• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (13)

        Flay vs. Isidori. Vítěz soutěže Iron Chef, Bobby Flay, čelí výzvě Joea Isadoriho, šéfkuchaře v Southfork Kitchen v newyorském Bridgehampton. Porotci jsou Joshua Applestone, Georgia Pellegrini a Glen Davis.

      • Sekáček XXVIII (9)

        Letní vedro. Čtyři kuchaři se potýkají se sezónními letními ingrediencemi jako humr v prvním kole nebo bramborové lupínky a záhadná ingredience v kole druhém. V posledním kole mají připravit letní dezert z osvěžujícího nápoje.

      • Dětské Food Network Star (3)

        Týmové živé vysílání. Při testování komunikačních dovedností musí šest juniorských finalistů pracovat v týmech po dvou, aby připravili chutnou nedělní večeři jen ze dvou položek, a pak živě odvysílají propagaci svého jídla. Na konci dne je jeden z juniorských finalistů vyřazen.

      • Malá bistra u silnic XVII (3)

        Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.

      • Malá bistra u silnic XVII (4)

        Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.

      • Sekáček XII (4)

        Oui, oui, konfit. Porotce potěší kachní konfit v prvním koši. Ale při ochutnávání jsou rozčarováni, protože soutěžící minimálně použili něco z dalších ingrediencí. U hlavního chodu najdou šéfkuchaři v koších nesouvisející sklenici burákového másla a plechovku krevet. Ke konci soutěže se objeví čínské listové těsto wonton a hroznové želé.

      • Sekáček XXVIII (9)

        Letní vedro. Čtyři kuchaři se potýkají se sezónními letními ingrediencemi jako humr v prvním kole nebo bramborové lupínky a záhadná ingredience v kole druhém. V posledním kole mají připravit letní dezert z osvěžujícího nápoje.

      • Dětské Food Network Star (3)

        Týmové živé vysílání. Při testování komunikačních dovedností musí šest juniorských finalistů pracovat v týmech po dvou, aby připravili chutnou nedělní večeři jen ze dvou položek, a pak živě odvysílají propagaci svého jídla. Na konci dne je jeden z juniorských finalistů vyřazen.

      • Malá bistra u silnic XVI (13)

        Opravdové kořeny. Na tomto výletě Guy prozkoumá jídla s osobními vazbami. V kanadském Torontu židovská uzená delikátní masa a bramborové pirožky kníše staré školy. V Los Angeles pojízdná kantýna nabízí singapurské vlivy v jejich koláči s chilli a kraby a v burgeru z jehněčího.

      • Malá bistra u silnic XVII (1)

        Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (12)

        Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Sekáček XIII (6)

        Pták na pánvi. V kuchyni Sekáčku je dnes vše o ptácích. Soutěžící zkusí uvařit delikátní cornwallské slepičky a vědí, že dobře připravený pták na pánvi může být cestou do finálového kola.

      • Guyovy hry s potravinami (11)

        Ano, šéfkuchař může. V Guyově první hře jsou čtyři šéfkuchaři vyzváni vytvořit italské jídlo za použití pouze konzerv. Ve hře Čas do konce bojují kuchaři s postupně se zhasínajícími světly, aby včas stihli dokonalé hot dogy.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (1)

        Narozeninové večírky. Jeffrey má narozeniny a Ina mu připravuje delikátní a příjemně nostalgickou narozeninovou večeři, která se celá dá připravit dopředu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (2)

        Texasko-mexická jídla. Ina připravuje dokonalá texasko-mexická jídla s pomocí přítelkyně Devon Fredericks a jejího oceněného receptu na chili. Navíc má fantastické nápady na přílohy jako kuřata s tequilou a limetkou, rybí tacos la fondita nebo margarita z růžových grepů.

      • Kuchyně IX (8)

        Nejsýrovatější pořad ze všech. Toto je nejsýrovatější pořad ze všech! Sunny Anderson začne deseticentovými makaróny se sýrem, Jeff Mauro má na servírovacím prkénku grilovaný sýr a Katie Lee sendvič s pizzou a grilovaným sýrem.

      • Osadnice XI (7)

        Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.

      • Osadnice XI (8)

        Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Opravdové vaření VIII (2)

        Mám na to aplikaci. Sunny Anderson podává nejchutnější předkrmy. V jejím menu, po němž se budete olizovat, najdeme krevety v česnekovo-pepřové omáčce, pizza kousky nabité chutí a něco navíc.

      • Opravdové vaření VIII (3)

        Čas na žvanec. Je čas na jídlo! Sunny Anderson připraví tři neodolatelná jídla, která zasytí, kdykoliv hlad udeří. Pořádné kuřecí jídlo, pečené sendviče Toma a Jacka s grilovaným sýrem a horké choco loco, dezert, který se dá pít.

      • Kuchyně IV (11)

        Nic do odpadu. V Kuchyni je to dnes o tipech, jak ušetřit. Tým prodiskutuje různé způsoby, jak využít zbytky ze zeleniny a jak využít naplno potenciál spíže. Také se podělí o tipy, jak ušetřit, ve Zpovědích Kuchyně.

      • Osadnice XI (9)

        Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.

      • Osadnice XI (10)

        Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)

        Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Malá bistra u silnic XIX (2)

        New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Sekáček XXI (13)

        Ultimátní šampioni: Velké finále! A je to. Velké finále ultimátního turnaje. Poprvé v Sekáčku stojí proti úžasnému profesionálovi tři ne tak průměrní kuchaři, a navíc je v ceně je 50 000 dolarů a nové auto. Dokážou ti průměrní profesionála porazit?

      • Kuchyně XI (6)

        Halloweenské triky a dobroty. Tým oslavuje Halloween děsivou pizzou s bílou dýní, uspořádá taneční soutěž, kde výhrou je strašidelná dýně se záplatami, a připraví delikátní, ale i hrůzostrašné jednohubky na večírek.

      • Opravdové vaření VIII (4)

        Chilli Chilli Bang Bang. Dnes si dáme chilli! Sunny oslaví chuť jemných chilli papriček nabídkou smažených kuřat s chilli a limetkou, podávaných se slaninou kukuřičným chlebem se zeleným chilli. Pak Sunny nabídne ledový čaj Brooklyn, což je dokonalý koktejl na zchlazení patra.

      • Opravdové vaření VIII (5)

        To nejlepší z jehňat. Sunny Anderson nabízí menu, které probudí chuťové buňky: její jehněčí má chutí nabitou kůrku a křupavé brambory s omáčkou z restovaných paprik přinášejí na talíř čerstvé chutě. Jablečné affogato je sladkou tečkou tomuto skvělému jídlu.

      • Sekáček XIII (7)

        Hladoví po vítězství. Kuchaři v kuchyni Sekáčku začínají rychlé kolo s předkrmy, a zkoušejí vytvořit hvězdné talíře z krabího masa a kornoutů se zmrzlinou. Ale ve spěchu jeden soutěžící zapomene v troubě cosi důležitého!

      • Iron Chef Amerika X (14)

        Garces vs. Weitzman. Vítěz soutěže Iron Chef Jose Garces čelí výzvě Rebeccy Weitzman, šéfkuchařky z Thistle Hill Tavern v newyorském Brooklynu. Porotci jsou Karine Bakhoum, Art Smith a Julie White.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (2)

        Večeře po mexicku. Justine se nechává inspirovat svým nedávným výletem do Mexika a připraví jemné tacos s carnitas a vypečenou salsou verde a s domácím guacamole. Rev Run a jeho manažer Michael Lehman rozpálí gril kvůli quesadillám s křehkým kuřecím masem.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (3)

        Domácí ravioli. Rodina připravuje gurmánskou italskou večeři s domácími ravioli, sýrovou bruschettou a chutným tiramisu jako dezertem.

      • Smollettovi baští (1)

        Půlnoční grilování. Všechny ruce se hodí, když Smollettovi pořádají své výroční epické grilování pod hvězdami pro svou rodinu a přátele. V menu najdeme zadní žebírka potíraná meruňkami a hořčicí, kuřecí křídla teriyaki a makaróny se sýrem ze sporáku.

      • Smollettovi baští (2)

        Pojízdná bistra rozhodnou. Poté, co se Jake pochlubil svým vynikajícím steakem banh mi tacos na sociální síti, rozhodnou se Jurnee a Jazz jeho úspěch narušit jihem inspirovanými ústřicemi v plátcích sendviče po’boy, což vede k soutěži pojízdných bister Jakea a jeho sester.

      • Malá bistra u silnic XVII (5)

        Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.

      • Malá bistra u silnic XVII (6)

        Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.

      • Sekáček XII (5)

        Veselí králíčci. Růžové bonbóny překvapí v koši na předkrm a šéfkuchaře donutí k větší kreativitě. V kole pro hlavní jídlo si skočí soutěžící pro čokoládového králíčka a výstavní kousek masa jako ingredience. Něco sladkého a pečeného se zdá být dobrou volbou pro chutný dezert, ale budou poslední jídla šéfkuchařů dostatečně tvůrčí, aby zaujala porotu?

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (2)

        Večeře po mexicku. Justine se nechává inspirovat svým nedávným výletem do Mexika a připraví jemné tacos s carnitas a vypečenou salsou verde a s domácím guacamole. Rev Run a jeho manažer Michael Lehman rozpálí gril kvůli quesadillám s křehkým kuřecím masem.

      • Rev Run a jeho nedělní večeře III (3)

        Domácí ravioli. Rodina připravuje gurmánskou italskou večeři s domácími ravioli, sýrovou bruschettou a chutným tiramisu jako dezertem.

      • Smollettovi baští (1)

        Půlnoční grilování. Všechny ruce se hodí, když Smollettovi pořádají své výroční epické grilování pod hvězdami pro svou rodinu a přátele. V menu najdeme zadní žebírka potíraná meruňkami a hořčicí, kuřecí křídla teriyaki a makaróny se sýrem ze sporáku.

      • Smollettovi baští (2)

        Pojízdná bistra rozhodnou. Poté, co se Jake pochlubil svým vynikajícím steakem banh mi tacos na sociální síti, rozhodnou se Jurnee a Jazz jeho úspěch narušit jihem inspirovanými ústřicemi v plátcích sendviče po’boy, což vede k soutěži pojízdných bister Jakea a jeho sester.

      • Malá bistra u silnic XVII (2)

        Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.

      • Malá bistra u silnic XVII (3)

        Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.

      • Jídla na otevřeném ohni (1)

        Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.

      • Jídla na otevřeném ohni (2)

        Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.