
Food Network
Food Network od do
Guyovy hry s potravinami VIII (9)
Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Kuchaři musejí připravit každé jídlo z menu. Nejprve snídani z výprodeje. Pak rodinný oběd zkomplikovaný speciálním červeným světlem. A nakonec kuchaři roztočí slevové kolo Budget Food Wheel kvůli večeři jak ze steakhousu.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (5)
Dokonalé základy: Základy pečení. Jenny a Reza předvedou šesti kuchařským nováčkům pár základů jednoduchého pečení. V menu kaše s burákovým máslem a feta tart s mátovými rajčaty a courgette salátem, a také vynikající koláč s tuniským pomerančem a mandlemi.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (6)
Úžasné Středomoří: Itálie. Inspirováni sluncem a nejčerstvějšími ingrediencemi prozkoumají v báječné akademii Jenny a Reza chutě Středomoří. V menu štiplavé kuřecí tonnato, bylinková sekaná a aromatický salát z fenyklu, hub a cibule.
Malá bistra u silnic XXI (7)
Bistra staré školy. Guye chytí dávné chutě. V Duluth je italská restaurace nabízející domácí lasagne a muffalettu. V Oregonu je veganské bistro s tofu sendviči a koláčem ze zmrzlého burákového másla.
Malá bistra u silnic XXI (8)
Hlavně maso. Guy tentokrát hledá plněné dobroty. V Baltimoru bar s těstovinami balí pravé ravioli. V Oregonu pojízdná kantýna se sendviči zase mistrovský kousek s masem a sýrem.
Sekáček XIII (8)
Zápas se pstruhem. Siven v prvním koši má přinutit kuchaře vytvořit pro porotce úžasný předkrm. V kole s hlavním jídlem se objeví cukrovinky a kapusta, což udrží kreativitu kuchařů v plných obrátkách. Finalisté se pak pokusí o chutný dezert s pár zajímavými volbami.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (5)
Dokonalé základy: Základy pečení. Jenny a Reza předvedou šesti kuchařským nováčkům pár základů jednoduchého pečení. V menu kaše s burákovým máslem a feta tart s mátovými rajčaty a courgette salátem, a také vynikající koláč s tuniským pomerančem a mandlemi.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (6)
Úžasné Středomoří: Itálie. Inspirováni sluncem a nejčerstvějšími ingrediencemi prozkoumají v báječné akademii Jenny a Reza chutě Středomoří. V menu štiplavé kuřecí tonnato, bylinková sekaná a aromatický salát z fenyklu, hub a cibule.
Malá bistra u silnic XXI (4)
Festival světových chutí. Guy Fieri dostal chuť na celosvětová jídla. V Cincinnati je jamajské bistro, jehož značkou je sušené kuřecí maso a kořeněná ryba. A v Duluth mají obyvatelé možnost ochutnat vynikající thajská jídla.
Malá bistra u silnic XXI (5)
Oblíbená jídla malého města. Guy Fieri narazí na malé město s velkými chutěmi. V Parklandu ve Wisconsinu servíruje bar u silnice sendviče plněné hromadou bůčku a křupavou vepřovou hrudí. V Jacksonu ve Wyomingu nabízí bistro etnická jídla.
Jídla na otevřeném ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking projíždí střední Kalifornií, místem mnoha vinic, ale Paso de Record Vineyard v San Miguel Rogera zaujme. Vinice pořádá večírky s vínem a k jídlu se servírují masa z ohniště.
Jídla na otevřeném ohni III (9)
Rožnění na západním pobřeží. Roger Mooking míří do Sloughhouse, aby navštívil ranč Passmore, rybí farmu s čerstvou a obnovitelnou vodou. Pak si dá grilování ve stylu Santa Maria a zamíří do Elks Lodge v Santa Maria, kde grilují od roku 1926.
Sekáček XIV (9)
Hvězdný Sekáček: Food Network vs. Cooking Channel. V první soutěži turnaje celebrit se setkají fanoušci Food Network a Cooking Channel se svými oblíbenými hvězdami v akci v kuchyni Sekáčku. První kolo je vzrušující a jeden z kuchařů vytvoří kreativní předkrm před tím, než dojde čas.
Guyovy hry s potravinami III (2)
Kolem světa za tři nákupní vozíky. V první hře se podíváme na cestu kolem světa, protože kuchaři musejí vytvořit mezinárodní jídla za použití pouze těch věcí, které najdou ve výprodejovém koši. Následně je na řadě chutný dezert.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (3)
Jíst jako místní. Po přípravě rajčatového crostini a sýru feta se šlehačkou na oběd, prozradí Ina Thomasi Kellerovi tajemství na kuře smažené na podmáslí. Pražené mandle marcona s tymiánem jsou perfektním občerstvením pro chvíle s koktejlem, ale dá jim Ina Napa styl nebo použije bazalku?
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (4)
Kulinářské dobrodružství. Ina pořádá zemětřesení s klasikou, kdy sanfranciského humra použije do humrového salátu s citrónovou majonézou. Ve hvězdičkami od Michelinu oceněné Auberge du Soleil se Ina naučí, jak se podepsat na Tarte Au Chocolat.
Anna Olson: Čerstvé ingredience (16)
Lidovky k večeři. Anna chystá tradiční nedělní oběd. Opeče vepřový hřbet s hořčičnou polevou, přidá opečenou kořennou zeleninu v teplé octové zálivce, a jako dezert kořeněný hruškový dort s čokoládou.
Kuchyně X (11)
Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.
Osadnice IV (3)
Hry na ranči. Rodina, která si spolu hraje, spolu také vydrží. Ree, Ladd a rozšířená rodina se dají dohromady s několika dobrými přáteli při sportovních soutěžích ve stylu ranče.
Osadnice IV (4)
Jídla za 16 minut. Občas nemůžete strávit přípravou večeře hodinu, a tak má Ree pár super rychlých jídel přímo z prérie, která jsou na stole za šestnáct minut.
Se Sibou u stolu (9)
Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.
Se Sibou u stolu (10)
Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.
Opravdové vaření IX (7)
Hromadění chutí. Sunny Anderson v tomto výjimečně delikátním jídle hromadí úchvatné chuti. Dušený rib-eye steak je obalen v koření, zalitý hustou omáčkou a podáván s dvakrát opečenými sýrovými bramborami a rychlým rajčatovým salátem.
Opravdové vaření IX (8)
Snadnější, než to vypadá. Sunny Anderson připravuje jídlo plné chuti, jež je hotové rychlostí blesku. Její sladké glazované kuře na másle je jemné, zlatavé a podlévané k dokonalosti. Jako příloha brambory a čerstvý chřest.
Kuchyně VI (2)
Večírek na palubě. Parta z Kuchyně odhalí zcela novou terasu, a pak na oslavu ugriluje dokonalý steak. Následně je čas vytvořit barvitý těstovinový salát se sezónní zeleninou, a nakonec na punč z ginu, aby vše spláchl.
Anna Olson: Pečení III (11)
Suflé. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nás provede světem suflé. Podělí se o své tipy a techniky, jak směle připravit načechrané suflé.
Osadnice IV (5)
Deset věcí, které miluji. Dnes Ree oslaví všechny věci, které miluje na ranči. V menu je filet balený ve slanině, fantastické makaróny se sýrem a nebeské dortíky v pohárku plněné krémem.
Osadnice IV (6)
Kovbojské shánění. Kovbojové a děti mají den na převoz dobytka, a tak Ree servíruje horké a výživné lasagne a delikátní chléb se sýrem a česnekem.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Malá bistra u silnic XXII (4)
To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.
Malá bistra u silnic XXII (5)
Cestování. Guy zkouší kraba plněného platýsem v Atlantic City. Ve Phoenixu navštíví krámek s pizzou Mom and Pop. A v Bakersfieldu v Kalifornii najde domácí speciality během jízdy po silnici.
Sekáček XXIII (5)
Velký grilovací zápas. Toto je bitva pro všechny masožravce, oslavující umění grilování. V prvním koši najdou kuchaři regionální barbecue omáčku a obrovské krevety. Ve druhém kole musejí připravit delikátní vepřová žebírka.
Kuchyně II (13)
Kukuřičná show. Hosté servírují chutnou letní kukuřici třemi různými způsoby. Marcela, odbornice na mexickou kuchyni, pak upeče chutné tamales.
Opravdové vaření IX (9)
Televizní deluxe večeře. Sunny Anderson potěší přátele televizní večeří s oblíbenými jídly doma vytvořenými. Její kuřecí koláč má zlatou krustičku, a k tomu sladká a kořeněná kukuřice natina je připravená během chvilky, takže je čas na dezert, jablečný kompot.
Opravdové vaření IX (10)
Vaření po staru. Sunny Anderson se drží klasiky v kuchyni dvěma jídly, jež jsou snadná a prověřil je čas: hovězí dušené s ječmenem s kořenovou zeleninou, k tomu sytý masový vývar s červeným vínem a jako příloha paprikový chléb s kůrkou a rukolový salát s jahodami.
Sekáček XIV (10)
Hvězdný Sekáček: Mega šéfkuchaři. Ve druhém kole hvězdného turnaje o 50 000 dolarů prověří soutěžící jeden druhého v kuchyni Sekáčku. Porotci jsou zvědaví, zda si v prvním kole kuchaři poradí s mořským vlkem a smetanovou sodou.
Guyovy hry s potravinami VIII (10)
Dokonalí cizinci. Osm kuchařů, kteří se nikdy nesetkali, jsou spárováni, aby spolupracovali na trhu.Nejprve týmy musejí připravit klasická dvě jídla za 15 dolarů. Poté u hry Grocery Golf určují směr dynamické dvojice dekadentních večeří.
Ching – Úchvatná Asie (5)
Zpátky do školy s kulinářskými mistry v Macau. Ching navštíví Chan Kong Kei, bistro v Macau proslavené kachnou na černém pepři. Jsou v tom mistři – toto jídlo se drží na menu již více než 50 let!
Ching – Úchvatná Asie (6)
Začíná to v krámě. Ching navštíví majitelku a šéfkuchařku, slečnu Zhang z Dai Lai Xiao Guan, která nabízí v pouličním tchajwanském krámku vydatná jídla ve formálním provedení. Ching se naučí připravit dušenou rýži s vepřovým a na pánvi smažená vejce s rajčaty.
Jenny Morris vaří v Maroku (5)
As-Sawíra. V přístavním městě As-Sawira znamenají teplé proudy hojnost ryb. Místní kuchařský učitel Nour Eddine pomáhá Jenny vybrat ty správné pro její recept.
Jenny Morris vaří v Maroku (6)
Fás. V labyrintu starobylého města Fás místní hoteliér Abdel představí Jenny pár delikates včetně šneků a sladké a šťavnaté fazolové polévky. Před návratem uvaří jehněčí se šafránem s marockými rajčaty a sušenými švestkami.
Malá bistra u silnic XXI (9)
Něco o polévkách. Guy tentokrát hledá nějakou zajímavou polévku! V Baltimoru je autentická irská hospoda, která nabízí gumbo z mořských plodů. V Oregonu je dobré bistro s 80 druhy polévek. A v Cincinnati je vietnamské bistro s fenomenální pho.
Malá bistra u silnic XXI (10)
Baltimore po celou dobu. Guy vyráží na turné po skvělých chutích po Baltimoru. Nejprve do Dundalk Avenue, kde místní legenda připravuje kraby. Pak do Hamiltonu do farmářské hospody na sekanou balenou do slaniny.
Sekáček XIII (9)
Hecho En kuchyně Sekáčku. Kuchaři začnou s úchvatnými ingrediencemi z Mexika! Jeden šéfkuchař vidí svou šanci na vítězství v plamenech, když se pánev příliš rozpálí. Finalisté se pak dostanou do všech možných problémů v posledním kole, jak asi porotci nakonec rozhodnou?
Ching – Úchvatná Asie (5)
Zpátky do školy s kulinářskými mistry v Macau. Ching navštíví Chan Kong Kei, bistro v Macau proslavené kachnou na černém pepři. Jsou v tom mistři – toto jídlo se drží na menu již více než 50 let!
Ching – Úchvatná Asie (6)
Začíná to v krámě. Ching navštíví majitelku a šéfkuchařku, slečnu Zhang z Dai Lai Xiao Guan, která nabízí v pouličním tchajwanském krámku vydatná jídla ve formálním provedení. Ching se naučí připravit dušenou rýži s vepřovým a na pánvi smažená vejce s rajčaty.
Jenny Morris vaří v Maroku (5)
As-Sawíra. V přístavním městě As-Sawira znamenají teplé proudy hojnost ryb. Místní kuchařský učitel Nour Eddine pomáhá Jenny vybrat ty správné pro její recept.
Jenny Morris vaří v Maroku (6)
Fás. V labyrintu starobylého města Fás místní hoteliér Abdel představí Jenny pár delikates včetně šneků a sladké a šťavnaté fazolové polévky. Před návratem uvaří jehněčí se šafránem s marockými rajčaty a sušenými švestkami.
Malá bistra u silnic XXI (6)
Zázraky jedné ulice. Guy Fieri míří do Cincinnati do tří poctivých restaurací v jedné ulici. V první manžel s manželkou dělají všechny druhy hot dogů a sendvičů sammies. Pak je zde pravé belgické bistro s pořádnými vaflemi a s preclíky s pivním sýrem.
Malá bistra u silnic XXI (7)
Bistra staré školy. Guye chytí dávné chutě. V Duluth je italská restaurace nabízející domácí lasagne a muffalettu. V Oregonu je veganské bistro s tofu sendviči a koláčem ze zmrzlého burákového másla.
Jídla na otevřeném ohni III (10)
Divoké vaření. Roger Mooking navštíví školu Jack Mountain Bushcraft v Masardisu v Maine, kde mu majitel a průvodce divočinou, Tim Smith, ukážem, jak si vytvořit rustikální venkovní kuchyni a začít vařit na ohni bez sirek nebo zapalovače.
Jídla na otevřeném ohni III (11)
Hostiny z ohniště. Každý rád sedí u táboráku, ale Roger Mooking miluje u táboráku vaření. Navštíví dvě místa v Nové Anglii, kde pořádají hostiny z ohniště.
