• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni II (13)

        Ohnivá jídla na Jamajce. Rogerovo pátrání po jídlech z ohně ho zavede na Jamajku, kde Roger navštíví Scotchie’s Too, restauraci proslulou pečením masa nad ohništěm s uhlím.

      • Malá bistra u silnic XIII (3)

        Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.

      • Malá bistra u silnic XIII (4)

        Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (3)

        Dokonalé základy: Jak se vypořádat s grilováním. Jenny a Reza hostí šest kuchařských noviců, kteří tvrdí, že neumějí vařit. Tento týden se v akademii budou věnovat základům grilování. V menu jehněčí steaky s glazurou z granátových jablek, roštěnec s rajčaty smaženými na pánvi a pikantní rozmarýnový chleba.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (4)

        Dokonalé základy: Něco s omáčkou. Pod vedením Rezy a Jenny kuchtíci akademie objevují tři jídla, jež dokazují, že udělat omáčku není nic složitého. V menu kuře s krémovou pepřovou omáčkou se sýrem feta a muffiny s marmeládou s pancettou a sýrem brie.

      • Sekáček XXVIII (11)

        Blues o řeznických špalcích. V kole pro předkrm čelí kuchaři velké rybě a černé tekutině, finalisté pak v kole pro dezert znovu objeví velmi sladké dětské cereálie.

      • Dětské Food Network Star (5)

        Hollywoodský oběd. Zaměříme se na charisma čtyř zbývajících juniorských finalistů, kteří musí připravit dvě svá oblíbená jídla k obědu pro své mentory a speciální hosty Loni Love a Neela Sethiho.

      • Se Sibou u stolu III (3)

        Všechno na grilu. U venkovního vaření použijí Siba a její australský pastor styl braai proti Barbie. Siba připraví šťavnaté braai vepřové řezy s nakládanou červenou cibulí a salát s jablky a fenyklem a k němu domácí zeleninovou majonézu.

      • Se Sibou u stolu III (4)

        Rychlé a syté. Siba má na vaření málo času, když připravuje sytou večeři po práci, která má být hotová za 30 minut. Siba připraví božské rychlé těstoviny pro všední den, pizzu v salátové formě a vynikající trhaný česnekový chléb.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (3)

        Dokonalé základy: Jak se vypořádat s grilováním. Jenny a Reza hostí šest kuchařských noviců, kteří tvrdí, že neumějí vařit. Tento týden se v akademii budou věnovat základům grilování. V menu jehněčí steaky s glazurou z granátových jablek, roštěnec s rajčaty smaženými na pánvi a pikantní rozmarýnový chleba.

      • Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (4)

        Dokonalé základy: Něco s omáčkou. Pod vedením Rezy a Jenny kuchtíci akademie objevují tři jídla, jež dokazují, že udělat omáčku není nic složitého. V menu kuře s krémovou pepřovou omáčkou se sýrem feta a muffiny s marmeládou s pancettou a sýrem brie.

      • Sekáček XXVIII (11)

        Blues o řeznických špalcích. V kole pro předkrm čelí kuchaři velké rybě a černé tekutině, finalisté pak v kole pro dezert znovu objeví velmi sladké dětské cereálie.

      • Dětské Food Network Star (5)

        Hollywoodský oběd. Zaměříme se na charisma čtyř zbývajících juniorských finalistů, kteří musí připravit dvě svá oblíbená jídla k obědu pro své mentory a speciální hosty Loni Love a Neela Sethiho.

      • Guyovy hry s potravinami VI (8)

        Turnaj dne krocanů. Čtyři kuchaři předvedou svůj vděk, když jim dá Guy Fieri neúnosný rozpočet, aby připravili hostinu na Díkůvzdání.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (5)

        Dovolit si být jiná. Ina už má dost toho dělat klasická jídla, a odváží se být jiná a zkusit nové ingredience a nové postupy vaření. Zkusí snadné parmezánové rizoto, koláč s čerstvými jahodami a novinku na snídani, kolumbijská vejce.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (6)

        Moderní chuťovky. Vše je dnes o chutných a jednoduchých jídlech, když Ina uvaří moderní a rychlé klasiky. Pomáhá jí dodavatelka potravin z New Yorku, Mary Giuliani, slavná díky svým miniaturním sendvičům canapés s grilovaným sýrem, a je zde i chlebový pudink z francouzského toastu a koláč s mořskými plody.

      • Anna Olson: Čerstvé ingredience (12)

        Fond Eat to the Beat. Nadační akce Eat to the Beat proti rakovině prsu je o zdravých jídlech, např. Anniných borůvkových muffinech, elegantních předkrmech jako krůtí roládky či soufflé s dýní a čedarem.

      • Kuchyně X (7)

        Letní hry. Kuchyně slaví letní hry brazilskými hot dogy, klobásami s kari a mléčnými kotejly s opečenými jahodami a krémem. Navíc budou odhalena čtyři tajemství na skvělý bramborový salát a jak patrioticky nabídnout předkrmy.

      • Osadnice XIV (6)

        Narozeninový flám. Ree a její rodina pořádají narozeninový flám, a tak Ree připraví kořeněné, tažené vepřové plátky, dopředu nachystané pomalu pečené fazole a třípatrový dort confetti jako dezert.

      • Osadnice XIV (7)

        Pár, který vaří společně. Koná se večeře pro dva, pro Ree a jejího manžela Ladda, který se v kuchyni vrhne na kovbojské vaření! Společně připraví smažené krevety s koktejlovou omáčkou, kořeněné vlnité hranolky, grilované kukuřičné casserole a mexické čokoládové zmrzlinové poháry.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Opravdové vaření II (9)

        Léto v parku se Sunny. Když je venku slunečno, nenajdete Sunny uvnitř domu! Sunny se vydá na piknik a v menu má čerstvá, voňavá a snadná jídla pro relax na slunci, a také limonády na osvěžení a spláchnutí jídla.

      • Opravdové vaření II (10)

        Italský led, baby. V New Yorku znamená horké počasí pro Sunny jedinou věc: čas na italský led! Hluboce se zamilovala do mražených dobrot, a tak dnes doma připraví jako finále italské jídlo - s amore!

      • Kuchyně V (11)

        Jarní vaření. Tým Kuchyně se podělí o tipy, jak grilovat kuřecí prsa k dokonalosti a jak vypěstovat čerstvé produkty z kuchyňských zbytků. K tomu variace kořeněných žebírek, sladký čaj s alkoholem a jarní, venku na ohni dělané předkrmy.

      • Anna Olson: Pečení III (3)

        Ovocná šlehaná pěna. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o své znalosti o přípravě různých delikátních ovocných šlehaných pěn. Předvede, jak si tato mousse užít buď samotná, nebo jako součást velkých dezertů.

      • Osadnice XIV (8)

        Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.

      • Osadnice XIV (9)

        Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.

      • Se Sibou u stolu (3)

        S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.

      • Se Sibou u stolu (4)

        Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.

      • Malá bistra u silnic XXI (9)

        Něco o polévkách. Guy tentokrát hledá nějakou zajímavou polévku! V Baltimoru je autentická irská hospoda, která nabízí gumbo z mořských plodů. V Oregonu je dobré bistro s 80 druhy polévek. A v Cincinnati je vietnamské bistro s fenomenální pho.

      • Malá bistra u silnic XXI (10)

        Baltimore po celou dobu. Guy vyráží na turné po skvělých chutích po Baltimoru. Nejprve do Dundalk Avenue, kde místní legenda připravuje kraby. Pak do Hamiltonu do farmářské hospody na sekanou balenou do slaniny.

      • Sekáček XXIII (1)

        Pojďme udělat oběd. V této soutěži musí ranní jídla zahrnovat malá vejce a fantastickou kávu. Podivný zvrat okolností u kola s večeří donutí jednoho soutěžícího hledat ingredienci, která zmizela z dohledu.

      • Kuchyně II (9)

        Den otců s Rachael Ray. Den otců oslavíme chutným steakem a burritem s vejci. Rachael Ray se k nám připojí se zvláštní vsuvkou nazvanou Kuchyňské nářadí.

      • Opravdové vaření IX (1)

        Když se nikomu nechce z kuchyně! Sunny Anderson dělá tak dobrá a voňavá jídla, že všichni zůstávají v kuchyni až doby podávání jídla na stůl. Ke cornwallské slepici na česneku a kaši ze sladkých brambor se dokonale hodí láhev vína Verdejo.

      • Opravdové vaření IX (2)

        Pozdní snídaně. Sunny miluje vydatnou pozdní snídani a dnes si připravila svou oblíbenou: grilovaný rozmarýnový steak s míchanými vejci se sýrem a snadnými skořicovými buchtami. Sklenice Prosecca dodává tomuto příležitostnému jídlu jiskru.

      • Sekáček XIV (6)

        Spousta zbytků. V této speciální epizodě jsou koše plné zbytků jídla a čtyři soutěžící musí předvést své triky a recepty, jež byste rádi zkusili doma. Dva finalisté se snaží vytvořit čerstvé a zábavné dezerty z jedlé sody, změklých banánů a rozteklé zmrzliny.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (6)

        Čtyři svatby a hry s potravinami. Čtyři kuchaři s nadějemi v uzlíku a potřebou hotovosti na svůj svatební den.

      • Sledování restaurací III (5)

        Velké… není tak snadné. Willie pomáhá Lise, majitelce Bayou v North Bellmore. Po 22 letech podávání autentického cajunského jídla Willie brzy zjistí, že důvodem problémů, proč Bayou strádá, může být rozčarovaný tým.

      • Strávníci v utajení II (13)

        Kde je hovězí? Když si Adam všimne, že prodeje masa neodpovídají seznamu, zavolá Charlese. Strávníci v utajení zjistí, že manažer dělá i jiné věci, než že dává steaky zdarma.

      • Strávníci v utajení III (1)

        Večeře v temnotách. Po stížnostech na krádeže a nepříslušné doteky během každoměsíční akce Večeře v temnotách, se rozhodne Hernan, majitel Catharsis v Miami, požádat Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XXI (1)

        Cesta do Beantown. Guy Fieri zaparkuje Camaro v Beantownu kvůli švédským stolům v bostonském stylu. Jen kousek odtud, v Allston, sdílejí dvě restaurace jednu kuchyni, přičemž obě vaří zcela odlišná menu – mexická pouliční jídla a gastronomické fajnovky.

      • Malá bistra u silnic XXI (2)

        Pořádné omáčky. Guy Fieri míří za pořádnými omáčkami. V Cincinnati dělají s kreativní fantazií grilovaná kuřata a veganské chilli.

      • Sekáček XIII (5)

        Bez legrace! Kuchyni Sekáčku zaplavili teenageři! Čtyři talentovaní mladí kuchaři se statečně pokusí zvládnout výzvu, která semlela i daleko trénovanější profesionály. Porotu překvapí úroveň jejich dovedností a klidu, které mladí prokážou.

      • Sledování restaurací III (5)

        Velké… není tak snadné. Willie pomáhá Lise, majitelce Bayou v North Bellmore. Po 22 letech podávání autentického cajunského jídla Willie brzy zjistí, že důvodem problémů, proč Bayou strádá, může být rozčarovaný tým.

      • Strávníci v utajení II (13)

        Kde je hovězí? Když si Adam všimne, že prodeje masa neodpovídají seznamu, zavolá Charlese. Strávníci v utajení zjistí, že manažer dělá i jiné věci, než že dává steaky zdarma.

      • Strávníci v utajení III (1)

        Večeře v temnotách. Po stížnostech na krádeže a nepříslušné doteky během každoměsíční akce Večeře v temnotách, se rozhodne Hernan, majitel Catharsis v Miami, požádat Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XX (3)

        Staré standardy, nové styly. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří do bister nabízejících rychlovky. V Jacksonu ve Wyomingu pizza bar nabízí nakrájené lákavé kousky, na nichž nahoře najdeme vše od pesta a kuřat po pikantní klobásy a omáčku marinara.

      • Malá bistra u silnic XX (4)

        Od standardu k vynikajícímu jídlu. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechna bistra s vražednou nabídkou, od klasické italské kuchyně po moderní americkou. Na Long Beach v Kalifornii umělecky založený šéfkuchař nabízí jedinečné vegetariánské sendviče a ovesnou kaši s prasetem.

      • Jídla na otevřeném ohni III (2)

        Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.

      • Jídla na otevřeném ohni III (3)

        Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.