
Food Network
Food Network od do
Guyovy hry s potravinami VIII (6)
Čtyři svatby a hry s potravinami. Čtyři kuchaři s nadějemi v uzlíku a potřebou hotovosti na svůj svatební den.
Sledování restaurací III (5)
Velké… není tak snadné. Willie pomáhá Lise, majitelce Bayou v North Bellmore. Po 22 letech podávání autentického cajunského jídla Willie brzy zjistí, že důvodem problémů, proč Bayou strádá, může být rozčarovaný tým.
Strávníci v utajení II (13)
Kde je hovězí? Když si Adam všimne, že prodeje masa neodpovídají seznamu, zavolá Charlese. Strávníci v utajení zjistí, že manažer dělá i jiné věci, než že dává steaky zdarma.
Strávníci v utajení III (1)
Večeře v temnotách. Po stížnostech na krádeže a nepříslušné doteky během každoměsíční akce Večeře v temnotách, se rozhodne Hernan, majitel Catharsis v Miami, požádat Charlese o pomoc.
Malá bistra u silnic XXI (1)
Cesta do Beantown. Guy Fieri zaparkuje Camaro v Beantownu kvůli švédským stolům v bostonském stylu. Jen kousek odtud, v Allston, sdílejí dvě restaurace jednu kuchyni, přičemž obě vaří zcela odlišná menu – mexická pouliční jídla a gastronomické fajnovky.
Malá bistra u silnic XXI (2)
Pořádné omáčky. Guy Fieri míří za pořádnými omáčkami. V Cincinnati dělají s kreativní fantazií grilovaná kuřata a veganské chilli.
Sekáček XIII (5)
Bez legrace! Kuchyni Sekáčku zaplavili teenageři! Čtyři talentovaní mladí kuchaři se statečně pokusí zvládnout výzvu, která semlela i daleko trénovanější profesionály. Porotu překvapí úroveň jejich dovedností a klidu, které mladí prokážou.
Sledování restaurací III (5)
Velké… není tak snadné. Willie pomáhá Lise, majitelce Bayou v North Bellmore. Po 22 letech podávání autentického cajunského jídla Willie brzy zjistí, že důvodem problémů, proč Bayou strádá, může být rozčarovaný tým.
Strávníci v utajení II (13)
Kde je hovězí? Když si Adam všimne, že prodeje masa neodpovídají seznamu, zavolá Charlese. Strávníci v utajení zjistí, že manažer dělá i jiné věci, než že dává steaky zdarma.
Strávníci v utajení III (1)
Večeře v temnotách. Po stížnostech na krádeže a nepříslušné doteky během každoměsíční akce Večeře v temnotách, se rozhodne Hernan, majitel Catharsis v Miami, požádat Charlese o pomoc.
Malá bistra u silnic XX (3)
Staré standardy, nové styly. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří do bister nabízejících rychlovky. V Jacksonu ve Wyomingu pizza bar nabízí nakrájené lákavé kousky, na nichž nahoře najdeme vše od pesta a kuřat po pikantní klobásy a omáčku marinara.
Malá bistra u silnic XX (4)
Od standardu k vynikajícímu jídlu. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechna bistra s vražednou nabídkou, od klasické italské kuchyně po moderní americkou. Na Long Beach v Kalifornii umělecky založený šéfkuchař nabízí jedinečné vegetariánské sendviče a ovesnou kaši s prasetem.
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
Jídla na otevřeném ohni III (3)
Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.
Sekáček XIV (6)
Spousta zbytků. V této speciální epizodě jsou koše plné zbytků jídla a čtyři soutěžící musí předvést své triky a recepty, jež byste rádi zkusili doma. Dva finalisté se snaží vytvořit čerstvé a zábavné dezerty z jedlé sody, změklých banánů a rozteklé zmrzliny.
Guyovy hry s potravinami II (12)
Úprk uličkami. V první hře dostanou kuchaři chutné vzorky od Santy, a pak musejí vytvořit sami sváteční jídla. Poslední dva kuchaři se střetnou při vaření novoroční večeře ve hře Nákupní vozík není povolen.
Bosá komtesa – zpátky k základům VI (7)
Jeffreyho narozeniny. Ina překvapí Jeffreyho narozeninovým večírkem na překvapivém místě, v historické budově „Domov, sladký domov“.
Bosá komtesa – zpátky k základům VI (8)
Pozdní snídaně ve velkém. Ina píše článek o pozdních snídaních. Místní florista Michael Grimm vytvoří květinovou výstavu, kde budou palačinky bliny s borůvkovým džemem, meruňkové máslo, opečené müsli s lískovými oříšky a mísa s ovocem.
Anna Olson: Čerstvé ingredience (13)
April pořádá slavnost. Annina dobrá přítelkyně se bude vdávat, a pro její předsvatební hostinu Anna připraví dokonalý slavnostní oběd pro dámy: polévku z řepy s podmáslím a jako dezert vrstvený dort se zmrzlinou.
Kuchyně X (8)
Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.
Osadnice XIV (8)
Vášeň pro míchanice. Na ranči vládne vášeň pro míchanice a Ree zjistí, že dva je lepší než jeden! Smíchá italské a mexické v kuřecích enchilasagních, pak vytvoří chlebové vafle s cuketou, brambůrky a čokoládové sušenky ve tvaru chipsů, a nakonec cheesburgerový salát.
Osadnice XIV (9)
Lahůdková výzva. Ree vyzve tři lidi z kmene Osage, aby připravili své nejlepší recepty pro její nové lahůdkářství. Jsou zde smažené kuřecí steaky, dva druhy sušenek a koláče s dvojitou čokoládovou polevou v souboji dezertů.
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Opravdové vaření IX (1)
Když se nikomu nechce z kuchyně! Sunny Anderson dělá tak dobrá a voňavá jídla, že všichni zůstávají v kuchyni až doby podávání jídla na stůl. Ke cornwallské slepici na česneku a kaši ze sladkých brambor se dokonale hodí láhev vína Verdejo.
Opravdové vaření IX (2)
Pozdní snídaně. Sunny miluje vydatnou pozdní snídani a dnes si připravila svou oblíbenou: grilovaný rozmarýnový steak s míchanými vejci se sýrem a snadnými skořicovými buchtami. Sklenice Prosecca dodává tomuto příležitostnému jídlu jiskru.
Kuchyně V (12)
Čerstvé vaření. Parta připraví rychlá a snadná masitá jídla na noci pracovních dní pouze za použití jedné pánve, a také se podělí o pár tipů na dokonalý kebab se dvěma omáčkami. Plus dva způsoby grilování sýra a citrusové koktejly.
Anna Olson: Pečení III (5)
Švýcarské pusinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede možnosti využití švýcarských pusinek. Využije je na přípravu tři delikátních sladkostí.
Osadnice XIV (10)
Otázky a odpovědi o mrazáku. Ree se podělí o své nejlepší tipy a triky ohledně všeho zmraženého, včetně receptů na jedno těsto, jež se dá využít na dva typy sušenek, máselnou kašovitou polévku, špagety s kořeněným kuřetem nebo omáčku z opečených rajčat.
Osadnice XIV (11)
Šílené sladkosti. Ree připravuje dokonalé sladkosti pro svůj nejnovější článek na blogu. Jsou zde čokoládové sušenky s marshmallow, mramorovaná máčená jablka, fritovaný tvarohový dort s jahodovou zálivkou a tvrdé bonbony se šampaňským.
Se Sibou u stolu (5)
Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!
Se Sibou u stolu (6)
Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.
Malá bistra u silnic XXI (11)
Kuřecí festival. V Baltimoru zkontroluje Guy místní pověstná kuřecí křidýlka. V Oregonu v soulovém bistru uzená a grilovaná kuřata. A konečně v Des Moines na jihu si dá pořádná smažená kuřata.
Malá bistra u silnic XXI (12)
Čerstvá ryba a plesnivé kuře. V Des Moines vyzkouší Guy Fieri všechny druhy unikátních grilovaných křidýlek v bistru oceněném mnoha trofejemi, a také autentické kuře s rýží v ekvádorském bistru. A v Oregonu na trhu s mořskými plody právě chyceného kraba dungeness.
Sekáček XXIII (2)
Den fritování. Je den fritování a porota očekává hluboce smažené pochoutky na každém talíři. V prvním kole soutěžící pracují s hot dogy a kořeny rostliny taro. Během předkrmu porotci diskutují, zda opakované chyby povedou k vyřazení.
Kuchyně II (10)
Kuřecí grilování. Dnes potěšíme tým delikátními kuřecími kousky grilovanými na ohni. Katie kontruje párky v rohlíku a hosté zkoušejí nejnovější kuchyňské vychytávky.
Opravdové vaření IX (3)
S krevetami nešetřete. Sunny nabídne čerstvou chuť krevetího masa, která vás postaví na nohy. Rychle restované krevety v rajské omáčce s česnekem jsou lehké, ale vydatné, a k tomu se hodí dušené artyčoky. Vše skvěle doplní sklenice vína Chardonnay.
Opravdové vaření IX (4)
Mnoho povyku kolem náplní a vepřového. Sunny dnes chystá vepřovou panenku s kořením z dýně a banánovou náplní, chutné a přitom snadné jídlo na všední večery. Octová zálivka s restovanými rajčaty a koriandrem dodá trochu kyselosti, stejně jako sklenice Pinot Noir.
Sekáček XIV (7)
Vše z platýse. Šéfkuchaři doufají, že ingredience z koše je osloví a inspirují k delikátnímu předkrmu z uzeného hovězího jazyka a fazolí garbanzo. Potom soutěžící mají minimum času na přípravu platýse s akvavitem pro hlavní jídlo.
Guyovy hry s potravinami VIII (7)
Souboj hvězdné akademie. Dva domácí kuchaři z hvězdné akademie je připraveno na závěrečnou zkoušku v Gyuových hrách. Hostujícími mentory jsou Curtis Stone a Richard Blais.
Malá bistra u silnic XXVI (5)
Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.
Malá bistra u silnic XXVI (6)
Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Malá bistra u silnic XXI (3)
Klasiky napříč krajinou. Guy Fieri cestuje celou zemí, aby našel jídla v domácím stylu. V Jacksonu ve Wyomingu je sto let starý srub, kde nabízejí doma dělané chuťovky. A v Superior ve Wisconsinu skóruje s klasikou i sportovní bar.
Malá bistra u silnic XXI (4)
Festival světových chutí. Guy Fieri dostal chuť na celosvětová jídla. V Cincinnati je jamajské bistro, jehož značkou je sušené kuřecí maso a kořeněná ryba. A v Duluth mají obyvatelé možnost ochutnat vynikající thajská jídla.
Sekáček XIII (6)
Pták na pánvi. V kuchyni Sekáčku je dnes vše o ptácích. Soutěžící zkusí uvařit delikátní cornwallské slepičky a vědí, že dobře připravený pták na pánvi může být cestou do finálového kola.
Malá bistra u silnic XXVI (5)
Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.
Malá bistra u silnic XXVI (6)
Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.
Jídla na otevřeném ohni V (4)
Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Malá bistra u silnic XX (5)
Večeře po celý den. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná všechny druhy masa od úsvitu do soumraku. Ve Wilsonu ve Wyomingu je srub předělaný na restauraci, kde vaří banánový chléb míchaný s francouzským toastem a klasické hovězí stroganov.
Malá bistra u silnic XXI (1)
Cesta do Beantown. Guy Fieri zaparkuje Camaro v Beantownu kvůli švédským stolům v bostonském stylu. Jen kousek odtud, v Allston, sdílejí dvě restaurace jednu kuchyni, přičemž obě vaří zcela odlišná menu – mexická pouliční jídla a gastronomické fajnovky.
Jídla na otevřeném ohni III (4)
Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.
Jídla na otevřeném ohni III (5)
Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.
