• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (15)

        Zakarian vs. Casanova. Při své první bitvě přijme Geoffrey Zakarian výzvu od Victora Casanovy, šéfkuchaře z Culina, italské restaurace v hotelu Four Seasons v Beverly Hills. Porotci jsou Karine Bakhoum, Art Smith a Jill Zarin.

      • Spojené království Luka Nguyena (9)

        Northumberland a Manchester. Luke zkoumá Northumberland a pak cestuje na jihozápad za architektonickou krásou Manchesteru.

      • Spojené království Luka Nguyena (10)

        Manchester a Londýn. Po prozkoumání Machesteru zakončí Luke svou cestu po Velké Británii návratem do Londýna, kde zjistí pár tajemství restaurace oceněné michelinskou hvězdou.

      • Reza – thajský princ koření (1)

        Žhavá pouliční jídla Bangkoku. V Thajsku je vše o pouličním jídle a domácím vaření. Reza se setká s kulinářskou blogerkou Chawadee Nualkhair, která ho vezme na trh Klong Toey, což je truhla pokladů, rozlévající jídlo do thajských ulic!

      • Reza – thajský princ koření (2)

        Neuvěřitelná ostrovní kuchyně Thajska (Koh Kood). Reza Mahammad cestuje 320 kilometrů na východ od Bangkoku ke kambodžské hranici, kde leží malý ostrov Koh Kood. Reza jde na thajský piknik a uvaří chňapala v banánových listech v písečném ohništi na pláži.

      • Malá bistra u silnic XVII (7)

        Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.

      • Malá bistra u silnic XVII (8)

        Nadčasové tradice. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Lowdown ohledně dlouhotrvajících tradic. Ve Filadelfii je jamajské bistro s autentickými sušenými kuřaty.

      • Sekáček XII (6)

        Hrdost z New Orleans. Čtyři šéfkuchaři z New Orleans se chopí příležitosti vyniknout v kuchyni Sekáčku. V prvním koši je polovina ingrediencí velmi povědomá, zatímco zbývající jsou pro soutěžící záhadou a mohou je vyhodit z kola ven. U hlavního chodu musejí kuchaři vytvořit něco originálního s čajovým práškem a porotce učiní na svém talíři překvapivý objev. Pro dezert zvolí oba finalisté podobný způsob přípravy, kterému jídlu dají nakonec porotci přednost?

      • Spojené království Luka Nguyena (9)

        Northumberland a Manchester. Luke zkoumá Northumberland a pak cestuje na jihozápad za architektonickou krásou Manchesteru.

      • Spojené království Luka Nguyena (10)

        Manchester a Londýn. Po prozkoumání Machesteru zakončí Luke svou cestu po Velké Británii návratem do Londýna, kde zjistí pár tajemství restaurace oceněné michelinskou hvězdou.

      • Reza – thajský princ koření (1)

        Žhavá pouliční jídla Bangkoku. V Thajsku je vše o pouličním jídle a domácím vaření. Reza se setká s kulinářskou blogerkou Chawadee Nualkhair, která ho vezme na trh Klong Toey, což je truhla pokladů, rozlévající jídlo do thajských ulic!

      • Reza – thajský princ koření (2)

        Neuvěřitelná ostrovní kuchyně Thajska (Koh Kood). Reza Mahammad cestuje 320 kilometrů na východ od Bangkoku ke kambodžské hranici, kde leží malý ostrov Koh Kood. Reza jde na thajský piknik a uvaří chňapala v banánových listech v písečném ohništi na pláži.

      • Malá bistra u silnic XVII (4)

        Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.

      • Malá bistra u silnic XVII (5)

        Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni (3)

        Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni (4)

        Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.

      • Sekáček XIII (8)

        Zápas se pstruhem. Siven v prvním koši má přinutit kuchaře vytvořit pro porotce úžasný předkrm. V kole s hlavním jídlem se objeví cukrovinky a kapusta, což udrží kreativitu kuchařů v plných obrátkách. Finalisté se pak pokusí o chutný dezert s pár zajímavými volbami.

      • Guyovy hry s potravinami II (1)

        Umí kuchaři hláskovat? Čtyři šéfkuchaři své kulinářské i hláskovací dovednosti využijí ve zkoušce s abecedou. Druhá hra nechá kuchaře prohrabávat koše, aby vytvořili v Clearance Carts špičkový předkrm.

      • Na cestách s G. Garvinem III (6)

        Ann Arbor. G. Garvin míří na západ za chutěmi jihu v Ann Arbor v Michiganu. Nejprve si dá v Grange Kitchen & Bar známé speciality jako smažené prasečí hlavy nebo smažený jablečný koláč. Pak vyzkouší v Ron’s Road House uzené a grilované sendviče a přílohy.

      • Na cestách s G. Garvinem III (7)

        Big Island. G. Garvin míří na Havaj, kde se setká s králem kuchařů v Kona, Samem Choyem. Jejich první zastávka je Kaaloa v Super J’s na laulau, kde dělají pomalu vařené vepřové se zelím. Další zastávkou je Big Jake’s Island B–B–Q s jídly v texaském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni (1)

        Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.

      • Sekáček XIII (13)

        Školní třída. V kuchyni Sekáčku už je i školní třída! Soutěží totiž dívky z americké školy kavárenské. Sekaná krůta a zmrzlý jogurt prověří jejich kuchařské schopnosti. Dámy musejí za 30 minut připravit hlavní jídlo ze sladkých brambor a s omáčkou hoisin.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (8)

        Snadné dezerty. Ina miluje snadné dezerty. Představí svůj ovocný koláč plněný brusinkami a jablkem, a poté se o svůj recept na citrónový dezert napoleon s krémem podělí kuchařka z místní cukrárny, Claudia Fleming.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (9)

        Italské staré i nové. Ina se vydá na italský výlet a uvaří klasická i nová italská jídla, její oblíbená. V menu je delikátní rajčatové jídlo s pestem a parmezánem. Také připraví snadný italský dezert za použití italského vína.

      • Osadnice VII (3)

        Jídla nalehko. Ree je sama doma a zapadlá sněhem – dokonalá příležitost na lehká jídla a pokusy s vařením. K večeři si připraví delikátní nízkokalorický burger s hlávkovým salátem.

      • Osadnice VII (4)

        Kovboj Mike. Mike, bratr Ree Drummond, pomáhá Laddovi nakrmit dobytek v prérii, zatímco Ree připravuje skvělou mexickou horkou čokoládu s marshmallow pro opékání nad ohněm.

      • Se Sibou u stolu II (5)

        Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.

      • Se Sibou u stolu II (6)

        Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.

      • Anna Olson: Pečení III (18)

        Krémový dort. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tři své oblíbené recepty na krémový dort. Tyto dezerty jsou jemné, sladké a v kuchyni pekaře stejně tak důležité, jako ovocné dorty.

      • Sekáček XXI (1)

        Souboj pojízdných bufetů. Pojízdné kantýny a pojízdné bufety soupeří v kole věnovaném předkrmu. Igredience obsahují levné sladkosti i luxusní požitky. Tři kuchaři najdou vepřovou pochoutku a mexické přísady v koši na hlavní jídlo.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (1)

        Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.

      • Malá bistra u silnic XXI (12)

        Čerstvá ryba a plesnivé kuře. V Des Moines vyzkouší Guy Fieri všechny druhy unikátních grilovaných křidýlek v bistru oceněném mnoha trofejemi, a také autentické kuře s rýží v ekvádorském bistru. A v Oregonu na trhu s mořskými plody právě chyceného kraba dungeness.

      • Malá bistra u silnic XXI (13)

        Staré, ale dobré. Guy vyráží za místními specialitami. V Des Moines navštíví historický drive-in známý svým skoro sto let starým receptem na chilli. V New Jersey Guy navštíví bistro na pobřeží, kde nabízejí už od 30. let čerstvé aktuální úlovky.

      • Sekáček XVIII (9)

        Pivo sem! Dnešní várka soutěže se bude ve všech třech kolech týkat piva. V posledním kole se musí stát základem delikátního dezertu kombinace kultovního piva a preclíku.

      • Bosá komtesa VI (5)

        Sytá a elegantní večeře. Inina přítelkyně se právě přestěhovala, tak je v plánu večeře na oslavu. V menu jsou makaróny se sýrem, k tomu salát, a také koláč s čerstvými broskvemi a malinami plněné vanilkovým krémem.

      • Bosá komtesa VI (6)

        Jídla z Long Island. Ina nabízí chutě oblasti Hamptons, protože uvařila hovězí pečeni a sendviče s křenem, salát Montauk s mořskými plody a drobenkový koláč se švestkami a malinami, a použila pouze místní suroviny.

      • Osadnice XIV (10)

        Otázky a odpovědi o mrazáku. Ree se podělí o své nejlepší tipy a triky ohledně všeho zmraženého, včetně receptů na jedno těsto, jež se dá využít na dva typy sušenek, máselnou kašovitou polévku, špagety s kořeněným kuřetem nebo omáčku z opečených rajčat.

      • Osadnice XIV (11)

        Šílené sladkosti. Ree připravuje dokonalé sladkosti pro svůj nejnovější článek na blogu. Jsou zde čokoládové sušenky s marshmallow, mramorovaná máčená jablka, fritovaný tvarohový dort s jahodovou zálivkou a tvrdé bonbony se šampaňským.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (3)

        Grilování Braai. Siba Mtongana představí pět rychlých a úchvatných slavnostních jídel. Dají se snadno uvařit ve spěchu, využít chytré podvůdky a zkratky, takže tahle Sibiina jídla jsou hned hotová.

      • Se Sibou u stolu: Rychlá jídla (4)

        Východní hostina. Siba spěchá s večeří, aby ji stihla včas, a připravuje kuře v teriyaki omáčce, asijský zelný salát a křupavé smažené banánové lupínky.

      • Anna Olson: Pečení II (5)

        Tyčinky. Oblíbená pečená pochoutka zahrnuje například zdravé tyčinky granola, ale i dekadentní dezert jako tyčinky nanaimo. Anna nám předvede své mistrovství při jejich dokonalé přípravě.

      • Anna Olson: Pečení II (6)

        Karamel. Připravit dokonalý karamel, to otevírá dveře cukrárny mnoha dezertům a pochoutkám. Anna nám předvede tradiční jablka s karamelem, klasický creme caramel a francouzský jablečný dort.

      • Jídla na otevřeném ohni II (2)

        Kouř a pára. Havajský ostrov Oahu je znám jako místo shromažďování se lidí, a také Roger je pozván do dvou komunit s hojností místního jídla.

      • Jídla na otevřeném ohni II (3)

        Mořské plody s masem v Jižní Karolíně. Charleston je jednou z nejkulinárnějších destinací v Americe, ale kvůli tradičnímu grilování vepře nebo ústřic opustí Roger město a zamíří na venkov.

      • Malá bistra u silnic XXIV (6)

        Tacos, želvy a svíčková. Z Kalifornie na Floridu projíždí Guy zemi, aby pojedl vybranou směs jídel z výhodného mexického bistra, místního tradičního místa a New Orleans inspirovaného bistra.

      • Malá bistra u silnic XXIV (7)

        Šťavnaté sendviče. Guy si zakousne šťavnatých sendvičů při cestě napříč Kalifornií a Floridou, kdy navštíví opravdu skvělé a levné řeznictví, pojízdnou kantýnu a bistro s mořskými plody.

      • Sledování restaurací III (2)

        Mámin chlapec. Willie přichází pomoci Louisovi, restauratérovi na pokraji krachu. Willie potřebuje vzít personál bez zájmu a bez vedení, a udělat z něj vítězný tým, který Louis a jeho matka zoufale potřebují.

      • Strávníci v utajení II (7)

        Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.

      • Malá bistra u silnic XXI (10)

        Baltimore po celou dobu. Guy vyráží na turné po skvělých chutích po Baltimoru. Nejprve do Dundalk Avenue, kde místní legenda připravuje kraby. Pak do Hamiltonu do farmářské hospody na sekanou balenou do slaniny.

      • Malá bistra u silnic XXI (11)

        Kuřecí festival. V Baltimoru zkontroluje Guy místní pověstná kuřecí křidýlka. V Oregonu v soulovém bistru uzená a grilovaná kuřata. A konečně v Des Moines na jihu si dá pořádná smažená kuřata.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Sledování restaurací III (2)

        Mámin chlapec. Willie přichází pomoci Louisovi, restauratérovi na pokraji krachu. Willie potřebuje vzít personál bez zájmu a bez vedení, a udělat z něj vítězný tým, který Louis a jeho matka zoufale potřebují.

      • Strávníci v utajení II (7)

        Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.