphisu je místo inspirované dětmi a nabízející smažená kuřata. Na severním pobřeží Oahu na Havaji je thajská hospůdka, kde máma s otcem ostrovu nabízejí kořeněný salát larb s vepřovým masem a nejprodávanější jídlo: smažená kuřecí křídla s česnekem.
Malá bistra u silnic XV (11)
Jídlo dobře udělané. Na tomto výletě Guy hledá jídla správně a dobře udělaná. Navštíví letní chatu nabízející slavné koláčky smažené v hovězím tuku nebo čerstvý jahodový koláč. V St. Louis jedna hospůdka dělá smažené hranolky se sýrem a chutnou kachnu.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
