
Food Network
Food Network od do
Extrémní dortové války (25)
Addamsova rodina. Čtyři pekaři soutěží o to, čí dort se stane středem večírku Addamsovy rodiny a odnese si domů 10 000 dolarů. Hostujícím porotcem dnes bude Kevin Miserocchi, ředitel nadace Tee a Charlese Addamsových.
Malá bistra u silnic XXVIII (9)
Mořské plody a sůl. Na tomto výletě si dá Guy Fieri čerstvé mořské plody a slané senzace. V Lansingu je pojízdné bistro s krevetími burgery a jedinečnými, plněným bramborovými koulemi. V Tucsonu bosenská restaurace nabízí nefalšované východoevropské speciality.
Malá bistra u silnic XXVIII (10)
Naber a dlabej. Guy Fieri navštíví bistra, kde si doslova můžete hrábnout všech druhů jídla, a začne bistrem v Tucsonu v chicagském stylu s koláčem v hluboké míse a kroucenými chlebovými tyčinkami.
Levná jídla (3)
Boulder. Ali Khan zamíří do jídelny v Boulderu, kde dělají palačinky tak mužné, že pouze kuchař, který se ukáže jako pořádný chlapák, je může připravovat. Svůj den zakončí krevetím sendvičem po’boy, jenž má řemeslnou duši.
Levná jídla (4)
Chicago. Očekávání Aliho Khana ve větrném městě jsou vysoká jako chicagská věž Willis Tower, takže si ke snídani dá věž smažených kuřat, bochánků, vajec a slaniny. K obědu se Ali zakousne do neoficiálního městského sendviče, Italian beef.
Strávníci v utajení V (13)
Drama na večeři. Majitel Encore Dinner Theatre v Tustinu v Kalifornii, volá Charlese Stilese a jeho tým. Mystery Diners zkoumají, jestli vztahy mezi číšníkem a herečkou nevytvářejí drama a neovlivňují negativně servis.
Strávníci v utajení IX (1)
Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.
Malá bistra u silnic XXIII (2)
Chuť Asie. Guy si užívá velké chutě Dálného východu. V Las Vegas ochutná v japonském bistru úžasné sushi a tradiční udon. A poté v Denveru navštíví korejské bistro s grilem a nabídkou „vše, co sníte“.
Malá bistra u silnic XXIII (3)
Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,
Malá bistra u silnic XXVIII (9)
Mořské plody a sůl. Na tomto výletě si dá Guy Fieri čerstvé mořské plody a slané senzace. V Lansingu je pojízdné bistro s krevetími burgery a jedinečnými, plněným bramborovými koulemi. V Tucsonu bosenská restaurace nabízí nefalšované východoevropské speciality.
Malá bistra u silnic XXVIII (10)
Naber a dlabej. Guy Fieri navštíví bistra, kde si doslova můžete hrábnout všech druhů jídla, a začne bistrem v Tucsonu v chicagském stylu s koláčem v hluboké míse a kroucenými chlebovými tyčinkami.
Levná jídla (3)
Boulder. Ali Khan zamíří do jídelny v Boulderu, kde dělají palačinky tak mužné, že pouze kuchař, který se ukáže jako pořádný chlapák, je může připravovat. Svůj den zakončí krevetím sendvičem po’boy, jenž má řemeslnou duši.
Levná jídla (4)
Chicago. Očekávání Aliho Khana ve větrném městě jsou vysoká jako chicagská věž Willis Tower, takže si ke snídani dá věž smažených kuřat, bochánků, vajec a slaniny. K obědu se Ali zakousne do neoficiálního městského sendviče, Italian beef.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Malá bistra u silnic XIV (5)
Chuť na vynikající úrovni. Na tomto výletě Guy během cesty hledá jídla s punčem. V Dallasu objeví neapolskou pizzerii, kde dávají na pizzu slaninovou pastu a na těstoviny čerstvou pancettu.
Malá bistra u silnic XIV (6)
Nečekaná jídla. Na tomto výletě Guy zkouší unikátní jídla. V Santa Rosa v Kalifornii servíruje vlastní Guyova hospůdka mix asijské, mexické a italské kuchyně.
Sekáček XXIX (11)
Turnaj dospívajících: Finále. Dospívající kuchaři se vracejí, aby soutěžili ve velkém finále turnaje. Musejí využít své řeznické dovednosti v kole pro hlavní chod a do svých dezertů zahrnout manga.
Guyovy hry s potravinami V (2)
Když vám dá Guy citrónový pult… Kuchaři musejí rychle usmažit ingredience pouze ze sudých uliček. Poté musejí připravit večeři z ingrediencí z citrónového pultu.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (5)
Zábava ve městě. Ina vaří ve dvou vynikajících restauracích a učí se, jak správně opéct ústřice a crostini s máslem. Dokonce i Jeffreymu se dostane výuky ohledně domácí výroby sýra v Beecher.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (6)
Vaření s Giadou De Laurentiis. Ina a Giada vaří společně a užívají si zábavný den a podělí se o recepty. Ina přivítá přítelkyni salátem s humry a bramborami, a pak Giada připraví mascarpone a citrónové noky s máslovou omáčkou s tymiánem.
Pečení s Annou Olson (32)
Vegetariánské koláčky. Anna připravuje různé druhy koláčků ze zeleniny. Začne pomerančovým a cuketovým bochánkem, aby pak vyzkoušela jistě nejpopulárnější vegetariánský dort: mrkvový dort s polevou ze smetanového sýru.
Kuchyně VIII (9)
Oslava amerického fotbalu. Oslava této skvělé hry s hrdiny na tři způsoby: Seattle Dog od Sunny Anderson, lilkový hrdina Jeffa Mauro a sendvič Buffalo Chicken Hoagie od Katie Lee.
Osadnice XV (5)
B-Man a já. Ree tráví čas se svým synem Brycem, a připraví hovězí fajita nachos. Další den pak pomalu vařené bílé kuřecí chili na večeři a na snídani baobabový chléb s vanilkou a pomerančem. Bryce uvaří maso smíchané s bramborami.
Osadnice XV (6)
Další řezy hovězího. Ree Drummond nabídne pár úsporných nápadů na vytvoření čtyř delikátních jídel z běžných řezů hovězího, například pomalu vařeného nedělního guláše, fritovaného hovězího teriyaki, masových koláčů a salátu s grilovaným hovězím.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (7)
Vaření s Tylerem Florencem. Ina a Tyler pečou poschoďový čokoládový koláč k narozeninám Tylerova syna, pak prozkoumají místní farmářskou scénu a získají zde kuřata a zeleninu pro Tylerova smažená kuřata a Inin zimní zelný salát.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (8)
Vaření s Michaelem Symonem. Ina a Michael Symon dnes vaří řecky. Michael připravuje uzená vepřová žebra na grilu a Ina přílohy jako lehké tzatziki a kořeněný humus, jež se dokonale hodí k meze.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (17)
Grilující děvčata. Je den s kamarádkami a Anna si nasadí rukavice na grilování. Miso s grilovaným lilkem a mušlemi, grilovaný platýs s rajčatovou octovou zálivkou, grilovaný kukuřičný klas s bylinkami a tvarohový koláč s ořechy a čokoládou.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (18)
Snídaně ke garážovému výprodeji. Nastal čas hledání pokladů ve věcech z garáží vystavených na zadních dvorcích. Anna připraví opečené hrušky s medem a ovesnými vločkami, čedarovou frittatu s houbami, hranolky ze sladkých brambor a čokoládové lívance se skořicovými broskvemi.
Kuchyně VIII (10)
Zimní úniky. Únik před chladným počasím je možný díky vepřovým kebabům a pečené rýži s ananasem od Sunny Anderson či obrácenému mangovému dortu Marcely Valladolid. Poradna Kuchyně odpoví na otázky diváků a pomůže zjednodušit zimní rutiny vaření.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Se Sibou u stolu IV (3)
Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.
Se Sibou u stolu IV (4)
Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.
Malá bistra u silnic XIV (7)
Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.
Malá bistra u silnic XIV (8)
Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.
Sekáček XXIII (4)
Znovu v Sekáčku. Je zde druhá šance na vítězství pro čtyři kuchaře, kteří prohráli, a nyní hledají možnost nápravy. Jako předkrm musejí kuchaři připravit rejnoka s melasou z granátového jablka, a pak musí jeden kuchař snést ponížení jakožto první vyřazený.
Kuchyně V (8)
Veselé Velikonoce! Kuchyně oslavuje Velikonoce dvěma klasickými svátečními jídly a nově připraveným mrkvovým koláčem. K tomu zábava a chutná jídla na svátečním stole, včetně nápadů, jak využít zbytky z velikonočních vajíček.
Se Sibou u stolu IV (5)
Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.
Se Sibou u stolu IV (6)
Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.
Sekáček XXIX (12)
Dvojčata jdou za výhrou. Utkají se týmy sestávající z kuchařů-dvojčat a začnou v kole pro předkrm vejci a korýši. Soda je hlavní ingrediencí v koši pro hlavní chod a poté soutěžící zvolí překvapivá rozhodnutí s těstem na koblihy v kole pro dezert.
Extrémní dortové války (26)
Kouzelníci. Slavný kouzelník Mat Franco pomůže vybrat, který ze čtyř úchvatných dortů skvělých pekařů se dostane na kouzelný večírek na oslavu magie a vyhraje 10 000 dolarů – a který pěkně po kouzelnicku také zmizí.
Války jídelních koutků (6)
Slum Dogz vs. jamajská kuchyně. Hot dogy s indiánskými příchutěmi nabízejí sourozenci proti jamajským receptům. Výhrou je šance na vlastní restauraci v jídelním koutu Burnsville v Minnesotě.
Kuchaři proti amatérům II (5)
Kuřecí křídla. Porotci Richard Blais a Daphne Oz se pokusí rozpoznat profesionály od amatérů, zatímco soutěžící se potýkají s úkolem zahrnout preclíky do svých jídel s kuřecími křídly.
Strávníci v utajení IX (2)
Kuželky a dolary. Bryan, majitel Corbin Bowling Center v Tarzaně v Kalifornii, poprosí Charlese o pomoc ohledně stížností na neurvalé zákazníky. Strávníci v utajení Eliot a Kendall zjistí, že personál přehlíží nezodpovědné chování.
Strávníci v utajení IX (3)
Velmi špatní šéfové. Personál kalifornské restaurace je již unaven špatným zacházením, a tak poprosí Charlese, aby si tentokrát vzal na mušku jejich zaměstnavatele. Strávníci v utajení Amanda a Eliot zjistí, co se opravdu děje v zákulisí kuchyně.
Malá bistra u silnic XXIII (4)
Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy hledá neodolatelná chutná jídla. V Atlantě najde bistro, kde vaří kuřata a biskvity a bagel s doma uzeným lososem. Na druhé straně města bratři dvojčata rozpalují gril a připravují jižanská jídla jako burgery z hovězího hrudí a žebírka se smaženými kuřaty.
Malá bistra u silnic XXIII (5)
Místní oblíbená jídla. Guy připomíná místní oblíbená jídla celé země ze všech druhů odlišných kultur. V Minnesotě najde mexickou restauraci kombinovanou s trhem, nabízející chutné tacos al pastor a carnitas tamales. V Denveru si užije jedinečné dezerty.
Války jídelních koutků (6)
Slum Dogz vs. jamajská kuchyně. Hot dogy s indiánskými příchutěmi nabízejí sourozenci proti jamajským receptům. Výhrou je šance na vlastní restauraci v jídelním koutu Burnsville v Minnesotě.
Kuchaři proti amatérům II (5)
Kuřecí křídla. Porotci Richard Blais a Daphne Oz se pokusí rozpoznat profesionály od amatérů, zatímco soutěžící se potýkají s úkolem zahrnout preclíky do svých jídel s kuřecími křídly.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Malá bistra u silnic XIV (7)
Grilovací kočovné divadlo. Na tomto výletě si Guy připne ubrousek a jde na místa opravdového grilování. V Dallasu je grilovací stánek na farmářském trhu a nabízí klasickou hovězí hruď a vepřové z Karolíny. Kousek za Las Vegas dlouholetý trh s masem nabízí čerstvé klobásky a pomalu dělaná žebírka.
Malá bistra u silnic XIV (8)
Vegas po celou dobu. Na tomto výletě Guy sjede z cesty a vrazí do Las Vegas. Navštíví místo, kde se dělají bulharské tapas a evropské vynikající jídlo. Navštíví také svoji alma mater UNLV a třídu, kde se i dnes učí vařit současní kulinářští talenti.
