• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior II (8)

        Večeře pro tátu. Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by chutnala jejich tátům, ale i porotě ve složení šéfkuchaři Scott Conant a Tre Wilcox a s nimi i jezdec na skateboardu Tony Hawk.

      • Restaurant: Impossible II (12)

        Mad Cactus. Šéfkuchař Robert Irvine se ocitne v pichlavé situaci, když přijde do restaurace Mad Cactus, tedy Šílený kaktus. Špinavý podnik s tex-mex tematikou Roberta znechutí, a když zjistí, že nevaří skutečné jídlo, vše se vyostří.

      • Strávníci v utajení II (1)

        Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.

      • Strávníci v utajení II (2)

        Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.

      • Malá bistra u silnic XIV (8)

        Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.

      • Malá bistra u silnic XIV (9)

        Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.

      • Sekáček IX (13)

        Zpátky do školy. V kuchyni Sekáčku je čas na školní škamna! Čtyři kuchaři ze školních kaváren soutěží o zvýšení povědomí o významu dobrého jídla pro děti. Hostujícím porotcem je dnes šéfkuchař Bílého domu Sam Kass.

      • Restaurant: Impossible II (12)

        Mad Cactus. Šéfkuchař Robert Irvine se ocitne v pichlavé situaci, když přijde do restaurace Mad Cactus, tedy Šílený kaktus. Špinavý podnik s tex-mex tematikou Roberta znechutí, a když zjistí, že nevaří skutečné jídlo, vše se vyostří.

      • Strávníci v utajení II (1)

        Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.

      • Strávníci v utajení II (2)

        Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.

      • Malá bistra u silnic XIV (5)

        Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.

      • Malá bistra u silnic XIV (6)

        Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.

      • Jídla na otevřeném ohni II (4)

        Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.

      • Jídla na otevřeném ohni II (5)

        Středomořská jídla. Roger míří do severní Kalifornie na dvě okázalé hostiny středomořských jídel na dřevěném uhlí. V Napa Valley se rodina Stelznerových proslavila díky svým vínům a venkovní peci.

      • Sekáček XII (1)

        Silný žaludek. Když najdou v prvním koši šéfkuchaři drůbeží vnitřnosti a červené koření miso, chce to silný žaludek. U předkrmu jsou ingredience méně náročné, ale porotu rozčarují velké technické problémy.

      • Guyovy hry s potravinami VI (2)

        Hudba a neklid na trhu. Kuchaři musejí připravit svá nejlepší jídla pouze z ingrediencí začínajících písmenem S.

      • Bosá komtesa VI (8)

        Večeře na poděkování. Vést obchod není snadné, což Ina ví – dvacet let nabízí delikatesy. Jako poděkování personálu navrhne Francií inspirované menu s provensálskou polévkou, mořskými plody a kokosovými madlenkami.

      • Bosá komtesa VI (9)

        Večeře na dálku. Ina připraví dobře naložené kousky hovězího po burgundsku, zapečené cukety se sýrem a jako dezert švestkový koláč s úchvatnou drobenkou na povrchu.

      • Kuchyně VIII (4)

        Oblíbená zimní jídla. V Kuchyni začíná zima pomalu dušeným hovězím Sunny Anderson a dvěma novými způsoby, jak si užít ovesné vločky: latté z ovesných vloček Katie Lee a chutné vločkové rizoto Geoffreyho Zakariana s houbami a mátou.

      • Osadnice VIII (11)

        Jedna věc vede ke druhé. Dnes jsou středobodem menu Ree Drummond černé fazole. Jsou vynikající s mangovým guacamole a taco pizze. Následují grilované vegetariánské burritos a rychlý burger s černými fazolemi.

      • Osadnice VIII (12)

        Když se sejdou sestry. Sestra Ree Drummond, Betsy, navštíví ranč a obě naplánují velký dívčí večírek. V menu jejich večerního vaření, jídla a zábavy jsou frittata, kapustovo-citrusový salát, záhadné rolky a piškot s citrónem a limetkou.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Osadnice XI (1)

        Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.

      • Osadnice XI (2)

        Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.

      • Kuchyně III (3)

        Všichni společně. Jedno, jestli jste moderátor nebo host, tým z Kuchyně má dostatek zásob na další fantastickou hostinu. Díky mnoha delikátním receptům bude tato nabídka zvláště vhodná pro společná setkání.

      • Osadnice VIII (13)

        Práce na plotu. Ree Drummond připravuje chutný texasko-mexický oběd pro kovboje a jejich rodiny zaměstnané opravou plotu. Ree připraví taco s hovězími kousky a queso ze zeleného chilli, omáčku salsa z papriček chipotle a chilli fazole. Navíc andělské cukrové sušenky.

      • Osadnice IX (1)

        Chutné cukroví. Ree Drummond vaří svá čtyři oblíbená a chutná sladká jídla a podělí se s těmi, kteří je milují. Jsou zde dýňové rolky se skořicí, lepkavá, sladká baklava, koláčky z lineckého těsta s bílou čokoládou a jahody s čokoládovým přelivem.

      • Se Sibou u stolu (7)

        Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.

      • Se Sibou u stolu (8)

        Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.

      • Malá bistra u silnic XV (5)

        Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.

      • Malá bistra u silnic XV (6)

        Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.

      • Sekáček XX (9)

        Smysl pro fazole. Čtyři ženy soutěží v kuchyni Sekáčku. V kole věnovaném hlavnímu jídlu už jen tři kuchařky musejí pracovat s notoricky známou nijak vonící ingrediencí! Zajistí barevná ingredience v posledním koši finalistům alespoň trochu zábavy při tvorbě dezertu?

      • Kuchyně XI (2)

        Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.

      • Osadnice XI (3)

        Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Sekáček XII (2)

        Čokoládová výzva. Vysněná soutěž milovníka čokolády: v každém kole čokoláda! Dokážou se šéfkuchaři s touto sladkou výzvou vypořádat?

      • Sekáček junior II (9)

        Síla vyhozených palačinek. Nová skupina ambiciózních mladých kuchařů vchází do kuchyně s nadějí na vítězství před porotou ve složení šéfkuchař Alex Guarnaschelli, Kelsey Nixon z Cooking Channel a kulinářský bloger Donal Skehan.

      • Malá bistra u silnic XXV (7)

        Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.

      • Malá bistra u silnic XXV (8)

        Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (4)

        Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.

      • Malá bistra u silnic XIV (10)

        Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.

      • Malá bistra u silnic XIV (11)

        Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.

      • Sekáček XI (1)

        Šťastný den krocaních žaludků! Hudry, hudry, v kuchyni Sekáčku je den krocanů! Když kuchaři najdou v prvním koši žaludky, budou cítit díkůvzdání? V koši na hlavní jídlo najdou soutěžící oblíbený dýňový koláč. Nakonec bude nutné poskládat čokoládové dezerty jako závěrečnou část nabídky Dne díkůvzdání.

      • Malá bistra u silnic XXV (7)

        Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.

      • Malá bistra u silnic XXV (8)

        Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (4)

        Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.

      • Malá bistra u silnic XIV (7)

        Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.

      • Malá bistra u silnic XIV (8)

        Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.

      • Jídla na otevřeném ohni II (6)

        Jihoamerické grilování. Roger se setká v severní Kalifornii se dvěma šéfkuchaři při grilování v jihoamerickém stylu a společně připraví pečené jehně na grilu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (7)

        Texaské grilování. Roger navštíví dvě legendární BBQ hospody ve středním Texasu, kde pouze správné množství kouře a tepla vytvoří z masa pochoutku.