• Food Network

    • Food Network od do

      • Guyovy hry s potravinami VIII (4)

        Turnaj Malých bister u silnic: 4. část. Ti nejlepší ze všech států z pořadu Malá bistra u silnic zkusí směs jídel na trhu ve čtvrté kapitole turnaje Malých bister u silnic.

      • Ching – Úchvatná Asie (7)

        Hromady chuti. Ching objeví jídelnu s palačinkami nazývanou Stack, a naučí se připravit palačinky s vepřovým a medovou věž z palačinek. Později se naučí tajemství přípravy krevetích knedlíků, a také vyzkouší gigantické kantonské piškotové muffiny s vanilkou.

      • Ching – Úchvatná Asie (8)

        Portugalské známky v Macau. Antonio Coelho je majitelem Antonio’s – restaurace v Macau nabízející portugalská jídla. Je oceněn jednou michelinskou hvězdou, a také miluje serenády a baví své hosty. Uvaří pro Ching své mistrovské mořské plody v cataplana a grilované sardinky.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (7)

        Warzazát. Na kraji Sahary se nachází Warzazát, kdysi důležití křižovatka pro karavany, jež procházely napříč pouští. Místní podnik vede francouzský restauratér a nabízí jehněčí s fíky a kuskusem.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (8)

        Casablanca. Na pobřeží Atlantiku se nachází francouzská koloniální metropole Casablanca, kde Jenny uvaří šneky při snaze porazit skeptika.

      • Malá bistra u silnic XXII (6)

        Od Atlantiku k Pacifiku. Na tomto výletu Guy ochutná jídla z obou pobřeží při cestě z Kalifornie k Atlantiku.

      • Malá bistra u silnic XXII (7)

        Světová ochutnávka. Na tomto výletu Guy ochutná autentická jídla z celého světa jako směs latinské kuchyně, skutečné thajské jídlo nebo sicilské speciality.

      • Sekáček XIV (1)

        Šampióni Sekáčku: Část 1. Čtyři šampióni se vracejí, aby bojovali o šanci vyhrát velkou cenu 50 000 dolarů, ale koše nejsou tak jednoduché! Nenáviděné tlačenky šampióny v prvním kole nikam nedostanou, přesto musejí najít kreativní způsob k masovému jídlu.

      • Ching – Úchvatná Asie (7)

        Hromady chuti. Ching objeví jídelnu s palačinkami nazývanou Stack, a naučí se připravit palačinky s vepřovým a medovou věž z palačinek. Později se naučí tajemství přípravy krevetích knedlíků, a také vyzkouší gigantické kantonské piškotové muffiny s vanilkou.

      • Ching – Úchvatná Asie (8)

        Portugalské známky v Macau. Antonio Coelho je majitelem Antonio’s – restaurace v Macau nabízející portugalská jídla. Je oceněn jednou michelinskou hvězdou, a také miluje serenády a baví své hosty. Uvaří pro Ching své mistrovské mořské plody v cataplana a grilované sardinky.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (7)

        Warzazát. Na kraji Sahary se nachází Warzazát, kdysi důležití křižovatka pro karavany, jež procházely napříč pouští. Místní podnik vede francouzský restauratér a nabízí jehněčí s fíky a kuskusem.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (8)

        Casablanca. Na pobřeží Atlantiku se nachází francouzská koloniální metropole Casablanca, kde Jenny uvaří šneky při snaze porazit skeptika.

      • Malá bistra u silnic XXII (3)

        Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.

      • Malá bistra u silnic XXII (4)

        To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Sekáček XVI (2)

        Smažit a smažit znovu. Šéfkuchaři dostanou kotlíky s vařícím a bublajícím olejem, aby mohli vytvořit křupavé a delikátní přílohy pro svá jídla. Zbaví nařízení vytvořit smažený dezert dva finalisty nervozity?

      • Guyovy hry s potravinami III (9)

        Hra s vážením. Šéfkuchaři zkoušejí odhadnout váhu při nakupování na jejich nejlepší jídla. Ve druhé hře jde o hazard v obchodě s potravinami, kdy kuchaři připravují zcela americký oběd, omezeni kolečkem s jídlem.

      • Na cestách s G. Garvinem (9)

        Z farmy na talíř. G. zjistí, jak těžká a proměnlivá práce to je, než se burské oříšky sklidí a dostanou se do na trh. Farma Coon Rock zásobuje restaurace v Raleigh organickými produkty a G. je pozván manažerem Brockem na prohlídku.

      • Na cestách s G. Garvinem (10)

        Virginie. V Jeffersonově hotelu v Richmondu ve Virginii se G. setká s šéfkuchařem Walterem a jeho smaženými zelenými rajčaty. Cenami ověnčený šéfkuchař Jason otevřel Comfort, aby využil místní ingredience ve svém vlastním stylu. Podělí se o techniky přípravy dušeného vepřového a příloh.

      • Jídla na otevřeném ohni (9)

        Hostina s mořskými plody. Nejlepším místem na oslavu letních jídel je The Place v Guilfordu v Connecticutu. Kuchyní této jídelny při cestě je venkovní gril s prkny z místního dřeva.

      • Sekáček XIV (8)

        Snaha o vykoupení. Čtyři dříve vyhození ze Sekáčku se odvážně vracejí do soutěže, aby se vykoupili z předchozích porážek. Čeká je předvařený protein a slizké mořské stvoření v prvním koši. Pomohou jim v návratu do hry?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (4)

        Kulinářské dobrodružství. Ina pořádá zemětřesení s klasikou, kdy sanfranciského humra použije do humrového salátu s citrónovou majonézou. Ve hvězdičkami od Michelinu oceněné Auberge du Soleil se Ina naučí, jak se podepsat na Tarte Au Chocolat.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VIII (5)

        Večeře v NAPA. Pro neformální večeři Ina připraví izraelský kuskus a tuňákový salát, s malinovými tyčinkami s polevou jako dezertem. Další den má večeři s Michaelem Chiarello, který připraví své neuvěřitelné kuře a la Vendemmia.

      • Osadnice VIII (6)

        Profesionální kuchyně: rychlá jídla. Ree Drummond se podělí o svá oblíbená domácí jídla. Jde o takové kulinářské dobroty jako kuře a knedlíky, quesadillas s krevetami a paprikou, těstoviny s rajčatovou omáčkou nebo skořicový toast.

      • Osadnice VIII (7)

        Na cestě. Ree Drummond a její dcery jedou na výlet s vysokou školou. A tak naplní pro chlapy mrazák a ledničku snídaněmi s burrito, těstovinami alla Ladd, rančerským dresinkem s papričkami chipotle na syrovou zeleninu a krémovými poháry.

      • Se Sibou u stolu (5)

        Sedm barev neděle. Neděle pro Sibu znamená sedm barev na jídelním stole. Je zde pomalu opečené jehněčí se skvělou mátovo-hořčičnou šťávou, sedmibarevná rýže a nedělní moučník, jenž je neuvěřitelně snadný. Takže se můžete posadit!

      • Se Sibou u stolu (6)

        Rychlá večeře. Siba musí na poslední chvíli připravit večeři pro své nejlepší přítele, kteří právě přiletěli do Kapského Města. Podělí se o svá tajemství na rychlá a snadná jídla včetně salátu z avokáda a červených fazolí nebo rychlého zmrzlinového koláče.

      • Anna Olson: Pečení II (13)

        Langoše. Langoše mají podobnou přípravu po celém světě, i když každá kultura má svůj vlastní styl. Anna nám ukáže několik nejpopulárnějších langošů včetně příbuzného pita chleba, chleba naan nebo křupavého lavaše se semínky.

      • Sekáček XXI (9)

        Ultimátní šampioni: Profesionálové. Někteří z oblíbených profesionálních kuchařů se vracejí, aby soutěžili v Ultimátním turnaji Sekáčku. Ve velkém finále jeden profesionál bude soutěžit o nejvyšší cenu v historii Sekáčku.

      • Jídla na otevřeném ohni (3)

        Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni (4)

        Kovbojské vaření. Hluboko v srdci Texasu ochraňuje Sandra Julian tradice kovbojské kuchyně ve svém rustikálním dostavníku, kde vaří slavné smažené kuřecí steaky.

      • Malá bistra u silnic XXIII (3)

        Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,

      • Malá bistra u silnic XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.

      • Sekáček XIX (4)

        Babička proti babičce. Poprvé se v kuchyni Sekáčku střetnou čtyři odhodlané babičky. V koši pro předkrm najdou babičkami oblíbený zbytek - plechovku od kávy plnou tuku ze slaniny. Porotci se již nemohou dočkat, až jim některá babička s láskou naservíruje dezert z ovesných vloček.

      • Bosá komtesa VII (10)

        Příběh o dvou polévkách. Polévky mohou být chutnými, vydatnými jídly. Ina udělá své dvě oblíbené, a tak když jí dobrý kamarád Frank řekne, že má pár přátel, kteří přijeli do města, Ina se rozhodne otestovat na nich své recepty!

      • Bosá komtesa VIII (1)

        Večírek s kuchařskými knihami. Ina slaví konec práce na své nové knize večírkem pod širým nebem ve středomořském stylu. Nabídne jehněčí kebaby, salát s rajčaty a sýrem feta a černobílý andělský koláč.

      • Osadnice IV (15)

        Investiční společná večeře. Reein investiční klub se schází poprvé po 10 letech. Její menu inspirované Mexikem zahrnuje i ostružinové margarity na zahájení večírku.

      • Osadnice V (1)

        Staří přátelé, noví přátelé. Ree připravuje večeři na uvítanou doma pro pár přátel, kteří se vracejí do města. Nachystá opečenou hovězí svíčkovou s pepřem a úchvatným drceným česnekem.

      • Se Sibou u stolu II (3)

        Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.

      • Se Sibou u stolu II (4)

        Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.

      • Anna Olson: Pečení III (1)

        Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.

      • Anna Olson: Pečení III (2)

        Vafle. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se ponoří do světa vaflí. Předvede, jak připravit vafle v americkém, italském a belgickém stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (5)

        Globální chutě v Texasu. Texas je slavnýdíky americkému grilování, ale Roger Mooking na cestě státem osamělé hvězdy hledá latinsko-americké způsoby grilování na otevřeném ohni a ochutná i klobásky uzené v evropském stylu.

      • Jídla na otevřeném ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking hledá ve státech Golfského pobřeží chutná jídla z udíren a ohnišť. Pak si vychutná šálek a naučí se, jak použít kávu při texaském grilování.

      • Malá bistra u silnic XIII (9)

        Rodinné záležitosti. Ve Vancouveru vyzkouší Guy čínské bistro s ručně dělanými nudlemi a využívající staré rodinné recepty třeba na hovězí rolky. V New Yorku otevírá pár bratrů tradiční bar se skvělým jídlem.

      • Malá bistra u silnic XIII (10)

        Staré a oblíbené, nové a požadované. Guy nachází kousek historie po celé zemi. V Kalifornii navštíví čtvrť s delikatesami, oblíbenými místními i celebritami, např. pastrami na všechny možné způsoby.

      • Sledování restaurací III (6)

        Chyťte zloděje restaurace. Willie přichází na pomoc Dannymu, majiteli strádajícího Danny’s Steakhouse v Red Bank. Willie zjistí, že nejenom že personál je nekompetentní, ale že mezi nimi může být i zloděj.

      • Strávníci v utajení III (2)

        Cheeseburgerový zloděj. Když Stephanie a D-Rock, majitelé Cheeseburger Baby v Miami, zjistí rozdíly v seznamech, podezírají zaměstnance s kriminální minulostí, že u nich krade.

      • Strávníci v utajení III (3)

        Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.

      • Malá bistra u silnic XXVI (7)

        Netypická bistra. Guy sejde z vyšlapaných stezek, aby našel všestranná jídla. V Severní Karolíně jídelna uvnitř pivního obchodu nabízí šílené kreace vaflí a v Texasu nevšední bistro nabízí kombinaci grilovaného jídla se suši.

      • Malá bistra u silnic XXVI (8)

        Ze severu na jih Ameriky. Guy hledá chutná jídla obou Amerik, od obřího poschoďového burgeru se slaninou v Severní Karolíně po odlehčené pouliční tacos v Mexiku.

      • Jídla na otevřeném ohni V (7)

        Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.

      • Jídla na otevřeném ohni V (8)

        Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.

      • Sledování restaurací III (6)

        Chyťte zloděje restaurace. Willie přichází na pomoc Dannymu, majiteli strádajícího Danny’s Steakhouse v Red Bank. Willie zjistí, že nejenom že personál je nekompetentní, ale že mezi nimi může být i zloděj.

      • Strávníci v utajení III (2)

        Cheeseburgerový zloděj. Když Stephanie a D-Rock, majitelé Cheeseburger Baby v Miami, zjistí rozdíly v seznamech, podezírají zaměstnance s kriminální minulostí, že u nich krade.

      • Strávníci v utajení III (3)

        Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.

      • Jídla na otevřeném ohni V (7)

        Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.

      • Jídla na otevřeném ohni V (8)

        Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.