
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni III (2)
Prase na sto způsobů. Vše se točí kolem oblíbeného zvířete Rogera Mookinga – prasete. Vyzkouší si naložené, uzené i uleželé vepřové maso od nejlepších dodavatelů v zemi.
Malá bistra u silnic XIII (5)
Klasiky od základů. Na Manhattanu skutečně zručný šéfkuchař vyrábí domácí preclíky se speciální omáčkou z piva a sýra. V Kalifornii Guy navštíví rodinné bistro s autentickým mexickým jídlem jako carnitas s červenou salsou.
Malá bistra u silnic XIII (6)
Masové šílenství. Na tomto výletu Guy jde po všem ze zvířat. V Charlestonu v Jižní Karolíně manžel s manželkou nabízejí snad všechny druhy ptáků, např. kachní stehna s domácí česnekovou majonézou.
Sledování restaurací III (5)
Velké… není tak snadné. Willie pomáhá Lise, majitelce Bayou v North Bellmore. Po 22 letech podávání autentického cajunského jídla Willie brzy zjistí, že důvodem problémů, proč Bayou strádá, může být rozčarovaný tým.
Strávníci v utajení II (13)
Kde je hovězí? Když si Adam všimne, že prodeje masa neodpovídají seznamu, zavolá Charlese. Strávníci v utajení zjistí, že manažer dělá i jiné věci, než že dává steaky zdarma.
Strávníci v utajení III (1)
Večeře v temnotách. Po stížnostech na krádeže a nepříslušné doteky během každoměsíční akce Večeře v temnotách, se rozhodne Hernan, majitel Catharsis v Miami, požádat Charlese o pomoc.
Malá bistra u silnic XXVI (5)
Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.
Malá bistra u silnic XXVI (6)
Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Sledování restaurací III (5)
Velké… není tak snadné. Willie pomáhá Lise, majitelce Bayou v North Bellmore. Po 22 letech podávání autentického cajunského jídla Willie brzy zjistí, že důvodem problémů, proč Bayou strádá, může být rozčarovaný tým.
Strávníci v utajení II (13)
Kde je hovězí? Když si Adam všimne, že prodeje masa neodpovídají seznamu, zavolá Charlese. Strávníci v utajení zjistí, že manažer dělá i jiné věci, než že dává steaky zdarma.
Strávníci v utajení III (1)
Večeře v temnotách. Po stížnostech na krádeže a nepříslušné doteky během každoměsíční akce Večeře v temnotách, se rozhodne Hernan, majitel Catharsis v Miami, požádat Charlese o pomoc.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Malá bistra u silnic XXVI (5)
Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri hledá všechny druhy oblíbených masitých jídel a začne v Louisville koláčem se sýrem cottage v irské hospodě. Pak si dá na dvou zastávkách v Severní Karolíně kombinaci asijských grilovaných jídel a burgerů s posypkou se sýrem pimento.
Malá bistra u silnic XXVI (6)
Nové chutě v Cancúnu. Guy míří do mexického Cancúnu, aby našel autentická kulinářská místa jako třeba rodinné bistro, kde babička vaří rellenos a vražedně dobré škvarky chicharron v těstíčku. Pak se podívá do své restaurace Guy’s Playa del Carmen.
Guyovy hry s potravinami VI (9)
Blues o smutném talíři. Čtyři kuchaři soutěží, jestli jedna záměna, nehoda a podraz vylepší, nebo znehodnotí jejich jídlo.
Na cestách s G. Garvinem (7)
To nejlepší z Bayou. G. se zastaví v prosté Glendině Creole Kitchen, aby nabídl pomocnou ruku a podíval se, jak se správně dělá etouffee. Pizzitola v texaském Houstonu nabízí už přes 70. let žebírka, kde maso odpadá od kosti. G. dostane rychlou lekci, jak používat minimálně koření a jak ohniště z cihel.
Na cestách s G. Garvinem (8)
Lafayette. Lafayette v Louisianě je podnikavé město s mladými nadšenci pro jídlo. Šéfkuchař Justin a jeho manželka Margaret ze The French Press se podělí s G. Garvinem o sladkou a šťavnatou pozdní snídani.
Jídla na otevřeném ohni (8)
Hostina na zadním dvorku. V Ned Ludd, americké rukodělné restauraci v Portlandu, miluje šéfkuchař Jason French přípravu jídla v peci vytápěné dřevem tak moc, že ani nepotřebuje plynovou troubu.
Sekáček XIV (7)
Vše z platýse. Šéfkuchaři doufají, že ingredience z koše je osloví a inspirují k delikátnímu předkrmu z uzeného hovězího jazyka a fazolí garbanzo. Potom soutěžící mají minimum času na přípravu platýse s akvavitem pro hlavní jídlo.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (2)
Dobroty. Ina dělá pečený chřest a prosciutto se snadnou holandskou majonézou na oběd. Pak je tu sraz s Tyler Florence, který se podělí o tajemství dokonale připraveného hospodského steaku porterhouse.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (3)
Jíst jako místní. Po přípravě rajčatového crostini a sýru feta se šlehačkou na oběd, prozradí Ina Thomasi Kellerovi tajemství na kuře smažené na podmáslí. Pražené mandle marcona s tymiánem jsou perfektním občerstvením pro chvíle s koktejlem, ale dá jim Ina Napa styl nebo použije bazalku?
Osadnice VIII (4)
Pánský brloh. Pánové a jejich kamarádi opravují pánský brloh na ranči, zatímco Ree Drummond je při přestavbě krmí. Na oběd jsou panini s kuřaty a farmářskou slaninou, a k večeři steakové prsty se šťávou s nadrobno nasekaným salátem a sušenkami brownies.
Osadnice VIII (5)
Přehlídka mazlíčků. Ree Drummond a Charlie, baset Drummondových, jsou pozváni na přehlídku mazlíčků a piknik s náhodnými jídly. Ree připraví opečená kuřecí stehna s citrónem, mexický makarónový salát, vodní meloun pico de gallo a ovesné sušenky s hnědým cukrem.
Se Sibou u stolu (3)
S dítětem jsme tři. Siba chystá pro své dítě první piknik pod širou oblohou. Nachystala šťavnaté masové kuličky v osmažených pita chlebech, chladivé tzatziki a jako dezert neodolatelné plátky jahod, mandlí a kokosu, osvěžující ananas ochladí až na konec.
Se Sibou u stolu (4)
Noční rande. Siba a její manžel Brian mají noční rande. Připravila svá oblíbená jídla – nadívaného pečeného lososa, šťouchané brambory s bylinkami, koláčky s brusinkami a oříšky se zmrzlinou a ovocnou šťávou, tedy to nejlepší jídlo pod hvězdami.
Anna Olson: Pečení II (11)
Máslový krém. Nejpopulárnější z glazur je máslový krém v různých příchutích a také různě připravený. Anna předvede základní styly chlazení máslového krému a dortů, jež se pro každý typ hodí nejlépe.
Sekáček XXI (8)
Mládežnický turnaj: Velké finále. Ti nejlepší jsou zpět. V tomto finále Mládežnického turnaje se čtyři úžasní šampióni z vyřazovacích soutěží vracejí, aby se zjistilo, který z nich vyhraje celý turnaj a velkou cenu.
Jídla na otevřeném ohni (1)
Hostina nad plamenem. Objevte Skylight Inn, rodinnou restauraci v Severní Karolíně, které připravuje celá prasata na rožni už 65 let.
Jídla na otevřeném ohni (2)
Ohnivé náklaďáky. V Charlestonu najdeme Big Red Rig, jasně červený přívěs se dvěma palubami a dvěma obřími udírnami na palubě, kde se dělají tradiční tažené vepřové, žebírka a kuřata.
Malá bistra u silnic XXIII (1)
Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.
Malá bistra u silnic XXIII (2)
Chuť Asie. Guy si užívá velké chutě Dálného východu. V Las Vegas ochutná v japonském bistru úžasné sushi a tradiční udon. A poté v Denveru navštíví korejské bistro s grilem a nabídkou „vše, co sníte“.
Sekáček XIX (3)
Zpátky a znovu. Čtyři šéfkuchaři, kteří prohráli v minulých kolech soutěže, se vracejí, a chtějí vyhrát víc než kdy jindy! Světle zelený dezert a zákusek s mořských plodů musí být společně zpracovány pro předkrm. V kole s hlavním jídlem musejí kuchaři využít merlík a kyselé bonbóny.
Bosá komtesa VII (8)
Chutné Inino jídlo. Inin kamarád Michael Grim, florista, má skutečně rušnou práci, a tak se Ina rozhodla potěšit ho přenosným tříchodovým jídlem. Piknikový oběd ho nejen zabaví v pauze, ale je skutečně chutný!
Bosá komtesa VII (9)
Černobílý večírek. Truman Capote šokoval společnost černobílým plesem, a nyní Ina překvapí své přátele černobílou večeří na poctu autora nové knihy o tomto pověstném muži.
Osadnice IV (13)
Narozeniny Edny Mae. Laddova babička Edna Mae se dožívá 89 let, a tak se Ree a děti rozhodnou ji překvapit krásným narozeninovým dárkem s jejími oblíbenými jídly, včetně pečeného kuřete.
Osadnice IV (14)
Přespávající šestka. U Drummondových přespávají děti ze sousedství a Ree připraví křupavé kuřecí prsty jako jednohubky, smažené hranolky ze sladkých brambor, medovo-hořčičný dip a ovocné pizzy.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Anna Olson: Pečení II (19)
Piškotový moučník s vínem. Piškotový moučník musí mít vrstvy dortu, krému a ovoce, což ponechává prostor pro spoustu kreativity. Anna vytvoří klasický moučník s anglickým sherry, citrónový s borůvkami a kokosem, a také višňový moučník s trojitou čokoládou.
Anna Olson: Pečení II (20)
Dortové sušenky. Zní stejně, jako chutnají – dortové sušenky jsou jemné a vláčné jako dort, ale jsou upečeny jako tradiční sušenky. Anna představí dortové těstíčko a jak dosáhnout nejlepších a nadýchaných výsledků.
Jídla na otevřeném ohni III (3)
Chuťovky z Karolíny. Roger Mooking míří do Severní a Jižní Karolíny, aby navštívil pár starých školních restaurací s dlouhou a několik generací trvající tradicí vynikajících barbecue.
Jídla na otevřeném ohni III (4)
Ohnivá mexická oslava. Mexické jídlo Roger Mooking preferuje kvůli jeho komplexním a zemitým chutím i díky tradici vaření nad ohništěm. Roger se setká s kuchařem Johnnym Hernandezem v San Antoniu a uvaří regionální mexická jídla.
Malá bistra u silnic XIII (7)
Celosvětové tradice. Guy vyzkouší všechny druhy mezinárodních rychlých jídelních klasik. V Santa Barbaře v Kalifornii je bistro s autentickými britskými fish and chips – a také skotská tlačenka a klobásky v těstíčku.
Malá bistra u silnic XIII (8)
Práce na víc úlohách. Guy je v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde se jižanské vlivy potkávají s kulinářskou kreativitou v bistru Mon and Pop. Mezi oblíbenými jídly najdeme fritovaná vepřová žebírka se sladko-ostrým kořením pepper jelly.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (5)
Dokonalé základy: Základy pečení. Jenny a Reza předvedou šesti kuchařským nováčkům pár základů jednoduchého pečení. V menu kaše s burákovým máslem a feta tart s mátovými rajčaty a courgette salátem, a také vynikající koláč s tuniským pomerančem a mandlemi.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (6)
Úžasné Středomoří: Itálie. Inspirováni sluncem a nejčerstvějšími ingrediencemi prozkoumají v báječné akademii Jenny a Reza chutě Středomoří. V menu štiplavé kuřecí tonnato, bylinková sekaná a aromatický salát z fenyklu, hub a cibule.
Sekáček XXVIII (12)
Láska prochází žaludkem. Osm jednotlivců je spárováno při schůzkách naslepo, aby vařili v kuchyni Sekáčku. Seznámí se navzájem nad přípravou mušlí v prvním kole, nad bílkovinami ve druhém kole a přípravou zmrzliny v kole pro dezert.
Dětské Food Network Star (6)
Nejdůležitější jídlo mého života. Tři zbývající finalisté natáčejí krátké reklamní video při nákupu ingrediencí. Opět v kuchyni musejí děti připravit a odprezentovat svá závěrečná jídla, zatímco se mentorům přehrávají jejich reklamní videa.
Se Sibou u stolu III (5)
Jít za chutí. Siba se rozhodla jít za chutí. Kuřata dostanou piri piri předělávku, květiny a ovoce si zahrají v růžové a kokosové panna cottě a rovněž dojde na braai grilování jehněte v řeckém stylu.
Se Sibou u stolu III (6)
Siba jako záchranářka. Siba pomáhá své kuchařsky bezmocné přítelkyni připravit překvapivou výroční večeři. V menu nevařené red mezze a na másle opečený humus, krevety s bylinkovým máslem a kuskusem, a nakonec dvě delikátní, čokoládové dobroty.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (5)
Dokonalé základy: Základy pečení. Jenny a Reza předvedou šesti kuchařským nováčkům pár základů jednoduchého pečení. V menu kaše s burákovým máslem a feta tart s mátovými rajčaty a courgette salátem, a také vynikající koláč s tuniským pomerančem a mandlemi.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (6)
Úžasné Středomoří: Itálie. Inspirováni sluncem a nejčerstvějšími ingrediencemi prozkoumají v báječné akademii Jenny a Reza chutě Středomoří. V menu štiplavé kuřecí tonnato, bylinková sekaná a aromatický salát z fenyklu, hub a cibule.
Sekáček XXVIII (12)
Láska prochází žaludkem. Osm jednotlivců je spárováno při schůzkách naslepo, aby vařili v kuchyni Sekáčku. Seznámí se navzájem nad přípravou mušlí v prvním kole, nad bílkovinami ve druhém kole a přípravou zmrzliny v kole pro dezert.
