
Food Network
Food Network od do
Guyovy hry s potravinami VIII (1)
Turnaj Malých bister u silnic: 1. část. Nejlepší z kuchařů Malých bister u silnic přicházejí na trh Flavourtown zúčastnit se prvního kola turnaje Malých bister u silnic.
Malá bistra u silnic XXVI (7)
Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.
Malá bistra u silnic XXVI (8)
Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Malá bistra u silnic XXI (13)
Staré, ale dobré. Guy vyráží za místními specialitami. V Des Moines navštíví historický drive-in známý svým skoro sto let starým receptem na chilli. V New Jersey Guy navštíví bistro na pobřeží, kde nabízejí už od 30. let čerstvé aktuální úlovky.
Malá bistra u silnic XXII (1)
Ryby, hranolky a nožičky. Guy prozkoumá funky bistro, kde podávají unikátní burrito. V Beaverdale vaří v jižanském podniku veškerou klasiku. V Atlantic City manželé nabízejí afro-americkou kuchyni.
Sekáček XIII (11)
Netrénovaní a neohrožení. Čtyři amatérští kuchaři přicházejí do kuchyně Sekáčku a věří, že prokážou své schopnosti. Nejprve bude jejich talent prověřen talíři se suši. Dokážou domácí kuchtíci vytvořit takové pozoruhodné jídlo?
Malá bistra u silnic XXVI (7)
Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.
Malá bistra u silnic XXVI (8)
Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Malá bistra u silnic XXI (10)
Baltimore po celou dobu. Guy vyráží na turné po skvělých chutích po Baltimoru. Nejprve do Dundalk Avenue, kde místní legenda připravuje kraby. Pak do Hamiltonu do farmářské hospody na sekanou balenou do slaniny.
Malá bistra u silnic XXI (11)
Kuřecí festival. V Baltimoru zkontroluje Guy místní pověstná kuřecí křidýlka. V Oregonu v soulovém bistru uzená a grilovaná kuřata. A konečně v Des Moines na jihu si dá pořádná smažená kuřata.
Jídla na otevřeném ohni IV (1)
Delikatesa z vepřového. Jedním z velkých divů grilování jsou uzená vepřová ramínka. Jde o velkou porci masa vařeného pomalu a na nízké teplotě, dokud není šťavnaté a jemné. Rogerovým oblíbeným způsobem, jak jíst tuto delikatesu, je dát ji do sendviče.
Jídla na otevřeném ohni IV (2)
Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.
Sekáček XIV (12)
Hvězdný Sekáček: Celebrity. Čtyři celebrity s různými zkušenostmi milují vaření, a nyní je prověří kuchyně Sekáčku. Se surovou vanilkou však nikdo z nich nemá zkušenosti, dokážou tedy udělat vanilkové košíčky jako předkrm?
Guyovy hry s potravinami III (5)
Marshamallowské šílenství. Šéfkuchaři musejí vynalézavě zapracovat marshmallow do svých jídel. Následně musejí připravit a uspořádat taco noc podle Guyova nákupního seznamu.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (9)
Narozeninové překvapení. Inina kamarádka Dwyer Derrig se vrací z města a dostane se jí skvělého narozeninového překvapení: ledničky plné Inou doma připraveného italského salátu s mořskými plody a německých čokoládových košíčků.
Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (10)
Hrdinové místní kuchyně. Ina si vezme inspiraci ze slavného jídla z oblasti Hamptons, aby je přetvořila na nový recept pro svůj blog Barefoot. Připraví lososové a guacamolové sendviče, solené karamelové sušenky a salát z opečené červené řepy s balzamikem.
Anna Olson: Čerstvé ingredience (19)
Slavnostní večeře z darů sklizně. Anna začne unikátním lososem v krustě panko s křenem, podávaným s koprovou máslovou omáčkou s citrónem. Pak nachystá salát z pampelišek a jablečný cider. Zakončí dýňovým creme brulée jakožto dezertem.
Kuchyně XI (1)
Jídla ze spíže. Tým Kuchyně připraví jednoduché recepty z nutných položek ve spíži. Nejprve Geoffreyho fritovaná kuřata z plechu, pak se otevře linka pomoci a odpoví na dotazy diváků o spíži.
Osadnice IV (9)
Jídlo a americký fotbal. V Drummondovic domácnosti je americký fotbal nade vše. Ree připraví k večeři hovězí burritos s fazolemi a obrovský salát pro své hladové sportovce.
Osadnice IV (10)
Kovbojský oběd. Na ranči Drummondových je velký pracovní den, a to znamená, že hladové děti a kovbojové přijdou na oběd. Ree připraví jídla, která mají kovbojové rádi a zasytí je.
Se Sibou u stolu II (5)
Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.
Se Sibou u stolu II (6)
Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.
Opravdové vaření IX (13)
Ryby s ovesnou kaší. Sunny Anderson připraví tradiční jižanské jídlo, ryby s ovesnou kaší, pro své oblíbené lidi. Sumčí nugety jsou obalované v kukuřičné krustě a texturu skvěle doplňuje smetanový sýrový krém. A jako dezert koláč s borůvkami a jablky.
Opravdové vaření IX (1)
Když se nikomu nechce z kuchyně! Sunny Anderson dělá tak dobrá a voňavá jídla, že všichni zůstávají v kuchyni až doby podávání jídla na stůl. Ke cornwallské slepici na česneku a kaši ze sladkých brambor se dokonale hodí láhev vína Verdejo.
Kuchyně VI (5)
Jídla, která musíte mít. Geoffrey Zakarian začne pořad dušeným kuřetem s karamelizovanými citróny, datlemi a piniovými oříšky. Pak na oslavu léta připraví jahodový koláč, a doktor Travis Stork mu ukáže, jak uzdravit běžná letní onemocnění jídlem.
Anna Olson: Pečení III (17)
Karamel. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak si užít karamel samotný, nebo jako přísadu delikátních dezertů. Podělí se o tři dekadentní a skutečně velmi chutné recepty.
Osadnice IV (11)
Nedělní pozdní snídaně. Tři generace Drummondových se sejde na ranči na nedělní pozdní snídani po návštěvě kostela. Ree připraví skvělé menu s úchvatnou pečenou glazovanou šunkou.
Osadnice IV (12)
Školní den. Na ranči je den domácího školního vzdělávání a Ree přebíhá mezi učebnou a kavárnou. Na snídani jsou muffiny s vanilkovým máslem.
Se Sibou u stolu II (7)
Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.
Se Sibou u stolu II (8)
Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.
Malá bistra u silnic XXII (10)
Závody v Charlotte. Guy vyzkouší vysoce oktanová bistra v Charlotte v Severní Karolíně s řidičem NASCAR Clintem Bowyerem.
Malá bistra u silnic XXII (11)
Chutná jídla. Guy si vychutná pořádně bohatá jídla v Charlotte v Severní Karolíně a také v Los Angeles.
Sekáček XXIII (8)
Druhá šance amatérů. Chce to velkou odvahu přijít jako domácí kuchař do Sekáčku alespoň jednou, ale tito amatéři se vracejí podruhé. Pár sladkostí a cukrovinek a speciální směs koření nedá vydechnout ani dvěma posledním.
Kuchyně III (3)
Všichni společně. Jedno, jestli jste moderátor nebo host, tým z Kuchyně má dostatek zásob na další fantastickou hostinu. Díky mnoha delikátním receptům bude tato nabídka zvláště vhodná pro společná setkání.
Opravdové vaření X (1)
Rychlé a snadné. Sunny Anderson připraví rychlé, ale delikátní kuře k večeři. Její grilované kuře s grepem je hotové během pár minut, a k tomu jako příloha pečená cuketa a grilované klínky sladkých brambor s javorovým máslem.
Opravdové vaření X (2)
Hromada krabího masa. Sunny Anderson nabízí hromadu masa… ale krabího! Její krabí koláče jsou napěchované krabím masem, aby co nejvíce vynikla jeho chuť, a na podtržení této chuti je zde celerová remuláda s krémovým hořčičným dresinkem.
Sekáček XIV (13)
Hvězdný Sekáček: Finále! Čtyři kuchaři se vracejí do hvězdného kola, kde soutěží o 50 000 dolarů na charitativní účely podle své volby. Dvě z překvapení v prvním koši jsou zcela slaná zelenina a zcela čerstvé mořské plody.
Guyovy hry s potravinami VIII (2)
Turnaj Malých bister u silnic: 3. část. Velmi rozmanitá skupina kuchařů z pořadu Malá bistra u silnic sestupuje do Flavourtown v pokračování turnaje Malých bister u silnic.
Sekáček XXVIII (13)
Skok víry. Kněz, budoucí jeptiška, rabín a pastor ovládnou kuchyni Sekáčku. Porotce překvapí, že jeden z kuchařů nikdy nepracoval s rybami, a přitom je v koši pro předkrm losos.
Sekáček v Jižní Africe (1)
V této bitvě pohlaví, kdo dřív ztratí nervy? Připravte se na šokující a výjimečné kulinářské dovednosti, honění času a vzrůstající napětí. Kolo za kolem se vždy jeden kuchař stane obětí a vypadne.
Malá bistra u silnic XXII (2)
Po italském venkově. Guy Fieri míř za chutěmi Toskánska v Itálii. V Montecatini Alto nabízí bistro na úpatí hory mořské plody a speciality s inkoustem chobotnic a středomořskou směs s krevetami a artyčoky.
Malá bistra u silnic XXII (3)
Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.
Sekáček XIII (12)
Neudělat žádnou chybu. Vracejí se čtyři kuchaři, kteří dříve prohráli, protože dělali při první příležitosti velké chyby, se zarputile snaží znovu nedělat stejné chyby. Cvičili se a připravovali, aby byli lepší, a nyní se před nimi otevírá koš pro předkrm!
Sekáček XXVIII (13)
Skok víry. Kněz, budoucí jeptiška, rabín a pastor ovládnou kuchyni Sekáčku. Porotce překvapí, že jeden z kuchařů nikdy nepracoval s rybami, a přitom je v koši pro předkrm losos.
Sekáček v Jižní Africe (1)
V této bitvě pohlaví, kdo dřív ztratí nervy? Připravte se na šokující a výjimečné kulinářské dovednosti, honění času a vzrůstající napětí. Kolo za kolem se vždy jeden kuchař stane obětí a vypadne.
Malá bistra u silnic XXI (12)
Čerstvá ryba a plesnivé kuře. V Des Moines vyzkouší Guy Fieri všechny druhy unikátních grilovaných křidýlek v bistru oceněném mnoha trofejemi, a také autentické kuře s rýží v ekvádorském bistru. A v Oregonu na trhu s mořskými plody právě chyceného kraba dungeness.
Malá bistra u silnic XXI (13)
Staré, ale dobré. Guy vyráží za místními specialitami. V Des Moines navštíví historický drive-in známý svým skoro sto let starým receptem na chilli. V New Jersey Guy navštíví bistro na pobřeží, kde nabízejí už od 30. let čerstvé aktuální úlovky.
Jídla na otevřeném ohni IV (3)
Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.
Jídla na otevřeném ohni IV (4)
Nálož klobásek z Texasu. Roger si naloží porce nejlepších hovězích hrudí, vepřových steaků a klobásek, které Texas nabízí.
