• Food Network

    • Food Network od do

      • Guyovy hry s potravinami VIII (3)

        Turnaj Malých bister u silnic: 2. část. Kuchaři z pořadu Malá bistra u silnic se soustředí na trh ve druhém kole turnaje Malých bister u silnic.

      • Sekáček XXVIII (11)

        Blues o řeznických špalcích. V kole pro předkrm čelí kuchaři velké rybě a černé tekutině, finalisté pak v kole pro dezert znovu objeví velmi sladké dětské cereálie.

      • Dětské Food Network Star (5)

        Hollywoodský oběd. Zaměříme se na charisma čtyř zbývajících juniorských finalistů, kteří musí připravit dvě svá oblíbená jídla k obědu pro své mentory a speciální hosty Loni Love a Neela Sethiho.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Malá bistra u silnic XX (15)

        Po Kalifornii. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje kvůli chuti pobřeží Kalifornie. V Culver City připraví Gene Simmons z Kiss překvapení v podobě pravého havajského jídla. Kousek odtud v Garden Grove je rodinný mexický podnik servírující tamales a tradiční hovězí chamorro. A nahoře v Monterey rybárna griluje právě chycené ústřice a dělá těstoviny s mořskými plody.

      • Sekáček XIII (2)

        Na hromadě. Soutěž začíná silným obsazením čtyřmi šéfkuchaři, kteří vaří s chutí a pokoušejí se jako předkrm vytvořit něco z obřích krevet. Když pak dva finalisté najdou v posledním koši zmrzlé palačinky, který dezert si odnese výhru 10 000 dolarů?

      • Sekáček XXVIII (11)

        Blues o řeznických špalcích. V kole pro předkrm čelí kuchaři velké rybě a černé tekutině, finalisté pak v kole pro dezert znovu objeví velmi sladké dětské cereálie.

      • Dětské Food Network Star (5)

        Hollywoodský oběd. Zaměříme se na charisma čtyř zbývajících juniorských finalistů, kteří musí připravit dvě svá oblíbená jídla k obědu pro své mentory a speciální hosty Loni Love a Neela Sethiho.

      • Malá bistra u silnic XIX (9)

        Mezinárodní rodinný styl. Na tomto výletě Guy Fieri usedne u rodinného stolu. V Holladay v Utahu vedou sourozenci vietnamské bistro, kde servírují autentická jídla podle legendárních matčiných receptů, jako pho a bahn mi, plus medem divokých včel polévané nudle vermicelli s vepřovým a bochánky.

      • Malá bistra u silnic XIX (10)

        Ostrovní chutě. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje Havaj, aby našel na Oahu autentický styl. Ve Waipahu je rodinné bistro s filipínskými jídly podle maminčiny kuchařky, např. speciální vepřové lechon nebo vepřové adobo se smaženou rýží.

      • Jídla na otevřeném ohni II (9)

        Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger míří do Texasu a Louisiany na hostinu v klasickém cajunském stylu. V městečku Mamou je udírna zaplněná pěti sty librami uzených jižanských lahůdek.

      • Jídla na otevřeném ohni II (10)

        Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.

      • Sekáček XIV (3)

        Šampióni Sekáčku: Část 3. Pouze dvě místa zbývají v turnaji o velké finále a 50 000 dolarů a čtyři navrátilci se pokusí tentokrát vyhrát. Čas běží v prvním kole a jeden kuchař se snaží na svůj talíř s předkrmem z uzeného úhoře dostat všechny složky. Zvládne to?

      • Guyovy hry s potravinami II (9)

        Nakrájej sýr. Makaróny a sýr dostanou novou podobu při první hře, Dolů uličkou. Kuřecí večeře pak bude hrát roli ve ztrátě kilogramů při Hlídej si svou váhu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (1)

        Zatímco byl Miguel pryč. Ina chystá večeři pro svého kamaráda Miguela, který fotografuje zahradu, Připraví prostírání a nachystá lososa v těstíčku a strouhance, horkou francouzskou čočku a kuřecí polévku s nudlemi na Miguelovu cestu zpět do města.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (2)

        Výcviková večeře. Tahle výcviková večeře je určena pro místní hasiče. Po výcviku a zkušební evakuaci budovy jim Ina připraví delikátní večeři sestávající z polévky s hovězím a krupkami, pořádného hasičského hovězího sendviče sloopy joe Scotta Elleyho a karamelových zmrzlinových pohárů s pekanovými oříšky.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience (10)

        Konzervace. Tato epizoda je vaření jídel z konzervovaných potravin. Anna začne s vepřovými burgery, a pak zakonzervuje své oblíbené dochucovací omáčky: chili a z naložených zelených rajčat. Jako dezert tiramisu pudink.

      • Kuchyně X (5)

        Léto bez kamen. Kuchyně ochladí léto a naučí nás způsoby, jak vařit bez kamen. Mezi recepty je kuřecí salát s asijskými nudlemi, pomalu vařené mušle s krémovým pšeničným pivem a německou hořčicí, a také pomalu vařené thajské mušle.

      • Osadnice XIV (2)

        Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.

      • Osadnice XIV (3)

        Obchodní donáška. Práce na Reeině obchodu jde plnou parou vpřed, a tak něco uvaří, aby zůstala kola stavby v pohybu. Připraví sendviče s kořeněným smaženým kuřetem, vegetariánskou misku se zeleninou a lososem a úžasné sušenky z bílé čokolády.

      • Se Sibou u stolu II (7)

        Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.

      • Se Sibou u stolu II (8)

        Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.

      • Opravdové vaření II (5)

        Slunce svítí a vše je v pohodě. Smažená kuřata jsou pro Sunny největším potěšením, a ještě víc jí chutná, když se podělí s přáteli. Křupavá kůrčička a šťavnaté, chutné masíčko jsou nejlepší z venkovního grilování, protože venku je ten správný kuchyňský kout.

      • Opravdové vaření II (6)

        Mistrovské burgery. Sunny přetváří americké burgery s hranolky. Její kořeněný kečup dá vepřovým burgerům a domácím hranolkům z kořenové zeleniny novou chuť. Dokonce rozšíří svou kreativitu na svůj dezert s broskvemi a krémem… v podobě sušenek!

      • Kuchyně V (9)

        Oblíbená dubnová jídla. Katie Lee nám ukáže pár inovativních receptů ze zbytků šunky ze svátků. Tým oslaví pesach smaženým mazo brie a předvede, jak udělat delikátní sváteční recepty, u nichž se nemusíte bát kalorií.

      • Anna Olson: Pečení II (19)

        Piškotový moučník s vínem. Piškotový moučník musí mít vrstvy dortu, krému a ovoce, což ponechává prostor pro spoustu kreativity. Anna vytvoří klasický moučník s anglickým sherry, citrónový s borůvkami a kokosem, a také višňový moučník s trojitou čokoládou.

      • Osadnice XIV (4)

        Noc ve městě. Ree tráví noc ve městě s Laddem, a tak dopředu připraví večeři pro děti. Uvaří malé masové kuličky v těstě pečené v troubě a nachystá všechny přísady na vlastní tvorbu salátu, a k tomu koláč s mixovanými lesními plody jako dezert.

      • Osadnice XIV (5)

        Kouzlo mála sacharidů. Ree má skvělé nápady na nízkosacharidové vaření! Připraví grilovanou vepřovou panenku s čínskou brukví, pizzu s květákem a ostrou pizza omáčku, opečené krevety s cherry rajčaty a opečenou brokolici s citrónem a chili.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Malá bistra u silnic XXI (5)

        Oblíbená jídla malého města. Guy Fieri narazí na malé město s velkými chutěmi. V Parklandu ve Wisconsinu servíruje bar u silnice sendviče plněné hromadou bůčku a křupavou vepřovou hrudí. V Jacksonu ve Wyomingu nabízí bistro etnická jídla.

      • Malá bistra u silnic XXI (6)

        Zázraky jedné ulice. Guy Fieri míří do Cincinnati do tří poctivých restaurací v jedné ulici. V první manžel s manželkou dělají všechny druhy hot dogů a sendvičů sammies. Pak je zde pravé belgické bistro s pořádnými vaflemi a s preclíky s pivním sýrem.

      • Sekáček XXII (12)

        Nervy s grilem. Kuchaři zjišťují, že musí v každém kole této emocemi nabité soutěže něco ugrilovat. Pro předkrm najdou kuchaři v koši vodní meloun a chladiče vína.

      • Kuchyně II (7)

        Grilovací show. Tato epizoda je celá o grilování. Geoffrey předvede, jak ugrilovat kovbojský steak k dokonalosti a hosté se podělí o různé tipy. Katie pak griluje pizzu dvěma způsoby.

      • Opravdové vaření II (7)

        Ústřice a krevety. Občas jídlo chutná více, když je jíte rukama: ústřicový sendvič po’boy od Sunny a krevety jsou vynikající, a pomerančovo-citrónový dortík je tak dobrý, že vás na tento dezert ani nenapadne vzít si vidličku.

      • Opravdové vaření II (8)

        Úžasná hovězí oháňka. Každý kuchař má neprůstřelný recept, který vždy zachrání večeři. Pro Sunny je to hovězí oháňka: sice nemá nejlepší pověst, ale uspokojí každého hladovce. Pomalé dušení nevyžaduje moc soustředění - a jídlo pro rušné dny je zde.

      • Sekáček XIV (4)

        Šampióni Sekáčku: Část 4. Čtyři navrátilci bojují o vítězných 50 000 dolarů ve velkém finále Šampiónů Sekáčku. V prvním kole musejí kuchaři zamíchat věcmi, aby připravili jablečné martini.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (4)

        Turnaj Malých bister u silnic: 4. část. Ti nejlepší ze všech států z pořadu Malá bistra u silnic zkusí směs jídel na trhu ve čtvrté kapitole turnaje Malých bister u silnic.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (3)

        Dokonalé základy: Jak se vypořádat s grilováním. Jenny a Reza hostí šest kuchařských noviců, kteří tvrdí, že neumějí vařit. Tento týden se v akademii budou věnovat základům grilování. V menu jehněčí steaky s glazurou z granátových jablek, roštěnec s rajčaty smaženými na pánvi a pikantní rozmarýnový chleba.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (4)

        Dokonalé základy: Něco s omáčkou. Pod vedením Rezy a Jenny kuchtíci akademie objevují tři jídla, jež dokazují, že udělat omáčku není nic složitého. V menu kuře s krémovou pepřovou omáčkou se sýrem feta a muffiny s marmeládou s pancettou a sýrem brie.

      • Malá bistra u silnic XX (2)

        Plněná jídla s ozvláštněním. Guy zkoumá od pobřeží k pobřeží všechny druhy jídel mimo trendy. V Kalifornii najde na menu časem prověřené recepty jako lasagne s masem nebo skutečné minestrone. V Bostonu ho uspokojí panini jak s masem, tak pro vegetariány.

      • Malá bistra u silnic XX (3)

        Staré standardy, nové styly. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří do bister nabízejících rychlovky. V Jacksonu ve Wyomingu pizza bar nabízí nakrájené lákavé kousky, na nichž nahoře najdeme vše od pesta a kuřat po pikantní klobásy a omáčku marinara.

      • Sekáček XIII (3)

        Celá prasečí hlava. Šéfkuchaři zjistí, že jsou součástí zvláštní soutěže, kde budou vařit s neobvyklými kousky masa vycházejícími z filozofie, že skoro každá část zvířete se dá využít jako jídlo. Velké překvapení v prvním koši – celá prasečí hlava!

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (3)

        Dokonalé základy: Jak se vypořádat s grilováním. Jenny a Reza hostí šest kuchařských noviců, kteří tvrdí, že neumějí vařit. Tento týden se v akademii budou věnovat základům grilování. V menu jehněčí steaky s glazurou z granátových jablek, roštěnec s rajčaty smaženými na pánvi a pikantní rozmarýnový chleba.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (4)

        Dokonalé základy: Něco s omáčkou. Pod vedením Rezy a Jenny kuchtíci akademie objevují tři jídla, jež dokazují, že udělat omáčku není nic složitého. V menu kuře s krémovou pepřovou omáčkou se sýrem feta a muffiny s marmeládou s pancettou a sýrem brie.

      • Malá bistra u silnic XIX (11)

        Grilování, chilli a huli–huli kuřata. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví unikátní grily na souši i za ní. V Long Beach v Kalifornii grilují v náklaďáku nadprůměrné steaky s taco a opilými plackami torta, a také fritovaná kuřata se zeleninou v chilaquiles.

      • Malá bistra u silnic XIX (12)

        Pořádné kusance. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší různorodá jídla na obou stranách Pacifiku. V Los Angeles, na východním pobřeží, nabízejí kamarádi hříšné dobroty jako sendvič Tlustý Jerry nebo švédský stůl se smaženými dobrotami jako kuřecí prsty, mozzarella na dřívku nebo steaky.

      • Jídla na otevřeném ohni II (11)

        Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.

      • Jídla na otevřeném ohni II (12)

        Láska k humrům v Maine. V Maine je láska k humrům silná. Roger navštíví dvě místa, kde se vaří hromady humrů v kamnech vytápěných dřevem.