
Food Network
Food Network od do
Iron Chef Amerika X (19)
Zakarian vs. Frauneder. Vítěz soutěže Iron Chef, Geoffrey Zakarian, čelí výzvě Eduarda Fraunedera, výkonného šéfkuchaře v Edi & The Wolf v New Yorku. Porotci jsou Jeffrey Steingarten, Cady Huffman a John Curtas.
Se Sibou u stolu III (1)
Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.
Se Sibou u stolu III (2)
Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (1)
Dokonalé základy: Umění smažení. Jenny a Reza pozvali šest nováčků, kteří tvrdí, že neumí vařit. Kuchaři jim představí pár základních technik, díky nimž se jejich kuchařské umění rozhoří! V menu kachna na pomerančích z pánve a telezí řízky.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (2)
Dokonalé základy: Dokonalá sázená vejce. Jenny a Reza vítají v kuchyni šest začátečníků. Lekce je o vaření šťavnatého masa a ryb, a jemného, sladkého ovoce sázením do horké vody. V menu losos s olivovou omáčkou, plněné vepřové rolky a sázená vejce.
Malá bistra u silnic XIX (4)
Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.
Malá bistra u silnic XIX (5)
Dynamické duo. Guy navštíví pár rodinných bister. V New Yorku, v Lower East Side, najde bistro, které vedou od samotného začátku sourozenci a kde se nabízí nakládané, uzené, sušené a kvašené maso, od kozích krků po kuřecí křídla či prasečí uši.
Sekáček XII (10)
Pochod koláčů. Čas utíká, velká suma peněz je na stole, a čtyři šéfkuchaři musí bojovat o nejlepší jídla ve třech chodech. Mrkvový koláč se nachází v prvním koši společně s neobvyklým mořským produktem. Dají je kuchaři dohromady v chutný předkrm?
Se Sibou u stolu III (1)
Je to holka. Sibiina holčička bude mít 9 měsíců, a tak se fotografuje. Siba zajistí na akci jídlo a v menu jsou vynikající ovocné tyčinky granola a ovocný letní čaj rooibos pro dětské osvěžení.
Se Sibou u stolu III (2)
Va Va Voom. Je to rychlá cesta k tomu být plni energie, tedy va va voom, s tajemstvími ze Sibiiny stylové bible. Hovězí carpaccio dostane barevnou a živou předělávku a kořeněné kuřecí tacos jsou přetvořeny do stylového jídla vše v jednom.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (1)
Dokonalé základy: Umění smažení. Jenny a Reza pozvali šest nováčků, kteří tvrdí, že neumí vařit. Kuchaři jim představí pár základních technik, díky nimž se jejich kuchařské umění rozhoří! V menu kachna na pomerančích z pánve a telezí řízky.
Jenny a Reza a jejich báječná akademie výživy (2)
Dokonalé základy: Dokonalá sázená vejce. Jenny a Reza vítají v kuchyni šest začátečníků. Lekce je o vaření šťavnatého masa a ryb, a jemného, sladkého ovoce sázením do horké vody. V menu losos s olivovou omáčkou, plněné vepřové rolky a sázená vejce.
Malá bistra u silnic XVII (13)
Je to čerstvé. Na tomto výletě se Guy Fieri zastaví v bistrech, kde mají vše čerstvé. V San Franciscu je venezuelský bar nabízející menu bez lepku a autentickými předkrmy jako placky arepa nebo empanada.
Malá bistra u silnic XIX (2)
New York ze všech stran. Na tomto výletě Guy Fieri ochutná New York ze všech stran. V Lower East Side navštíví Guy bistro s čerstvými farmářskými potravinami a vynikajícími sezónními sendviči, např. zimním prasetem.
Jídla na otevřeném ohni II (1)
Hostina u ohniště na Havaji. Rogerova první návštěva Havaje slibuje velké ohně a velké hostiny. U dálnice Nimitz v Honolulu je rodinná restaurace Koala Moa, slavná pro grilování celých kuřat nad ohněm.
Jídla na otevřeném ohni II (2)
Kouř a pára. Havajský ostrov Oahu je znám jako místo shromažďování se lidí, a také Roger je pozván do dvou komunit s hojností místního jídla.
Sekáček XIII (12)
Neudělat žádnou chybu. Vracejí se čtyři kuchaři, kteří dříve prohráli, protože dělali při první příležitosti velké chyby, se zarputile snaží znovu nedělat stejné chyby. Cvičili se a připravovali, aby byli lepší, a nyní se před nimi otevírá koš pro předkrm!
Guyovy hry s potravinami II (5)
Mámy to vědí nejlíp. V této epizodě Guyových her s potravinami je vše o matkách, a čtyři obětavé maminky a talentované kuchařky se utkají ve hře, kde budou vařit jen s ingrediencemi, jejichž název začíná na stejné písmeno.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (3)
Sladká charita. Příhoz, příhoz, prodáno! Ina se účastní aukce. Vítězní nabídka se může těšit na delikátní oběd s okurkovou polévkou s chili, salát s humry a krevetami a směs pusinek a jahod Eton.
Bosá komtesa – zpátky k základům IV (4)
Jeffreyho večeře. Ina připravuje pro Jeffreyho delikátní steaky k večeři. Tentokrát Jeffrey připravuje vlastní večeři na grilu. Ricotta bruschetta s bylinkami, grilovaný steak a k zapití mojito z vodního melounu.
Anna Olson: Čerstvé ingredience (6)
Veslařské závody. Ve městě se konají výroční veslařské závody a každý potřebuje doplnit energii jídlem! Anna přinese své přítelkyni Katherine a skupině veslařů granolové tyčinky, zeleninové taštičky samosa s bramborami a tofu špízy s pestem z vlašských ořechů.
Kuchyně X (1)
To nejlepší z darů léta. Tým Kuchyně se podělí o zábavné letní recepty jako quesadilly z jemné svíčkové nebo dokonalý pi?a koktejl. Zjistíme, jak letní produkci udržet čerstvou po celé léto nebo jak si sám vylepšit zadní dvorek.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Se Sibou u stolu (9)
Termín večeře se blíží. Siba soupeří s časem, když má připravit skvělou večeři inspirovanou italskými jídly. Manžel Brian přivede přátele na jídlo po práci a Siba chce připravit penne s kuřetem a omáčkou pesto, ciabattu s harísem a rychlý salát puttanesca.
Se Sibou u stolu (10)
Pojďte dál. U Siby je dámský večírek s jednohubkami a vychlazenými koktejly. Je zde uzený losos na palačinkách mfino, kuřecí křidélka, dip peppadew a ovocné Sibiiny koktejly plus nějaké sladkosti z obchodu.
Opravdové vaření VII (1)
Jednoduché jako jednoduchost sama. Sunny je v kuchyni se svými zcela novými recepty s maximální chutí a minimem práce. Nabízí chutná jídla připravená za okamžik, například uzené a grilované vepřové kotlety podávané se sýrovými mini košíčky a teplým jarním salátem.
Opravdové vaření VII (2)
Hladoví a zdraví. Sunny nabízí jídla, která vás uspokojí. Její pikantní kuřecí masové koule a těstoviny linguine s kapustovým pestem jsou plné výživných hodnot i chuti. A tohle vše oslavíme osvěžujícím gin fizz s ostružinami.
Kuchyně V (5)
Speciální rodinné setkání. Tým Marcelu překvapí oslavou k narození dítěte! Pak je čas podělit se o tipy všeho druhu týkající se rodinných sešlostí, a Marcela připraví dokonalé hlavní jídlo na večírek, lososa zabaleného v lístkovém těstě.
Anna Olson: Pečení II (11)
Máslový krém. Nejpopulárnější z glazur je máslový krém v různých příchutích a také různě připravený. Anna předvede základní styly chlazení máslového krému a dortů, jež se pro každý typ hodí nejlépe.
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Osadnice XIII (10)
Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Malá bistra u silnic XX (2)
Plněná jídla s ozvláštněním. Guy zkoumá od pobřeží k pobřeží všechny druhy jídel mimo trendy. V Kalifornii najde na menu časem prověřené recepty jako lasagne s masem nebo skutečné minestrone. V Bostonu ho uspokojí panini jak s masem, tak pro vegetariány.
Malá bistra u silnic XX (3)
Staré standardy, nové styly. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří do bister nabízejících rychlovky. V Jacksonu ve Wyomingu pizza bar nabízí nakrájené lákavé kousky, na nichž nahoře najdeme vše od pesta a kuřat po pikantní klobásy a omáčku marinara.
Sekáček XXII (8)
Rodinná bitva. Čtyři kuchaři, jedna rodina. Matka, otec, dcera a syn společně vedou restauraci, a nyní spolu soutěží, aby zjistili, kdo se stane šampionem Sekáčku. V prvním koši rodina najde chlebové placky a silné citrusy.
Kuchyně II (2)
Nové nápady. Hosté Kuchyně jsou dnes plni nových nápadů. Nejprve naplní mrazák Jeffovými klobásovými a vaječnými muffiny. Geoffrey předvede divákům, jak uvařit artyčoky.
Opravdové vaření VII (3)
Pozdravte rychlé chuťovky. Sunny nabízí extra chuť bez extra námahy. Dnes v jejím chutném menu najdeme snadné grilované kuře s medem a dijonskou hořčicí, štiplavý bramborový salát nebo košíčky Black Forest.
Opravdové vaření VII (4)
Chutné imprese. Sunny ráda ohromí hned na první dojem, a tak nám dnes předvede, jak zaujmout chutnými pečenými kuřecími paličkami s ostrým kořením a karamelizovanou cibulkou. Poté nachystá jako skvělou tečku dort Pavlova.
Sekáček XIII (13)
Školní třída. V kuchyni Sekáčku už je i školní třída! Soutěží totiž dívky z americké školy kavárenské. Sekaná krůta a zmrzlý jogurt prověří jejich kuchařské schopnosti. Dámy musejí za 30 minut připravit hlavní jídlo ze sladkých brambor a s omáčkou hoisin.
Iron Chef Amerika X (20)
Morimoto vs. Forgione. Bitva mezi vítězi soutěže Iron Chef – Masaharu Morimoto a Marc Forgione se střetnou v Kitchen Stadium v bitvě o železného šéfa grilování. Porotci jsou John T. Edge, Elizabeth Karmel a Rick Abramson.
Ching – Úchvatná Asie (1)
Zlaté kulinářské poklady v Hongkongu. Ching navštíví Kowloon, aby našla pár kulinářských klenotů. Vaří společně s místními kuchaři, připraví zlatavé jarní závitky, grilované vepřové baozi, přístavní krevety s chili, grilovaná vepřová žebra v ubud stylu a jehně opečené v pánvi wok.
Ching – Úchvatná Asie (2)
Chytrá a vynalézavá tchajwanská jídla. Ching navštíví restauraci, která vylepšuje tchajwanskou kuchyni. Její šéfkuchař předvede, jak připravit koule lví hlava z krabího masa a smažené youtiao s ústřicemi. Pak Ching vyzkouší načechrané kopečky strouhaného ledu.
Jenny Morris vaří v Maroku (1)
Marrákéš. Marrákéš v sobě snoubí pohostinnost, historii, kulturu a kuchyni své země. V honosném dvoře zahrady připraví Jenny hovězí se švestkami za použití starobylého postupu.
Jenny Morris vaří v Maroku (2)
Sahara. Ait Ouzzine je domovem berbersky mluvícího kmene Ait Atter, tradičních nomádů a pravděpodobně původních obyvatel Maroka. Mají smysl pro soběstačné a vynalézavé vaření.
Malá bistra u silnic XIX (6)
Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.
Malá bistra u silnic XIX (7)
Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.
Sekáček XII (11)
Podivné ingredience. Šéfkuchaři hledí s údivem na koš s ingrediencemi pro předkrm, na gumová smažená vejce! Uspějí s touto novou cukrovinkou a přetvoří ji úspěšně do něčeho chutného společně s hovězí konzervou? Čas ubíhá…
Ching – Úchvatná Asie (1)
Zlaté kulinářské poklady v Hongkongu. Ching navštíví Kowloon, aby našla pár kulinářských klenotů. Vaří společně s místními kuchaři, připraví zlatavé jarní závitky, grilované vepřové baozi, přístavní krevety s chili, grilovaná vepřová žebra v ubud stylu a jehně opečené v pánvi wok.
Ching – Úchvatná Asie (2)
Chytrá a vynalézavá tchajwanská jídla. Ching navštíví restauraci, která vylepšuje tchajwanskou kuchyni. Její šéfkuchař předvede, jak připravit koule lví hlava z krabího masa a smažené youtiao s ústřicemi. Pak Ching vyzkouší načechrané kopečky strouhaného ledu.
Jenny Morris vaří v Maroku (1)
Marrákéš. Marrákéš v sobě snoubí pohostinnost, historii, kulturu a kuchyni své země. V honosném dvoře zahrady připraví Jenny hovězí se švestkami za použití starobylého postupu.
Jenny Morris vaří v Maroku (2)
Sahara. Ait Ouzzine je domovem berbersky mluvícího kmene Ait Atter, tradičních nomádů a pravděpodobně původních obyvatel Maroka. Mají smysl pro soběstačné a vynalézavé vaření.
Malá bistra u silnic XIX (3)
Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.
Malá bistra u silnic XIX (4)
Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.
Jídla na otevřeném ohni II (3)
Mořské plody s masem v Jižní Karolíně. Charleston je jednou z nejkulinárnějších destinací v Americe, ale kvůli tradičnímu grilování vepře nebo ústřic opustí Roger město a zamíří na venkov.
Jídla na otevřeném ohni II (4)
Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.
