
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (4)
Na ryby! Kuchařky Kardea Brown a Amanda Freitag se připojí k herci Andrewovi Rannellsovi v porotě této velké rybí soutěže! V prvním koši jsou sladké položky, které soutěžící musejí použít na vyvážené rybí jídlo.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Malá bistra u silnic XIII (13)
Jinak, než klasicky. Guy jede na jih neprošlapanou cestou. V Dallasu přemění texasko-mexické jídlo na mexicko-texaské, s pikantními polévkami. V Baltimoru se zastaví u místního pekaře Duffa Goldmana, aby objevil tajemství hranaté pizzy.
Malá bistra u silnic XIV (1)
Hvězdy malých bister u silnic. Na tento výlet se Guy vydá se svými nejbližšími přáteli. V Georgetownu v Texasu se připojí k Matthew McConaugheymu a v Minneapolis zkouší Guy všechny druhy nových věcí v okolí pizzerie, kam rád chodí jeho kamarád a milovník jídla Andrew Zimmern.
Sekáček IX (9)
Jeden ze sta. V prvním kole soutěžící tvoří neobvyklé kombinace. V kole pro hlavní chod se kuchaři potýkají se záhadnou ingrediencí. A po vypořádání se s francouzskými vdolečky v kole pro dezert nastane au revoir pro jednoho z finalistů.
Malá bistra u silnic XXV (5)
Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.
Malá bistra u silnic XXV (6)
Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Malá bistra u silnic XIII (10)
Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.
Malá bistra u silnic XIII (11)
Dlouhotrvající odkaz. V Annapolis v Marylandu podávají dva irští bratři jídla své rodné země s menší změnou, např. smažené ústřice Guiness s domácím zelným salátem coleslaw.
Jídla na otevřeném ohni (6)
Monstrózní výbava. Udírny jsou všech tvarů a velikostí, ale my jsme našli pár extrémních případů. V Grain Valley mechanik Bill Rousseau předělal na udírnu vysloužilé letadlo Cessna.
Jídla na otevřeném ohni (7)
Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.
Sekáček XXVII (7)
Vařit jako v Karibiku. Chutná a zábavná karibská kuchyně je tématem této speciální soutěže. Kuchaři začnou předkrmem s krevetami, pak dostanou krásné karibské ingredience pro hlavní jídlo a zakončí dezerty se sladkými bramborami a rumem.
Guyovy hry s potravinami V (11)
Souboj nadějných nováčků. Čtyři z nejlepších nadějných kuchařských nováčků by rádi postoupili výš. Nejprve musejí zkombinovat jídla dvou kuchyní, jež se obvykle nevídají pospolu.
Bosá komtesa X (8)
Zábava na hostině. Dnešní zábavná hostina s bosou komtesou proběhne formou večírku s luxusními mořskými plody jako gratinovanými humry v šafránové omáčce.
Bosá komtesa X (9)
Domácí rychlovky. Ina vytváří snadná a chutná jídla včetně tvarohového koláče s citrónem a makaróny se zralým sýrem podávané se salátem s dresinkem.
Kuchyně VII (9)
Strašidelně dobré recepty. V Kuchyni se koná halloweenský večírek a hosté se podělí o dva způsoby, jak oživit koblihy s jablečným ciderem ze supermarketu. Také dojde na řemeslné ukázky a tipy pro Halloween. Ale přežijí hrůzostrašnou dotykovou zkoušku?
Osadnice VIII (3)
Zásnubní večeře. Ree Drummond a její švagrová chystají velký zásnubní raut pro její přítelkyni. V menu jsou neodolatelné předkrmy a vysoký roštěnec. A ve sklenicích šampaňské na přípitek budoucím manželům.
Osadnice VIII (4)
Pánský brloh. Pánové a jejich kamarádi opravují pánský brloh na ranči, zatímco Ree Drummond je při přestavbě krmí. Na oběd jsou panini s kuřaty a farmářskou slaninou, a k večeři steakové prsty se šťávou s nadrobno nasekaným salátem a sušenkami brownies.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Osadnice X (6)
Přátelská fiesta. Reeina dcera Alex a její nejlepší kamarádky se chystají na vysokou školu. Zatímco uklízejí v pokojíčku, Ree uvaří texasko-mexické dobroty jako kuře se zeleným chili, ostré brambory taco a vrstvený mexický salát a limetkový koláč.
Osadnice X (7)
Jen já a děvčata. Chlapi jsou pryč, a tak mají Ree a děvčata 24 hodin pro sebe. Uvaří borůvkový koláč s drobenkou na snídani, a na večeři malé filety s krémem cilantro wasabi, makaróny se sýrem a humry a citrónové broccolini.
Kuchyně II (12)
Letní večírek. Zvláštní host, Daniel Radcliffe, se zastaví v Kuchyni na náš letní večírek a zahraje si hru „postav burger“. Tým přidá další tipy a recepty na podobné letní večírky.
Osadnice VIII (5)
Přehlídka mazlíčků. Ree Drummond a Charlie, baset Drummondových, jsou pozváni na přehlídku mazlíčků a piknik s náhodnými jídly. Ree připraví opečená kuřecí stehna s citrónem, mexický makarónový salát, vodní meloun pico de gallo a ovesné sušenky s hnědým cukrem.
Osadnice VIII (6)
Profesionální kuchyně: rychlá jídla. Ree Drummond se podělí o svá oblíbená domácí jídla. Jde o takové kulinářské dobroty jako kuře a knedlíky, quesadillas s krevetami a paprikou, těstoviny s rajčatovou omáčkou nebo skořicový toast.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Malá bistra u silnic XIV (10)
Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.
Malá bistra u silnic XIV (11)
Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.
Sekáček XX (5)
Kdo zná pangase? Šéfkuchaři otevřou první koš a najdou směs falafelu a prošlého těsta mezi čtyřmi igrediencemi pro předkrm. U hlavního chodu musejí pracovat s rybou, která je pro ně novinkou. Koláčky na dezert se nechtějí nechat upravit.
Kuchyně II (12)
Letní večírek. Zvláštní host, Daniel Radcliffe, se zastaví v Kuchyni na náš letní večírek a zahraje si hru „postav burger“. Tým přidá další tipy a recepty na podobné letní večírky.
Osadnice X (8)
Šťastné narozeniny, Ladde. Ree vaří slavnostní večeři pro svého manžela na jeho narozeniny. Jsou zde delikátní sýrové chili burgery, křupavé tenké hranolky, kovbojský listový salát a vysoký žlutý dort s čokoládovou a máslovou polevou.
Osadnice X (9)
Prostřední. Ree potěší své prostřední děti, Paige a Bryce, týdnem jídla a zábavy, když jsou ostatní děti pryč. Připraví kukuřičné palačinky s brusinkovým sirupem, kuře alfredo s motýlky a grilované ovocné pizzy.
Sekáček XXVII (8)
Čas na odvetu. Čtyři bývalí soutěžící se vracejí do kuchyně Sekáčku se šancí na odvetu. V koši pro předkrm najdou bílkoviny a marmeládu a v kole s hlavním chodem musejí využít tvarohový koláč a směs koření garam masála.
Sekáček junior II (5)
Ugriluj to! Mladí kuchaři rozpalují gril při této soutěži, kde jsou porotci Amanda Freitag, člen síně slávy NFL Jerome Bettis a Ali Khan z Cooking Channel. V prvním kole se na grilovací pánve dostanou hybridní kroužky masa a koblih.
Sekáček XXVIII (5)
Šampioni Sekáčku: Závěr a výplata 50 000 dolarů. Je zde velké finále o 50 000 dolarů a jeden z vracejících se šampionů je předurčen vyhrát hlavní cenu a právo se oprávněně chlubit! Pár neobvyklých škeblí a dekadentní jídlo jsou součástí kulinářské hádanky, již třeba rozřešit v prvním kole.
Velký závod pojízdných bister IV (6)
Chicago, město pojízdných bister. Týmy čelí pizza výzvě, kde porotcem bude starosta města Chicago, následuje energetická soutěž Speed Bump a výzva s hot dogy. A nakonec tým, který první přijede do restaurace Mikea Ditky, dostane v dalším městě pětihodinový náskok.
Malá bistra u silnic XIV (2)
Speciální sendviče. V texaském Austinu Guy navštíví malý přívěs, kde nabízejí zákazníkům na ulici i do vedlejšího baru speciální sendviče. V Minneapolis si v přívěsu s jídlem dá rolky z čerstvého humra, které mají v potápěčském baru dvojí funkci.
Malá bistra u silnic XIV (3)
Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.
Sekáček IX (10)
Sorbet z krvavého pomeranče, pot a slzy. Kuchaři doufají, že jejich snídaňové klobásky jako předkrm probudí chutě poroty. Zmražený dezert zmrazí i plány na vytvoření delikátního rybího hlavního chodu. Finalisté musejí u dezertu zkombinovat sladký džus a hořké pivo.
Sekáček XXVIII (5)
Šampioni Sekáčku: Závěr a výplata 50 000 dolarů. Je zde velké finále o 50 000 dolarů a jeden z vracejících se šampionů je předurčen vyhrát hlavní cenu a právo se oprávněně chlubit! Pár neobvyklých škeblí a dekadentní jídlo jsou součástí kulinářské hádanky, již třeba rozřešit v prvním kole.
Velký závod pojízdných bister IV (6)
Chicago, město pojízdných bister. Týmy čelí pizza výzvě, kde porotcem bude starosta města Chicago, následuje energetická soutěž Speed Bump a výzva s hot dogy. A nakonec tým, který první přijede do restaurace Mikea Ditky, dostane v dalším městě pětihodinový náskok.
Malá bistra u silnic XIII (12)
Časem ověřené poklady. Na tomto výletu se Guy přidá k místním legendám. Za Baltimorem zamíří Guy se šampiónem Super Bowl, Joem Theismannem, do kuchyně na všechny druhy tacos.
Malá bistra u silnic XIII (13)
Jinak, než klasicky. Guy jede na jih neprošlapanou cestou. V Dallasu přemění texasko-mexické jídlo na mexicko-texaské, s pikantními polévkami. V Baltimoru se zastaví u místního pekaře Duffa Goldmana, aby objevil tajemství hranaté pizzy.
Jídla na otevřeném ohni (8)
Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.
Jídla na otevřeném ohni (9)
Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.
