• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni (7)

        Venkovní vaření od pobřeží k pobřeží. Na pacifickém severozápadě slaví léto šéfkuchařka v Seattlu, Renee Erickson, uzením masa a mořských plodů v barelech od vína předělaných na udírny.

      • Malá bistra u silnic XXIII (13)

        Festival chutí od východu na západ. Guy jede z východu na západ za asijskými a americkými chutěmi. Ve Washingtonu, D.C. navštíví bistro nabízející vynikající knedlíčky a ramen. V Atlantic City zajde do pizzerie s cheesburgerovým koláčem a kuřecí vodkou.

      • Malá bistra u silnic XXIV (1)

        Všechny druhy masa. Maso je tématem výletu tohoto týdne a Guy najde pár bister, jimž by mohl říkat ráj. V Colorado Springs si dá vražedné jamajské kozí kari a skvělá kuřata jerk. V Baltimoru jde do oblíbeného pivního baru, kde podávají kousky z černé zvěře.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (13)

        Sytá jídla staré školy. Justine má chuť na klasická sytá jídla, a tak na nedělní večeři připraví smažená kuřata, uzené fazolky a ovesnou kaši s krémovým čedarem. Rodina vzpomíná na minulost a těší se na to, co přinese budoucnost.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (1)

        Suši rolky na neděli. Rev a Justine chystají pro svou dceru Miley japonskou hostinu, s polévkou miso, kuřecím terijaki a salát s mrkví a zázvorovým dresinkem. A pro celou rodinu pak suši rolky maki, za jaké by se nestyděli ani v restauraci.

      • Smollettovi baští (3)

        Čtyři muži a dítě. Čtyři bratři Smollettovi nabídnou naplánovat menu pro narozeninovou oslavu jejich neteře. Bláznivě zamilovaní strýčkové připraví mini croque monsieurs, levandulové košíčky a ovocné a zeleninové řezy s medem a vanilkovou polevou a s farmářským drezinkem.

      • Smollettovi baští (4)

        Jídla pro Improv. Jake a Jussie pořádají úchvatnou večeři ve slavném hollywoodském komediálním klubu Improv. Bratři připraví menu inspirované Itálií: cuketové carpaccio, fettuccine s estragonem s krémovou omáčkou s vodkou a citrónový sorbet.

      • Sekáček XXVIII (7)

        San Franchopco. Čtyři kuchaři ze stejného města bojují proti sobě. V prvním kole je kreativní výzvou půlnoční sladkost. Kuchaři, kteří prošli do kola s hlavním jídlem dostanou pivo a ptáka, jehož by měli dobře znát.

      • Dětské Food Network Star (1)

        Jaký je váš příběh? Nejlepší dětští kuchaři v zemi jsou v Los Angeles, aby dokázali své kulinářské schopnosti Tie Mowry a Donalu Skehanovi. Připraví jídla, jež předvedou jejich osobitost, a poté, co se porota dohodne, je jeden z finalistů poslán domů.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (13)

        Sytá jídla staré školy. Justine má chuť na klasická sytá jídla, a tak na nedělní večeři připraví smažená kuřata, uzené fazolky a ovesnou kaši s krémovým čedarem. Rodina vzpomíná na minulost a těší se na to, co přinese budoucnost.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (1)

        Suši rolky na neděli. Rev a Justine chystají pro svou dceru Miley japonskou hostinu, s polévkou miso, kuřecím terijaki a salát s mrkví a zázvorovým dresinkem. A pro celou rodinu pak suši rolky maki, za jaké by se nestyděli ani v restauraci.

      • Smollettovi baští (3)

        Čtyři muži a dítě. Čtyři bratři Smollettovi nabídnou naplánovat menu pro narozeninovou oslavu jejich neteře. Bláznivě zamilovaní strýčkové připraví mini croque monsieurs, levandulové košíčky a ovocné a zeleninové řezy s medem a vanilkovou polevou a s farmářským drezinkem.

      • Smollettovi baští (4)

        Jídla pro Improv. Jake a Jussie pořádají úchvatnou večeři ve slavném hollywoodském komediálním klubu Improv. Bratři připraví menu inspirované Itálií: cuketové carpaccio, fettuccine s estragonem s krémovou omáčkou s vodkou a citrónový sorbet.

      • Sekáček XXVIII (7)

        San Franchopco. Čtyři kuchaři ze stejného města bojují proti sobě. V prvním kole je kreativní výzvou půlnoční sladkost. Kuchaři, kteří prošli do kola s hlavním jídlem dostanou pivo a ptáka, jehož by měli dobře znát.

      • Dětské Food Network Star (1)

        Jaký je váš příběh? Nejlepší dětští kuchaři v zemi jsou v Los Angeles, aby dokázali své kulinářské schopnosti Tie Mowry a Donalu Skehanovi. Připraví jídla, jež předvedou jejich osobitost, a poté, co se porota dohodne, je jeden z finalistů poslán domů.

      • Guyovy hry s potravinami V (13)

        Pomeranče pro radost z Flavourtown. Kuchaři začnou svými nejlepšími sytými jídly s použitím pouze pěti a méně ingrediencí. Poté zazní varování ohledně pomerančového džusu, který kuchaři musí zahrnout do koktejlu pozdní snídaně.

      • Bosá komtesa VIII (5)

        Pracovní oběd. Ina pořádá pracovní oběd pro svého knižního editora a designéra. V menu jsou jednohubky, otevřené i uzavřené sendviče, delikátní chladivá polévka boršč v konvičce a čokoládové pečivo s oříšky.

      • Bosá komtesa VIII (6)

        Vše z ciziny. Ina připravuje přenosná jídla pro hostinu v přístavu na lodi kamaráda. Na začátek rumové koktejly daiquiri, pečený lilek s dipem, následují pražené krevety a salát s těstovinami orzo, a nakonec kokosový koláč.

      • Kuchyně VIII (13)

        Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.

      • Osadnice X (4)

        Kuchyňská zpovědnice: večeře napříč desetiletími. Ree Drummond se zpovídá o svém životě v kuchyni, od úchvatného retro hovězího stroganov, které milovala jako dítě v 70. letech, po těstoviny ai quattro formaggi, jež byly průvodcem jejího studentského života v Los Angeles.

      • Osadnice X (5)

        Snídaně na večeři. Ree ke svým večeřím přidá něco málo ze snídaní, když začne senzačními klobáskami kale strata, skutečným zázrakem. Palačinky s divokou rýží na večeři s holkami, zatímco pánové si užijí snídaňové quesadillas.

      • Se Sibou u stolu II (7)

        Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.

      • Se Sibou u stolu II (8)

        Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.

      • Osadnice XII (7)

        Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.

      • Osadnice XII (8)

        Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.

      • Kuchyně III (12)

        Ryché jídlo pro dospělé. Tým představí rychlá jídla, která s nimi vyrostla. Sunny Anderson se podělí o neuvěřitelné vepřové kotlety dušené na másle s jablky, a Jeff Mauro je ještě odvážnější při dušení krátkých žeber na červeném víně.

      • Osadnice X (6)

        Přátelská fiesta. Reeina dcera Alex a její nejlepší kamarádky se chystají na vysokou školu. Zatímco uklízejí v pokojíčku, Ree uvaří texasko-mexické dobroty jako kuře se zeleným chili, ostré brambory taco a vrstvený mexický salát a limetkový koláč.

      • Osadnice X (7)

        Jen já a děvčata. Chlapi jsou pryč, a tak mají Ree a děvčata 24 hodin pro sebe. Uvaří borůvkový koláč s drobenkou na snídani, a na večeři malé filety s krémem cilantro wasabi, makaróny se sýrem a humry a citrónové broccolini.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Malá bistra u silnic XVI (10)

        Rozpálit gril. Na tomto výletě Guy vyzkouší jídla přímo z grilu. V Los Angeles nabízejí kořeněné burgery a sendvič s vepřovým nebo středomořský burger s jehněčím.

      • Malá bistra u silnic XVI (11)

        Nepravděpodobní partneři. Na tomto výletě Guy zkontroluje unikátní kombinace. V korejské čtvrti v Los Angeles nabízejí silné pivo, kachnu v hranolkách a francouzský dip. V kanadském Torontu obnovené bistro servíruje plněný francouzský toast, kuře s cornflaky na tyči a koláč z mléčného koktejlu.

      • Sekáček XXI (5)

        Mládežnický turnaj: Část druhá. Intenzita a energie se projeví ve druhé soutěži Mládežnického turnaje. Porotci jsou si jisti, že je čerstvá skupina mladých soutěžících ohromí při jejich šanci na výhru v kuchyni Sekáčku.

      • Kuchyně XI (11)

        Šťastné a veselé nápady. Kuchyně je v tomto svátečním období šťastná a veselá, a tak Katie připraví vysoký roštěnec a Sunny šafránové brambory. Marcela předvede, jak připravit sváteční stůl, který jiskří, a Jeff nachystá sezónní dezert.

      • Opravdové vaření VII (1)

        Jednoduché jako jednoduchost sama. Sunny je v kuchyni se svými zcela novými recepty s maximální chutí a minimem práce. Nabízí chutná jídla připravená za okamžik, například uzené a grilované vepřové kotlety podávané se sýrovými mini košíčky a teplým jarním salátem.

      • Opravdové vaření VII (2)

        Hladoví a zdraví. Sunny nabízí jídla, která vás uspokojí. Její pikantní kuřecí masové koule a těstoviny linguine s kapustovým pestem jsou plné výživných hodnot i chuti. A tohle vše oslavíme osvěžujícím gin fizz s ostružinami.

      • Sekáček XII (11)

        Podivné ingredience. Šéfkuchaři hledí s údivem na koš s ingrediencemi pro předkrm, na gumová smažená vejce! Uspějí s touto novou cukrovinkou a přetvoří ji úspěšně do něčeho chutného společně s hovězí konzervou? Čas ubíhá…

      • Iron Chef Amerika X (6)

        Flay/Vallodolid vs. Morimoto/Zimmern. Vítězové soutěže Iron Chef se spojí s All–Star týmem Kuchyně. Marcela Valladolid je v páru s Bobbym Flayem, Andrew Zimmern s Masuhara Morimotoem. Porotci jsou Penn Jillette, Donatella Arpaia Stewart a Simon Majumdar.

      • Sledování restaurací III (1)

        Třikrát, a dost! Willie pomáhá Mohammadovi, majiteli perské restaurace Shiraz, který byl už dvakrát donucen opustit tento druh podnikání. Ale Willie zjistí, že problémů v Shiraz může být víc, než kolik je schopen napravit.

      • Strávníci v utajení II (5)

        Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.

      • Strávníci v utajení II (6)

        Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.

      • Malá bistra u silnic XVI (2)

        Plné soustředění. Guy navštíví restaurace s jasným záměrem. V New Yorku ochutná kořeněná kuřecí křídla a pizzu s kachnou a sýrem. V menu v Severní Karolíně je fritovaná zelenina.

      • Malá bistra u silnic XVI (3)

        Daleko předaleko. Guy hledá místa, kde dělají jídla odlišně. V New Yorku navštíví hospodu v suterénu s vaflemi a smaženým kuřetem a s kompletní večeří na Den díkůvzdání.

      • Sekáček XI (10)

        Pozor, připravit, hlemýžď! Hlemýždi jsou v kuchyni Sekáčku první na řadě. Dokážou je soutěžící zkombinovat s červenými papričkami jalape?o? Nehoda vede u jednoho z kuchařů k nebezpečné situaci. Dva finalisté pak soutěží o velký dezert ze sladkých brambor a pečených nudlí.

      • Sledování restaurací III (1)

        Třikrát, a dost! Willie pomáhá Mohammadovi, majiteli perské restaurace Shiraz, který byl už dvakrát donucen opustit tento druh podnikání. Ale Willie zjistí, že problémů v Shiraz může být víc, než kolik je schopen napravit.

      • Strávníci v utajení II (5)

        Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.

      • Strávníci v utajení II (6)

        Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.

      • Malá bistra u silnic XV (12)

        Hospody a dlabanec. Na tomto výletě Guy navštíví některé zapadlé putyky. V St. Louis klasický britský pub, kde vaří gurmánský grilovaný sýr a mistrovský kousek, porchettu.

      • Malá bistra u silnic XV (13)

        Něco tradičního. Na tomto výletě Guy ochutná tradiční recepty. V Bostonu vede restaurační chatu, nabízející humry, už druhá generace, v menu jsou i tresčí koláčky a makaróny se sýrem a humry.

      • Jídla na otevřeném ohni III (11)

        Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.

      • Jídla na otevřeném ohni III (12)

        Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.