
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (8)
Večeře pro tátu. Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by chutnala jejich tátům, ale i porotě ve složení šéfkuchaři Scott Conant a Tre Wilcox a s nimi i jezdec na skateboardu Tony Hawk.
Restaurant: Impossible II (12)
Mad Cactus. Šéfkuchař Robert Irvine se ocitne v pichlavé situaci, když přijde do restaurace Mad Cactus, tedy Šílený kaktus. Špinavý podnik s tex-mex tematikou Roberta znechutí, a když zjistí, že nevaří skutečné jídlo, vše se vyostří.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Malá bistra u silnic XIV (8)
Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.
Malá bistra u silnic XIV (9)
Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.
Sekáček IX (13)
Zpátky do školy. V kuchyni Sekáčku je čas na školní škamna! Čtyři kuchaři ze školních kaváren soutěží o zvýšení povědomí o významu dobrého jídla pro děti. Hostujícím porotcem je dnes šéfkuchař Bílého domu Sam Kass.
Restaurant: Impossible II (12)
Mad Cactus. Šéfkuchař Robert Irvine se ocitne v pichlavé situaci, když přijde do restaurace Mad Cactus, tedy Šílený kaktus. Špinavý podnik s tex-mex tematikou Roberta znechutí, a když zjistí, že nevaří skutečné jídlo, vše se vyostří.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Malá bistra u silnic XIV (5)
Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.
Malá bistra u silnic XIV (6)
Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.
Jídla na otevřeném ohni II (4)
Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.
Jídla na otevřeném ohni II (5)
Středomořská jídla. Roger míří do severní Kalifornie na dvě okázalé hostiny středomořských jídel na dřevěném uhlí. V Napa Valley se rodina Stelznerových proslavila díky svým vínům a venkovní peci.
Sekáček XII (1)
Silný žaludek. Když najdou v prvním koši šéfkuchaři drůbeží vnitřnosti a červené koření miso, chce to silný žaludek. U předkrmu jsou ingredience méně náročné, ale porotu rozčarují velké technické problémy.
Guyovy hry s potravinami VI (2)
Hudba a neklid na trhu. Kuchaři musejí připravit svá nejlepší jídla pouze z ingrediencí začínajících písmenem S.
Bosá komtesa VI (8)
Večeře na poděkování. Vést obchod není snadné, což Ina ví – dvacet let nabízí delikatesy. Jako poděkování personálu navrhne Francií inspirované menu s provensálskou polévkou, mořskými plody a kokosovými madlenkami.
Bosá komtesa VI (9)
Večeře na dálku. Ina připraví dobře naložené kousky hovězího po burgundsku, zapečené cukety se sýrem a jako dezert švestkový koláč s úchvatnou drobenkou na povrchu.
Kuchyně VIII (4)
Oblíbená zimní jídla. V Kuchyni začíná zima pomalu dušeným hovězím Sunny Anderson a dvěma novými způsoby, jak si užít ovesné vločky: latté z ovesných vloček Katie Lee a chutné vločkové rizoto Geoffreyho Zakariana s houbami a mátou.
Osadnice VIII (11)
Jedna věc vede ke druhé. Dnes jsou středobodem menu Ree Drummond černé fazole. Jsou vynikající s mangovým guacamole a taco pizze. Následují grilované vegetariánské burritos a rychlý burger s černými fazolemi.
Osadnice VIII (12)
Když se sejdou sestry. Sestra Ree Drummond, Betsy, navštíví ranč a obě naplánují velký dívčí večírek. V menu jejich večerního vaření, jídla a zábavy jsou frittata, kapustovo-citrusový salát, záhadné rolky a piškot s citrónem a limetkou.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Osadnice XI (1)
Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.
Osadnice XI (2)
Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.
Kuchyně III (3)
Všichni společně. Jedno, jestli jste moderátor nebo host, tým z Kuchyně má dostatek zásob na další fantastickou hostinu. Díky mnoha delikátním receptům bude tato nabídka zvláště vhodná pro společná setkání.
Osadnice VIII (13)
Práce na plotu. Ree Drummond připravuje chutný texasko-mexický oběd pro kovboje a jejich rodiny zaměstnané opravou plotu. Ree připraví taco s hovězími kousky a queso ze zeleného chilli, omáčku salsa z papriček chipotle a chilli fazole. Navíc andělské cukrové sušenky.
Osadnice IX (1)
Chutné cukroví. Ree Drummond vaří svá čtyři oblíbená a chutná sladká jídla a podělí se s těmi, kteří je milují. Jsou zde dýňové rolky se skořicí, lepkavá, sladká baklava, koláčky z lineckého těsta s bílou čokoládou a jahody s čokoládovým přelivem.
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Malá bistra u silnic XV (5)
Šílenství v Massachusetts. Na tomto výletě Guy projede Massachusetts z jedné strany na druhou, aby si naplnil nádrž plněnými specialitami. V Bostonu nárožní hospůdka nabízí mořské plody přímo z Itálie a chodí se sem nakrmit i pan starosta.
Malá bistra u silnic XV (6)
Komfort východního pobřeží. Na tomto výletě se Guy zastaví na východním pobřeží na nějakou domácí kuchyni. V Cambridge v Massachusets je jižanská hospůdka nabízející všechny druhy klasiky jako konfitovaný bůček s párkem na špejli.
Sekáček XX (9)
Smysl pro fazole. Čtyři ženy soutěží v kuchyni Sekáčku. V kole věnovaném hlavnímu jídlu už jen tři kuchařky musejí pracovat s notoricky známou nijak vonící ingrediencí! Zajistí barevná ingredience v posledním koši finalistům alespoň trochu zábavy při tvorbě dezertu?
Kuchyně XI (2)
Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.
Osadnice XI (3)
Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.
Osadnice XI (4)
Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.
Sekáček XII (2)
Čokoládová výzva. Vysněná soutěž milovníka čokolády: v každém kole čokoláda! Dokážou se šéfkuchaři s touto sladkou výzvou vypořádat?
Sekáček junior II (9)
Síla vyhozených palačinek. Nová skupina ambiciózních mladých kuchařů vchází do kuchyně s nadějí na vítězství před porotou ve složení šéfkuchař Alex Guarnaschelli, Kelsey Nixon z Cooking Channel a kulinářský bloger Donal Skehan.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXV (8)
Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Malá bistra u silnic XIV (10)
Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.
Malá bistra u silnic XIV (11)
Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.
Sekáček XI (1)
Šťastný den krocaních žaludků! Hudry, hudry, v kuchyni Sekáčku je den krocanů! Když kuchaři najdou v prvním koši žaludky, budou cítit díkůvzdání? V koši na hlavní jídlo najdou soutěžící oblíbený dýňový koláč. Nakonec bude nutné poskládat čokoládové dezerty jako závěrečnou část nabídky Dne díkůvzdání.
Malá bistra u silnic XXV (7)
Kosmopolitní dobroty. Na tomto výletě Guy vyzkouší všechny druhy kosmopolitních dobrot. Ochutná hovězí z konzervy a zelí v Portsmouth v New Hampshire, autentické etiopské speciality v Los Angeles a vynikající hot dogy v Minneapolis.
Malá bistra u silnic XXV (8)
Burgery, buchty a bagely. Na tomto výletě Guy sesbírá vše, od burgerů přes buchty až po bagely. V Portsmouth v New Hampshire nabízejí lahůdky jehněčí burgery a pořádná žebírka. V Los Angeles najdeme v korejské čtvrti asijské buchty a jedinečné barové jídlo se slaninou a kukuřicí.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Malá bistra u silnic XIV (7)
Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.
Malá bistra u silnic XIV (8)
Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.
Jídla na otevřeném ohni II (6)
Jihoamerické grilování. Roger se setká v severní Kalifornii se dvěma šéfkuchaři při grilování v jihoamerickém stylu a společně připraví pečené jehně na grilu.
Jídla na otevřeném ohni II (7)
Texaské grilování. Roger navštíví dvě legendární BBQ hospody ve středním Texasu, kde pouze správné množství kouře a tepla vytvoří z masa pochoutku.
