• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni II (1)

        Hostina u ohniště na Havaji. Rogerova první návštěva Havaje slibuje velké ohně a velké hostiny. U dálnice Nimitz v Honolulu je rodinná restaurace Koala Moa, slavná pro grilování celých kuřat nad ohněm.

      • Malá bistra u silnic XXIV (4)

        Kouř a mořské plody. Na tomto výletu Guy prozkoumá pojízdnou kantýnu s vražedným taženým vepřovým v Baltimoru, pobřežní chatrč s fritovanými krevetami a vlastním, čerstvým Guyovým úlovkem v Islamorada na Floridě a v Key Largo restauraci s uzenými rybami.

      • Malá bistra u silnic XXIV (5)

        Mezinárodní půvab. Na tomto výletu Guy prozkoumá výhodné italské bistro, kde vaří telecí, a to v Key Largo na Floridě, ochutná jihovýchodní asijskou polévku z pojízdné kantýny ve Stocktonu v Kalifornii a navštíví v San Francisku místní legendu nabízející portorická jídla.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (2)

        Večeře po mexicku. Justine se nechává inspirovat svým nedávným výletem do Mexika a připraví jemné tacos s carnitas a vypečenou salsou verde a s domácím guacamole. Rev Run a jeho manažer Michael Lehman rozpálí gril kvůli quesadillám s křehkým kuřecím masem.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (3)

        Domácí ravioli. Rodina připravuje gurmánskou italskou večeři s domácími ravioli, sýrovou bruschettou a chutným tiramisu jako dezertem.

      • Smollettovi baští (5)

        Jižanská atrakce. Na oslavu jižanských kořenů matky připraví Smollettovy děti jídlo podle její výchovy v New Orelans. V menu jsou vařené mořské plody, smažená okra, kukuřičný chléb a nejlepší vdolky a káva v Los Angeles.

      • Smollettovi baští (6)

        Jocqui představí své schopnosti. Malý bratr Jocqui chce dokázat své kuchařské dovednosti, a tak se pokusí ohromit své sourozence menu v mexickém stylu, kde najdeme chili verde s vepřovým naloženým v pivu, domácí tortilly a vražedně dobrý koktejl horchata.

      • Sekáček XXVIII (8)

        Experimenty s tortellini. Čtyři kuchaři jsou uvedeni do rozpaků těstovinami v prvním kole a ingrediencí zalitou čokoládou v kole druhém. Zbývající dva kuchaři musejí v kole pro dezert využít co nejvíce tropického ovoce a zavařené šťavnaté produkty.

      • Dětské Food Network Star (2)

        Pomeranč na pozdní snídani? Kreativita sedmi mladých finalistů projde zkouškou, když mají připravit dvě jídla na pozdní snídani s využitím čerstvě vymačkaného pomerančového džusu u prvního jídla a podáváním druhého jídla právě v tom pomeranči.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (2)

        Večeře po mexicku. Justine se nechává inspirovat svým nedávným výletem do Mexika a připraví jemné tacos s carnitas a vypečenou salsou verde a s domácím guacamole. Rev Run a jeho manažer Michael Lehman rozpálí gril kvůli quesadillám s křehkým kuřecím masem.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (3)

        Domácí ravioli. Rodina připravuje gurmánskou italskou večeři s domácími ravioli, sýrovou bruschettou a chutným tiramisu jako dezertem.

      • Smollettovi baští (5)

        Jižanská atrakce. Na oslavu jižanských kořenů matky připraví Smollettovy děti jídlo podle její výchovy v New Orelans. V menu jsou vařené mořské plody, smažená okra, kukuřičný chléb a nejlepší vdolky a káva v Los Angeles.

      • Smollettovi baští (6)

        Jocqui představí své schopnosti. Malý bratr Jocqui chce dokázat své kuchařské dovednosti, a tak se pokusí ohromit své sourozence menu v mexickém stylu, kde najdeme chili verde s vepřovým naloženým v pivu, domácí tortilly a vražedně dobrý koktejl horchata.

      • Sekáček XXVIII (8)

        Experimenty s tortellini. Čtyři kuchaři jsou uvedeni do rozpaků těstovinami v prvním kole a ingrediencí zalitou čokoládou v kole druhém. Zbývající dva kuchaři musejí v kole pro dezert využít co nejvíce tropického ovoce a zavařené šťavnaté produkty.

      • Dětské Food Network Star (2)

        Pomeranč na pozdní snídani? Kreativita sedmi mladých finalistů projde zkouškou, když mají připravit dvě jídla na pozdní snídani s využitím čerstvě vymačkaného pomerančového džusu u prvního jídla a podáváním druhého jídla právě v tom pomeranči.

      • Guyovy hry s potravinami VI (2)

        Hudba a neklid na trhu. Kuchaři musejí připravit svá nejlepší jídla pouze z ingrediencí začínajících písmenem S.

      • Bosá komtesa X (5)

        Výročí. Ina tvoří výroční večeři pro Jeffreyho, se všemi jeho oblíbenými jídly, včetně coq au vin, šťouchaných brambor s česnekem nebo svatebního dortu s čokoládovým máslovým krémem.

      • Bosá komtesa X (6)

        Sprcha pro děti. Ina chystá delikátní jídla pro dekadentní sprchování dětí. V menu najdeme řecké gazpacho, pečeného lososa niçoise a jako dezert linecké těsto s pekanovými ořechy.

      • Kuchyně IX (5)

        Italské klasiky. Jeff Mauro se podělí o rodinný recept na rajčatovou omáčku, a pak zjistíme, jak využít zbytky italských ingrediencí novým způsobem či jak vyrobit zábavné předměty z prázdných lahví od vína.

      • Osadnice XI (1)

        Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.

      • Osadnice XI (2)

        Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Opravdové vaření VII (9)

        Snadné grilování. Sunny nikdy nedovolí, aby se mezi ni a grilované burgery postavilo chladné počasí. Dnes rozpálí gril doma pro svůj burger Sunny Side Up, jenž se podává s křupavým salátem a uzenými cibulovými kroužky.

      • Opravdové vaření VII (10)

        Jak nakrmit přátele. Sunny podává klasické jídlo pro davy s menší obměnou. Uzené krůtí steno a salát ze zelených fazolek, ďábelská vejce jemně sypaná papričkou jalapeno nebo domácí granola se skvěle hodí k náhodnému výběru jídla, na pikniky nebo k večeři.

      • Kuchyně IV (6)

        Snadné a zábavné. Kuchyně oficiálně vstupuje do období svátků a nabídne tipy na úsporu času a skvělé recepty na toto období večírků. Katie využije zbytky ze Dne díkůvzdání a připraví delikátní krůtí polévku gumbo.

      • Osadnice XI (3)

        Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Se Sibou u stolu (9)

        Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.

      • Se Sibou u stolu (10)

        Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.

      • Malá bistra u silnic XVII (7)

        Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.

      • Malá bistra u silnic XVII (8)

        Nadčasové tradice. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Lowdown ohledně dlouhotrvajících tradic. Ve Filadelfii je jamajské bistro s autentickými sušenými kuřaty.

      • Sekáček XXI (10)

        Ultimátní šampioni: Amatérští šampioni. Ve druhé soutěži ultimátního turnaje se vrátí někteří z milovaných amatérských šampionů do kuchyně Sekáčku, aby se utkali v souboji o finále s profesionály.

      • Kuchyně XI (3)

        Tailgating 2.0. Katie začne sezónu vaření před branami stadionů svým pomalu vařeným chilli s kuřetem buffalo, zatímco Sunny a její sýr a charcuterie nadzvednou fanoušky. Alton Brown se pak připojí s výzvou tailgaitingového vaření pro tým Kuchyně.

      • Opravdové vaření VII (11)

        Jídlo na Easy Street. Ochutnejte dobroty na procházce Easy Street se Sunny jako průvodkyní. V dnešním menu najdeme snadný lososový koláč v lístkovém těstě nebo prvotřídní křupavý salát se zálivkou z granátových jablek.

      • Opravdové vaření VII (12)

        Chci mušle. U Sunny doma se koná noc mušlí a jako speciality dnešního večera najdeme mušle s chorizem a skvělým česnekovým chlebem, jenž nasákne chutný vývar. Tropický ledový koktejl s melasou vše spláchne.

      • Sekáček XIII (4)

        Neopěvovaní hrdinové. Čtyři kulinářští hrdinové, kteří svůj talent uplatňují ve svých komunitách, přijíždějí do kuchyně Sekáčku. V prvním kole použijí různé dovednosti na vytvoření krásných jídel. Ale který kuchař předloží finální jídlo a vyhraje vítězný koláč?

      • Iron Chef Amerika X (11)

        Zakarian vs. Schenker. Vítěz soutěže Iron Chef, Geoffrey Zakarian, čelí výzvě Jesseho Schenkera, šéfkuchaře a majitele Recette v New Yorku. Porotci jsou Julie White, Art Smith a Anya Fernald.

      • Sledování restaurací III (2)

        Mámin chlapec. Willie přichází pomoci Louisovi, restauratérovi na pokraji krachu. Willie potřebuje vzít personál bez zájmu a bez vedení, a udělat z něj vítězný tým, který Louis a jeho matka zoufale potřebují.

      • Strávníci v utajení II (7)

        Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.

      • Malá bistra u silnic XVI (12)

        Všechny druhy masa. Na tomto výletě Guy navštíví dlouholetá místa vstřícná masožroutům. V kanadském Torontu obnovené bistro vaří vepřovou panenku, burger s makaróny a sýrem a vánoční burger. V Burbanku v Kalifornii dlouholetá jídelna nabízí desetiletí starý recept. A v Nags Head v Severní Karolíně surfaři chodí na jamajské sušené kuřecí maso a karibské vepřové kotlety.

      • Malá bistra u silnic XVI (13)

        Opravdové kořeny. Na tomto výletě Guy prozkoumá jídla s osobními vazbami. V kanadském Torontu židovská uzená delikátní masa a bramborové pirožky kníše staré školy. V Los Angeles pojízdná kantýna nabízí singapurské vlivy v jejich koláči s chilli a kraby a v burgeru z jehněčího.

      • Sekáček XII (2)

        Čokoládová výzva. Vysněná soutěž milovníka čokolády: v každém kole čokoláda! Dokážou se šéfkuchaři s touto sladkou výzvou vypořádat?

      • Sledování restaurací III (2)

        Mámin chlapec. Willie přichází pomoci Louisovi, restauratérovi na pokraji krachu. Willie potřebuje vzít personál bez zájmu a bez vedení, a udělat z něj vítězný tým, který Louis a jeho matka zoufale potřebují.

      • Strávníci v utajení II (7)

        Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.

      • Malá bistra u silnic XVI (9)

        Eurocentricky. Na tomto výletě Guy okusí mnoho chutí Evropy. V Tacomě je východoevropské bistro s polévkou ze zbytků a s masem. V kanadském Torontu servírují pouze jejich unikátní masové kuličky se špagetami.

      • Malá bistra u silnic XVI (10)

        Rozpálit gril. Na tomto výletě Guy vyzkouší jídla přímo z grilu. V Los Angeles nabízejí kořeněné burgery a sendvič s vepřovým nebo středomořský burger s jehněčím.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.