
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (7)
Symon vs. Nunez. Vítěz soutěže Iron Chef, Michael Symon, čelí výzvě Jesuse Nuneze, majitele restaurace Gastroarte Restaurant v New Yorku. Porotci jsou Jose Andres, Cady Huffman, Andrew Zimmern a Sophie Michell.
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Malá bistra u silnic XXV (12)
Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Malá bistra u silnic XVI (4)
Jídla z nebe. Guy se tentokrát zaplete s neuvěřitelnými kombinacemi. V newyorském Brooklynu navštíví místo, kde se grilují ve směsi různých stylů jejich unikátní křídla a špičková hovězí žebra.
Malá bistra u silnic XVI (5)
Pikantní senzace. Na tomto výletě se Guy pustí do některých vynikajících specialit. V Olympii ve státě Washington nabízí pivovar krabí cannelloni, vepřové klobásy a hašé.
Sekáček XI (11)
Máš to! Kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni Sekáčku. V prvním kole na jejich srdce zaútočí srdce palmy a králičí escabeche. Zvláštní náhrada ingredience porotu zcela zmate.
Malá bistra u silnic XXV (11)
Díkůvzdání s krocanem. Guy se připravuje na den krocanů! V Princetonu v New Jersey si dá Reverend Run palačinky, kavárna v New Hampshire připravuje úžasnou krůtí sekanou a nakonec Guy objeví ducha těchto svátků v Louisville v bistru „zaplať a sněz, co zvládneš“.
Malá bistra u silnic XXV (12)
Pozdní snídaně, boloňský salám a burgery. Na tomto výletu zkoumá Guy Fieri smažený boloňský salám a veganské burgery v Louisville v Kentucky a ochutná také pozdní snídani sestávající z různých jídel v Portlandu v Oregonu.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Malá bistra u silnic XVI (1)
Autentická jídla. Na tomto výletě Guy najde skutečně autentická jídla na neobvyklých místech. V St. Louis nabízí bistro u cesty rýži s fazolemi, knedlíčky jiaozi těstoviny s taženým vepřovým.
Malá bistra u silnic XVI (2)
Plné soustředění. Guy navštíví restaurace s jasným záměrem. V New Yorku ochutná kořeněná kuřecí křídla a pizzu s kachnou a sýrem. V menu v Severní Karolíně je fritovaná zelenina.
Jídla na otevřeném ohni III (13)
Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.
Jídla na otevřeném ohni IV (1)
Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.
Sekáček XII (12)
Břišní tanec. Šéfkuchaři se přehrabují v prvním koši a jejich stupně odbornosti prověří tuňák. Dalšími prvky v pořadí jsou kajenský pepř a dýňová konzerva pro dezert, jeden kuchař bude mít vážné problémy, a všichni závodí s časem, aby měli včas vše na talíři.
Guyovy hry s potravinami (5)
Divoká fiesta. V první hře proběhne spor o zmrazené potraviny, protože šéfkuchaři musejí zajistit ingredience pro jídlo s mořskými plody. Ve druhé hře dostanou kuchaři Guyův seznam a musejí zapracovat všechny ingredience, včetně sojové omáčky, do mexického jídla.
Bosá komtesa VIII (9)
Večírek s překvapením pro Jeffreyho. Jeffrey si myslí, že jeho narozeninovým překvapením byla romantická procházka po pláži, ale Ina ho překvapí plážovým grilováním s jeho nejbližšími přáteli. V menu je šťavnaté grilované kuře vařené na pláži a podávané s lahodnými přílohami.
Bosá komtesa VIII (10)
Cena za fotky. Miguel dokumentuje na film Ininu zahradu a její změny v průběhu ročních období. Jako odměnu za fotky mu Ina připraví chutný oběd. Citrónové fusili s rukolou a panacottu s jahodami balsamico.
Kuchyně IX (2)
Den pí s koláči. Kuchyně slaví Den pí sladkými a chutnými koláči, včetně klasického kuřecího koláče z hrnce Katie Lee nebo snídaňové koláčové směsi Sunny Anderson.
Osadnice X (8)
Šťastné narozeniny, Ladde. Ree vaří slavnostní večeři pro svého manžela na jeho narozeniny. Jsou zde delikátní sýrové chili burgery, křupavé tenké hranolky, kovbojský listový salát a vysoký žlutý dort s čokoládovou a máslovou polevou.
Osadnice X (9)
Prostřední. Ree potěší své prostřední děti, Paige a Bryce, týdnem jídla a zábavy, když jsou ostatní děti pryč. Připraví kukuřičné palačinky s brusinkovým sirupem, kuře alfredo s motýlky a grilované ovocné pizzy.
Se Sibou u stolu (1)
Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.
Se Sibou u stolu (2)
Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.
Opravdové vaření VII (3)
Pozdravte rychlé chuťovky. Sunny nabízí extra chuť bez extra námahy. Dnes v jejím chutném menu najdeme snadné grilované kuře s medem a dijonskou hořčicí, štiplavý bramborový salát nebo košíčky Black Forest.
Opravdové vaření VII (4)
Chutné imprese. Sunny ráda ohromí hned na první dojem, a tak nám dnes předvede, jak zaujmout chutnými pečenými kuřecími paličkami s ostrým kořením a karamelizovanou cibulkou. Poté nachystá jako skvělou tečku dort Pavlova.
Kuchyně IV (1)
Sladkosti a cukrovinky. V této halloweenské epizodě tým diskutuje o podivných nových trendech v jídlech a uvaří pár chutných sladkost. Maniac Pumpkin Carvers naučí pár základních technik na vyřezávání dýně, a kreativnější to zkusí s Pumpkin A-Ha.
Osadnice X (10)
Dokonalá spižírna. Ree Drummond uklízí spižírnu a uvaří čtyři skvělá a rychlá jídla. Z rezerv připraví kořeněný oběd s cizrnovým kari s rýží a jako rychlé sladkosti nepečené tyčinky z arašídového másla, které prozáří den.
Osadnice X (11)
Chuck a ostatní. Tchán Ree Drummond, Chuck, vede velkou opravu plotu na ranči, a tak mu Ree chce poděkovat. Přinese mu i jeho spolupracovníkům k obědu chutná žebra v texasko-mexickém stylu.
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Malá bistra u silnic XVII (1)
Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.
Malá bistra u silnic XVII (2)
Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.
Sekáček XXI (7)
Mládežnický turnaj: Čtvrtá část. Zbývá již jen jedno místo, takže půjde o nejdramatičtější soutěž Mládežnického turnaje! Čtyři velice talentovaní mladí kuchaři bojují v kuchyni Sekáčku o poslední zbývající místo do velkého finále.
Kuchyně XI (13)
Pozdní snídaně se šampaňským. Přijďte oslavit nový rok do Kuchyně na pozdní snídani se šampaňským, kde Marcela podává stratu s houbami a klobáskou. Katie Lee nám předvede, jak připravit jiskřivý parfait a autorka kuchařek, Jenny Rosenstrach, udělá novoroční palačinky.
Opravdové vaření VII (5)
Teplé a nejisté jaro. Sunny mísí jarní chutě se zimní sytostí. Její pečené půlky kuřat a pyré z měsíčních fazolí s mátou mají osvěžující chuť a uspokojí. Arašídové máslo a čokoládové želé ozvláštní oblíbené chutě z dětství.
Opravdové vaření VII (6)
V Sunset Parku. Sunny jde načerpat inspiraci do Brooklynu v sousedství New Yorku. Sladké, hovězím plněné papriky Cubanelle a její letní kukuřičný salát přetékají jihoamerickým kořením a bylinkami. A jako dezert jednohubky, kapsy plněné sýrem a guavou.
Sekáček XII (13)
Flank steak. První koš obsahuje lékořici, a tak se u předkrmu stane hlavním úkolem šéfkuchařů kreativita. Musejí použít instantní kávu k hovězímu pupku pro hlavní jídlo. Je hodně co překonávat, kdo se stane mistrem Sekáčku?
Iron Chef Amerika X (8)
Zakarian vs. Sawyer. Vítěz soutěže Iron Chef, Geoffrey Zakarian, čelí výzvě Jonathona Sawyera, šéfkuchaře a majitele The Greenhouse Tavern v Clevelandu ve státě Ohio. Porotci jsou Sophie Michell, David Rocco a Cady Huffman.
Sekáček XXVIII (8)
Experimenty s tortellini. Čtyři kuchaři jsou uvedeni do rozpaků těstovinami v prvním kole a ingrediencí zalitou čokoládou v kole druhém. Zbývající dva kuchaři musejí v kole pro dezert využít co nejvíce tropického ovoce a zavařené šťavnaté produkty.
Dětské Food Network Star (2)
Pomeranč na pozdní snídani? Kreativita sedmi mladých finalistů projde zkouškou, když mají připravit dvě jídla na pozdní snídani s využitím čerstvě vymačkaného pomerančového džusu u prvního jídla a podáváním druhého jídla právě v tom pomeranči.
Malá bistra u silnic XVI (6)
Návštěva rodného města. Na tomto výletě Guy projde oblíbená jídla měst. V Chathamu v New Jersey je skutečná italská hospůdka, kde pečou a smaží kuřata, koule rancini a dělají dekadentní sendvič Posvátné prase.
Malá bistra u silnic XVI (7)
Od souše k moři. Na tomto výletě Guy vyzkouší něco suchozemského i mořského. Ve městě Syracuse ve státě New York je undergroundová hospoda nabízející sendviče s kuřaty a salátem caesar a kořeněnou sladkou fajitu s klobásami.
Sekáček XI (12)
S yuzu nikdy nevíte. Hodí se šťáva z yuzu k jeseterovi? To je jedna z věcí, které soutěžící v prvním kole musejí čelit. Zpochybněna je vzpomínka jednoho z kuchařů, co se záhadnou ingrediencí dělal, když se dostane před porotu.
Sekáček XXVIII (8)
Experimenty s tortellini. Čtyři kuchaři jsou uvedeni do rozpaků těstovinami v prvním kole a ingrediencí zalitou čokoládou v kole druhém. Zbývající dva kuchaři musejí v kole pro dezert využít co nejvíce tropického ovoce a zavařené šťavnaté produkty.
Dětské Food Network Star (2)
Pomeranč na pozdní snídani? Kreativita sedmi mladých finalistů projde zkouškou, když mají připravit dvě jídla na pozdní snídani s využitím čerstvě vymačkaného pomerančového džusu u prvního jídla a podáváním druhého jídla právě v tom pomeranči.
Malá bistra u silnic XVI (3)
Daleko předaleko. Guy hledá místa, kde dělají jídla odlišně. V New Yorku navštíví hospodu v suterénu s vaflemi a smaženým kuřetem a s kompletní večeří na Den díkůvzdání.
Malá bistra u silnic XVI (4)
Jídla z nebe. Guy se tentokrát zaplete s neuvěřitelnými kombinacemi. V newyorském Brooklynu navštíví místo, kde se grilují ve směsi různých stylů jejich unikátní křídla a špičková hovězí žebra.
Jídla na otevřeném ohni IV (2)
Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.
Jídla na otevřeném ohni IV (3)
Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.
