
Food Network
Food Network od do
Guyovy hry s potravinami VIII (5)
Turnaj Malých bister u silnic: Finále. Vítězové prvních čtyř kol turnaje Malá bistra u silnic se vracejí, aby se zúčastnili finále.
Ching – Úchvatná Asie (3)
Oduševnělý ostrov – jediná směs svého druhu. Ching navštíví Pork Tamago Onigiri Honten, jehož majitel Katsuaki Kiyokawa, vynálezce jídla „pork and tamago onigiri“, pozvedl obyčejné rýžové koule na moderní a oduševnělou chuť Okinawy.
Ching – Úchvatná Asie (4)
Baozi, mořské plody a selátko. Ching je v Hongkongu, kde se setká s místními inovativními kuchaři a uvaří pár senzačních jídel, např. sečuánské smažené kuře baozi, nudle s raky, mušle s omáčkou XO a opečené selátko s humrem.
Jenny Morris vaří v Maroku (3)
Šafšawán. Šafšawán získal jméno podle dvou horských vrcholků, které ční nad městem, a místní lidé Jebli tvrdí, že je to proto, že připomínají dva kozí rohy. Místním oblíbeným jídlem je sardelové tagine.
Jenny Morris vaří v Maroku (4)
Tamatert. V nejvyšších horách severní Afriky najde Jenny malou vesnici Tamatert. Více než dva kilometry nad mořskou hladinou jde o dokonalé místo, kde zjistit něco o autentickém marockém čaji.
Malá bistra u silnic XX (4)
Od standardu k vynikajícímu jídlu. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechna bistra s vražednou nabídkou, od klasické italské kuchyně po moderní americkou. Na Long Beach v Kalifornii umělecky založený šéfkuchař nabízí jedinečné vegetariánské sendviče a ovesnou kaši s prasetem.
Malá bistra u silnic XX (5)
Večeře po celý den. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná všechny druhy masa od úsvitu do soumraku. Ve Wilsonu ve Wyomingu je srub předělaný na restauraci, kde vaří banánový chléb míchaný s francouzským toastem a klasické hovězí stroganov.
Sekáček XIII (4)
Neopěvovaní hrdinové. Čtyři kulinářští hrdinové, kteří svůj talent uplatňují ve svých komunitách, přijíždějí do kuchyně Sekáčku. V prvním kole použijí různé dovednosti na vytvoření krásných jídel. Ale který kuchař předloží finální jídlo a vyhraje vítězný koláč?
Ching – Úchvatná Asie (3)
Oduševnělý ostrov – jediná směs svého druhu. Ching navštíví Pork Tamago Onigiri Honten, jehož majitel Katsuaki Kiyokawa, vynálezce jídla „pork and tamago onigiri“, pozvedl obyčejné rýžové koule na moderní a oduševnělou chuť Okinawy.
Ching – Úchvatná Asie (4)
Baozi, mořské plody a selátko. Ching je v Hongkongu, kde se setká s místními inovativními kuchaři a uvaří pár senzačních jídel, např. sečuánské smažené kuře baozi, nudle s raky, mušle s omáčkou XO a opečené selátko s humrem.
Jenny Morris vaří v Maroku (3)
Šafšawán. Šafšawán získal jméno podle dvou horských vrcholků, které ční nad městem, a místní lidé Jebli tvrdí, že je to proto, že připomínají dva kozí rohy. Místním oblíbeným jídlem je sardelové tagine.
Jenny Morris vaří v Maroku (4)
Tamatert. V nejvyšších horách severní Afriky najde Jenny malou vesnici Tamatert. Více než dva kilometry nad mořskou hladinou jde o dokonalé místo, kde zjistit něco o autentickém marockém čaji.
Malá bistra u silnic XX (15)
Po Kalifornii. Na tomto výletě Guy Fieri procestuje kvůli chuti pobřeží Kalifornie. V Culver City připraví Gene Simmons z Kiss překvapení v podobě pravého havajského jídla. Kousek odtud v Garden Grove je rodinný mexický podnik servírující tamales a tradiční hovězí chamorro. A nahoře v Monterey rybárna griluje právě chycené ústřice a dělá těstoviny s mořskými plody.
Malá bistra u silnic XX (2)
Plněná jídla s ozvláštněním. Guy zkoumá od pobřeží k pobřeží všechny druhy jídel mimo trendy. V Kalifornii najde na menu časem prověřené recepty jako lasagne s masem nebo skutečné minestrone. V Bostonu ho uspokojí panini jak s masem, tak pro vegetariány.
Jídla na otevřeném ohni II (13)
Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.
Jídla na otevřeném ohni III (1)
Grilované sendviče. Roger Mooking míří do Barbecue Exchange na dva hříšně chutné sendviče – jednomu se říká Nebe, a druhému Peklo. Oba s vepřovým a se slaninou!
Sekáček XIV (5)
Šampióni Sekáčku: Finále. Ve velkém finále Šampiónů Sekáčku nakráčejí do kuchyně čtyři dvojnásobní vítězové s vidinou velké ceny: 50 000 dolarů! Co provedou dva kuchaři, kteří prošli devíti koly, s mrkvovou šťávou a pláství medu jako přísadami do dezertu?
Guyovy hry s potravinami II (11)
Zvaž si to! Kdo si dostatečně utáhne opasek při tvorbě nejlepších burgerů soutěže Hlídej si svou váhu? Další úkol, udělat jídlo se dvěma přílohami, zní snadně, dokud kuchaři nezjistí, že musí použít zmrazená jídla.
Na cestách s G. Garvinem (1)
Houston. G. míří do Houstonu, aby si připomněl, o čem je skutečné texaské grilování. První zastávkou je Tin Roof, rodinné místo s živou zábavou a týmem, kde otec a syn pracují s uzeným masem.
Na cestách s G. Garvinem (2)
Charleston. Charleston v Jižní Karolíně je rušným městem, kde Chris Stewart z Glass Onion vaří čerstvá a sofistikovaná jídla z vepřového bůčku. Tammy Karsada otevírá svou cukrárnu s dorty pro mladíky ve tvaru sklenice piva a cukrovou polevou.
Jídla na otevřeném ohni (5)
Mistři vaření na ohništi. V texaském Lexingtonu stojí lidé v sobotu brzy ráno před Snow’s BBQ. Později se setkáme se 77letou Tootsie Tomanetz, která je skutečnou mistryní vaření na ohništi v páteční večery.
Sekáček XIV (4)
Šampióni Sekáčku: Část 4. Čtyři navrátilci bojují o vítězných 50 000 dolarů ve velkém finále Šampiónů Sekáčku. V prvním kole musejí kuchaři zamíchat věcmi, aby připravili jablečné martini.
Bosá komtesa – zpátky k základům VI (6)
Moderní chuťovky. Vše je dnes o chutných a jednoduchých jídlech, když Ina uvaří moderní a rychlé klasiky. Pomáhá jí dodavatelka potravin z New Yorku, Mary Giuliani, slavná díky svým miniaturním sendvičům canapés s grilovaným sýrem, a je zde i chlebový pudink z francouzského toastu a koláč s mořskými plody.
Bosá komtesa – zpátky k základům VI (7)
Jeffreyho narozeniny. Ina překvapí Jeffreyho narozeninovým večírkem na překvapivém místě, v historické budově „Domov, sladký domov“.
Osadnice VII (11)
Základní nástroje vaření. Ree Drummond navštíví místní obchod, když shání oblíbené nástroje jako svatební dar. Poté, co nakoupí i potraviny, připraví skvělá jídla a s každým se o ně podělí.
Osadnice VII (12)
Jarní vypalování. Na ranči planou ohně a v kuchyni plameny, protože Ree Drummond griluje k večeři žebírka pro celou rodinu, až odpoledne vypálí trávu v prérii. Užijí si grilované dobroty při chutné hostině.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)
Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.
Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)
Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.
Anna Olson: Pečení II (5)
Tyčinky. Oblíbená pečená pochoutka zahrnuje například zdravé tyčinky granola, ale i dekadentní dezert jako tyčinky nanaimo. Anna nám předvede své mistrovství při jejich dokonalé přípravě.
Sekáček XXI (5)
Mládežnický turnaj: Část druhá. Intenzita a energie se projeví ve druhé soutěži Mládežnického turnaje. Porotci jsou si jisti, že je čerstvá skupina mladých soutěžících ohromí při jejich šanci na výhru v kuchyni Sekáčku.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Malá bistra u silnic XXII (7)
Světová ochutnávka. Na tomto výletu Guy ochutná autentická jídla z celého světa jako směs latinské kuchyně, skutečné thajské jídlo nebo sicilské speciality.
Malá bistra u silnic XXII (8)
Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.
Sekáček XVIII (13)
Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!
Bosá komtesa VII (2)
Překvapení pro Jeffreyho. Jeffrey má skvělé zprávy, podepsal smlouvu na knihu! A tak mu Ina chystá překvapení v podobě večeře pro dva na oslavu, se vším, co má rád, ve stylu francouzského bistra a klasických koktejlů.
Bosá komtesa VII (3)
Den volna. Ina si užívá den volna se svými nejbližšími kamarádkami. Připraví něco z již nakoupených jídel a vyrazí na Main Street na nákupní terapii, a pak holkám nabídne lehký oběd, při němž si porovnají nákupy.
Osadnice IV (7)
Speciální donáška. Dnes je potřeba připravit jídla na venkovní průzkum do terénu a Ree připraví dvě speciální donášky. Nejprve pro hladové děti i kovboje nachystá zaslouženou snídani.
Osadnice IV (8)
Souboj s časem. Když Ladd zavolá na ranč, že na večeři přivede své přátele Butche a Julii, Ree musí nachystat super rychlé jídlo z toho, co najde narychlo ve spíži.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Anna Olson: Pečení II (13)
Langoše. Langoše mají podobnou přípravu po celém světě, i když každá kultura má svůj vlastní styl. Anna nám ukáže několik nejpopulárnějších langošů včetně příbuzného pita chleba, chleba naan nebo křupavého lavaše se semínky.
Anna Olson: Pečení II (14)
Slané koláče. Anna nám předvede recepty s těstem, do něhož se nejlépe hodí slané náplně, a upraví obvyklé pekařské postupy, aby dosáhla lístkového a jemného, chutného výsledku. Naučte se pórkový quiche se sýrem Gruyere, koláč s kuřetem a tourtiere.
Jídla na otevřeném ohni II (10)
Vášeň pro kuřata. Roger cestuje napříč Massachusetts, aby se setkal se dvěma šéfkuchaři, kteří grilují kuřata zcela novým způsobem.
Jídla na otevřeném ohni II (11)
Jídelní tradice. Roger navštíví Novou Anglii kvůli dvěma unikátním kulinářským tradicím v místní komunitě. V první sobotu v červnu Rotary Club of Essex v Connecticutu griluje tři sta liber ryb.
Malá bistra u silnic XIII (1)
Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.
Malá bistra u silnic XIII (2)
Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.
Sledování restaurací III (4)
Grilování se vztahy. Willie se setká s Anthonym a Tobym, majiteli upadající jídelny Hot Rods Real Pit BBQ ve Whartonu. Willie brzy zjistí, že mezi problémy Hot Rod patří špatné vztahy a významný nedostatek zkušeností.
Strávníci v utajení II (11)
Hlídač mého bratra. Poté, co Nico, majitel Capo’s, slyší stížnosti na svého bratra a manažera v jednom, že jedná s hosty nepřiměřeně, pozve Charlese. Strávníci v utajení zjistí větší problém s nabučenou servírkou, která v restauraci krade.
Strávníci v utajení II (12)
Láska bolí. Když dva zaměstnanci, kteří se nedávno rozešli, naruší harmonii personálu a začnou mít vliv na klesající tržby v Marche Bacchus, vyhledají majitelé Jeff a Rhonda Charlesovu pomoc.
Malá bistra u silnic XXVI (3)
Mega chuťovky. Guy si může vykloubit čelisti při těchto mega chutných jídlech. V Louisville všestranné bistro s mořskými plody dává své speciality na vafle, a v Portlandu grilovací pojízdné bistro nabízí plnou nálož vražedně dobrého shabamwich.
Malá bistra u silnic XXVI (4)
Švýcarsko, sendviče a klobásky. Guy vyzkouší sendviče s grilovaným sýrem, vytvořené od základ z klobásek, a další speciality přímo ze Švýcarska.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Sledování restaurací III (4)
Grilování se vztahy. Willie se setká s Anthonym a Tobym, majiteli upadající jídelny Hot Rods Real Pit BBQ ve Whartonu. Willie brzy zjistí, že mezi problémy Hot Rod patří špatné vztahy a významný nedostatek zkušeností.
Strávníci v utajení II (11)
Hlídač mého bratra. Poté, co Nico, majitel Capo’s, slyší stížnosti na svého bratra a manažera v jednom, že jedná s hosty nepřiměřeně, pozve Charlese. Strávníci v utajení zjistí větší problém s nabučenou servírkou, která v restauraci krade.
Strávníci v utajení II (12)
Láska bolí. Když dva zaměstnanci, kteří se nedávno rozešli, naruší harmonii personálu a začnou mít vliv na klesající tržby v Marche Bacchus, vyhledají majitelé Jeff a Rhonda Charlesovu pomoc.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
