
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni IV (12)
Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.
Malá bistra u silnic XXIII (5)
Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.
Malá bistra u silnic XXIII (6)
Řekni tu kuchyni. Guy zkoumá některá poctivá bistra. V Coloradu se připojí k profesionálnímu hráči NFL u zeleného chili a vysokých burgerů. Poté v Massachusetts si dá Guy pár dokonalých nakládaných chipsů a pálivý vdolečkový sendvič.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (9)
Jíst, hrát, milovat. Rodina připraví klasické jídlo s sebou na kuželky i s něčím zdravým pro noční hru, včetně křídel Buffalo a teriyaki, hot dogů s tureckou klobásou a v troubě pečenými hranolky ze sladkých brambor s česnekovým aioli.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (10)
Noční rande. Rev a Justine mají dnes dům pro sebe, a tak si připraví romantická jídla z mládí, když chodili na rande. Povečeří lámané kraby, nudle se spoustou česneku a labužnickou banánovou zmrzlinu s karamelovou polevou.
Soukromý šéfkuchař (2)
Večeře celebrit u Neilla. Neill demystifikuje obavy ze společné domácí zábavy, když připraví jídla na malé talíře pro místní celebrity a kulinářské legendy z Jižní Afriky. V menu jsou pštrosí a sýrové burgery a lososový tatarák s chili džemem.
Soukromý šéfkuchař (3)
Sonja Muller. Neill připravuje vytříbené, svěží a okázalé menu pro obchodní magnát, Sonju Muller, včetně zprudka opečeného tuňáka s ananasovou salsou a opečeným merlíkem, a také ďasa s pyré ze zapečeného květáku, celere a petržele.
Sekáček XXVIII (5)
Šampioni Sekáčku: Závěr a výplata 50 000 dolarů. Je zde velké finále o 50 000 dolarů a jeden z vracejících se šampionů je předurčen vyhrát hlavní cenu a právo se oprávněně chlubit! Pár neobvyklých škeblí a dekadentní jídlo jsou součástí kulinářské hádanky, již třeba rozřešit v prvním kole.
Velký závod pojízdných bister IV (6)
Chicago, město pojízdných bister. Týmy čelí pizza výzvě, kde porotcem bude starosta města Chicago, následuje energetická soutěž Speed Bump a výzva s hot dogy. A nakonec tým, který první přijede do restaurace Mikea Ditky, dostane v dalším městě pětihodinový náskok.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (9)
Jíst, hrát, milovat. Rodina připraví klasické jídlo s sebou na kuželky i s něčím zdravým pro noční hru, včetně křídel Buffalo a teriyaki, hot dogů s tureckou klobásou a v troubě pečenými hranolky ze sladkých brambor s česnekovým aioli.
Rev Run a jeho nedělní večeře III (10)
Noční rande. Rev a Justine mají dnes dům pro sebe, a tak si připraví romantická jídla z mládí, když chodili na rande. Povečeří lámané kraby, nudle se spoustou česneku a labužnickou banánovou zmrzlinu s karamelovou polevou.
Soukromý šéfkuchař (2)
Večeře celebrit u Neilla. Neill demystifikuje obavy ze společné domácí zábavy, když připraví jídla na malé talíře pro místní celebrity a kulinářské legendy z Jižní Afriky. V menu jsou pštrosí a sýrové burgery a lososový tatarák s chili džemem.
Soukromý šéfkuchař (3)
Sonja Muller. Neill připravuje vytříbené, svěží a okázalé menu pro obchodní magnát, Sonju Muller, včetně zprudka opečeného tuňáka s ananasovou salsou a opečeným merlíkem, a také ďasa s pyré ze zapečeného květáku, celere a petržele.
Sekáček XXVIII (5)
Šampioni Sekáčku: Závěr a výplata 50 000 dolarů. Je zde velké finále o 50 000 dolarů a jeden z vracejících se šampionů je předurčen vyhrát hlavní cenu a právo se oprávněně chlubit! Pár neobvyklých škeblí a dekadentní jídlo jsou součástí kulinářské hádanky, již třeba rozřešit v prvním kole.
Velký závod pojízdných bister IV (6)
Chicago, město pojízdných bister. Týmy čelí pizza výzvě, kde porotcem bude starosta města Chicago, následuje energetická soutěž Speed Bump a výzva s hot dogy. A nakonec tým, který první přijede do restaurace Mikea Ditky, dostane v dalším městě pětihodinový náskok.
Guyovy hry s potravinami V (9)
Možnost nápravy. Čtyři kuchaři se vracejí do Flavourtown s druhou šancí získat 20 000 dolarů na nákupy. Ale nejprve musejí připravit jídlo za použití ingrediencí, díky nimž posledně vypadli.
Bosá komtesa VI (6)
Jídla z Long Island. Ina nabízí chutě oblasti Hamptons, protože uvařila hovězí pečeni a sendviče s křenem, salát Montauk s mořskými plody a drobenkový koláč se švestkami a malinami, a použila pouze místní suroviny.
Bosá komtesa VI (7)
Večeře na zkoušku. Catering je o naplánování chytrého menu – Ina pomáhá dceři kamarádky, která se bude vdávat, vybrat delikátní dezerty na zkušební večeři. Bude to Baba au Rhum, nebo Ile Flottante?
Kuchyně VIII (2)
Večírek se svátečními sušenkami! Na tomto večírku se svátečními sušenkami se zastaví i Santa a jeho sob! Podívejte se na čokoládové dortíky Katie Lee s mátou, cukrové mini dortíky Sunny Anderson a pralinkové sušenky Jeffa Mauro.
Osadnice VIII (9)
Práce s telaty u Tima. Rodina přijela podpořit farmu bratra Ladda. A tak Ree Drummond sbalí kovboji ověřený oběd do auta. Je zde kořeněné zadní žebírko, dva kastroly pečených brambor, pomalu vařená kukuřice s papričkami jalape?o a dva lité koláče.
Osadnice VIII (10)
Jídla za 16 minut: Pasta Pronto. Ree Drummond šíleně miluje těstoviny a uvaří čtyři jídla pronto, tedy rychlá. Pro potěšení davu těstoviny s kuřetem a mozzarellou, pro sebe a děvčata krevetí scampi, a pro chlapy pasta puttanesca s masem, mušlemi a sýrem.
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Osadnice X (12)
Vaření, krmení a jedení. Ree Drummond chystá ke snídani skvělé biskity, které si její manžel a syn užijí, až přijdou domů po krmení dobytka.
Osadnice X (13)
Barvy, barvy, barvy. Ree Drummond se podělí o čtyři skvělé recepty na oslavu barev podzimu.
Kuchyně III (2)
Mimopracovní dovolená. Jeff Mauro vaří pro mimopracovní dovolenou ostrovem inspirovaná sušená kuřata. Tým pak ukáže neuvěřitelné světové vychytávky, jež shromáždil během svých kulinářských cest.
Osadnice VIII (11)
Jedna věc vede ke druhé. Dnes jsou středobodem menu Ree Drummond černé fazole. Jsou vynikající s mangovým guacamole a taco pizze. Následují grilované vegetariánské burritos a rychlý burger s černými fazolemi.
Osadnice VIII (12)
Když se sejdou sestry. Sestra Ree Drummond, Betsy, navštíví ranč a obě naplánují velký dívčí večírek. V menu jejich večerního vaření, jídla a zábavy jsou frittata, kapustovo-citrusový salát, záhadné rolky a piškot s citrónem a limetkou.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Malá bistra u silnic XV (3)
Pikantní fajnovky. Na tomto výletě Guy vyzkouší pár lákavých jídel. V Memphisu gastronomická hospoda nabízí eklektická jídla jako smaženou rýži s kachnou nebo doma dělaný popcorn.
Malá bistra u silnic XV (4)
Mořské plody s masem jako jackpot. Na tomto výletě Guy narazí na zlatý důl mořských plodů s masem. V Kaneohe na Oahu nabízí Poke Palace přes 30 různých druhů jídel z čerstvých ryb, včetně tuňáka nebo chobotnice, jež majitel sám chytil.
Sekáček XX (8)
Vnitřnosti jako překvapení. Šéfkuchaři se musejí kreativně vyrovnat s rychle vařenými nudlemi ramen jako předkrmem. Na hlavní jídlo je zde v koších překvapení v podobě vnitřností, což vyvolá vtipy poroty, ale stres soutěžících!
Kuchyně XI (1)
Jídla ze spíže. Tým Kuchyně připraví jednoduché recepty z nutných položek ve spíži. Nejprve Geoffreyho fritovaná kuřata z plechu, pak se otevře linka pomoci a odpoví na dotazy diváků o spíži.
Osadnice XI (1)
Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.
Osadnice XI (2)
Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.
Sekáček XII (1)
Silný žaludek. Když najdou v prvním koši šéfkuchaři drůbeží vnitřnosti a červené koření miso, chce to silný žaludek. U předkrmu jsou ingredience méně náročné, ale porotu rozčarují velké technické problémy.
Sekáček junior II (8)
Večeře pro tátu. Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by chutnala jejich tátům, ale i porotě ve složení šéfkuchaři Scott Conant a Tre Wilcox a s nimi i jezdec na skateboardu Tony Hawk.
Restaurant: Impossible II (12)
Mad Cactus. Šéfkuchař Robert Irvine se ocitne v pichlavé situaci, když přijde do restaurace Mad Cactus, tedy Šílený kaktus. Špinavý podnik s tex-mex tematikou Roberta znechutí, a když zjistí, že nevaří skutečné jídlo, vše se vyostří.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Malá bistra u silnic XIV (8)
Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.
Malá bistra u silnic XIV (9)
Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.
Sekáček IX (13)
Zpátky do školy. V kuchyni Sekáčku je čas na školní škamna! Čtyři kuchaři ze školních kaváren soutěží o zvýšení povědomí o významu dobrého jídla pro děti. Hostujícím porotcem je dnes šéfkuchař Bílého domu Sam Kass.
Restaurant: Impossible II (12)
Mad Cactus. Šéfkuchař Robert Irvine se ocitne v pichlavé situaci, když přijde do restaurace Mad Cactus, tedy Šílený kaktus. Špinavý podnik s tex-mex tematikou Roberta znechutí, a když zjistí, že nevaří skutečné jídlo, vše se vyostří.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Malá bistra u silnic XIV (5)
Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.
Malá bistra u silnic XIV (6)
Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.
Jídla na otevřeném ohni II (4)
Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.
Jídla na otevřeném ohni II (5)
Středomořská jídla. Roger míří do severní Kalifornie na dvě okázalé hostiny středomořských jídel na dřevěném uhlí. V Napa Valley se rodina Stelznerových proslavila díky svým vínům a venkovní peci.
