
Food Network
Food Network od do
Guyovy hry s potravinami VIII (8)
Guyovy hazardní hry. Kuchaři zkoušejí vyhrát hru i na trhu, když čelí třem úchvatným hazardním hrám.
Sekáček XXVIII (12)
Láska prochází žaludkem. Osm jednotlivců je spárováno při schůzkách naslepo, aby vařili v kuchyni Sekáčku. Seznámí se navzájem nad přípravou mušlí v prvním kole, nad bílkovinami ve druhém kole a přípravou zmrzliny v kole pro dezert.
Dětské Food Network Star (6)
Nejdůležitější jídlo mého života. Tři zbývající finalisté natáčejí krátké reklamní video při nákupu ingrediencí. Opět v kuchyni musejí děti připravit a odprezentovat svá závěrečná jídla, zatímco se mentorům přehrávají jejich reklamní videa.
Malá bistra u silnic XXI (5)
Oblíbená jídla malého města. Guy Fieri narazí na malé město s velkými chutěmi. V Parklandu ve Wisconsinu servíruje bar u silnice sendviče plněné hromadou bůčku a křupavou vepřovou hrudí. V Jacksonu ve Wyomingu nabízí bistro etnická jídla.
Malá bistra u silnic XXI (6)
Zázraky jedné ulice. Guy Fieri míří do Cincinnati do tří poctivých restaurací v jedné ulici. V první manžel s manželkou dělají všechny druhy hot dogů a sendvičů sammies. Pak je zde pravé belgické bistro s pořádnými vaflemi a s preclíky s pivním sýrem.
Sekáček XIII (7)
Hladoví po vítězství. Kuchaři v kuchyni Sekáčku začínají rychlé kolo s předkrmy, a zkoušejí vytvořit hvězdné talíře z krabího masa a kornoutů se zmrzlinou. Ale ve spěchu jeden soutěžící zapomene v troubě cosi důležitého!
Sekáček XXVIII (12)
Láska prochází žaludkem. Osm jednotlivců je spárováno při schůzkách naslepo, aby vařili v kuchyni Sekáčku. Seznámí se navzájem nad přípravou mušlí v prvním kole, nad bílkovinami ve druhém kole a přípravou zmrzliny v kole pro dezert.
Dětské Food Network Star (6)
Nejdůležitější jídlo mého života. Tři zbývající finalisté natáčejí krátké reklamní video při nákupu ingrediencí. Opět v kuchyni musejí děti připravit a odprezentovat svá závěrečná jídla, zatímco se mentorům přehrávají jejich reklamní videa.
Malá bistra u silnic XXI (2)
Pořádné omáčky. Guy Fieri míří za pořádnými omáčkami. V Cincinnati dělají s kreativní fantazií grilovaná kuřata a veganské chilli.
Malá bistra u silnic XXI (3)
Klasiky napříč krajinou. Guy Fieri cestuje celou zemí, aby našel jídla v domácím stylu. V Jacksonu ve Wyomingu je sto let starý srub, kde nabízejí doma dělané chuťovky. A v Superior ve Wisconsinu skóruje s klasikou i sportovní bar.
Jídla na otevřeném ohni III (6)
Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.
Jídla na otevřeném ohni III (7)
Bláto a ocel v Nvém Mexiku. Roger Mooking míří do Nového Mexika, kde vaření na otevřeném ohni má nové rozměry díky blátu a oceli. Roger navštíví Comida de Campos v Embudo, farmu a kuchařskou školu, kde se připravují chutná jídla v hliněných pecích kuželovitého tvaru.
Sekáček XIV (8)
Snaha o vykoupení. Čtyři dříve vyhození ze Sekáčku se odvážně vracejí do soutěže, aby se vykoupili z předchozích porážek. Čeká je předvařený protein a slizké mořské stvoření v prvním koši. Pomohou jim v návratu do hry?
Guyovy hry s potravinami III (1)
Když tlačí čas. V první hře jsou šéfkuchaři vyzváni, aby udělali oběd ve stylu panini z věcí, které najdou na Guyově nákupním lístku. Následně musejí kuchaři své oblíbené rýžové jídlo ve hře Maso z prostřední uličky.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (1)
Dobrodružství začíná. Ina si užívá výlet do Kalifornie s pozvánkou na vaření pečeného kozího sýra v Sinskey’s Vineyard. Následuje neformální večeře v Napa stylu s Jeffreyho grilovanými vepřovými kotletami podávanými se zelenými fazolkami a s gremolátou.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (2)
Dobroty. Ina dělá pečený chřest a prosciutto se snadnou holandskou majonézou na oběd. Pak je tu sraz s Tyler Florence, který se podělí o tajemství dokonale připraveného hospodského steaku porterhouse.
Anna Olson: Čerstvé ingredience (15)
Významné narozeniny. Anna začne pomalu pečenými žebry s bohatou zálivkou z hub a brandy. Pak připraví teplý salát s dýní a sýrem ricotta. A zakončí dortem s medem a vlašskými ořechy, klasickým vídeňským narozeninovým dortem.
Kuchyně X (10)
Akademie Kuchyně. Akademie Kuchyně se vrací se snadnými kulinářskými projekty pro vaše děti a s tipy, jak z běžných svačin do školy udělat umění. Plus recepty Katie a Marcely na rychlou pizzu a banánový chleba.
Osadnice XIV (12)
Staré dobré časy. Zatímco se manžel Ree, Ladd, snaží se svým otcem Chuckem rozebrat historickou zásobárnu žrádla pro dobytek, ona uvaří k obědu šťavnatý steak a vejce benedikt v anglickém muffinu s česnekovým máslem a zalité kořeněnou holandskou omáčkou.
Osadnice XIV (13)
Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.
Se Sibou u stolu (7)
Křižák z Kapského Města. Siba svým přátelům servíruje sobotní pozdní snídani inspirovanou Kapským Městem. Je zde müsli granola s banány a brusinkami, chutné dortíky, šunka s vejci podle Siby a teplý salát s čerstvými ingrediencemi z nejslavnějšího trhu v Kapském Městě.
Se Sibou u stolu (8)
Dobrodružství v Kapském Městě. Siba píše článek o svých jídelních dobrodružstvích. Nejprve dojde na potjiekos její matky, tradiční jihoafrický guláš vařený nad ohněm. Pak vyzve špičkového šéfkuchaře Luke Dale Robertse, aby uvařil něco ze tří záhadných ingrediencí.
Opravdové vaření IX (5)
Uspokojující klasiky. Sunny Anderson dnes nabídne sekanou ze dvou druhů masa zalité tlustou vrstvou ostrého kečupu. Jako příloha opečená fialová kaše a snadné fazolky s cibulí se dají kolem masa. K pití pak ovocné víno Zinfandel.
Opravdové vaření IX (6)
Treska je král. V menu je treska a Sunny Anderson má recept, jenž se nedá odmítnout: kokosová treska pečená v sametové kokosovo-limetkové omáčce, podávaná s jemným květákem v krémové kari omáčce a se šafránovou basmati rýží.
Kuchyně VI (1)
Oslava matek. Oslavte Den matek snadným, ale chutným jídlem k pozdní snídani, pečenými vejci se zelenými chili papričkami. Pak je čas na jednoduchý návod na dokonalé čokoládové sušenky, a nakonec je zde koktejl, jaký si maminka zamiluje!
Anna Olson: Pečení III (9)
Anglický krém. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasický anglický krém - polevu, kterou musí znát každý pekař. A poté anglický krém využije na přípravu tří delikátních dezertů.
Osadnice IV (3)
Hry na ranči. Rodina, která si spolu hraje, spolu také vydrží. Ree, Ladd a rozšířená rodina se dají dohromady s několika dobrými přáteli při sportovních soutěžích ve stylu ranče.
Osadnice IV (4)
Jídla za 16 minut. Občas nemůžete strávit přípravou večeře hodinu, a tak má Ree pár super rychlých jídel přímo z prérie, která jsou na stole za šestnáct minut.
Se Sibou u stolu (9)
Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.
Se Sibou u stolu (10)
Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.
Malá bistra u silnic XXII (2)
Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.
Malá bistra u silnic XXII (3)
Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.
Sekáček XXIII (4)
Znovu v Sekáčku. Je zde druhá šance na vítězství pro čtyři kuchaře, kteří prohráli, a nyní hledají možnost nápravy. Jako předkrm musejí kuchaři připravit rejnoka s melasou z granátového jablka, a pak musí jeden kuchař snést ponížení jakožto první vyřazený.
Kuchyně II (12)
Letní večírek. Zvláštní host, Daniel Radcliffe, se zastaví v Kuchyni na náš letní večírek a zahraje si hru „postav burger“. Tým přidá další tipy a recepty na podobné letní večírky.
Opravdové vaření IX (7)
Hromadění chutí. Sunny Anderson v tomto výjimečně delikátním jídle hromadí úchvatné chuti. Dušený rib-eye steak je obalen v koření, zalitý hustou omáčkou a podáván s dvakrát opečenými sýrovými bramborami a rychlým rajčatovým salátem.
Opravdové vaření IX (8)
Snadnější, než to vypadá. Sunny Anderson připravuje jídlo plné chuti, jež je hotové rychlostí blesku. Její sladké glazované kuře na másle je jemné, zlatavé a podlévané k dokonalosti. Jako příloha brambory a čerstvý chřest.
Sekáček XIV (9)
Hvězdný Sekáček: Food Network vs. Cooking Channel. V první soutěži turnaje celebrit se setkají fanoušci Food Network a Cooking Channel se svými oblíbenými hvězdami v akci v kuchyni Sekáčku. První kolo je vzrušující a jeden z kuchařů vytvoří kreativní předkrm před tím, než dojde čas.
Guyovy hry s potravinami VIII (9)
Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Kuchaři musejí připravit každé jídlo z menu. Nejprve snídani z výprodeje. Pak rodinný oběd zkomplikovaný speciálním červeným světlem. A nakonec kuchaři roztočí slevové kolo Budget Food Wheel kvůli večeři jak ze steakhousu.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (5)
Dokonalé základy: Základy pečení. Jenny a Reza předvedou šesti kuchařským nováčkům pár základů jednoduchého pečení. V menu kaše s burákovým máslem a feta tart s mátovými rajčaty a courgette salátem, a také vynikající koláč s tuniským pomerančem a mandlemi.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (6)
Úžasné Středomoří: Itálie. Inspirováni sluncem a nejčerstvějšími ingrediencemi prozkoumají v báječné akademii Jenny a Reza chutě Středomoří. V menu štiplavé kuřecí tonnato, bylinková sekaná a aromatický salát z fenyklu, hub a cibule.
Malá bistra u silnic XXI (7)
Bistra staré školy. Guye chytí dávné chutě. V Duluth je italská restaurace nabízející domácí lasagne a muffalettu. V Oregonu je veganské bistro s tofu sendviči a koláčem ze zmrzlého burákového másla.
Malá bistra u silnic XXI (8)
Hlavně maso. Guy tentokrát hledá plněné dobroty. V Baltimoru bar s těstovinami balí pravé ravioli. V Oregonu pojízdná kantýna se sendviči zase mistrovský kousek s masem a sýrem.
Sekáček XIII (8)
Zápas se pstruhem. Siven v prvním koši má přinutit kuchaře vytvořit pro porotce úžasný předkrm. V kole s hlavním jídlem se objeví cukrovinky a kapusta, což udrží kreativitu kuchařů v plných obrátkách. Finalisté se pak pokusí o chutný dezert s pár zajímavými volbami.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (5)
Dokonalé základy: Základy pečení. Jenny a Reza předvedou šesti kuchařským nováčkům pár základů jednoduchého pečení. V menu kaše s burákovým máslem a feta tart s mátovými rajčaty a courgette salátem, a také vynikající koláč s tuniským pomerančem a mandlemi.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (6)
Úžasné Středomoří: Itálie. Inspirováni sluncem a nejčerstvějšími ingrediencemi prozkoumají v báječné akademii Jenny a Reza chutě Středomoří. V menu štiplavé kuřecí tonnato, bylinková sekaná a aromatický salát z fenyklu, hub a cibule.
Malá bistra u silnic XXI (4)
Festival světových chutí. Guy Fieri dostal chuť na celosvětová jídla. V Cincinnati je jamajské bistro, jehož značkou je sušené kuřecí maso a kořeněná ryba. A v Duluth mají obyvatelé možnost ochutnat vynikající thajská jídla.
Malá bistra u silnic XXI (5)
Oblíbená jídla malého města. Guy Fieri narazí na malé město s velkými chutěmi. V Parklandu ve Wisconsinu servíruje bar u silnice sendviče plněné hromadou bůčku a křupavou vepřovou hrudí. V Jacksonu ve Wyomingu nabízí bistro etnická jídla.
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
