• Food Network

    • Food Network od do

      • Iron Chef Amerika X (20)

        Morimoto vs. Forgione. Bitva mezi vítězi soutěže Iron Chef – Masaharu Morimoto a Marc Forgione se střetnou v Kitchen Stadium v bitvě o železného šéfa grilování. Porotci jsou John T. Edge, Elizabeth Karmel a Rick Abramson.

      • Ching – Úchvatná Asie (1)

        Zlaté kulinářské poklady v Hongkongu. Ching navštíví Kowloon, aby našla pár kulinářských klenotů. Vaří společně s místními kuchaři, připraví zlatavé jarní závitky, grilované vepřové baozi, přístavní krevety s chili, grilovaná vepřová žebra v ubud stylu a jehně opečené v pánvi wok.

      • Ching – Úchvatná Asie (2)

        Chytrá a vynalézavá tchajwanská jídla. Ching navštíví restauraci, která vylepšuje tchajwanskou kuchyni. Její šéfkuchař předvede, jak připravit koule lví hlava z krabího masa a smažené youtiao s ústřicemi. Pak Ching vyzkouší načechrané kopečky strouhaného ledu.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (1)

        Marrákéš. Marrákéš v sobě snoubí pohostinnost, historii, kulturu a kuchyni své země. V honosném dvoře zahrady připraví Jenny hovězí se švestkami za použití starobylého postupu.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (2)

        Sahara. Ait Ouzzine je domovem berbersky mluvícího kmene Ait Atter, tradičních nomádů a pravděpodobně původních obyvatel Maroka. Mají smysl pro soběstačné a vynalézavé vaření.

      • Malá bistra u silnic XIX (6)

        Nakopnout to v Key West. Guy kontroluje některá úchvatná jídla v Key West na Floridě. Malá chatka s bistrem servíruje mořské plody Nové Anglie, a manžel s manželkou zase o kousek dál v ulici dělají rybí tacos.

      • Malá bistra u silnic XIX (7)

        Od masových koulí k lízátkům. Na tomto výletě se Guy Fieri dostane na festival chutí oblíbených jídel. V Sandy v Utahu, podhorském městě, nabízejí vše, od chleba po uzená masa či kreativní kombinace jako kanadská slanina, rajčatové krokety, bílé fazole a steaková pizza.

      • Sekáček XII (11)

        Podivné ingredience. Šéfkuchaři hledí s údivem na koš s ingrediencemi pro předkrm, na gumová smažená vejce! Uspějí s touto novou cukrovinkou a přetvoří ji úspěšně do něčeho chutného společně s hovězí konzervou? Čas ubíhá…

      • Ching – Úchvatná Asie (1)

        Zlaté kulinářské poklady v Hongkongu. Ching navštíví Kowloon, aby našla pár kulinářských klenotů. Vaří společně s místními kuchaři, připraví zlatavé jarní závitky, grilované vepřové baozi, přístavní krevety s chili, grilovaná vepřová žebra v ubud stylu a jehně opečené v pánvi wok.

      • Ching – Úchvatná Asie (2)

        Chytrá a vynalézavá tchajwanská jídla. Ching navštíví restauraci, která vylepšuje tchajwanskou kuchyni. Její šéfkuchař předvede, jak připravit koule lví hlava z krabího masa a smažené youtiao s ústřicemi. Pak Ching vyzkouší načechrané kopečky strouhaného ledu.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (1)

        Marrákéš. Marrákéš v sobě snoubí pohostinnost, historii, kulturu a kuchyni své země. V honosném dvoře zahrady připraví Jenny hovězí se švestkami za použití starobylého postupu.

      • Jenny Morris vaří v Maroku (2)

        Sahara. Ait Ouzzine je domovem berbersky mluvícího kmene Ait Atter, tradičních nomádů a pravděpodobně původních obyvatel Maroka. Mají smysl pro soběstačné a vynalézavé vaření.

      • Malá bistra u silnic XIX (3)

        Špičkové kousky. Guy navštíví pár dalších bister a vyzkouší vše na každé zastávce. V East Village v New Yorku vyzkouší přátelské bistro nabízející čtyřhvězdičkové burgery.

      • Malá bistra u silnic XIX (4)

        Vše autentické. Guy se dostane do centra některých dlouho trvajících tradic. Uprostřed New Yorku vyučí tvůrce italské pizzy Guye a vítěze soutěže Iron Chef Geoffreyho Zakariana autentické neapolské technice a pizzám jako pistachio e salsiccia nebo montanara starita.

      • Jídla na otevřeném ohni II (3)

        Mořské plody s masem v Jižní Karolíně. Charleston je jednou z nejkulinárnějších destinací v Americe, ale kvůli tradičnímu grilování vepře nebo ústřic opustí Roger město a zamíří na venkov.

      • Jídla na otevřeném ohni II (4)

        Opékání prasete. Roger míří do kalifornského Napa Valley na dvě unikátní opékání prasete. V St. Heleně šéfkuchař John Fink připravuje jedno ze svých slavných přenosných kubánských opékání prasete s omáčkou mojo.

      • Sekáček XIII (13)

        Školní třída. V kuchyni Sekáčku už je i školní třída! Soutěží totiž dívky z americké školy kavárenské. Sekaná krůta a zmrzlý jogurt prověří jejich kuchařské schopnosti. Dámy musejí za 30 minut připravit hlavní jídlo ze sladkých brambor a s omáčkou hoisin.

      • Guyovy hry s potravinami II (6)

        Ulička a chyba. V soutěži Jídla zprostředku panuje boj čtyř šéfkuchařů o prostřední uličku. Následuje spousta matematiky a trocha důvtipu pro jídlo z mořských plodů za méně než devět dolarů.

      • Na cestách s G. Garvinem III (10)

        To nejlepší ze středozápadu. G. začne svou cestu po středozápadě v South Bend v Indianě, v Corndance, kde vaří unikátní jídla jako prasečí hlavu na pečených plackách nebo košíčky s pečeným kolenem. Pak zajede do Carriage House v Chicagu za moderní kuchyní z Lowcountry.

      • Na cestách s G. Garvinem III (11)

        Chicago. Ve Windy City se G. Garvin zastaví v kuchyni Grandma J., kde mají vlastní verze klasických skvělých jídel, např. vafle a lívance s kuřecím nebo „nášup“ – vejce, slanina, kapusta, bramborová placka se smaženými rajčaty.

      • Jídla na otevřeném ohni (3)

        Zapálení šéfkuchaři. Dva šéfkuchaři z Texasu milují grilování a pustí se do něj v této epizodě. Nejprve se seznámíme s Tomem Spauldingem, který ve své restauraci Live Oak nabízí klasická grilovaná jídla v texaském stylu.

      • Sekáček XIV (2)

        Šampióni Sekáčku: Část 2. Soupeří se o jedno ze tří zbývajících míst v Šampiónech Sekáčku a o 50 000 dolarů velkého finále, a čtyři navrátilci otevírají první koš, kde najdou mořské plody a tradiční vánoční dárek.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (2)

        Výcviková večeře. Tahle výcviková večeře je určena pro místní hasiče. Po výcviku a zkušební evakuaci budovy jim Ina připraví delikátní večeři sestávající z polévky s hovězím a krupkami, pořádného hasičského hovězího sendviče sloopy joe Scotta Elleyho a karamelových zmrzlinových pohárů s pekanovými oříšky.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům VI (3)

        Vaření s přáteli. Dnes vyhrává soutěživost, když Ina a její kamarádi Eli Zabar a David Ziff plánují vařit z toho, co se doma najde. Každý připraví chod se středomořským tématem. Ale nejprve snídaně a plán se prodiskutuje nad delikátními palačinkami s lesním ovocem.

      • Osadnice VII (7)

        Shromažďování býků. Zatímco celá rodina dělá s býky, Ree jim připravuje žebírka. Na osvěžení je zde limonáda z jahod, a po práci vroubkované brambory a šunka s přílohou se zelenými fazolkami a citrónem.

      • Osadnice VII (8)

        Hezké narozeniny. Celá rodina se chystá na velký večírek na oslavu narozenin tchána Ree Drummond, Chucka. Každý si pochutná na cajunské hostině s mořskými plody s masem. Jsou to narozeniny, na které Chuck nezapomene.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Anna Olson: Pečení II (1)

        Ovocný koláč a křížaly. Ovocné koláče a křížaly jsou velmi oblíbená jídla! V této epizodě se dozvíme základy přípravy těchto dvou dezertů a Anna nám ukáže, jak upéct jablečné křížaly a koláč ze směsi malin a ostružin.

      • Sekáček XXI (3)

        Šetření penězi. Kuchaři zjistí, že tématem bude šetření s penězi v této speciální soutěži. Ingredience v každém koši nemají větší cenu než 10 dolarů, ale od jídel samotných se očekává vzhled a chuť za milion babek.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (4)

        Kančí nebe. Roger Mooking je v prasečím ráji, když navštíví New Orleans a Oxford v Mississippi, aby upekl dva celé kance dvěma různými styly.

      • Malá bistra u silnic XXII (3)

        Nadlábnout se ve Florencii. Guy Fieri navštíví nejtradičnější italská bistra ve Florencii. Místo padesát let staré nabízí legendární špagetové speciality a šíleně dobrá kuřata.

      • Malá bistra u silnic XXII (4)

        To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.

      • Sekáček XVIII (11)

        Koše se slaninou! Před vařením dostanou šéfkuchaři dobré zprávy: v každém koši bude slanina! Francouzský toast se slaninou jako snídaňová klasika, jenže jak poslední dva kuchaři přetransformují tuto záhadnou ingredienci do podoby dezertu?

      • Bosá komtesa VI (9)

        Večeře na dálku. Ina připraví dobře naložené kousky hovězího po burgundsku, zapečené cukety se sýrem a jako dezert švestkový koláč s úchvatnou drobenkou na povrchu.

      • Bosá komtesa VI (10)

        Dámy mají oběd. Inini přátelé, Frank a Valerie, připravují scénu, zatímco Ina vaří proslavený oběd se steaky z mečouna v rajské omáčce s kaparou, kuskus se šafránem a cuketou, a nakonec osobitý čokoládový pudink.

      • Osadnice IV (3)

        Hry na ranči. Rodina, která si spolu hraje, spolu také vydrží. Ree, Ladd a rozšířená rodina se dají dohromady s několika dobrými přáteli při sportovních soutěžích ve stylu ranče.

      • Osadnice IV (4)

        Jídla za 16 minut. Občas nemůžete strávit přípravou večeře hodinu, a tak má Ree pár super rychlých jídel přímo z prérie, která jsou na stole za šestnáct minut.

      • Se Sibou u stolu (1)

        Oslava v Kapském Městě. Sibiino dítě slavní šest měsíců, a tak přiletí všechny tři generace rodiny. Siba připraví asijskou glazovanou nakládanou slaninu, salát se zázvorem, koriandrem a kukuřicí a nevařený sýrový koláč jako dezert.

      • Se Sibou u stolu (2)

        Braai grilování v Kapském Městě. Siba rozpálí gril na slavné braai. Bude grilovaný tuňák, šťavnaté vepřové kotlety marinované v její vlastní omáčce, s kořením grilovaná kukuřice, grilované rané brambory a uzená rajčatová jednohubka.

      • Anna Olson: Pečení II (9)

        Italské pusinky. Anna nám vysvětlí, jak dosáhnout pevnosti a struktury klasických italských pusinek, vytvoří italský nugát, kokosové marshmallows a jednoduchý sněhový dort Key lime.

      • Anna Olson: Pečení II (10)

        Nepečené dezerty. Nepečené dezerty se musejí nejprve dát do ledničky, než se dají nakrájet. Anna nám předvede řadu tradičních stylů včetně šachovnicových dezertů, kokosových sušenek lepených karamelem a delikátních vanilkových sušenek.

      • Jídla na otevřeném ohni II (6)

        Jihoamerické grilování. Roger se setká v severní Kalifornii se dvěma šéfkuchaři při grilování v jihoamerickém stylu a společně připraví pečené jehně na grilu.

      • Jídla na otevřeném ohni II (7)

        Texaské grilování. Roger navštíví dvě legendární BBQ hospody ve středním Texasu, kde pouze správné množství kouře a tepla vytvoří z masa pochoutku.

      • Malá bistra u silnic XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy se vydává za všemi druhy masa: uzenými, grilovanými i smaženými, při svých návštěvách Miami na Floridě a Modesto a Stockton v Kalifornii.

      • Malá bistra u silnic XXIV (11)

        Napříč Kubou. Guy Fieri se vydává na mezinárodní cestu napříč kulinářskou scénou Kuby, včetně sovětského bistra podávajícího autentické ruské chuťovky nebo paladaru s venkovním grilem, kde podávají jehňata plněná banány.

      • Sledování restaurací III (3)

        Nelze být vším pro každého. AJ, majitel AJ’s Burgers, nečekal tak brzkou hrozbu konce, zvláště když má cenami ověnčené burgery a snaží se zákazníkům vycházet vstříc. Willie brzy zjistí, jaké problémy ženou AJ do zkázy.

      • Strávníci v utajení II (9)

        Kyselé hrozny. Scott, majitel Rhytm Kitchen v Las Vegas, podezírá svého sofistikovaného, ale poněkud arogantního someliéra, že má negativní vliv na prodej. Mohl by prodávat hostům své vlastní víno a zisk si nechávat pro sebe?

      • Strávníci v utajení II (10)

        Noční směna. Poté, co si všimne neobvykle nízkých prodejů během noční směny, kontaktuje Janaya, generální ředitelka Putter’s Bar & Grill, Charlese. Strávníci v utajení se na věc podívají a zjistí, že noční výčepní vede mimo Putter’s vlastní bar.

      • Malá bistra u silnic XXVI (1)

        Jak na hlad v Barceloně. Guy Fieri to vezme přes Atlantik, aby se ponořil do mnoha různých kulinářských nabídek španělské Barcelony. Ochutná chobotnici v galicijském stylu a polévku, tradiční klobásky a starosvětské katalánské kulinářské výtvory.

      • Malá bistra u silnic XXVI (2)

        Ochutnávka Španělska. Guy Fieri jede do španělské Barcelony, aby zjistil vše o prvotřídních tapas jako krevety a křepelky, ale také tradičních katalánských specialitách, např. velmi chutných masových kuličkách nebo guláš z telecí hlavy.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Sledování restaurací III (3)

        Nelze být vším pro každého. AJ, majitel AJ’s Burgers, nečekal tak brzkou hrozbu konce, zvláště když má cenami ověnčené burgery a snaží se zákazníkům vycházet vstříc. Willie brzy zjistí, jaké problémy ženou AJ do zkázy.

      • Strávníci v utajení II (9)

        Kyselé hrozny. Scott, majitel Rhytm Kitchen v Las Vegas, podezírá svého sofistikovaného, ale poněkud arogantního someliéra, že má negativní vliv na prodej. Mohl by prodávat hostům své vlastní víno a zisk si nechávat pro sebe?

      • Strávníci v utajení II (10)

        Noční směna. Poté, co si všimne neobvykle nízkých prodejů během noční směny, kontaktuje Janaya, generální ředitelka Putter’s Bar & Grill, Charlese. Strávníci v utajení se na věc podívají a zjistí, že noční výčepní vede mimo Putter’s vlastní bar.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.