
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (7)
Směska ingrediencí. Čtyři talentovaní mladí kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni před porotou v sestavě Marc Murphy, herečka Debby Ryan a Geoffrey Zakarian. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s tzv. ústřicemi chudých.
Spojené království Luka Nguyena (1)
Londýn. Luke si bere taxi po Londýně, aby objevil širokou škálu variací jídla a chutí v hlavním městě.
Spojené království Luka Nguyena (2)
Wiltshire. Luke míří na jihozápad do historického hrabství Wiltshire, aby navštívil pár nejúchvatnějších anglických míst.
Reza – thajský princ koření (1)
Žhavá pouliční jídla Bangkoku. V Thajsku je vše o pouličním jídle a domácím vaření. Reza se setká s kulinářskou blogerkou Chawadee Nualkhair, která ho vezme na trh Klong Toey, což je truhla pokladů, rozlévající jídlo do thajských ulic!
Reza – thajský princ koření (2)
Neuvěřitelná ostrovní kuchyně Thajska (Koh Kood). Reza Mahammad cestuje 320 kilometrů na východ od Bangkoku ke kambodžské hranici, kde leží malý ostrov Koh Kood. Reza jde na thajský piknik a uvaří chňapala v banánových listech v písečném ohništi na pláži.
Malá bistra u silnic XIV (6)
Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.
Malá bistra u silnic XIV (7)
Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.
Sekáček IX (12)
Kachna na večeři. Porotce potěší kachna v prvním koši, ale dokážou z ní udělat soutěžící neuvěřitelně dobrý předkrm? U hlavního chodu se opět objeví záhadná ingredience. Dva finalisté se pak utkají v kole pro dezert.
Spojené království Luka Nguyena (1)
Londýn. Luke si bere taxi po Londýně, aby objevil širokou škálu variací jídla a chutí v hlavním městě.
Spojené království Luka Nguyena (2)
Wiltshire. Luke míří na jihozápad do historického hrabství Wiltshire, aby navštívil pár nejúchvatnějších anglických míst.
Reza – thajský princ koření (1)
Žhavá pouliční jídla Bangkoku. V Thajsku je vše o pouličním jídle a domácím vaření. Reza se setká s kulinářskou blogerkou Chawadee Nualkhair, která ho vezme na trh Klong Toey, což je truhla pokladů, rozlévající jídlo do thajských ulic!
Reza – thajský princ koření (2)
Neuvěřitelná ostrovní kuchyně Thajska (Koh Kood). Reza Mahammad cestuje 320 kilometrů na východ od Bangkoku ke kambodžské hranici, kde leží malý ostrov Koh Kood. Reza jde na thajský piknik a uvaří chňapala v banánových listech v písečném ohništi na pláži.
Malá bistra u silnic XIV (3)
Dát si klasiku. Na tomto výletě Guy prověří některé hospůdky, které se nevzdaly klasických jídel. V Minneapolis je rodinný podnik, nabízející italské delikatesy, jež místní milují – pizzu a zcela čerstvé těstoviny.
Malá bistra u silnic XIV (4)
Štafetový kolík. Na tomto výletě Guy hledá během cesty některé dlouhotrvající tradice. V Baltimoru objeví řeckou hospůdku, kde dvě rodiny kuchařů servírují jídla podle starých rodinných receptů.
Jídla na otevřeném ohni II (2)
Kouř a pára. Havajský ostrov Oahu je znám jako místo shromažďování se lidí, a také Roger je pozván do dvou komunit s hojností místního jídla.
Jídla na otevřeném ohni II (3)
Mořské plody s masem v Jižní Karolíně. Charleston je jednou z nejkulinárnějších destinací v Americe, ale kvůli tradičnímu grilování vepře nebo ústřic opustí Roger město a zamíří na venkov.
Sekáček XXVII (10)
Vyžebrej, půjč si nebo přijde úhoř. V prvním koši nikoho neuchvátí pohled na slizké překvapení. V koši pro hlavní chod je celé kuře a porota se nechá ohromit talentem a technikou nabízených jídel. Nostalgická dobrota v posledním kole donutí všechny hádat.
Guyovy hry s potravinami VI (1)
Hrátky s vysokými sázkami. Připravit oblíbené jídlo jen z pěti ingrediencí není legrace, ale právě to musejí soutěžící kuchaři udělat.
Na cestách s G. Garvinem II (4)
Oakland. Aby ochutnal jídla Oaklandu, navštíví G. Garvin Chop Bar, kde si dá chutnou sekanou. Také se zastaví v domácí kuchyni Jaynelle z oblíbeného obchodu Pietisserie a vyzkouší štiplavý jablečný koláč.
Na cestách s G. Garvinem II (5)
Nashville. V Nashvillu se G. zastaví v Lockeland Table na úžasný vepřový hřbet s ledvinkami a zeleninou, a na jižanskou klasiku, makaróny a sýr. Pak dostane soukromou lekci v Nashvillu od majitele 400 Degrees Hot Chicken.
Sekáček XIII (5)
Bez legrace! Kuchyni Sekáčku zaplavili teenageři! Čtyři talentovaní mladí kuchaři se statečně pokusí zvládnout výzvu, která semlela i daleko trénovanější profesionály. Porotu překvapí úroveň jejich dovedností a klidu, které mladí prokážou.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (2)
Texasko-mexická jídla. Ina připravuje dokonalá texasko-mexická jídla s pomocí přítelkyně Devon Fredericks a jejího oceněného receptu na chili. Navíc má fantastické nápady na přílohy jako kuřata s tequilou a limetkou, rybí tacos la fondita nebo margarita z růžových grepů.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (3)
Vaření s vínem. Ina odhalí tajemství vaření s vínem, a poté možnosti párování sýrů s vínem prozradí její kamarád a odborník na víno Martine Warner.
Osadnice V (11)
Alexovy 16. narozeniny. Jako překvapení pro Alexe je zde výběr těstovin se špagetovou omáčkou, pestem a grilovanými kuřaty. Jako dezert neuvěřitelný zmrzlinový pohár s čokoládovými hoblinkami a karamelem.
Osadnice V (12)
Milá osadnice. Není čas? Žádný problém. Ree dělá jídla, která lze připravit ve spěchu a nabídne recepty na snadný jablečný koláč nebo rychlé fritované krevety.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (5)
Super rychlá večeře. Siba připraví super rychlé menu na večírek s tyčinkami s dvojitým sýrem, po nichž následuje obří steak s česnekem a tymiánem.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)
Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Anna Olson: Pečení III (1)
Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.
Anna Olson: Pečení III (2)
Vafle. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se ponoří do světa vaflí. Předvede, jak připravit vafle v americkém, italském a belgickém stylu.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Jídla na otevřeném ohni III (11)
Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.
Malá bistra u silnic XX (15)
Po Kalifornii. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje kvůli chuti pobřeží Kalifornie. V Culver City připraví Gene Simmons z Kiss překvapení v podobě pravého havajského jídla. Kousek odtud v Garden Grove je rodinný mexický podnik servírující tamales a tradiční hovězí chamorro. A nahoře v Monterey rybárna griluje právě chycené ústřice a dělá těstoviny s mořskými plody.
Malá bistra u silnic XX (2)
Plněná jídla s ozvláštněním. Guy zkoumá od pobřeží k pobřeží všechny druhy jídel mimo trendy. V Kalifornii najde na menu časem prověřené recepty jako lasagne s masem nebo skutečné minestrone. V Bostonu ho uspokojí panini jak s masem, tak pro vegetariány.
Sekáček XVIII (1)
Žádná bolest, žádná hanba. Šéfkuchaři dostanou v koši zvláštní nástroj, který jim pomůže rozdělit náročnou ingredienci: obří cucavý bonbón. Potom bude nutno využít z druhého koše moderní sladké pečivo se severoafrickým dušeným masem. Rozmarýna a zázvor se pak musejí zkombinovat v dezertu.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (9)
Narozeninové překvapení. Inina kamarádka Dwyer Derrig se vrací z města a dostane se jí skvělého narozeninového překvapení: ledničky plné Inou doma připraveného italského salátu s mořskými plody a německých čokoládových košíčků.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (10)
Hrdinové místní kuchyně. Ina si vezme inspiraci ze slavného jídla z oblasti Hamptons, aby je přetvořila na nový recept pro svůj blog Barefoot. Připraví lososové a guacamolové sendviče, solené karamelové sušenky a salát z opečené červené řepy s balzamikem.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Anna Olson: Pečení (29)
Košíčky. Anna začne se základními vanilkovými košíčky a ukáže nám, jak klasické košíčky zdokonalit chuťově i vzhledem, aby každého upoutaly a potěšily. Díky vylepšené technice pak vytvoří složitější verzi: kořeněné čokoládové košíčky.
Anna Olson: Pečení (30)
Citrónový krém. Anna začne metodou s alkoholem, aby připravila citrónový krém v britském stylu, a pak vytvoří šlehaný citrónový krém s lesními plody. Poté nachystá klasický francouzský dezert z bister, Tatre au Citron. Následuje pěnový dortík s pečeným citrónem.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Malá bistra u silnic XXIII (3)
Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,
Malá bistra u silnic XXIII (4)
Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.
Restaurant: Impossible II (11)
Cap’n and the Cowboy. Šéfkuchař Robert Irvine zjistí, že se dostal do nejhorší noční můry při této misi v Port Charlotte na Floridě… Kde sídlí zchátralý, kýčovitý, nevkusný restaurant plný harampádí, Cap’n and the Cowboy.
Strávníci v utajení X (13)
Drive-Thru Drama. Byron, majitel B-Man’s Teriyaki and Burgers v Pasadeně v Kalifornii, se stane podezřívavým při úbytku zákazníků. Charles pošle strávníky v utajení Kiela a Eliota, kteří odhalí problém s personálem u výdejního okénka pro auta.
Strávníci v utajení X (1)
Partnerské problémy. Bývalý klient Jaime požádá Charlese o pomoc, aby zjistil, jestli se vyplatí investovat do upadající kalifornské restaurace. Strávníci v utajení, Kendall a Kiel, zjistí, že současný majitel nebyl moc upřímný ohledně všech svých problémů.
Malá bistra u silnic XXI (2)
Pořádné omáčky. Guy Fieri míří za pořádnými omáčkami. V Cincinnati dělají s kreativní fantazií grilovaná kuřata a veganské chilli.
Malá bistra u silnic XXI (3)
Klasiky napříč krajinou. Guy Fieri cestuje celou zemí, aby našel jídla v domácím stylu. V Jacksonu ve Wyomingu je sto let starý srub, kde nabízejí doma dělané chuťovky. A v Superior ve Wisconsinu skóruje s klasikou i sportovní bar.
Jídla na otevřeném ohni III (12)
Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.
Jídla na otevřeném ohni III (13)
Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.
Restaurant: Impossible II (11)
Cap’n and the Cowboy. Šéfkuchař Robert Irvine zjistí, že se dostal do nejhorší noční můry při této misi v Port Charlotte na Floridě… Kde sídlí zchátralý, kýčovitý, nevkusný restaurant plný harampádí, Cap’n and the Cowboy.
Strávníci v utajení X (13)
Drive-Thru Drama. Byron, majitel B-Man’s Teriyaki and Burgers v Pasadeně v Kalifornii, se stane podezřívavým při úbytku zákazníků. Charles pošle strávníky v utajení Kiela a Eliota, kteří odhalí problém s personálem u výdejního okénka pro auta.
Strávníci v utajení X (1)
Partnerské problémy. Bývalý klient Jaime požádá Charlese o pomoc, aby zjistil, jestli se vyplatí investovat do upadající kalifornské restaurace. Strávníci v utajení, Kendall a Kiel, zjistí, že současný majitel nebyl moc upřímný ohledně všech svých problémů.
Jídla na otevřeném ohni III (12)
Zahrávat si s ohněm v Nové Anglii. Roger Mooking se setká v Nové Anglii se dvěma lidmi, kteří si rádi hrají s ohněm. Paula Marcoux má zahradu plnou vychytávek na vaření. David Adamson pak půjčuje sady na vlastní rožnění prasete.
Jídla na otevřeném ohni III (13)
Jarní oslavy v Kentucky. Richard McCallister z farmářského trhu Marksbury pozve Rogera Mookinga na výroční jarní oslavy v Lancasteru v Kentucky. Richard a Roger mají hejno jarních kuřat a připraví je na domácím grilu.
