• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni II (7)

        Texaské grilování. Roger navštíví dvě legendární BBQ hospody ve středním Texasu, kde pouze správné množství kouře a tepla vytvoří z masa pochoutku.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Malá bistra u silnic XXIV (11)

        Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.

      • Sledování restaurací III (3)

        Nelze být vším pro každého. AJ, majitel AJ’s Burgers, nečekal tak brzkou hrozbu konce, zvláště když má cenami ověnčené burgery a snaží se zákazníkům vycházet vstříc. Willie brzy zjistí, jaké problémy ženou AJ do zkázy.

      • Strávníci v utajení II (9)

        Kyselé hrozny. Scott, majitel Rhytm Kitchen v Las Vegas, podezírá svého sofistikovaného, ale poněkud arogantního someliéra, že má negativní vliv na prodej. Mohl by prodávat hostům své vlastní víno a zisk si nechávat pro sebe?

      • Strávníci v utajení II (10)

        Noční směna. Poté, co si všimne neobvykle nízkých prodejů během noční směny, kontaktuje Janaya, generální ředitelka Putter’s Bar & Grill, Charlese. Strávníci v utajení se na věc podívají a zjistí, že noční výčepní vede mimo Putter’s vlastní bar.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Sledování restaurací III (3)

        Nelze být vším pro každého. AJ, majitel AJ’s Burgers, nečekal tak brzkou hrozbu konce, zvláště když má cenami ověnčené burgery a snaží se zákazníkům vycházet vstříc. Willie brzy zjistí, jaké problémy ženou AJ do zkázy.

      • Strávníci v utajení II (9)

        Kyselé hrozny. Scott, majitel Rhytm Kitchen v Las Vegas, podezírá svého sofistikovaného, ale poněkud arogantního someliéra, že má negativní vliv na prodej. Mohl by prodávat hostům své vlastní víno a zisk si nechávat pro sebe?

      • Strávníci v utajení II (10)

        Noční směna. Poté, co si všimne neobvykle nízkých prodejů během noční směny, kontaktuje Janaya, generální ředitelka Putter’s Bar & Grill, Charlese. Strávníci v utajení se na věc podívají a zjistí, že noční výčepní vede mimo Putter’s vlastní bar.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Guyovy hry s potravinami VI (5)

        Halloween z vnitřností. Strašidelné halloweenské vaření nabídne pro začátek našim kuchařům kuželky s dýní, jež určí hrůzostrašné ingredience pro jejich smělá jídla.

      • Na cestách s G. Garvinem III (12)

        Boston. G. jede do Bostonu, kde v Estelle najde jižanský komfort. V kuchyni uvaří kuřecí smažený steak se šťávou z klobás. Pak zamíří do Highland Kitchen ochutnat jejich proslulé kořeněné dušené kozí maso.

      • Na cestách s G. Garvinem III (13)

        Rhode Island. Na tomto výletě G. najde jižanské speciality na Rhode Island, např. Bistro 22 nabízí pražené mušle na ovesných plackách nebo snídani ve sklenici, jídlo, jež tvoří doma uzená slanina, křupavé brambory, krátká žebírka a sázená vejce.

      • Jídla na otevřeném ohni (4)

        Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.

      • Sekáček XIV (3)

        Šampióni Sekáčku: Část 3. Pouze dvě místa zbývají v turnaji o velké finále a 50 000 dolarů a čtyři navrátilci se pokusí tentokrát vyhrát. Čas běží v prvním kole a jeden kuchař se snaží na svůj talíř s předkrmem z uzeného úhoře dostat všechny složky. Zvládne to?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (4)

        Předsvatební večeře. Koná se předsvatební ochutnávání a plánování, a také večeře syna Ininy kamarádky. V menu je bramborový salát s estragonem, dresink z plísňového sýru, salát coleslaw a guacamole, a rovněž pár místních specialit.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (5)

        Dovolit si být jiná. Ina už má dost toho dělat klasická jídla, a odváží se být jiná a zkusit nové ingredience a nové postupy vaření. Zkusí snadné parmezánové rizoto, koláč s čerstvými jahodami a novinku na snídani, kolumbijská vejce.

      • Osadnice VII (9)

        Naplnit ledničku Edny Mae. Ree Drummond plní ledničku pro Laddovu babičku Ednu Mae. Při cestě z ranče do msta se podělí o lahodná jídla, která zabalila na cestu. Všechna se dokonale hodí do ruky.

      • Osadnice VII (10)

        Snídaně, oběd a kovboji. Ree Drummond připravuje jídlo pro kovbojky současně s jídlem pro rodinu, a přinese jim delikátní snídani a naservíruje skvělý oběd.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (1)

        Chuťovky na každý den. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (2)

        Rychlá neděle. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Anna Olson: Pečení II (3)

        Dort bez mouky. V této epizodě se představí klasické i moderní dorty připravené z jiných přísad než z mouky, a to včetně dortu se sirupem z krvavého pomeranče, francouzského čokoládového dortu a vanilkových košíčků.

      • Sekáček XXI (4)

        Mládežnický turnaj: Část první. V první soutěži zcela prvního Mládežnického turnaje Sekáčku soutěží čtyři mladí a velmi talentovaní kuchaři o možnost účastnit se finále a získat stipendium ve výši neuvěřitelných 25 000 dolarů na kuilinářské škole.

      • Jídla na otevřeném ohni V (5)

        Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.

      • Jídla na otevřeném ohni V (6)

        Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.

      • Malá bistra u silnic XXII (5)

        Cestování. Guy zkouší kraba plněného platýsem v Atlantic City. Ve Phoenixu navštíví krámek s pizzou Mom and Pop. A v Bakersfieldu v Kalifornii najde domácí speciality během jízdy po silnici.

      • Malá bistra u silnic XXII (6)

        Od Atlantiku k Pacifiku. Na tomto výletu Guy ochutná jídla z obou pobřeží při cestě z Kalifornie k Atlantiku.

      • Sekáček XVIII (12)

        Spálením k horšímu. Šéfkuchaři mají dvě škrobové ingredience, s nimiž musejí vytvořit předkrm: čínské noky a středovýchodní nudle. Dokáže se jeden kuchař vypořádat s tím, že spálil dvě ze záhadných ingrediencí?

      • Bosá komtesa VI (11)

        Šťastně až navěky. Ina zkombinuje elegantní letní pudink se zralými plody, chutný rýžový pudink s rozinkami v rumu ze staré školy, klasický koláč key lime a obousměrný creme anglaise.

      • Bosá komtesa VII (1)

        Šéf na večeři. Ina pozvala svého editora a starého kamaráda Stephena Druckera na večeři s jejími novými kolegy. Aby se prolomil led, plánuje italsko-americkou večeři se špagetami s masovými kuličkami a udělá vlastní zmrzlinové limonády.

      • Osadnice IV (5)

        Deset věcí, které miluji. Dnes Ree oslaví všechny věci, které miluje na ranči. V menu je filet balený ve slanině, fantastické makaróny se sýrem a nebeské dortíky v pohárku plněné krémem.

      • Osadnice IV (6)

        Kovbojské shánění. Kovbojové a děti mají den na převoz dobytka, a tak Ree servíruje horké a výživné lasagne a delikátní chléb se sýrem a česnekem.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Anna Olson: Pečení II (11)

        Máslový krém. Nejpopulárnější z glazur je máslový krém v různých příchutích a také různě připravený. Anna předvede základní styly chlazení máslového krému a dortů, jež se pro každý typ hodí nejlépe.

      • Anna Olson: Pečení II (12)

        Petit Four. Francouzské petit four jsou malé a výjimečné zákusky. Anna upeče citrónové madlenky, mandlové koláčky friand a onu „malou čtyřku“ – malé koláčky s polevou, které se objevily dávno před dnes známějšími košíčky.

      • Jídla na otevřeném ohni II (8)

        Pečení na farmě v Texasu. Roger jede na výlet do West Point v Texasu, aby se setkal s Tinkem Pinkardem. Společně postaví grilovací ohniště se žhavým uhlím a připraví italskou porchettu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (9)

        Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.

      • Malá bistra u silnic XXIV (12)

        Nejlepší místa Havany. Guy Fieri míří na nejlepší místa v Havaně na Kubě, včetně baru v sousedství, kde se vaří domácí jehňata, dům přeměněný v restauraci a nabízející chutné kozí dobroty nebo útočiště pro milovníky doutníků, kde se podává vepřové s banány.

      • Malá bistra u silnic XXIV (13)

        Skvělé zařízení. Guy Fieri se podívá na skvělá zařízení pro vaření, například vnitřní udírnu na jehňata, sto let starý stroj na výrobu delikátních italských ravioli nebo na pec na pizzu na jednom z havajských ostrovů, která dává masovým koláčům zvláštní chutě.

      • Se Sibou u stolu III (1)

        Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.

      • Se Sibou u stolu III (2)

        Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (1)

        Dokonalé základy: Umění smažení. Jenny a Reza pozvali šest nováčků, kteří tvrdí, že neumí vařit. Kuchaři jim představí pár základních technik, díky nimž se jejich kuchařské umění rozhoří! V menu kachna na pomerančích z pánve a telezí řízky.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (2)

        Dokonalé základy: Dokonalá sázená vejce. Jenny a Reza vítají v kuchyni šest začátečníků. Lekce je o vaření šťavnatého masa a ryb, a jemného, sladkého ovoce sázením do horké vody. V menu losos s olivovou omáčkou, plněné vepřové rolky a sázená vejce.

      • Sekáček XXVIII (10)

        Nejsmrtelnější koše. Každé kolo této speciální soutěže obsahuje nebezpečné ingredience. Jedovatá semínka a divoká stvoření ozvláštní první kolo. V kole pro hlavní chod mají kuchaři strach z příliš silného alkoholu a měkkýše.

      • Dětské Food Network Star (4)

        Improvizuj, dokud není hotovo. Čtyři juniorští finalisté si hlavně musejí věřit, když nabídnou obecenstvu neobvyklou ingredienci. Pak musejí děti použít další zvláštní ingredience na jídlo a představit je mentorům Tie a Donalovi.

      • Se Sibou u stolu III (1)

        Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.

      • Se Sibou u stolu III (2)

        Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (1)

        Dokonalé základy: Umění smažení. Jenny a Reza pozvali šest nováčků, kteří tvrdí, že neumí vařit. Kuchaři jim představí pár základních technik, díky nimž se jejich kuchařské umění rozhoří! V menu kachna na pomerančích z pánve a telezí řízky.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (2)

        Dokonalé základy: Dokonalá sázená vejce. Jenny a Reza vítají v kuchyni šest začátečníků. Lekce je o vaření šťavnatého masa a ryb, a jemného, sladkého ovoce sázením do horké vody. V menu losos s olivovou omáčkou, plněné vepřové rolky a sázená vejce.

      • Sekáček XXVIII (10)

        Nejsmrtelnější koše. Každé kolo této speciální soutěže obsahuje nebezpečné ingredience. Jedovatá semínka a divoká stvoření ozvláštní první kolo. V kole pro hlavní chod mají kuchaři strach z příliš silného alkoholu a měkkýše.