
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (10)
Garces vs. Becker. Vítěz soutěže Iron Chef, Jose Garces, čelí výzvě Madisona Cowana, šéfkuchaře a zcela prvního vítěze série Sekáček (Chopped). Porotci jsou Karine Bakhoum, Laurent Tourondel a Farmer Lee Jones.
Spojené království Luka Nguyena (7)
Ostrov Bute, Skotsko. Luke cestuje na sever na nádherný ostrv Bute u západního pobřeží Skotska.
Spojené království Luka Nguyena (8)
Edinburgh, Skotsko. Luke cestuje do skotského hlavního města Edinburgh, aby prozkoumal tradiční skotskou kuchyni.
Reza – thajský princ koření (7)
Různorodný mix ze severního Thajska. Hornatý sever má chladnější podnebí s různým množstvím zeleniny, kořínků a bylinek. Reza Mahammad objevuje jídla severu návštěvou trhu v Chiang Mai.
Reza – thajský princ koření (1)
Žhavá pouliční jídla Bangkoku. V Thajsku je vše o pouličním jídle a domácím vaření. Reza se setká s kulinářskou blogerkou Chawadee Nualkhair, která ho vezme na trh Klong Toey, což je truhla pokladů, rozlévající jídlo do thajských ulic!
Malá bistra u silnic XVI (10)
Rozpálit gril. Na tomto výletě Guy vyzkouší jídla přímo z grilu. V Los Angeles nabízejí kořeněné burgery a sendvič s vepřovým nebo středomořský burger s jehněčím.
Malá bistra u silnic XVI (11)
Nepravděpodobní partneři. Na tomto výletě Guy zkontroluje unikátní kombinace. V korejské čtvrti v Los Angeles nabízejí silné pivo, kachnu v hranolkách a francouzský dip. V kanadském Torontu obnovené bistro servíruje plněný francouzský toast, kuře s cornflaky na tyči a koláč z mléčného koktejlu.
Sekáček XII (1)
Silný žaludek. Když najdou v prvním koši šéfkuchaři drůbeží vnitřnosti a červené koření miso, chce to silný žaludek. U předkrmu jsou ingredience méně náročné, ale porotu rozčarují velké technické problémy.
Spojené království Luka Nguyena (7)
Ostrov Bute, Skotsko. Luke cestuje na sever na nádherný ostrv Bute u západního pobřeží Skotska.
Spojené království Luka Nguyena (8)
Edinburgh, Skotsko. Luke cestuje do skotského hlavního města Edinburgh, aby prozkoumal tradiční skotskou kuchyni.
Reza – thajský princ koření (7)
Různorodný mix ze severního Thajska. Hornatý sever má chladnější podnebí s různým množstvím zeleniny, kořínků a bylinek. Reza Mahammad objevuje jídla severu návštěvou trhu v Chiang Mai.
Reza – thajský princ koření (1)
Žhavá pouliční jídla Bangkoku. V Thajsku je vše o pouličním jídle a domácím vaření. Reza se setká s kulinářskou blogerkou Chawadee Nualkhair, která ho vezme na trh Klong Toey, což je truhla pokladů, rozlévající jídlo do thajských ulic!
Malá bistra u silnic XVI (7)
Od souše k moři. Na tomto výletě Guy vyzkouší něco suchozemského i mořského. Ve městě Syracuse ve státě New York je undergroundová hospoda nabízející sendviče s kuřaty a salátem caesar a kořeněnou sladkou fajitu s klobásami.
Malá bistra u silnic XVI (8)
Dekadentní jídla. Na tomto výletě Guy projede od pobřeží k pobřeží, aby našel dekadentní jídla. V Brooklynu je místo inspirované jižanskou kuchyní a nabízející smažená kuřata a vafle, sendvič z kořeněného taženého vepřového a každodenní koblihu donut, pro niž byste zemřeli.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Sekáček XIII (3)
Celá prasečí hlava. Šéfkuchaři zjistí, že jsou součástí zvláštní soutěže, kde budou vařit s neobvyklými kousky masa vycházejícími z filozofie, že skoro každá část zvířete se dá využít jako jídlo. Velké překvapení v prvním koši – celá prasečí hlava!
Guyovy hry s potravinami (8)
Pětihvězdičkové zmrazené jídlo. Guy vyzve šéfkuchaře, aby vytvořili pětihvězdičkovou večeři pouze ze zmrazeného jídla. Pak v soutěži Nákupní vozíky nejsou povoleny musejí sehnat kuchaři tolik zdravých masných komponent pro děti, kolik unesou.
Na cestách s G. Garvinem III (2)
Connecticut. V Connecticutu G. Garvin začne cestu v Mama’s Boy Southern Table & Refuge v Norwalku, kde nabízejí moderní variace klasických receptů jako žebírka potřená espressem. Další zastávkou je The Corner, snídaňové bistro v Milfordu, kde je plno místních.
Na cestách s G. Garvinem III (3)
Ft. Lauderdale. G. Garvin cestuje do Ft. Lauderdale, s kapitánem Jayem se vydá na volné moře a uvaří jídlo dne, smaženou rybu s kořeněnou majonézou a sýrovými hoblinkami. Jeho další zastávkou je Hot & Soul, kde nabízejí jižanské speciality s jemnou úpravou.
Sekáček XIII (11)
Netrénovaní a neohrožení. Čtyři amatérští kuchaři přicházejí do kuchyně Sekáčku a věří, že prokážou své schopnosti. Nejprve bude jejich talent prověřen talíři se suši. Dokážou domácí kuchtíci vytvořit takové pozoruhodné jídlo?
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)
Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (5)
Retro mix staré školy. Ina se vydává na výlet pamětí a obnoví klasické recepty moderními prvky. Nejprve je tu sekaná vařená s místním šéfkuchařem Kevinem Pennerem, a pak Ina nově pojme klasického uzeného lososa.
Osadnice VI (12)
Fotbalový tábor. Ladd je na fotbalovém táboře, zatímco Ree chystá oběd pro 120 hladových dětí a trenérů. Aby nakrmila dav, připraví piknikové sendviče s horkým pečeným hovězím, kořeněné bramborové lupínky a fotbalové ovoce.
Osadnice VI (13)
Jídla připravená dopředu. Ještě před nedělí, kdy je rodina zaměstnána prací na ranči, připraví Ree skvělá jídla. Jsou zde její oblíbené masové koule, neuvěřitelný vrstvený salát, který vypadá tak dobře, jako chutná, a delikátní řezy sýrového koláče s ostružinami.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Anna Olson: Pečení III (13)
Vesnický chleba. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje péct vesnické chleby. Představí nám tři rozdílné a delikátní styly a přesvědčí, že upéct vlastní vesnický chleba nezabere moc času.
Anna Olson: Pečení III (14)
Cukroví. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede základní postupy při výrobě cukroví. Podělí se o tři různé a delikátní recepty, které v každém probudí jeho vnitřní dítě.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Malá bistra u silnic XXI (8)
Hlavně maso. Guy tentokrát hledá plněné dobroty. V Baltimoru bar s těstovinami balí pravé ravioli. V Oregonu pojízdná kantýna se sendviči zase mistrovský kousek s masem a sýrem.
Malá bistra u silnic XXI (9)
Něco o polévkách. Guy tentokrát hledá nějakou zajímavou polévku! V Baltimoru je autentická irská hospoda, která nabízí gumbo z mořských plodů. V Oregonu je dobré bistro s 80 druhy polévek. A v Cincinnati je vietnamské bistro s fenomenální pho.
Sekáček XVIII (7)
Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)
To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)
To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.
Osadnice XIV (6)
Narozeninový flám. Ree a její rodina pořádají narozeninový flám, a tak Ree připraví kořeněné, tažené vepřové plátky, dopředu nachystané pomalu pečené fazole a třípatrový dort confetti jako dezert.
Osadnice XIV (7)
Pár, který vaří společně. Koná se večeře pro dva, pro Ree a jejího manžela Ladda, který se v kuchyni vrhne na kovbojské vaření! Společně připraví smažené krevety s koktejlovou omáčkou, kořeněné vlnité hranolky, grilované kukuřičné casserole a mexické čokoládové zmrzlinové poháry.
Se Sibou u stolu II (9)
Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.
Se Sibou u stolu II (10)
Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.
Anna Olson: Pečení II (1)
Ovocný koláč a křížaly. Ovocné koláče a křížaly jsou velmi oblíbená jídla! V této epizodě se dozvíme základy přípravy těchto dvou dezertů a Anna nám ukáže, jak upéct jablečné křížaly a koláč ze směsi malin a ostružin.
Anna Olson: Pečení II (2)
Plundra. Anna nám předvede techniku přípravy speciálních, tzv. dánských šátečků, jež známe jako plundra, a jak docílit vyváženosti bohatého těsta s náznakem lístkovosti, aby vznikla klasická „dánská“ plundra.
Jídla na otevřeném ohni (8)
Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.
Jídla na otevřeném ohni (9)
Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.
Malá bistra u silnic XXIV (2)
Rodinná dědictví. Na tomto výletu se Guy vydá za venkovskými jídly. V Pleasantville v New Jersey si zakousne kuřat a vaflí, zatímco v Baltimoru si dá francouzský toast s kokosovým krémem a krabí sendviče po’boy. A konečně v Coloradu sendvič „blátivé prase“.
Malá bistra u silnic XXIV (3)
Mezi dvěma kousky pečiva. Pokud jde o vysoké porce, pak je Guy hledá při tomto výletu. V Colorado Springs je živé bistro podávající místní chili burger Pueblo jako lék na kocovinu, a ve Washingtonu, D.C., rodinný obchod se sendviči nabízí vražedný hoagie z hovězí konzervy.
Sledování restaurací III (1)
Třikrát, a dost! Willie pomáhá Mohammadovi, majiteli perské restaurace Shiraz, který byl už dvakrát donucen opustit tento druh podnikání. Ale Willie zjistí, že problémů v Shiraz může být víc, než kolik je schopen napravit.
Strávníci v utajení II (5)
Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.
Strávníci v utajení II (6)
Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.
Malá bistra u silnic XXI (8)
Hlavně maso. Guy tentokrát hledá plněné dobroty. V Baltimoru bar s těstovinami balí pravé ravioli. V Oregonu pojízdná kantýna se sendviči zase mistrovský kousek s masem a sýrem.
Malá bistra u silnic XXI (9)
Něco o polévkách. Guy tentokrát hledá nějakou zajímavou polévku! V Baltimoru je autentická irská hospoda, která nabízí gumbo z mořských plodů. V Oregonu je dobré bistro s 80 druhy polévek. A v Cincinnati je vietnamské bistro s fenomenální pho.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Sledování restaurací III (1)
Třikrát, a dost! Willie pomáhá Mohammadovi, majiteli perské restaurace Shiraz, který byl už dvakrát donucen opustit tento druh podnikání. Ale Willie zjistí, že problémů v Shiraz může být víc, než kolik je schopen napravit.
Strávníci v utajení II (5)
Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.
Strávníci v utajení II (6)
Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.
Jídla na otevřeném ohni IV (5)
Maso na špejli. Roger navštíví dva šéfkuchaře z Lone Star, tedy Texasu, kteří připravují ty nejšílenější kulinářské výmysly, a otestuje si, že v Texasu je všechno větší.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
